|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale wy jesteście zesrani... Na razie utrzymaliśmy kontakt z legią i polonią. Jutro Bełchatów pokona lecha i co? I Mamy wtedy 3 pkt do polonii/legii, 2 do amiki i jesteśmy na równi z bełchatowem.
A i tak mistrza zdobędziemy! Bless |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szala: wybijali nam zęby i rozwalali nosy
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html Tak,a ty koleś święty jesteś. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szala to zwykły płaczek.
O to, że więcej łokciami pracuje niż inni, ja tam pretensji nie mam- tacy są w każdej drużynie. Ale od czasu do czasu to albo ktoś to wychwyci i wtedy czerwień jak wczoraj albo się odegra. Pewnie się chlopina za bardzo przyzwyczaił, że to mu do tej pory raczej bezkarnie uchodziło. No to teraz wielka krzywda mu się dzieje: sędzia niesprawiedliwy, ślepy, przekupiony i uprzedzony a Mąka symulant i aktor. Wszyscy winni, tylko nie Wojteczek. Przecież te łokcie w każdym meczu same chodzą , wszyscy powinni wiedzieć i nie podchodzić ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To nie fusy ani tarot ,tylko w miare obiektywne przygladanie sie temu ,jak graja poszczegolne druzyny w tym sezonie.Jeśli Wisła gra mecze w ten sposób jak grała z LKSem u siebie (0-0),Górnikiem Zabrze (1-1),Ruchem Chorzów (0-1) ,Slaskiem Wroclaw (1-2) czy wczoraj szczesliwym remisie z Polonia Bytom ,to chyba to nie sa fusy ani tarot ? Mozna miec jakies wpadki ale nie co drugi mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeszcze nie jeden murowany faworyt do tytułu mistrzowskiego pogubi punkty z takimi solidnymi ekipami jak Polonia Bytom czy też innym średniakiem broniącym ligowego bytu więc spokojnie należy przyjąc tą nauczkę szkoda tylko że inni bedą się uczyc na naszych błędach , a mieliśmy wygrywac wszystkie mecze żeby się liczyc bo potem słaba psychika bedzie dawac się we znaki tak jak to zasugerował
Cytat:
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Tak wiec szanse są nadal duże i jeśli BOT wygra to każdy z czołówki będzie miał te szanse równe |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oj dzisiaj w tym temacie będzie dużo ludzi płakało.
Mam nadzieję, że ukróci to na pewien czas napinki w stylu: Cytat:
Wracają stare duchy przeszłosci, w postaci "kopnij do przodu"- może będzie tam Brożek . Nie wiem co Skroża chcę osiągnąc tego typu strategią. Może daje do zrozumienia, że nie mamu nikogo w pomocy, kto mógł by piłkę rozegrać? Do jutra mamy czas na Ettien`a ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Bo mistrz musi wygrywac gdy inny traca punkty,tak bylo w zeszlym sezonie i dlatego mielismy 10 punktów przewagi nad 2 ga druzyna.W tym sezonie w tych meczach ktore podalem czyli LKS, Gornik Z. itp. gdybysmy wygrywali to bysmy dzis mieli pare punktow do przodu nad Lechem i reszta.Mistrz nie odpi**dala takiej kaszany jak wczoraj
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W następnej kolejce gramy u siebie z Polonią Warszawa.
Wczorajszy mecz Polonii pokazał że największym wzmocnieniem jest dla nich Piotr Dziewicki. Dziewicki i Jodłowiec grali wczoraj bezbłędnie. Nasza drużyna będzie miała problemy żeby rozmontować ich obronę jeżeli będziemy grać na podobnym poziomie jak w Bytomiu. Ale może atut własnego boiska i wiernych kibiców sprawi że piłkarze zagrają o klasę lepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
a w następnej kolejce o własne nogi będą się potykać. Spokojnie. Bardziej mnie niepokoi brak czagokolwiek pozytywnego w grze naszych najemników.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Polonia była lepsza w meczu z Legią bo grała wysokim pressingiem jeżeli tak zagrają z nami od pierwszej minuty to mamy problem,bo zawsze przesypiamy początek meczu,trzeba będzie od razu na nich ruszyć i zepchnąć ich na swoją połowę.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wróżbitów masa
to jest POLSKA LIGA tak, czekałem na nią troszke czasu wczorajsze dwa remisy przypomniały mi moję tęsknoty Jutro Lech też zremisuje a lige, jak zwykle wygrywa się na wioskach Wczorajsze mecze 2i3, jak i 4i9 drużyny ligi były takie same dzida i do przodu, może ktoś popełni błąd To początek sezonu. Nasi grali mega pyte, tak samo jak Legia i Polonia. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ręce opadają,derby Śląska sędziuje gość kyóry był aresztowany za korupcję.Lato nam wszystkim śmieje sie prosto w oczy,a co my zrobimy?Już w środe pójdziemy zapłacić by zobaczyć tą farse-polską lige.
![]()
PAMIETAJ PRZERZUCIE JAKA PLYNIE W TOBIE KREW!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
oglądam sobie właśnie Cracovia-Piast i troche nie idzie chłopakom doping
![]() w pierwszej połowie mysłałem,że oglądam sparing,a teraz śpiewają 'Kraków jest nasz...' na dwie strony i nikt im nie odpowiada.Widocznie kłamstwo niechce im przejść przez gardło. ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No Siejewicz a raczej Hubert.S sędziuje Derby Śląska
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zdaje się, że Gilewski Ci się z Siejewiczem pomylił.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Górnik wygrywa w Derbach Śląska 1:0.
Oceniając obie drużyny, naprawdę zaimponowała mi odważna gra Żaboli, mimo czerwonej kartki dla Bonina, to Zabrzanie, a nie Ruch stwarzał sobie sytuacje pod koniec meczu. Ciekawie zaprezentował się Szczot, kilka naprawdę fajnych rajdów i odważnych driblingów, kogoś takiego kto pociągnąłby grę brakowało nam wczoraj. A Ruch P.S. Ale się Śląsk rozkręcił ![]()
Ostatnio edytowane przez igortsw : 28.02.2009 o godz. 18:15.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Śląsk prowadzi z Lechią 1-0. Bramka Fojuta. Wiecie czemu Kapsa zamiast Bąka broni?
Apropo Górnika to całkiem nieźle się Gora zaprezentował.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 28.02.2009 o godz. 18:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Lechia remisuje, może i dobrze. Bo chociaż wrocławiaki to jedyni porządni wśród tej bandy w czołówce obok nas, ale tylko punkt od nas to niebezpiecznie blisko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zauważyliście pewną różnicę między naszym meczem tym teraz Lechia - Śląsk? Ile oni biegają? I to zarówno Śląsk jak i Lechia, którykolwiek dostanie piłke to od razu pędzi z nią jak rakieta, przez to bardzo dobrze się ogląda to żywe spotkanie.
![]() Wisła |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
No ja wiem kto sędziował mecz. Pytam kiedy był aresztowany?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Podobała mi się gra Lechii. W drugiej połowie przeważali i mieli dziś realne szanse na zwycięstwo. Widać po spłaszczonym dole tabeli, że na początku rundy każdy może wygrać z każdym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wygląda na to, że akcje H. Kasperczaka wzrosną po wygraniu tego prestiżowego pojedynku...
o i sporo ludzi nawet na Pasach dzisiaj - aż 5 000. Czyżby jakaś metamorfoza?
Ostatnio edytowane przez Vinci : 28.02.2009 o godz. 19:25.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chyba mu sie z Jarosławem Ż. pomylilo...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Frankowski strzela 2 bramkę dla Jagiellonii.
Jaga - Arka 2:0 po 29 minutach |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Franek Franek łowca bramek na trybunach... Górnik zagrał dziś bardzo dobrze i dla mnie w pełni zasłużone 3 pkt. Jest walak w tych meczach dzisiejszych, nieporównywalnei więcej walki niż zaprezentowała Wisła wczoraj.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Król polowania powrócił Franek na 1-0 i po chwili 2-0 Jaga - Arka !
No że tak powiem nie do wiary . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|