The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2009, 23:11
dla porządku , Udine to 12 -sty !!!! powtarzam 12 -sty zespół ligi włoskiej , a Peszko ? ach gdyby grał Peszko......, kto to jest Peszko? pytam ironicznie bo cały tydzień mendia orgazmowały się Peszką , gdyby grał? a pierwsza połowa Udine to podanie na tacy amice 2,3 bramek , a druga? po prostu zaczęli grać
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Jakbyśmy byli w Kolumbii to z Kikuta został by tylko kikut
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

eMTe napisał(a):Wyświetl post
Ale czegoś takiego jak "kontrakcja" to u nikogo innego chyba jeszcze nie słyszałem. Jak to brzmi "pięknie" ; D
Oj tam ... Ja tam czekam na takie perełki:
http://www.youtube.com/watch?v=ZWVmE...eature=related

Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 26.02.2009, 23:12
Kikut postawil krpke na i ,bo bylo juz raczej po ptokach i tak.Pytam sie po raz 3ci czy nie mielsicie wrazenia ze Pepe strzelil gola reka ?
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2009, 23:12
kerim napisał(a):Wyświetl post
dla porządku , Udine to 12 -sty !!!! powtarzam 12 -sty zespół ligi włoskiej , a Peszko ? ach gdyby grał Peszko......, kto to jest Peszko? pytam ironicznie bo cały tydzień mendia orgazmowały się Peszką , gdyby grał? a pierwsza połowa Udine to podanie na tacy amice 2,3 bramek , a druga? po prostu zaczęli grać
a my graliśmy z Tottenhamem.. 20 zespołem Premier League... więc odpuść sobie aż takie komenty... a co się stało wszyscy wiemy..
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Stary 26.02.2009, 23:14
hoho napisał(a):Wyświetl post
Kikut postawil krpke na i ,bo bylo juz raczej po ptokach i tak.Pytam sie po raz 3ci czy nie mielsicie wrazenia ze Pepe strzelil gola reka ?
Ja odniosłem takie wrażenie, d tego jeszcze ta gestykulacja Turiny, swoją drogą LEgia ma coś czego nie ma ani lech ani Wisła - bramkarza.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.02.2009, 23:16
Nie ma co sie cieszyć i nie ma co płakać w tym roku pare punktów więcej wpadło dla Polski i to jest na plus.W przyszłym roku dobrze by było gdyby była jeszcze jedna drużyna przynajmniej w grupie Ligi Europejskiej.
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.02.2009, 23:19
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
http://img147.imageshack.us/img147/5783/kikut.jpg

szybka reakcja kibica Lecha na zagrania Kikuta
Jaszczur sobie niezłego samobója strzelił.

A żeby wątku nie rozmywać to powiem, że dobra druga połowa i ogólnie się cieszę, bo nie wytrzymałbym kolejnego zbiorowego orgazmu dziennikarzy gdyby Amica weszła dalej. Oby ich to trochę rozbiło przed ligą...
Ostatnio edytowane przez M89 : 26.02.2009 o godz. 23:30.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co sie cieszyć i nie ma co płakać w tym roku pare punktów więcej wpadło dla Polski i to jest na plus.W przyszłym roku dobrze by było gdyby była jeszcze jedna drużyna przynajmniej w grupie Ligi Europejskiej.
Gdyby utrzymali remis byłoby więcej, ale i tak jest nieźle.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
a my graliśmy z Tottenhamem.. 20 zespołem Premier League... więc odpuść sobie aż takie komenty... a co się stało wszyscy wiemy..
popieram jaszczura, tym bardziej, że Tottenham grał większą padakę jednak niż Udinese dziś
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.02.2009, 23:23
Co za zawiść w tym temacie... dramat. Ja też im nie kibicowałem ale niektóre komentarze to jest żenada. Muszą mieć Lechici niezłą frajdę czytając to forum .
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 26.02.2009, 23:24
Tak dobrze żarło i...zdechło.

Bez cieszącego Nas Wiślaków znęcania się nad wielkopolanami , ich megalomanią , samouwielbieniem na wszystkich frontach zauważam jeden zwyczajowo smutny fakt.
Znowu "piłkarska Polska" musiała się jarać wielką batalią rodzimego niby-podobno-potentata z włoskim byle kim . I znowu ,tradycyjne ,takie czy inne baty.

I jak znam życie i historię to Zenity(?) w kolejnej rundzie zrobią Włochom "z dupy jesień średniowiecza".
U nas pytaniem miesiąca będzie :Kikut WHY?, opowieści o pechu, pretensje i napinki wszystkich do wszystkich.
I jak zwykle kac i żal....
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.02.2009, 23:24
PasiorWKS napisał(a):Wyświetl post
Ja odniosłem takie wrażenie, d tego jeszcze ta gestykulacja Turiny, swoją drogą LEgia ma coś czego nie ma ani lech ani Wisła - bramkarza.
no niestety PasiorWKS ale zgodzę się
Turina to POZER
Pawełek (wg mnie więc sorry wiślacy) jest dobrym bramkarzem (a przynajmniej lepszym od Turiny) ale ma po prostu pecha i trochę "klopsów"

Dla Lecha zostaje liga i PP tak jak dla Wisły.
Powodzenia w najbliższym meczu PP - mam nadzieję że wygra lepszy, że nie będzie gry rezerwami.
No i.. powodzenia w walce o MP.
Jak zawsze - wygra lepszy.
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Stary 26.02.2009, 23:25
Ktoś napisał że na pocieszenie Milan też odpadł. Tylko że dla Milanu ten PUEFA to tak jak dla nas PE więc żadne to pocieszenie
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 26.02.2009, 23:32
Oj nie chciałbym byc teraz w skórze Kikuta. Ale jak ku*wa można tak grac, że najpeirw zmaścił akcję przy lini pola karnego przeciwnika, a następnie kiedy dotknął piłkę to wyłożył jak na tacy piłkarzowi Udinesse.
Szkoda że nie awansowali, skupialiby się na pucharach bardziej, co czyniłoby że na ligę byłoby mniej sił ;P Ale i tak damy rady :]
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.02.2009, 23:36
Coach napisał(a):Wyświetl post
Co za zawiść w tym temacie... dramat. Ja też im nie kibicowałem ale niektóre komentarze to jest żenada. Muszą mieć Lechici niezłą frajdę czytając to forum .
Upoważniam Cię do złożenia im kondolencji na ich forum.
W swoim imieniu.

Jak ktoś wywiesza obrażającą nas flagę w meczu pucharowym, to chyba nie - licząc na naszą sympatię?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 26.02.2009, 23:37. Dla zwolenników teorii spiskowych...
...znalazłem taką ciekawostkę pucharową. Która z naszych drużyn najdalej zaszła?
2002/03 - Wisła (4. runda)
2003/04 - Groclin (3. runda)
2004/05 - Amica z Wronek (faza grupowa)
2005/06 - zapomnijmy o tym sezonie

2006/07 - Wisła (faza grupowa)
2007/08 - Groclin (1. runda)
2008/09 - Amica z Poznania (3. runda)
2009/10 - czy znowu sezon do zapomnienia?

Wychodzi, że nasza Wisełka dobrze gra w pucharach raz na 4 lata. W najbliższym sezonie może pójść nam średnio (jak odejdzie Brożek i będziemy bez stadionu), a w sezonie 2010/11 - będzie full wypas, i faza grupowa LM Rozmarzyłem się...

Nie bardzo mi się też chce wierzyć, że ekipa z Poznania powtórzy swój sukces za rok czy dwa. Stilic już przebąkiwał o odejściu (czyżby ten Celtic), na Lewandowskiego też znajdzie się kupiec, a Kikut i jeszcze paru to póki co najlepsze wzmocnienie przeciwnika. Ale ze mnie Nostradamus
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.02.2009, 23:37
Mówicie że to Udinese przycisnęło od początku 2 połowy , prawdopodobne,tak jak i to że Lech cisnął w pierwszej jak mógł .
W każdym razie zastanawia mnie inna rzecz,może idzie tu o nawyki ,które Włosi mają lepsze w większości elementów .Mianowicie,nie pierwszy raz,Lech jak i Polskie drużyny zaczynają uśpione,w Poznaniu też tak się przejechali . Tam się prawdopodobnie pracuje nad pewnymi elementami, nad intuicyjnymi zachowaniami ,znają siłę nawyku .

Cytat:
I jak znam życie i historię to Zenity(?) w kolejnej rundzie zrobią Włochom "z dupy jesień średniowiecza".
U nas pytaniem miesiąca będzie :Kikut WHY?, opowieści o pechu, pretensje i napinki wszystkich do wszystkich.
I jak zwykle kac i żal....
E tam ,było minęło,przynajmniej dla nas .... I tak zbliżają się dobre lata dla naszej piłki
Ostatnio edytowane przez jachting : 26.02.2009 o godz. 23:48.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.02.2009, 23:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
W swoim imieniu.

Jak ktoś wywiesza obrażającą nas flagę w meczu pucharowym, to chyba nie - licząc na naszą sympatię?
Dzięki, na pewno skorzystam z pozwolenia.
Wiadomo, że mamy kose i kibice naszych drużyn się nienawidzą, tylko, że to jest wątek piłkarski, przynajmniej tak mi się wydawało, a jak chcesz mnie jeszcze do czegoś upoważnić to na pw
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.02.2009, 23:44
a czy moge cie upowaznic do tego, abys sie sam zbanowal?
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.02.2009, 23:48
jachting napisał(a):Wyświetl post
Mówicie że to Udinese przycisnęło od początku 2 połowy , prawdopodobne,tak jak i to że Lech cisnął w pierwszej jak mógł .
W każdym razie zastanawia mnie inna rzecz,może idzie tu o nawyki ,które Włosi mają lepsze w większości elementów .Mianowicie,nie pierwszy raz,Lech jak i Polskie drużyny zaczynają uśpione,w Poznaniu też tak się przejechali . Tam się prawdopodobnie pracuje nad pewnymi elementami, nad intuicyjnymi zachowaniami ,znają siłę nawyku .
Oni są nauczeni walki.
Nasze zespoły odpadają w pierwszych rundach nie dlatego że są słabsze, Tylko dlatego że myślą że to jest spacerek i nie muszą walczyć. Co rok ten sam błąd, co rok w dupe.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 26.02.2009, 23:48
wolfy napisał(a):Wyświetl post
W swoim imieniu.

Pewnie. Bo my musimy właśnie w taki sposób się odgrywać. Jak oni nam, to my im też. Brawo.
Tylko proszę nie wrzucać mi tu na temat honoru, barw itp, bo nie o to tu chodzi.
Szkoda Lecha, jednakże przegrali na własne życzenie. Udinese było do ogrania, gdyby nie zaspali w II połowie i spróbowali chociaż grać tak jak na starcie, to podejrzewam, że wynik byłby korzystny dla nich

Murawski, Wilk, Kikut - ci Panowie dziś pokazali, że nie do końca potrafią pokazać się na scenie międzynarodowej. Miękkie nogi, chwilami zupełna niewiedza... Niestety, w PUEFA nie można tak grać i liczyć na farta.
Mimo wszystko gratuluję ambicji i walki, tudzież uciułanych paru punktów do rankingu.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:14.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 26.02.2009, 23:50
Bye kuchenki. Nie będę kłamał, nie jest mi przykro, a wręcz przeciwnie. Meczu nie oglądałem, bo generalnie Lech mnie nie bardzo interesuje, ale chciałbym zobaczyć reakcje sprzedawczyków w momencie strzelenia gola na 2-1 dla Udine.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.02.2009, 23:52
Iwański ma nierówno pod sufitem,jego fazy ekstaz podczas akcjii Amiki ,mogly obudzić umarłego.
Jest jak Zimoch z radia,...choc nie tamtego to nic nie przebije.

Co do meczu to po pierwszej polowie stwaialem ze Amika pyknie to Udine,ale w drugiej to makarony zagraly agresywnej i Amika cos słabo przędła.

Ten Stilic to jakby troche pod publiczke grał,niewiem czy laski czy trybynach siedzialy czy menadzerowie ,ale tak to wygladało

Generalnie mi to tam lotto czy sprzedajna Amika gra dalej czy nie ,jedni uwazaja ze zespoly graja dla Polski,ja uwazam ze graja dla siebie,swojego rozglosu i promocjii i zdania nie zmieniam ::)))\

Bye Bye ))
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.02.2009 o godz. 23:58.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.02.2009, 23:54
Teraz zaczyna się prawdziwe wyzwanie dla kibiców Lecha i jego włodarzy tudzież właścicieli. Piłkarze z Poznania zakończyli mniej lub bardziej udaną kampanię reklamowo-promocyjną pod tytułem "Puchar UEFA 2008/09" i teraz zacznie się czas zbierania owoców. Co najmniej 3 piłkarzy z obecnego składu Lecha motywowanych podszeptami swoich menadżerów będzie chciało już latem opuścić Poznań. Kolejnych dwóch też by chętnie w przypadku ciekawych ofert odeszło tylko może im się nie udać ze względu na opory klubu. Z góry kibiców poznańskiej jedenastki ,którzy sporadycznie nas odwiedzają i mogą moją opinię przy okazji przeczytać zapewniam ,że ten scenariusz to nie czarnowidztwo tylko naturalna kolej rzeczy. Tacy piłkarze jak Arboleda, Rengifo , Stilić , Murawski czy Lewandowski jeżeli dostaną konkretną ofertę nawet z jakiegoś średniaka z Zachodu lub z Rosji to bardzo konkretnie rozważą aspekt finansowo-sportowy i będą chcieli odejść. Rzecz leży w tym ,że liga ogólnie straci kilku przyzwoitych piłkarzy, odejście piłkarzy (kluczowych) pogorszy w jakimś okresie czasu poziom ogólny drużyny. Oczywiście może być tak ,że pomimo korzystnych (w oczach piłkarzy) ofert władze Lech nie rozsprzedają drużyny . Istnieje ryzyko ,że świadomość straconej szansy zacznie być demoralizująca dla piłkarzy. Nie wiem jaka jest sytuacja obecnego Lecha w kwestii długów. Jeżeli nie mają długów to istnieje możliwość ,że wypłacą sobie właściciele jakąś dywidendę od transferów a resztę zainwestują w budowę drużyny od nowa. Sam jestem bardzo ciekawy jak się potoczą losy tych pięciu zawodników Lecha i w ogóle rozwoju Lecha....
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Stary 27.02.2009, 00:12
Błędem jak się okazało,był brak wzmocnień bezpośrednio pod PU ,w sumie to i na ligę (bo kto wie czy to nie będzie za mało) .
Też jestem ciekawy następnych ruchów Lecha ,Wisełka zdobywając mistrza może ich przyhamować ,a na pewno napsuć nerwów .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 27.02.2009, 00:22
Tak sobie przeglądam włoskie strony... Witryna Udinese po pokonaniu Lecha krzyczy: kierunek San Petersburg! Wielka próba charakteru! "Gazzeta dello Sport" jedzie po bandzie i nazywa Udinese "dumą Italii" po "koszmarnym tygodniu". Nic dziwnego - w LM swe pierwsze mecze przegrały Roma i Juve, a w wielkopostny czwartek z PUEFA wycięło Milan, Fiorę i Samp-ę. Pogromcy Lecha sa teraz jedyną włoską drużyną w PUEFA. I chyba na 1/8 zakończą swój udział.

"Gazzeta dello Sport" pisze, że na początku Polacy "zbyt łatwo" zdobyli przewagę. Dalej - światełko w tunelu pojawiło sie po jakichs 20 minutach, ale ani Pepe ani Quagliarella czy Di Natale nie potrafili zagrozić bramce Turiny. W drugiej połowie LECH ZACZĄŁ SŁABNĄĆ, GDYŻ W POLSCE NIE ROZPOCZĘŁY SIĘ JESZCZE ROZGRYWKI PO DŁUGIEJ PAUZIE ZIMOWEJ (a zatem wszyscy widzą ten minus u nas). Gra zaczęła sie równoważyć i Pepe zdobył niezmiernie cenną bramke wyrównującą. Lech próbował odpowiedzieć, ale druga linia Unidese nie zostawiała miejsca do gry poznańskim napastnikom. Końcówka to "super-As" i gol Di Natale.

Od siebie dodam, iż nie spodziewałem się, że awansuje najsłabsza z 4 włoskich drużyn w PUEFA. Co prawda Milan trafił na mocnego "spadkowicza" z LM, jednak prowadząc 2:0 roztrwonił dorobek. Tak samo głupio odpadła Fiorentina, która najpierw zdobyła gola, a w samej końcówce straciła bramkę i wszelkie szanse. W Polsce - Lechowi na pewno należą się podziękowania za punkty do rankingu. No i miejmy nadzieję, że w związku z silnym "czubem" naszej ligowej tabeli będziemy mieli wreszcie kilku solidnych przedstawicieli w pucharach, a nie tylko jednego, i to sporadycznie.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.02.2009, 00:28
smutne to w jakiej głębokiej dupie jest nasza piłka nożna. Lech gra w tej chwili najlepszą piłkę w naszym kraju i nie ma tego co ukrywać. Ale jak widać jest to o dużo za mało na 12 zespół z Włoch, który jest w głębokim dołku i kryzysie.
Nie chę umniejszać wyczynów Lecha w tej edycji UEFA, ale tak naprawdę to Udinese, Deportivo, Feyenoord i Nancy (czyli kluby które są średniakami w Europie) które przechodzą jakieś tam kryzysy, były dla Lecha różnorzędnym a nawet lepszym przeciwnikiem. To jest na serio smutne. Klub z Polski, który jest na fali i ma (ponoć) formę tak naprawdę nie ma szans ze średniakami europejskimi. Lech marzy o LM? Wg mnie to nierealne. Przecież Stilic odejdzie na bank, a znaleźć drugiego takiego grajka będzie graniczyło z cudem (nawet za dużą kasę). Jak widać nowe nabytki nie są wzmocnieniami składu, a jedynie szerokiego składu. Wydaje mi się, że jest to ten sam błąd co robiła Legia z Brazylijczykami i Hiszpanami. Myśleli, że każdy zawodnik to będzie coś w stylu a la Stilic. Gdy odejdzie Semir, to siła ofensywna Lecha straci i to sporo.

Reasumując, nasza skopana niby idzie z poziomem sportowym do góry. Ale może to jest złudne? Może tylko nam się tak wydaje? A może to Wisła (i raczej tak wg mnie jest) w ostatnich 3 latach spuściła mocno z tonu (może poza ostatnim sezonem, ale to raczej był taki wyskok). Jeszcze sporo wody w Wiśle upynie, zanim nasze kluby będą średniakami Europejskimi. Bo jak to możliwe, że tacy zawodnicy jak Astiz, Kosowski, Outtara, Piechna są/byli u nas gwiazdami, a na zachodzie grzęzą albo w słabych zespołach albo nie mieszczą się wcale?
A jak jakaś perełka się trafi (Błaszczykowski, Stilic) to pogra rok, góra dwa i wyjeżdża (i to nie koniecznie na zachód)
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Stary 27.02.2009, 00:40
ToTylkoJa ja tak krótko Ci odpowiem bo nie chce m się rozwodzić .

Podniecasz się za bardzo,w sensie negatywnym .
Długa przerwa,Lech bez ławki rezerwowych i w sumie, nie najgorsza piłka ,ten etap to sukces .
Reasumując byliśmy w dupie,z odchłani wyjawia się droga . Jakby nie patrzeć idziemy do przodu,przyszłość się dobrze rysuje .
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.02.2009, 00:45
jachting napisał(a):Wyświetl post
ToTylkoJa ja tak krótko Ci odpowiem bo nie chce m się rozwodzić .

Podniecasz się za bardzo,w sensie negatywnym .
Długa przerwa,Lech bez ławki rezerwowych i w sumie, nie najgorsza piłka ,ten etap to sukces .
Reasumując byliśmy w dupie,z odchłani wyjawia się droga . Jakby nie patrzeć idziemy do przodu,przyszłość się dobrze rysuje .
ale jak to Lech bez ławki? Po tylu zakupach? I właśnie o tym piszę.Lech nie idzie do przodu. Stanął w miejscu, a nawet się cofnął. Ostatnie okienko-super, a teraz? I to jest polska rzeczywistość. Kto zastąpi Wam Stilica jak odejdzie? Golik? Bo w kolejną taką perełkę nie wierzę, co pokazało już to okno transferowe.

no i widzisz, ja nigdzie nie napisałęm, że ten etap to nie sukces. Ale na kogo trafiał Lech? Na zespoły, które mają kryzysy- Nancy, Feyenoord, Depor(na wyjazdach grają padlinę) i teraz Udinese. A mimo to najlepsza w tej chwili drużyna z Polski grała z tymi zespołami na równi lub słabiej. Podstawy pod te kluby zespoły z tych samych lig, które nie mają kryzysów- Nancy(dajmy PSG lub Marsylia-Lyon pomijam, to inna bajka), Feyenoord ( PSV, Ajax lub AZ Alkmaar), Depor (choćby Villareal) i Udinese(np Lazio, pomijam Milan czy Inter). Nie widzę Lecha ani innego naszego klubu w tych meczach. Może ciężko Ci to przyznać, ale Lech na serio trafił na rywali, którzy mają mega kłopoty i kryzysy

a tu coś o Kikucie http://www.youtube.com/watch?v=TX0fHftVgHU

Cytat:
no jedziesz, ja .......ę, dobij k***a, dobij, ja .......ę, o k***a, ja .......ę, k***a Kikut ja .......ę, ty geju k***a, ty k***o głupia
z komentarzy pod filmikiem
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.02.2009 o godz. 00:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów