|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Trzeba wygrać bo każda strata punktów oddala nas od mistrzostwa. Ale o wynik możemy być spokojni
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ale co to za sędzia nam sędziuje -.-
taki Żyro w meczu ze Śląskiem pokazał dwie czerwone i został już w tym Wrocławiu ; D |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie ma co gadać, jak wygramy to możemy wrócić na lidera...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Niestety niezupełnie. Wtedy będziemy mieli tyle samo punktów do Legia i Lech, a z obiema drużynami przegraliśmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W tej kolejce na pewno nie będziemy liderem, bo między sobą gra Polonia i Legia. Jeżeli Polonia wygra, to ona będzie liderem z 2 punktami przewagi, jeżeli Legia, bo wtedy ona zachowa 3 punkty przewagi nad nami, a jeżeli będzie remis, to Legia będzie i tak przed nami o 1 punkt.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co za pasjonująca dyskusja w tym temacie.
Jeszcze mecz się nie odbył a już spisane kilka stron. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
4 dni po meczu:
kristos napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ciekawi brak Niedzielana i Dawidowskiego i męczy brak Mączyńskiego .
Łobo niech odpocznie jeszcze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mączyński niestety sie nie załapał, ale sądze że w tym sezonie jeszcze zagra.Ciekawe że w kadrze na ten mecz znalazł się Cantoro ale pewnie jeszcze nie stracił pewnych umiejętności aby zostać odesłany na trybuny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Znalazł się Cantoro bo pewnie wybiegnie w pierwszym składzie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
To normalka ,dluga przerwa i juz chyba kazdego cisnie byle zaczeli grać,nie mowiac o pojsciu na stadion ![]() Sparingów nie można porównywać do walki o punkty przy kilkutysięcznej widowni. Wisła kadrowo, obok Lecha, jest najsilniejszą drużyną w Polsce. Także w mediach czy wśród kibiców wiślacy są faworytami piątkowej potyczki. My się ich nie boimy, mamy swoje "tajne" zagrania. Jeżeli będzie trzeba, to wciągnę ich nosem, najlepiej lewą dziurką (śmiech). Jesteśmy ambitni i waleczni, tak, że sobie poradzimy - uśmiecha się 30-letni pomocnik dziewiątej ekipy ekstraklasy, Hubert Jaromin. Hahaha a coz to za "gfiazdor" z Bytomia co to chce sobie nami nos zapychac? Bo w sumie goscia niekojarze ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A co mial gosciu powiedziec ? Ze sie polozymy na boisku i prosimy o najnizszy wymiar kary? Wtedy by byly komentarze, ze po co gramy w takiej lidze jak wszyscy sie boja z nami grac i co to wogole za nieprofesjonalne podejscie do futbolu. Bardzo dobrze chłop powiedzial. Polonia zrobi wszystko zeby nas pokonac. Nie jestesmy pepkiem swiata, zeby walic 10 komentarzy kto to jest Jaromin i wogole jakim prawem tak powieidzial. W Europie mamy taka sama pozycje jak Bytom wiec bez napinki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wojtas, w piłce jak w polityce... Czasem trzeba robi dobrą minę do złej gry ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Mowic to jakis Jaromin moze co mu sie tylko podobno zyjemy w wolnym kraju,ale troche szacunku by nie zaszkodziło,zwłaszcza ze nie przypominam sobie zeby jakis nasz pilkarz ktorykolwiek inny zespol rywala "wciagał do nosa". Ma prawo mowic,ale niech pomysli zanim walnie taką głupote. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, wszyscy powinni padać przed nami na kolana!
Edit - Oby! A co do Jaromina - mając do lepszej drużyny 'szacunek i respekt' można co najwyżej dostać czwóreczke jak my w Barcelonie. Jak dla mnie to ten koleś ma zupełnie poprawne nastawienie.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 26.02.2009 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro zaczynamy marsz po mistrza... oby udany, liczę na powtórkę ze sparingu.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.02.2009 o godz. 11:48.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Może niech zrobią mu badania przeciw koksowi boś coś mi się wydaje że mógłby zaskakujący wynik się pojawić. W końcu z jakiegoś powodu jego pierwsza myślą było nie że nas WCIĄGNĄ LEWA DZIURKĄ W NOSIE bo normalnie to raczej piłkarze wyrażają się w taki sposób że rywala : rozjadą, zabiegają, przejada po nas walceY hmmmmm iście podejrzane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To jest pierwszy mecz i różnie z tym może być. Liczę jednak na zwycięstwo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Muszę przyznać że nie mogę się doczekać meczu. Ciekaw jestem jak Skorża zestawi wyjściową jednestkę, bo w sumie na niektórych pozycjach mamy naprawdę klopot bogactwa(np bramkarza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Żeby wyznaczyć godzinę meczu na 18 w piątek. Trzeba się naprawdę bardzo postarać nie myśleć. Dla kogo oni ten terminarz ustalili? Dla siebie czy dla piłkarzy?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
to byl zart w jego wykonaniu, jesli ktos jeszcze nie zauwazyl. mniej napinki panowie, rozluznijcie sie, poza stadionem na ul. Reymonta 22 istnieje jeszcze zycie.
Wisla powinna wygrac, Baszczu, Brozek na bokach obrony, Marcelo w srodku pomocy, Diaz na lewej reszta jak zwykle. pilkarzom jesli sie ebdzie tylko chcialo to 3 pkty mozna dopisac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
, jakieś przykłady podasz, czy ot tak będziesz rozwalać ludziom światopogląd?![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zeby myslec o obronie mistrzostwa, musimy w tej rundzie wygrac praktycznie wszystkie mecze. nie ma o czym mowic.
jesli nie zdobedziemy 3 pkt mistrzostwo oddali sie od nas - jak bardzo zalezy od wynikow w pozostalych meczach. ale jesli potkiemy sie juz na poczatku rundy a Lech czy Legia/Polonia wygraja swoje mecze, bedzie ciezko. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,63...za_Polski.html
Niech ktoś coś tym dziennikarzynom powie, bo mnie zaraz szlag trafi. Na siłę chcą nam zepsuć atmosferę w zespole, która, jak mi sie wydaje, jest bardzo dobra. I jeszcze że Beto cieńki, że wszyscy się śmiali z poszukiwań bramkarza i że w ogoóle nam pozostała tylko nadzieja. A ja myślę, że jesteśmy jdnym z faworytów do MP, bo balonik Amiki już pękł, i nie będą tacy mocni. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Po wypowiedziach trenera wnioskuje że szykuje 1 niespodziankę w składzie wg mnie może to być Ćwielong albo Beto. Jak zawsze oby strzelić pierwszą to potem już z górki
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zakładamy, że wygrywamy. Style mogą być dwa:
- albo przejedziemy się po tych piłkarzykach z Bytomia, - albo będzie to wymęczone zwycięstwo w ostatnich minutach. Styl w piłce się nie liczy, ważne są tylko trzy punkty. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze nie wybiegnie Zienczuk w 1 składzie, ale za to Jirsak już będzie.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008