|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty jednak kompletny idiota jestes : ))))))))))))))))))))))))
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cóż za argument panie moderatorze, może i jestem idiotą, ale patrząc na Twoje brednie, widać istnieją jeszcze gorsze stany umysłu ": )))))))))))))"
Czytając Twój wcześniejszy post, widzę że Twój kompleks rośnie w tempie logarytmicznym i samego miasta już też dotyka. Naprawdę, żal czytać ten wątek.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Dodajecie kolorytu tej lidze. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Owszem, jestes : )
Teraz ja mam kompleks ? Przepraszam - CZEGO ? : ))))) Wielkiego Lecha czy moze Poznania ? : )))) Staraj sie byc chociaz od czasu do czasu powazny. PS. A teraz serio i bez zartow: Postaraj sie byc mniej irytujacy w swoich wypowiedziach, bo do szczescia nikomu tu potrzebny nie jestes, a niepotrzebnie podnosisz ludziom cisnienie. Teoretycznie powinienes juz wyleciec dawno, i za bardzo nie rozumiem jakim sposobem jeszcze sie utrzymujesz. Widocznie reszta uwaza, ze etat idioty w tym temacie musi miec zdecydowanie poznanska obsade. Wala w ciebie jak w beben a ty starasz sie odgryzac. W twoim mniemaniu dowcipnie i celnie. W ogole nie wiem na cholere z toba smyku dyskutuje, jak powinienem ci napisac po krakowsku: idze stad. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Widze ,że nie dajesz za wygraną........ Nie wiem czy wiesz ale bardzo umilasz nam czas w tym temacie . Po co dyskutować o meczach Amici jak można podziwiać "popisy" jakiegoś idioty. Jesteś jak ta "małpa w cyrku" i dostarczasz nam rozrywki... Widocznie lubisz jak cie ktoś miesza z błotem , udowadniając nie słuszność twoich tez. ..... Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie na poprzedniej stronie Mam dla ciebię propozycje : Daj sobie spokój z odwiedzaniem naszego forum i wróć jak sie skończy sezon. Wtedy będziesz mógł ponarzekać jak to nam się udało, że "fuksem" zdobyliśmy mistrzostwo itd. My będziemy mieli dobry humor więc może przyznamy ci racje ,że słusznie wygraliście z nami 4:1 (bo pewnie wtedy jeszcze będziesz tym podniecony........ ) i będziesz mógł się pochwalić kolegom na podwórku ,że w końcu ktoś cie "docenił " na forum Wisły bo czekasz na to od ponad 2 lat...... W czasie tej przerwy zastanowisz sie zarazem jak sie nazywa twój klub ............. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy w tym temacie można czytać tylko wyzwiska pod adresem paru osób z Poznania czy jeszcze cos więcej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
Wracając do tematu : Udinesse - Lech 2:0 Jako wieczny optymista , nie dopuszcam takiej myśli........ Jeśli my nie zdobędziemy to już lepiej żeby zdobyło DyskoPolo bo tym Amikowcom już sie całkiem w głowach poprzewraca...
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 24.02.2009 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Temat przywrócony.
Krakowskich statystyków i ekspertów od piłkarskiej tabeli wszechczasów prosimy o bardziej wstrzemięźliwe wyrażanie emocji. Kibiców Amico - Lecho Wronek / Poznania o to, by również dali sobie na wstrzymanie z propagandą i trzymali się głównego wątku. Żeby było na temat - Smuda przed rewanżem: http://sport.onet.pl/0,1248712,1923824,wiadomosc.html ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
SMuda robi sobie juz alibi... jakby Lech dostal w ciry to zaraz rozlegnie sie ze sedzia ich oszukal
![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiłem mały wywiad na włoskich stronach sportowych i:
1) Nie ma zbyt wielkiego zainteresowania meczem Udinese z Lechem. Wejściówki przeznaczone dla Lecha sprzedały się szybko, a ilu będzie miejscowych kibiców z Udine? Wątpliwe, by zapełnili cały (obecnie 30-tysięczny) stadion. ![]() 2) Drużyna jest wkurzona po ostatniej porażce z Torino (0:1) i na pewno będzie chciała sobie poprawić humor, wygrywając z Lechem. Gazzeta dello Sport pisze wprost: pora, aby zagrali: Di Natale i Floro Flores. Kolejna porażka, tak ligowa jak pucharowa, może oznaczać "wylot" trenera Pasquale Marino. Zatem Friuliani zrobią wszystko, aby nie dać plamy i ocalić swoje głowy. Nie wiem, po co Smuda tak nagłaśniał kontuzje Lewandowskiego i Peszki (o ile rzeczywiście zagra). Włosi będą ich "kopać i gryźć" w pierwszej kolejności. Szykuje się ciężki mecz. 3) Dziennikarze włoscy piszą, że Udinese potrzebuje pozytywnego wstrząsu, aby awansować dalej i uspokoić sytuację. Tymczasem już samo wypuszczenie z rąk prowadzenia 2:0 jest powodem do zdenerwowania. Tak czy inaczej, Lech nie jest drużyną, która może ich wystraszyć. Wieczór- dreszczowiec czeka raczej Fiorentinę i Sampdorię. 4) Udinese jest bardziej doświadczone jeśli chodzi o grę w pucharach. Ten sam Panathinaikos, któremu Wisełka nie dała rady, oni miesiąc później w LM zjedli na kolację, wygrywając u siebie 3:0. Choć kadra zmieniła się od tamtego czasu, na własnym boisku sa wyjątkowo groźni (gdzie ostatnio pokonali m.in. Juventus). Jeśli dziś podejdą do meczu na poważnie i wystawią najsilniejszy skład (z kapitanem Antonio di Natale, który nie zagrał w pierwszym meczu), to nie daję Lechowi większych szans. 5) Włosi są dziwnie spokojni i pewni, że pokonają Lecha i awansują, bo w pierwszym meczu "przeszkadzały im trudne warunki atmosferyczne". Dziwne tłumaczenie ze strony drużyny w północy kraju (zrozumiałbym, gdyby tak się tłumaczyli "południowcy" w rodzaju Palermo czy Regginy). Ale wszystko i tak rozstrzygnie boisko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gospodarze nie spodziewają sie nawet 10 tysiecy widzow.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez mi sie wydaje ze makarony jakos dziwnie spokojne sa o ten awans,choc oni tam ekscytuja sie LM a Puchar Uefa to jak nasze Intertoto Ciekaw jestem jak Smuda ustawi Amike,jak ofensywnie to naprawde moze byc ciekawy mecz . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Lech powinien w te 3 K kibicowsko zmieść Włochów. Tam nikt nie wierzy że mogą odpaść, dla nich to tak jak by dla nas awans Cracovii do LM, tym lepiej dla Lecha. Raczej nie zlekceważą poznaniaków ale lechici na pewno mogą ich zaskoczyć, na pewno kontrami bo to w tym meczu powinno być największa siłą Lecha. Szybko strzelona bramka była by wymarzona, tylko czy Lech nastawiony przewaznie na grę ofensywną potrafiłby bronić wyniku? Chyba zdecydowanie lepiej wychodzi im jednak gonienie wyniku. Niech to będzie Polska noc w Udine
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z tymi awansami innych niż Wisełka polskich drużyn w europejskich pucharach to jest tak samo jak z teściową, która spadła w naszym autku w przepaść.
Jakkolwiek to się nie skończy, uczucia będą mieszane .Na swoje usprawiedliwienie podam, że ci inni myślą dokładnie tak samo. Niech wygra lepszy, po dobrym meczyku. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Peszko nie będzie mógł zagrać, to na pewno strata dla Kuchenkorza.
Włosi mogą jednak zlekceważyć rywala i dostać to 0-1. Zobaczymy ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciezko przewidziec wynik dzisiejszego meczu.
Pilkarsko na pewno lepsi sa wlosi ,tyle ze dla nich ten mecz jest bardziej takim przerywnikiem ligowym i mobilizowac sie jakos nadzwyczajnie nie beda, dla Amiki to pewnie najwazniejszy mecz w ich przeciez krotkiej historii. Jakbym mial stawiac to jednak postawil bym na Wlochow , co nie zmienia faktu ze Poznaniacy w tym sezonie wyrobili pucharowe 110 procent normy i nawet dotkliwa porazka nie powinna byc powodem do kpin ze sportowego poziomu jaki prezentowali/prezentuja. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Jeśli Lech wygra to znaczy,że byli lepsi,proste. ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Smudzie ktos ryja obil ?
![]() 0:1 Tak ciotowatego bramkarza to ja w zyciu nie widzialem
Ostatnio edytowane przez mic : 26.02.2009 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Udine gra przeciwko swojemu trenerowi widac ze chca go zwolnic
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja pier*** ten Stilic to jest wyj** gosciu, Lech zarobi na nim fortune.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie nie ja zaraz tam wejdę i pomogę Udinese ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
nie mogę tych komentatorów słuchać, co za ludzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Śmieszni wszyscy. Jak Pyrom nie szło to wszyscy z nich leją, a jak idzie to na forum cisza. Hipokryzja.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No bo ich nie lubimy i **** im w dupe
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
szczerze to mam nadzieje Że amica odpadnie
![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
PS. Rozumiesz slowo "hipokryzja", czy tylko go uzywasz bo jest modne ?
Ostatnio edytowane przez mic : 26.02.2009 o godz. 21:31.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|