The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2009, 10:15
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Od czasu, kiedy skończyliście ligę na 8. miejscu plewi się tutaj kiwanie głową z politowaniem na resztę oraz pogląd o wiecznym uciemiężenie przez wszystko i wszystkich. I przekonanie o własnej wyjątkowości, z niczego zresztą nie wypływające.
Ty jednak kompletny idiota jestes : ))))))))))))))))))))))))
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.02.2009, 12:25
Cóż za argument panie moderatorze, może i jestem idiotą, ale patrząc na Twoje brednie, widać istnieją jeszcze gorsze stany umysłu ": )))))))))))))"
Czytając Twój wcześniejszy post, widzę że Twój kompleks rośnie w tempie logarytmicznym i samego miasta już też dotyka. Naprawdę, żal czytać ten wątek..
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.02.2009, 12:44
Cóż za argument panie moderatorze, może i jestem idiotą, ale patrząc na Twoje brednie, widać istnieją jeszcze gorsze stany umysłu ": )))))))))))))"
Czytając Twój wcześniejszy post, widzę że Twój kompleks rośnie w tempie logarytmicznym i samego miasta już też dotyka. Naprawdę, żal czytać ten wątek..
To nie czytaj. Idiota czyta coś co mu się nie podoba. Rusza liga,ustaliliście już pod jaką nazwą grać będziecie.
Dodajecie kolorytu tej lidze.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 24.02.2009, 13:04
może i jestem idiotą,
Owszem, jestes : )

Teraz ja mam kompleks ? Przepraszam - CZEGO ? : )))))
Wielkiego Lecha czy moze Poznania ? : ))))

Staraj sie byc chociaz od czasu do czasu powazny.

PS. A teraz serio i bez zartow: Postaraj sie byc mniej irytujacy w swoich wypowiedziach, bo do szczescia nikomu tu potrzebny nie jestes, a niepotrzebnie podnosisz ludziom cisnienie. Teoretycznie powinienes juz wyleciec dawno, i za bardzo nie rozumiem jakim sposobem jeszcze sie utrzymujesz.
Widocznie reszta uwaza, ze etat idioty w tym temacie musi miec zdecydowanie poznanska obsade.
Wala w ciebie jak w beben a ty starasz sie odgryzac. W twoim mniemaniu dowcipnie i celnie.
W ogole nie wiem na cholere z toba smyku dyskutuje, jak powinienem ci napisac po krakowsku: idze stad.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 24.02.2009, 19:41

Widze ,że nie dajesz za wygraną........ Nie wiem czy wiesz ale bardzo umilasz nam czas w tym temacie .
Po co dyskutować o meczach Amici jak można podziwiać "popisy" jakiegoś idioty. Jesteś jak ta "małpa w cyrku" i dostarczasz nam rozrywki... Widocznie lubisz jak cie ktoś miesza z błotem , udowadniając nie słuszność twoich tez. .....
Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie na poprzedniej stronie ? Czyżbyś nie znał odpowiedzi ? A może zaniemówiłeś ? Wypowiadasz sie szczegółowo na temat spraw dotyczących czyjegoś poziomu inteligencji , a sam unikasz odpowiedzi na proste pytanie , które cie kompromituje i udowadnia twoje "uwielbienie" dla Reksia.

Mam dla ciebię propozycje : Daj sobie spokój z odwiedzaniem naszego forum i wróć jak sie skończy sezon. Wtedy będziesz mógł ponarzekać jak to nam się udało, że "fuksem" zdobyliśmy mistrzostwo itd.
My będziemy mieli dobry humor więc może przyznamy ci racje ,że słusznie wygraliście z nami 4:1 (bo pewnie wtedy jeszcze będziesz tym podniecony........ ) i będziesz mógł się pochwalić kolegom na podwórku ,że w końcu ktoś cie "docenił " na forum Wisły bo czekasz na to od ponad 2 lat......

W czasie tej przerwy zastanowisz sie zarazem jak sie nazywa twój klub .............

Pozdro
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Stary 24.02.2009, 19:45
czy w tym temacie można czytać tylko wyzwiska pod adresem paru osób z Poznania czy jeszcze cos więcej?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.02.2009, 19:49
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Widze ,że nie dajesz za wygraną........ Nie wiem czy wiesz ale bardzo umilasz nam czas w tym temacie .
Po co dyskutować o meczach Amici jak można podziwiać "popisy" jakiegoś idioty. Jesteś jak ta "małpa w cyrku" i dostarczasz nam rozrywki... Widocznie lubisz jak cie ktoś miesza z błotem , udowadniając nie słuszność twoich tez. .....
Dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie na poprzedniej stronie ? Czyżbyś nie znał odpowiedzi ? A może zaniemówiłeś ? Wypowiadasz sie szczegółowo na temat spraw dotyczących czyjegoś poziomu inteligencji , a sam unikasz odpowiedzi na proste pytanie , które cie kompromituje i udowadnia twoje "uwielbienie" dla Reksia.

Mam dla ciebię propozycje : Daj sobie spokój z odwiedzaniem naszego forum i wróć jak sie skończy sezon. Wtedy będziesz mógł ponarzekać jak to nam się udało, że "fuksem" zdobyliśmy mistrzostwo itd.
My będziemy mieli dobry humor więc może przyznamy ci racje ,że słusznie wygraliście z nami 4:1 (bo pewnie wtedy jeszcze będziesz tym podniecony........ ) i będziesz mógł się pochwalić kolegom na podwórku ,że w końcu ktoś cie "docenił " na forum Wisły bo czekasz na to od ponad 2 lat......

W czasie tej przerwy zastanowisz sie zarazem jak sie nazywa twój klub .............

Pozdro
A jak nie zdobędziemy, to co?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Stary 24.02.2009, 19:51
TSNH napisał(a):Wyświetl post
czy w tym temacie można czytać tylko wyzwiska pod adresem paru osób z Poznania czy jeszcze cos więcej?
To właśnie te osoby z Poznania mylą tematy (nie umieją czytać) i piszą swe nędzne"wypociny" nie tam gdzie trzeba..... My tylko odpowiadamy na ich "zaczepki" ale myślę ,że pan skttrbrain zrozumie w końcu ,że to jest forum WISŁY KRAKÓW i obowiązują tu pewne zasady. Nie wiem czy na forum Amici taka samowolka ?...

Wracając do tematu :

Udinesse - Lech 2:0

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A jak nie zdobędziemy, to co?
Jako wieczny optymista , nie dopuszcam takiej myśli........ Jeśli my nie zdobędziemy to już lepiej żeby zdobyło DyskoPolo bo tym Amikowcom już sie całkiem w głowach poprzewraca...
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 24.02.2009 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 26.02.2009, 11:32
Temat przywrócony.
Krakowskich statystyków i ekspertów od piłkarskiej tabeli wszechczasów prosimy o bardziej wstrzemięźliwe wyrażanie emocji.

Kibiców Amico - Lecho Wronek / Poznania o to, by również dali sobie na wstrzymanie z propagandą i trzymali się głównego wątku.

Żeby było na temat - Smuda przed rewanżem:

http://sport.onet.pl/0,1248712,1923824,wiadomosc.html
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.02.2009, 11:52
SMuda robi sobie juz alibi... jakby Lech dostal w ciry to zaraz rozlegnie sie ze sedzia ich oszukal
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Stary 26.02.2009, 15:59
Zrobiłem mały wywiad na włoskich stronach sportowych i:

1) Nie ma zbyt wielkiego zainteresowania meczem Udinese z Lechem. Wejściówki przeznaczone dla Lecha sprzedały się szybko, a ilu będzie miejscowych kibiców z Udine? Wątpliwe, by zapełnili cały (obecnie 30-tysięczny) stadion.

2) Drużyna jest wkurzona po ostatniej porażce z Torino (0:1) i na pewno będzie chciała sobie poprawić humor, wygrywając z Lechem. Gazzeta dello Sport pisze wprost: pora, aby zagrali: Di Natale i Floro Flores. Kolejna porażka, tak ligowa jak pucharowa, może oznaczać "wylot" trenera Pasquale Marino. Zatem Friuliani zrobią wszystko, aby nie dać plamy i ocalić swoje głowy. Nie wiem, po co Smuda tak nagłaśniał kontuzje Lewandowskiego i Peszki (o ile rzeczywiście zagra). Włosi będą ich "kopać i gryźć" w pierwszej kolejności. Szykuje się ciężki mecz.

3) Dziennikarze włoscy piszą, że Udinese potrzebuje pozytywnego wstrząsu, aby awansować dalej i uspokoić sytuację. Tymczasem już samo wypuszczenie z rąk prowadzenia 2:0 jest powodem do zdenerwowania. Tak czy inaczej, Lech nie jest drużyną, która może ich wystraszyć. Wieczór- dreszczowiec czeka raczej Fiorentinę i Sampdorię.

4) Udinese jest bardziej doświadczone jeśli chodzi o grę w pucharach. Ten sam Panathinaikos, któremu Wisełka nie dała rady, oni miesiąc później w LM zjedli na kolację, wygrywając u siebie 3:0. Choć kadra zmieniła się od tamtego czasu, na własnym boisku sa wyjątkowo groźni (gdzie ostatnio pokonali m.in. Juventus). Jeśli dziś podejdą do meczu na poważnie i wystawią najsilniejszy skład (z kapitanem Antonio di Natale, który nie zagrał w pierwszym meczu), to nie daję Lechowi większych szans.

5) Włosi są dziwnie spokojni i pewni, że pokonają Lecha i awansują, bo w pierwszym meczu "przeszkadzały im trudne warunki atmosferyczne". Dziwne tłumaczenie ze strony drużyny w północy kraju (zrozumiałbym, gdyby tak się tłumaczyli "południowcy" w rodzaju Palermo czy Regginy). Ale wszystko i tak rozstrzygnie boisko.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 26.02.2009, 16:07
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Wątpliwe, by zapełnili cały (obecnie 30-tysięczny) stadion.
Gospodarze nie spodziewają sie nawet 10 tysiecy widzow.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.02.2009, 18:58
el Nuero napisał(a):Wyświetl post

5) Włosi są dziwnie spokojni i pewni, że pokonają Lecha i awansują, bo w pierwszym meczu "przeszkadzały im trudne warunki atmosferyczne". Dziwne tłumaczenie ze strony drużyny w północy kraju (zrozumiałbym, gdyby tak się tłumaczyli "południowcy" w rodzaju Palermo czy Regginy). Ale wszystko i tak rozstrzygnie boisko.

Tez mi sie wydaje ze makarony jakos dziwnie spokojne sa o ten awans,choc oni tam ekscytuja sie LM a Puchar Uefa to jak nasze Intertoto

Ciekaw jestem jak Smuda ustawi Amike,jak ofensywnie to naprawde moze byc ciekawy mecz .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
@lek
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.02.2009, 19:11
Lech powinien w te 3 K kibicowsko zmieść Włochów. Tam nikt nie wierzy że mogą odpaść, dla nich to tak jak by dla nas awans Cracovii do LM, tym lepiej dla Lecha. Raczej nie zlekceważą poznaniaków ale lechici na pewno mogą ich zaskoczyć, na pewno kontrami bo to w tym meczu powinno być największa siłą Lecha. Szybko strzelona bramka była by wymarzona, tylko czy Lech nastawiony przewaznie na grę ofensywną potrafiłby bronić wyniku? Chyba zdecydowanie lepiej wychodzi im jednak gonienie wyniku. Niech to będzie Polska noc w Udine
O-D-D-A-W-A-J---K-R-E-W---! =>WEJDŹ!<=

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.02.2009, 19:12
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
SMuda robi sobie juz alibi... jakby Lech dostal w ciry to zaraz rozlegnie sie ze sedzia ich oszukal
Bardziej to bym powiedział że prezenty dla Lecha sędzia rozdał w pierwszym meczu.
I bramke ze spalonego uznał i karnego nie przyznał...oczywiście dla Udine
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.02.2009, 19:22
z tymi awansami innych niż Wisełka polskich drużyn w europejskich pucharach to jest tak samo jak z teściową, która spadła w naszym autku w przepaść.

Jakkolwiek to się nie skończy, uczucia będą mieszane .
Na swoje usprawiedliwienie podam, że ci inni myślą dokładnie tak samo.

Niech wygra lepszy, po dobrym meczyku.

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.02.2009, 19:32
Peszko nie będzie mógł zagrać, to na pewno strata dla Kuchenkorza.

Włosi mogą jednak zlekceważyć rywala i dostać to 0-1. Zobaczymy
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 26.02.2009, 19:41
@lek napisał(a):Wyświetl post
Lech powinien w te 3 K kibicowsko zmieść Włochów. Tam nikt nie wierzy że mogą odpaść, dla nich to tak jak by dla nas awans Cracovii do LM, tym lepiej dla Lecha. Raczej nie zlekceważą poznaniaków ale lechici na pewno mogą ich zaskoczyć, na pewno kontrami bo to w tym meczu powinno być największa siłą Lecha. Szybko strzelona bramka była by wymarzona, tylko czy Lech nastawiony przewaznie na grę ofensywną potrafiłby bronić wyniku? Chyba zdecydowanie lepiej wychodzi im jednak gonienie wyniku. Niech to będzie Polska noc w Udine
Jakie 3K? Wykorzystali tylko 1700 biletow, wyproszoną nadwyżkę odesłali.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.02.2009, 20:06
Ciezko przewidziec wynik dzisiejszego meczu.
Pilkarsko na pewno lepsi sa wlosi ,tyle ze dla nich ten mecz jest bardziej takim przerywnikiem ligowym i mobilizowac sie jakos nadzwyczajnie nie beda, dla Amiki to pewnie najwazniejszy mecz w ich przeciez krotkiej historii.

Jakbym mial stawiac to jednak postawil bym na Wlochow , co nie zmienia faktu ze Poznaniacy w tym sezonie wyrobili pucharowe 110 procent normy i nawet dotkliwa porazka nie powinna byc powodem do kpin ze sportowego poziomu jaki prezentowali/prezentuja.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.02.2009, 20:12
Cytat:
Włosi mogą jednak zlekceważyć rywala i dostać to 0-1. Zobaczymy
Masz ich za idiotów ? szczególnie że oni już wiedzę czego mniej więcej mogą się spodziewać ,a to nie sa rozgrywki ligi podwórkowej .
Jeśli Lech wygra to znaczy,że byli lepsi,proste.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.02.2009, 20:51
Smudzie ktos ryja obil ?

0:1 Tak ciotowatego bramkarza to ja w zyciu nie widzialem
Ostatnio edytowane przez mic : 26.02.2009 o godz. 20:54.
Odpowiedz cytując
JackDaniels
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.02.2009, 20:56
Udine gra przeciwko swojemu trenerowi widac ze chca go zwolnic
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 26.02.2009, 21:10
Ja pier*** ten Stilic to jest wyj** gosciu, Lech zarobi na nim fortune.
Odpowiedz cytując
Wisła&Lechia
Guest

Stary 26.02.2009, 21:13
Nie nie ja zaraz tam wejdę i pomogę Udinese ...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.02.2009, 21:14
Udine jak najbardziej do ogrania jest. Grają słabiej niż w Poznaniu. A ten ich bramkarz jest tak samo niepewny jak Pawelek.
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 26.02.2009, 21:14
nie mogę tych komentatorów słuchać, co za ludzie
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.02.2009, 21:15
Śmieszni wszyscy. Jak Pyrom nie szło to wszyscy z nich leją, a jak idzie to na forum cisza. Hipokryzja.

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.02.2009, 21:17
No bo ich nie lubimy i **** im w dupe

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.02.2009, 21:20
szczerze to mam nadzieje Że amica odpadnie

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.02.2009, 21:21
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Śmieszni wszyscy. Jak Pyrom nie szło to wszyscy z nich leją, a jak idzie to na forum cisza. Hipokryzja.
Mistrzu chyba mecz trwa jeszcze, nie ? Poza tym co Amice idzie ? To ze zawodnicy Udinese potykaja sie o wlasne nogi to raczej nie zasluga Amiki

PS. Rozumiesz slowo "hipokryzja", czy tylko go uzywasz bo jest modne ?
Ostatnio edytowane przez mic : 26.02.2009 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów