|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Real gra a Juve strzela...Poki co najciekawiej w Bukareszcie...Oj ucieka nam Europa ucieka...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co płaczecie nad Realem? Maksimum szczęścia wykorzystali w meczu z Zenitem...
Mnie zadziwia Steaua i bądź co bądź Bate... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt nie placze! Obiektywne stwierdzenie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fenerbache - Arsenal 2:5
Dzieciaki Wengera znowu pokazaly ze stac ich na wiele! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zespoły dzisiaj grały bez obrony.
Ciekawe wyniki. 6-3, 2-5, 2-5, 3-0, 3-0. Emocji napewno sporo musialo byc. Wielki + dla Bate i za porazke Realu Zobaczymy co jutro. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dość zaskakujące wyniki dzisiaj. Pogrążona w kryzysie Roma rozbija Chelsea, Inter tylko remisuje na cyprze, Basel urywa punkty Barcelonie i to na Camp Nou, a Panathinaikos ogrywa Werder 3-0.
Oglądałem mecz Liverpool-Atletico i swoją drogą stwierdzam że sędziowanie było na poziomie naszej Ekstraklasy, a to co zrobił w 94 minucie to jest zwykły skandal. Wydrukować takiego karnego w tego typu rozgrywkach mógłby pozazdrościć nawet Webb. Z kolej żadnego z dwóch zagrań ręką przez graczy Liverpoolu sędzia nie widział, przy czym ta druga to ewidentny karny. Najlepsze że angole komętujący ten mecz sami stwierdzili że Gerard nie był faulowany, no i to przedłużenie - dodatkowe 7 minut w sytuacji gdy były dokonywane jedynie zmiany. A sądziłem że tylko u nas jest takie bagno. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roma sie przebudzila w koncu. Wielkie brawa dla Anorthosisu. Wydaje mi sie chyba nie doznali porazki jeszcze w fazie grupowej :O Dla mnie to najwieksza niespodzianka tej edycji. Na drugim miejscu jak do tej pory BATE. Oby emocji nie brakowalo az do maja 2009
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JedTS jak nie doznał porażki Anorthosis, jak 2 tygodnie temu na San Siro przegrali 1-0...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Apropo Liveroolu to już nie pierwsza sytuacja kiedy sędziowie im pomagają, że chociaż przypomnę poprzednią kolejkę i 2 spalone Atletico, których nie było (jeden gdzie napastnik był 2 metry przed liną obrony) czy bramka z półfinału z Chelsea, której nie było. A co do sedziów, to narzekamy na naszych, ale to co odwalają niektórzy w LM przechodzi ludzkie pojęcie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nooo to Real poplynął 2 do tyłu z Juve co mnie niezmiernie cieszy.
Jakby na to nie patrzeć to dużą rolę odegrali weterani Nedved i Alex Del Piero, Real dzisiaj tylko próbował... Po tym meczu mam wrażenie że stary wyga Del Piero będzie grał po czterdziestce w gałe z taką samą formą jak 10 lat wcześniej. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Taka offowa dygresja dotycząca LM. W studiu TVP ,Szaranowski ktory jest tam od zawsze na eksperta zaprasza Engela z PZPN. To ,juz ku*wa nie mozna zaprosic kogos innego ,tylko robic PR tym baranom z PZPN? W sumie to jeden i ten sam beton z PRL.
Szpakowski komentator takze od zawsze ,stwierdzil tez wczoraj ze Del Piero strzelil gola w 17 minucie odczekal godzine i strzelil drugiego w 67 minucie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie ma tematu o Puchare UEFA więc pozwole sobie wrzucić tutaj.
Wolfsburg prowadzi z Heerenveen 5:1, jest i polski akcent. Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Do przerwy Inter remisuje z Manchesterem 0:0, Arsenal prowadzi z AS Roma 1:0, Atletico Madryt prowadzi z FC Porto 2:1, A Lyon prowadzi z Barceloną 1:0.
Wg mnie, jak na razie największym zaskoczeniem jest prowadzenie Lyonu. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No tak Lyon prowadzi , ale ja się nawet cieszę. Nie przepadam za Barcą.....Oglądam mecz Manchesteru z Interem i tylko dzięki Cesarowi jest 0:0 . ManU chyba z 5 dobrych sytuacji , Inter żadnej. Obrońcy Włochów zagubieni. Ronaldo ich jezdzi jak chce. Ja Murinho nic nie zmieni to się to zle dla Interu skończy....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dla mnie niekoniecznie. Barca gra piach od trzech kolejek w Primierze.
szkoda Romy, ale na tym przykładzie idealnie widać, że dobry trener i piłkarze to nie wszystko. Zarząd w Rzymie daje dupy aż miło, a Lazio ucieka. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Arsenal 1-0 Roma
Lyon 1-1 Barcelona Atletico Madryt 2-2 FC Porto Inter 0-0 Man U Ciekawe wyniki, rewanże zapowiadają się pasjonująco. Barcelona u siebie pewnie upora się z Lyonem, a Man U z Interem, który grał dziś kiepsko. Najciekawiej zapowiada się chyba mecz Arsenalu z Romą. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W grze o final sa 4 druzyny:Barcelona,MAnchestes,Liverpool i Chealsy
![]() "Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Barcelona faktycznie jest raczej faworytem, choć ostatnio zawodzi, no ale przecież nie można wygrywać bez liku. Na Old Trafford oczywiście będzie mega-ciekawie, oby najciekawiej Manchester - obrońca tytułu, Inter zespół wiecznie przegrany. Mam nadzieję, że i tym razem Inter polegnie... Fantastycznie zapowiada się też batalia na Estadio do Dragao No a jutro Real - Liverpool, oby The Reds wydymali "Hałaktikos" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Powiem Wam że Inter przejdzie Manchester. Strzelą babola i pewnie wpadnie jakiś remis 1-1 tak jak ma to w stylu Mourinho
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ok ****a,nie sądziłem,że są jeszcze osoby,które poświęcają swój czas temu chłamowi. Respect Panowie
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Marszałek, a Ciebie może ciekawi bardziej Żywiec ekstraklasa?
Jutro Real pokaże wszystkim, jak się gra w piłkę. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Zawsze wstaję lewą nogą ![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez mateja12 : 30.10.2011 o godz. 13:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wczorajszy mecz Interu z ManU mimo wyniku był ciekawy, choć ja bym powiedział, ze był to teat dwóch aktorów(Cesara i C.Ronaldo), czasem coś tam jeszcze Giggs z Berbatovem próbowali namieszać i wniesc do gry ale sie nie udało. Inter w miare poprawnie zagrał w obronie(Włochy
). Na meczu była widoczna przewaga ManU, jednak wydaje mi się(choć obym sie mylił), że Inter jednak przejdzie ManU, poniewaz wczoraj dopiero w drugiej połowie zaczeli coś grać, w rewanzu może być inaczej |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj dobry mecz Ligi Mistrzów, Real Madryt vs Liverpool FC. Real złapał wiatr w żagle w lidze więc jest pozytywnie naładowany przed meczem i to w dodatku grając u siebie. Liverpool nie odpuszcza, Torres chce cos strzelic na Santiago. Będzie ciekawie. Trudno obstawić wynik, jednak daję 3:2 dla Realu.
![]() ![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Marszałek, gdyby nie Wisła, tobyś się naszą kopaną nie interesował. A LM można obejrzeć, nie kibicując żadnemu zespołowi, tylko podziwiając kunszt techniki zawodników i taktyki trenerów. Można się wiele nauczyć.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|