|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zróbcie z gościem( Boli Was BT) porządek bo nowy i już kozaczy w temacie Cracovia Banda Trzebinia.
Tyle. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z jakiego powodu za jednego może i niemądrego posta ale w temacie Hyde Park użytkownicy Kamyk i NowaHutaWNH dostali bany aż na dwa tygodnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mógłbym prosic o zmanie podpisu ' Senior Member ' na 'Wisełka!' ?
Byłbym bardzo wdzięczny. ![]() ![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=44514
wg tego wyżej, ten człowiek ma 9 lat, myślę, że to zbyt młody osobnik, żeby udzielać się na forum, lepiej niech jakiegoś Shreka obejrzy, a nie filozofuje na temat wypalenia/niewypalenia, bo wybitnie mu to nie wychodzi. Może by go tak uciszyć? ![]()
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 22.02.2009 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Zapewne chodziło o użytkownika HanysKce, ale prosze bez takich pomyłek, bo jeszcze ktoś mi bana wciśnie ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=44514
Zgodze się z Aro1234, próbowałem dyskutować z tym HanysKce, ale niestety nie miałem szans na normalną dyskusję. Może rzeczywiście ten chłopiec ma 9 lat i dyskusje na naszym forum go przerastają... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
muszę przyznać że ma dziwne zapatrywania ten Hanys...ale swojego zdania dzielnie broni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=44814 spam (Śmieszne zdjęcia, filmiki)
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
teraz będzie "koncert życzeń" z tymi podpisami
moim zdaniem fajnie było dotychczas...większość osób te same podpisy, a za szczególne "osiągnięcia" jakieś wyróżnienia jak np Di Caprio, |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No własnie ja bym prosił, zamiast Senior Member to Wisła Kraków. Z góry WIELKIE DZIĘKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeśli moderator ma dobry humor i będzie zmieniał te nazwy, to ja poprosze zmianę z "Senior Member" na "White Fanatic".
Ostatnio edytowane przez Arkas : 23.02.2009 o godz. 17:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak moge to poprosilbym o "Legionista"
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Ja tryskam swietnym humorem i moge Wam pozmieniac. Nie na tak ladne, jak LEGIONISTA czy WHITE FANATIC, ale bedziecie sie wyrozniac. Blyszczec, ze sie tak wyraze.
... Blyszczec... mysle ze literka B jest tu kluczowa. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5447 jak dla mnie do zamknięcia albo przeniesienia
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
1) Z tematu Polonia B - Wisla zrobil sie temat o typowanie skladow... Czas poczyscic troche
2) Prosba do rozwazenia: Banujcie ludzi ktorzy wrzucaja non-stop te same linki do "Smieszne...". Pozniej wychodzi na to ze na 5 stron tematu sa 2 z powtarzajacymi sie rzeczami. Rozumiem ze mozna 2 razy wrzucic to samo, bo wszystkiego nie da sie zobaczyc, ale jak ktos wrzuca po raz 10 to samo to przegina
Ostatnio edytowane przez mic : 24.02.2009 o godz. 14:54.
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak któryś mod będzie miał dobry humor to UPRZEJMIE PROSZĘ o zamianę "senior member" pod nickiem na "czarownica" Pozdrawiam modów
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Was się przypadkiem w głowach nie poprzewracało?
Będziecie tacy zajebiści przez te podpisy, naprawdę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
bardzo popieram prośbę Ali 1955 o zmianę nicku na "czarownica". Coś niekonwencjonalnego, a i może posty jeszcze ostrzejsze będą
![]() Jest nadzieja, będzie czarowała dla Wisełki dobrze dla reszty źle. Jak choć raz jej się uda to już jesteśmy do przodu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
I jeszcze ewentualnie 'Senior Member' na 'BENE NATUS' ?
Z góry dzięki. ** pirat.z.karaibow to nie podpis. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W związku z upowszednieniem rang, a co za tym idzie ich dewaluacją, proszę o zmianę mojej na "senior member".
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie przewidujemy w najbliższym czasie masowej zmiany rang.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
żadnego słowa wytłumaczenia?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
senior member - w wolnym tlumaczeniu to "stary ****" :(
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
no kur... niedlugo nowo zarejestrowani beda sie domagac... Niektorym to juz sie chyba nudzi na tym forum
E: ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 25.02.2009 o godz. 11:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|