|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam hali w okolicach Zabierzowa, może ktoś się orientuje gdzie jeszcze mogą być miejsca? Bo w Zabierzowie w obu szkołach już są pozajmowane, tak samo w Rząsce, w Krzeszowicach też.
Jak coś to proszę o jakieś namiary, dzięki z góry!!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Z własnego przykładu mogę polecić hale u Franciszkanów
![]() 31-344 Kraków, ul. Ojcowska 1 , Bronowice Wielkie Tel. (12) 637 55 96 Gram tam ze znajomymi prawie w każdą ndz przez całą zimę. Hala na granie po 5 osób w drużynie, duże lub małe brameczki, 100 zl za 1,5h. ![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z ta hala Sobieskiego to nic w sumie nie wiadomo. Kiedys rozmawialem z dyrektorem S. i mowil, ze od listopada bedziemy cwiczyc, pytalem o SKSy i wynajem hali po lekcjach to mowil ze to nie tylko od niego zalezy bo szkola tylko wynajmuje hale i musi byc zgoda z kuratorium.
Dyrektor L. w tym tygodniu mowil ze jest szansa ze wejdziemy na sale jeszcze w tym miesiacu. BTW kolega dyzurujacy dostal do odniesienia do sekretariatu prosbe o wynajem sali studentow z AGHu wiec, nie wiem czy oni mysla ze sala gotowa czy juz sobie zajmuja terminy. ![]()
Ostatnio edytowane przez mariano710 : 09.11.2008 o godz. 00:52.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
mariano710 to był jakiś remont w końcu sali w Sobieskim? kiedyś były słuchy, że mają nową zbudować na miejscu boisk.. jak to teraz wygląda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
macko19 nie bylo remontu, ale wybudowali nowa sale, wlasniwie mozna powiedziec hale bo jest zdecydowanie wieksza od starej( nowa-pelnowymiarowe boisko do kosza) sala wyglada tak:
![]() malo widac, ale robione komorka, hala miala byc oddana we wrzesniu podczas obchodow 125 lecia szkoly, niestety jak zwykle w Polsce sa opoznienia i na WFach gramy na boisku podstawowki nr 7 |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
BRONOWIANKA KRAKÓW ul.Zarzecze 124a , dwie zajebiste Hale Do gry w Piłke Nożną , jedna mniejsza , druga wieksza ...
Kontakt Klub Sportowy "Bronowianka" ul. Zarzecze 124a 30-134 Kraków sekretariat pokój nr 100 tel/fax(12) 636 - 94 - 33 e-mail: sekretariat@bronowianka ![]()
B R O N O W I C E
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A nie wiece,gdzie dziś może być otwarta hala?
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a odnosnie tej hali u Franciszkanow, slyszalem ze maja tam albo bramki do hokeja albo takie duze, wieksze od tych do recznej ( i gra na nie jest troche bez sensu). Prawda to?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
witam
![]() chcialbym z kumplami pograc na sztucznej trawie pod balonem. interesuje mnie bulwarowa. wiecie moze ile za godz? i czy mozna rezerwowac telefonicznie? ma ktos numer? chyba, ze cos innego polecacie... bede wdzieczny za pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Najlepiej gra sie na sztucznej murawie pod tak zwanym balonem ale to juz jest niestety droga rzecz no zalezy gdzie sie trafi bo z tego co pamietam to kiedys na gumiorach bylo po 200 lub 300 zł za 1h nie wiem jak teraz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kurdwanów, 220 zł 1,5 h.
Tak było w zeszłym roku. Teraz- nie wiem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Bulwarowa jest to słaby pomysł gram tam swoje mecze ligowe juniorów przez zimę i nawierzchnia jest chu****.
Polecam :kabel, kurdwanów lub skotniki na J&J cen niestety nie znam .Na gumiorach nie grałem to się nie wypowiadam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to juz wszystko jedno gdzie. bardziej potrzebuje numer telefonu, zeby zarezerwowac
![]() jak ktos ma, to bede wdzieczny za podanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jezeli cie to interesuje, nr telefonu: 644 41 21. Gralem tam pod koniec grudnia i placilismy 80 zł za godzine.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A coś z boisk w hucie?
Bulwarowa już obsadzona, gumiory też, coś jeszcze jest sensownego? Interesowalby mnie balon, igielit. ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie do zorientowanych... Potrzebuję hali na wynajęcie na ok 1,5-2h w Krakowie ew w jego okolicach. Jako że mecz chciałbym zorganizować przy udziale publiczność interesuje mnie hala z widownią. Czy ktoś poleca jakąś halę spełniającą te kryteria
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
link: http://www.bronowianka.com.pl/articl...?article_id=16 ![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pilnie poszukiwana hala z wolnymi terminami (obojetnie jaki dzien, czy srodek tygodnia czy weekend), najlepiej po kosztach, optymalnie do 100/h. Byle sie po 5 osob dalo pograc (nie mniejsza).
Jakby ktos mial jakis namiar to bylbym wdzieczny. ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Halę mają po remoncie ładnie się prezentuje i 100zł/h ![]() numeru niestety nie mam ale wystarczy poszperać ;] Tutaj. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
100zl/h ale bez szatni, ma ktos jeszcze jakies inne namiary?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam, bardzo fajnie gra sie na bulwarowej (tak na 12 osob) - balon - 190 zl/1,5h z tego co pamietam, telefon: 644-14-21, pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Właśnie słyszałem o tym obiekcie, ale potrzebne mi cos na 8-10 os.
A wie ktoś coś może więcej o wspominanych obiektach Armatury oraz jakiejś hali na ul. Ojcowskiej? Jak z wolnymi terminami, cenami czy coś? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Na Armaturze, jakiś czas temu była to cena ok 120 zł/h. Warto jednak się potargować, bo czasem można się dogadać...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Niestety Ojcowska odpada, nie maja juz wolnych terminow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Armature - to w tygodniu raczej odpada - termin w weekend mozna latwo znalezc - tel. 269-22-51 lub do szefa bezposrednio 607-44-77-50
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ostatnio w ferie szukałem obiektu, bo hala w szkole na Kurdwanowie gdzie zazwyczaj jeżdżę była remontowana (tygodniowa wymiana podłogi, czy coś takiego). W każdym razie, wsiadacie w tramwaj numer 50, jedziecie na ostatni przystanek, chyba na pętle. Szkołę widać już z daleka...
Sala jest świetna. Można pograć 4/4 jak i 5/5. Fajne bramki, dobre podłoże - teraz już nowe |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
a jak jest obecnie z halami lub balonami ? orientujecie się gdzie są jeszcze jakies wolne terminy ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 14 na os. dywizjonu 303 otwarto z końcem grudnia boisko pod balonem. Koszt wynajęcia to 120 PLN/h. Boisko przystosowane do gry w piłkę nożną, tenisa ziemnego (2 boiska) i piłkę siatkową. Wymiary boiska - 60m x 30m. Nawierzchnia poliuretanowa.
Boisko dostępne w godzinach od 800-2400 we wszystkie dni tygodnia. Są oczywiście wolne terminy. Można również wynająć salę gimnastyczną, ale tu nie pamiętam jak z kosztami. Kontakt: [email protected] tel. 512-243-034 Strona internetowa boiska: http://boisko.zso14.pl |
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest hala w Białym kościele postaram sie skombinować jakies namiary i wrzucic
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|