The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2008, 17:45
Sprzedam bilety na D

nieaktualne
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 05.12.2008 o godz. 18:05.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 02.02.2009, 21:09
Nie chciałem zakładać nowego tematu odnośnie zbliżającego się sparingu, ale chodzi mi o mecz z MFK, który ma się odbyć w Krakowie 07.02. I tu moje pytanie; czy będzie to mecz na naszym stadionie i czy będzie otwarty dla kibiców i jak ew. z biletami?
Odpowiedz cytując
lukasz924
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 05.02.2009, 17:40
podobno nie dla kibicow
Odpowiedz cytując
paruwka2
Junior Member

Stary 15.02.2009, 22:11
a mam pytanie o mecz w Bełchatowie ?Bo mamy zakaz ale czy kibice z krakowa pojawią sie w bełchatowie odpowiedzcie czekam
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS!
Odpowiedz cytując
Wideł
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 15.02.2009, 23:59
Nie wiadomo czy nas wpuszczą. Nasi starają porozumiec się z Bełchatowem i Bytomem aby nas wpuszczali tak jak Legia jeździ. Ale najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie. Są tylko 3 wyjazdy - Łódz Gdańsk Gdynia. Ale nie martw sie mecze zakazane nam możesz , w czas ten wybrac sie na zgody. Pozatym takie pytania kieruj na dział ,,Naze Wyjazdy''

Pozdrawiam
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
Odpowiedz cytując
paruwka2
Junior Member

Stary 16.02.2009, 11:07
z tego to wiem to legia(brat jest za nimi) wbiła do bełchatowa bez żadnej zgody ludziom z Warszawy biletów nie sprzedawali ale ludzie z okolic im kupili i weszli i dopingowali.Licze że uda sie ten wyjazd bo jest ciekawy wyjazd .Pozdrawiam TSW
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS!
Odpowiedz cytując
arturroooo
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 19.02.2009, 15:10
Chłopaki powiedzcie mi jak to jest z karnetami. Chodzi o to, że wcześniej jeździłem z FC, a teraz chciałbym kupić karnet. Podobno muszę mieć kartę kibica, prawda to? Jeśli tak to napiszcie gdzie, kiedy i jak mogę sobie ją wyrobić oraz co jest potrzebne w tym celu. Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 19.02.2009, 15:18
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=66
Tak mozesz kupic karnet tylko na kartę kibica. Kosztuje ona 15 zł i wymagany jest tylko dowod tozsamosci i wypelnienie takiej ankety http://www.wisla.krakow.pl/files/kar...ca_wniosek.pdf w Wislackim Świecie. Kiedy? wtedy kiedy WŚ jest otwarty, trwa to kilka dni wiec sie sprezaj zeby jeszcze zdazyc kupic karnet.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.02.2009, 20:44
Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tutaj. Wiśle zacząłem kibicować od nie dawna ... Jak na razie głównie śledziłem poczynania Wisły w TV itp, bo nie bardzo miałem z kim chodzić na stadion, ale teraz chce to zmienić i zacząć chodzić normalnie, wyrobiłem KK. I tutaj pojawia się proste pytanie na jakim sektorze zasiąść ? A i B wiem że to są sektory dla pikników(i tak wkrótce ich nie będzie), C nie ma na razie. Ja osobiście chciałbym trochę pokibicować i poczuć tą atmosferę, tylko pytanie czy zacząć na D czy E ?(Z E odstrasza mnie bliskość sektoru gości :/, są często jakieś problemy z nimi ?Jak jest po meczu, kiedy się wychodzi, bo wejścia są blisko? ).

Z góry dziękuje za odpowiedź
Odpowiedz cytując
latarnik
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.02.2009, 20:52
Nehiar napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tutaj. Wiśle zacząłem kibicować od nie dawna ... Jak na razie głównie śledziłem poczynania Wisły w TV itp, bo nie bardzo miałem z kim chodzić na stadion, ale teraz chce to zmienić i zacząć chodzić normalnie, wyrobiłem KK. I tutaj pojawia się proste pytanie na jakim sektorze zasiąść ? A i B wiem że to są sektory dla pikników(i tak wkrótce ich nie będzie), C nie ma na razie. Ja osobiście chciałbym trochę pokibicować i poczuć tą atmosferę, tylko pytanie czy zacząć na D czy E ?(Z E odstrasza mnie bliskość sektoru gości :/, są często jakieś problemy z nimi ?Jak jest po meczu, kiedy się wychodzi, bo wejścia są blisko? ).

kibiców gości na wiosne nie bedzie, a jaki sektor? jak masz zamiar kibicowac to idziesz na D, a jeżeli nie to wybierz E
WISŁA KRAKÓW

Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.02.2009, 20:53
Nehiar napisał(a):Wyświetl post

Przez pierwsze 3 mecze tj. Lech , Polonia i Derby A i B będą jeszcze otwarte
A sektor gości będzie nieczynny
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.02.2009, 21:34
No i idź na D, jak chcesz kibicować Na E jak chcesz czasem klasnąć czy coś krzyknąć, a na D jak cały mecz dajesz wszystko Proste
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.02.2009, 21:44
Hejka wiadomo już od kiedy bedę w sprzedaży bileciki na 4-go marca? bo jakoś sie nie moge doszukać
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 20.02.2009, 21:52
Kibicka napisał(a):Wyświetl post
Hejka wiadomo już od kiedy bedę w sprzedaży bileciki na 4-go marca? bo jakoś sie nie moge doszukać
ten mecz jest objęty karnetem i myślę, że najpierw musi zakończyć się sprzedaż karnetów, żeby było wiadomo ile zostanie wolnych miejsc i czy zostana Dopiero potem można uruchomić sprzedaż biletów
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Stary 20.02.2009, 21:55
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
ten mecz jest objęty karnetem i myślę, że najpierw musi zakończyć się sprzedaż karnetów, żeby było wiadomo ile zostanie wolnych miejsc i czy zostana Dopiero potem można uruchomić sprzedaż biletów
aaaaa pamięć dobra aczkolwiek krótka DZIĘKI
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 20.02.2009, 22:12
A mi się wydaje, ze nie bedzie wejsciowek na D i E, bo wszystkie karnety na te trybuny zostana sprzedane. Wiec wtedy pozostalyby bilety na A i B. No ale moge nie miec racji...
Odpowiedz cytując
jolkah
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 24.02.2009, 21:51
Witam
Wiecie może od kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz WiseŁki z Polonią Warszawą ?
I czy będzie możliwość zakupu przez internet bo jestem z podkarpacia to by było to zdecydowanie wygodniejsze ..
no i jak mniej wiecej jakie ceny
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.02.2009, 21:53
Sprzedarz biletow bedzie prawdopodobnie od poniedzialku 2 marca lub dopiero po meczu z Lechem. Mozna kupic tylko osobiscie w Wislackim Swiecie lub w kasach przed meczem.

Ale co do dokladnego terminu musisz czekac na oficjalne info
Ostatnio edytowane przez mic : 24.02.2009 o godz. 21:58.
Odpowiedz cytując
Siostrzeniec_Rudolfa
Junior Member

Stary 25.02.2009, 08:36
Na mecz z pyrami przysługują bilety z F.C ? I od kiedy można kupować na ten mecz bilety 2.03?
Odpowiedz cytując
jolkah
Junior Member

Stary 25.02.2009, 15:34
Czego osobiście ? Nie moze mi np brat w krk kupic ?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 25.02.2009, 15:36
jolkah napisał(a):Wyświetl post
Czego osobiście ? Nie moze mi np brat w krk kupic ?
Zle sie wyrazilem, chodzilo mi ze trzeba tam przyjsc i kupic.
Odpowiedz cytując
jolkah
Junior Member

Stary 25.02.2009, 20:11
Aha to dobrze )
A mnie wiecej ceny biletow i wybór sektoru ? moglbys cos doradzic .. bo jeszcze nie mialem okazji byc na meczu .. zawsze tylko w tv ogladamy z qmplami .. no a na ten bym sie chętnie wybral bo jest dosc wazny .. pasowałoby wyprzedzic polonie
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 25.02.2009, 20:25
jolkah napisał(a):Wyświetl post
Aha to dobrze )
A mnie wiecej ceny biletow i wybór sektoru ? moglbys cos doradzic .. bo jeszcze nie mialem okazji byc na meczu .. zawsze tylko w tv ogladamy z qmplami .. no a na ten bym sie chętnie wybral bo jest dosc wazny .. pasowałoby wyprzedzic polonie
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5179 tu masz ceny biletów
A jesli idziesz pierwszy raz to najlepiej na A,B no chyba że chcesz dopingować to E ewentualnie D ale tram cały mecz musi na maxa dopingowac!!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.02.2009, 13:42
Bilety na Amice od poniedzialku

http://wislaportal.pl/news.php?id=14851
Odpowiedz cytując
jolkah
Junior Member

Stary 26.02.2009, 14:58
Czyli jakies 45 zł .. dzieki chłopaki na infooo
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.02.2009, 16:44
sorry za offtopa

Dzięki drodzy moderatorzy za usunięcie tematu. Rozumiem, że udajemy, że nie ma problemu spadku frekwencji i spadające liczby kupowanych karnetów?
Odpowiedz cytując
adamone2
Junior Member

Stary 27.02.2009, 08:32
czy w fanach mozna bedzie nabyc taniej biletyna ten mecz
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.02.2009, 12:47
salek napisał(a):Wyświetl post
sorry za offtopa

Dzięki drodzy moderatorzy za usunięcie tematu. Rozumiem, że udajemy, że nie ma problemu spadku frekwencji i spadające liczby kupowanych karnetów?
I co chcesz założyć temat i o czym nim rozmawiać? Wylewać swoje żale na forum? Idź na zebranie stowarzyszenia i tam je wylej nie tutaj albo udaj się pod gniazdo i popros gniazdowego zeby ci mikrofon dał podczas meczu. Temat dot. karnetów już jest wiec po co kolejny
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.02.2009, 13:15
palikot napisał(a):Wyświetl post
I co chcesz założyć temat i o czym nim rozmawiać? Wylewać swoje żale na forum? Idź na zebranie stowarzyszenia i tam je wylej nie tutaj albo udaj się pod gniazdo i popros gniazdowego zeby ci mikrofon dał podczas meczu. Temat dot. karnetów już jest wiec po co kolejny

bardzo mi sę podoba taka retoryka

uwierz mi, że do SKWK jest mi bardzo blisko. Nie znasz mnie, a ciśniesz, więc odpuść sobie...

Temat miał w założeniu dotyczyć czegoś innego, tego, co się dzieje, że tak gwałtownie ludzie zaczynają mieć chodzenie na mecze w dupie.

Widzę jednak, że nie miało to sensu, bo każdy udaje, że nie ma tematu, a jedynym powodem dla którego spada frekwencja jest ch... marketing i brak transferów. Argumenty jak dla "wiernych" kibiców żałosne.
Małolatom się w dupach poprzewracało widać.

Tyle ode mnie, bo widać nie ma sensu na konstruktywną polemikę. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
rafaelo
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.02.2009, 14:32
prosze o kontakt kogos z fc najlepiej z Bochni lub DąbrowyTarnowskiej
Chodzi o mecz z polonia a konkretnie o dwa bilety na ten mecz

ewentualnie na gg moze tez ktos napisac jezeli takie dwa bilety by sie dla mnie znalazly 4926948
Powód: mecz
Ostatnio edytowane przez rafaelo : 28.02.2009 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów