|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pierwszy raz widziałem gre Beto na żywo i musze przyznać, że umie się zastawić, przytrzymać piłke. Myślę, że będą z niego ludzie
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Taaa tylko że on miał bramki strzelać a nie się zastawiać :/ a co do formy to spokojnie to był tylko i wyłącznie sparing za tydzień się okaże czy faktycznie Skorża zbudował formę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W Bytomiu to nawet skromne 1:0 wystarczy. Lepiej niech celowniki ustawią sobie na inne lepsze drużyny typu Polonia W czy Legia W. Kiedyś zaczelismy od 4:0 w Zabrzu a potem każdy wie co było 8 miejsce . A kysz .....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
A nieprawda, tu sie nie zgodze. Zawodnik tego typu jak Beto - dobrze zastawiajacy sie i wysoki ma za zadanie przytrzymac pilke, madrze ja rozegrac i zgrywac glowa dlugie pilki. Bramek wymagamy od Brozka, Maleckiego, Boguskiego. Wiadomo, ze Beto musi cos strzelic, ale napewno nie bedzie to wiecej jak 4 gole na runde. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niby tak Wasiu ale czyż nie był on sprowadzony z myślą o tym że gdy w lecie odejdzie Brożek,to on zajmie jego miejsce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ogółem Wisła grała tak, jak wszyscy byśmy tego chcieli - ale to chyba dlatego, że przeciwnik słaby... |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może będziecie mogli zobaczyć gdzieś ta bramkę Marcelo. On piłkę autentycznie wepchnął do bramki - piłka mu się "pałętała" pod nogami, on się o nią prawie potykał, a wszystko tuż przed linią bramkową - już myślałam, że nic z tego nie bedzie, ale jednak mu się udało
. I Cantoro nie zrobił chyba ani jednego kółeczka . Piotrek Brożek bardzo szybki, szybszy od napastników Piasta. Wogóle nieźle to wyglądało na boisku![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Z tym sprzedawaniem Brozka to nie ma co jeszcze szalec. Jak sie pojawi oferte to napewno ja przemysla. Mamy tzw. kryzys teraz
Najwazniejsze jest to, ze Beto przepracowal porzadnie caly okres, nauczyl sie europejskiej pilki, zrobil widoczne postepy. Wiadomo, ze na oceny przyjdzie czas, dla mnie jednak juz teraz jest to bardziej udany transfer niz ci wszyscy pseudonapastnicy z lapanki, typu Radovanovic, Svitlica czy inny bubel. Mnie osobiscie cieszy to, ze pomimo, iz wyniki naszych sparingow nie powalaly, to jednak oprocz pierwszego meczu w kazdym strzelalismy bramki. A nie gralismy z ogorkami i co najwazniejsze, bramek nie strzelal tylko Brozek. Ja z optymizmem patrze na ta runde. Na jesienni w ostatnich meczach ewidentnie oklaplismy. Teraz jest mniej meczy, wcale terminarz nie jest jakos zabojczo upchany i mamy szersza kadre. Nie sa to wzmocnienia na jakie kazdy liczyl, jednak skoro nie ma pieniedzy, to lepsze to niz nic. Porzadnie przepracowany okres, bez wiekszych kontuzji, zaprocentuje. Bedzie mistrz 2009 |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wiadomo, że najlepiej żeby się ogrywał i strzelał bramki Lechowi i Legii, miejmy nadzieję, że się wykuruje. ( odnośnie Garguły ) .
Brawo WISŁA ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bramki po ladnych akcjach padly, oby tak w lidze. BTW nie wie ktos co z Jirsakiem? Bo z tego co widze to dzisiaj nie gral.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Crusi: Jirsak ma drobna kontuzje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
znalezione na forum Bełchatowa, choć to bardziej wpis z 90 minut:
Cytat:
Później takie kwiatki wychodzą. Tylko liczyć na to, że w przypadku Garguły nie będzie to zbyt poważne i jeszcze coś w sezonie zagra. W sumie dla każdej ze stron (Wisełka, GKS i Garguła) to żadna radocha, najwyżej dla konkurentów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
wisła niestety nie jest niczemu winna, jezeli podane w mediach kwoty żądane przez belachatow sa prawdziwe.
widzialem cała pierwszą polowę, bardzo ładnie graja nasza ofensywa, brozek fajnie rozgrywal pilke (2 brama), malecki na prawde jest w dobrej formie, mial jedna swietna okazje, ale troche mu zeszlo z lewej nogi. pietia w pierwszej polowie dal sie raz głupio ograc, ale pawelek wylapal pilke ogolnie nasza obrona grala dosc slabo (2 polowy nie widzialem), nie wiem czemu zagral baszczu, ponoc singlar mial byc zawodnikiem 1 skladu ciekawe czy/kiedy bedzie skrot meczu na stronie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
no i Andrzej znów strzelił gola. Może powoli wraca do formy? Trzeba by go było wpuścić w Poznaniu na druga połowę, może pokazałby na co go stać
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a Ilie broni karnego...
ciekawe jak ogolnie wyglada postawa Cebanu w tym meczu... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Wraca do formy?..... ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dobrze byłoby, żeby Andrzej się odblokował i wrócił do dawnej formy...Może ten mecz przybliży ku temu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Warto zauważyć warianty ustawienia jakie Skorża sprawdza. Łobo na prawej obronie, Singlar na lewej, Zieniu na lewej, 4-5-1 ze skrzydłowymi Niedzielanem i Łobodzińskim. Może być duże zaskoczenie na mecz z kuchenkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Betoooooooo!!!!!
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i mamy 2:0.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pierwszy historyczny gol Beto w Wisle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Może bramka Brazylijczyka w końcu go odblokuje. Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego zawodnika. Wydaje mi się, że Wiśla może mieć z niego jeszcze duży pożytek. Co do sparingu, to fajnie, że nawet w osłabionym składzie wygrywamy dość pewnie z przeciętniakiem ligowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tak ale teoretycznie najsilniejszym to remisujemy. A co do Beto to jedna jaskółka wiosny nie czyni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
brawo Beto!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
może to głupie, ale kontuzja Brożka (oby jak najkrótsza!) może być dla nas... wzmocnieniem. Dlatego, że teraz przeciwnicy nie wiedzą, jak zagramy w ataku (a teraz także w obronie). Jestem pozotywnie nastawiony do potyczek z Lechem oraz dalszych meczy
![]() Brawo Illie za obrone karnego. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
przede wszystkim zaczeliś grać drużynowo i nie na Pawła Brożka. kiedy brozio grał inni napastnicy nie byli pewni siebie, bo wiedzieli, ze wszystko idzie na Brożka. podobnie mam u siebie w klubie. wszyscy graja na jednego napastnika
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wiesz w sparingach to Kmiecik i Dawidowski tez strzelali ![]() Dobrze ze pan Maciej próbuje roznych opcjii .Do meczu ponad tydzien ,jest czas zeby to wszystko na spokojnie poukładac. I pyknać Amike ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Prosze, prosze Dawid Marzec dzieki znajomoscia ojca (byly pilkarz Dariusz Marzec), bo chyba nie umiejetnoscia debiutuje w pierwszej druzynie. ZENADA.
![]()
C.Ż.N.M
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|