|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Najlepiej programem do czeszczenia dysków. Ja używam EasyCleaner i tam masz opcje żeby usuwać programy które nie chcesz żeby sie uruchamaiły razem z systemem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ustawienia -> użytkownik
![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
hmm ode mnie chyba tyle ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Górnik Łęczna - 31 lipca 2004.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
T o ja mam drugie pytanie. O jakiego prowadzącego doping chodzi co przeszedł na drugą stronę błoń i w jakich to było okolicznościach ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
dziękówa ja_ka_ a jeszcze tak dla formalności, kto był jego poprzednikiem i czemu skończył prowadzić
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś fajnego klubu na imprezę urodzinową w wąskim gronie przyjaciół, co byście polecili takiego, gdzie wpuszczą bez większej kontroli dokumentów? Trzeba czegoś, gdzie jest DOBRA (opcjonalnie BARDZO DOBRA) muzyka i umiarkowanie tani browar 5-6 zł. ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Określ bardziej może. Dobra muza to jest każda, tylko w zależności co, kto lubi słuchać. 5-6zł za piwo to
nawet na rynku masz ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pop, rock, r&b, stare hity. ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
do czego to ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takiego mixu to chyba nie spotkasz ale HH i R&B grają w RESPECIE tylko nie wiem jak tam z selekcją
![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
W dodatku selekcjonerka niezbyt przyjemna i wyraznie nie w humorze. Kolo godziny 23 wpadla na dół i kazała nam sprzątac po sobie No ale moze to tylko my mielismy takie "szczescie". W dodatku piwo po 8 zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
duze sa obecnie kolejki po zaswiadczenie o niekaralnosci?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do uzytkownikow Myspace
Mianowicie jak spisac track liste aby byla z gory na dol a nie zlewalo sie nto wszystko jak normlany pisany teks |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
i jeszcze jedno.Jak mam wykupiony pakiet Bezpieczny Internet w Netii to coś trzeba ściągać czy tam u nich na centrali jest to już? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezeli nie wysłałes pisama o rozwiązanie umowy, to umowa została automatycznie przedłużona, na miesiac i tak bedzie dalej przedłużana dopóki nie rozwiązesz z nimi umowy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Okres wypowiedzenia to 30 dni. Wiec jeśli wyślesz pismo to oni maja 30 dni na rozwiazanie umowy. I najlepiej poleconym z potwierzdeniem odbioru i ksero sobie zrob wypowiedzenia. Zawsze będziesz miał dowód że rozwiązałes jak trzeba.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeżeli usune wszystkie pliki cookie z komputera to stanie mi się coś z kompem?
prosze o odpowiedź bo to dla mnie ważne |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak masz np zapamietane hasło na danej stronce to jak skasujesz cookies to bedziesz je musial wprowadzac na nowo,poza tym nic a nic
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8lOB0my97SA czy wie ktos może jak nazywa się w oryginale ten motyw co jest użyty w tej piosence? Każdy wyłapie o co chodzi, tiesto przerobił na trance jakiś kawałek, moje pytanie jak sie ten kawałek nazywa w oryginale i czy został użyty również przez jakiegos innego artyste. Z góry dzięki.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oryginał to Samuel Barber - Adagio for strings, opus 11 (1938 rok)
http://www.youtube.com/watch?v=lV3SHBFyDZM jest też wersja Williama Orbita http://www.youtube.com/watch?v=SRqndwCqa5g i remix Ferry Corstena http://www.youtube.com/watch?v=MOZ1cZFFQOQ
Ostatnio edytowane przez wojteq_NH : 20.02.2009 o godz. 22:33.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak zabezpiecyzć sięć bezprzewodową w domu? Mam routera, musiałam go zresetować i nie mam zabezpieczonej tym sposobem sieci. Poprzednio robił to chłopak. ja nie umiem :/ Z góry thx.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zmijka jaki masz model tego routera ?
Generalnie z tylu routera powinnas miec informacje o jego numerze IP (prawdopodobnie 192.168.0.1) i hasle, w przegladarce (IE, firefox) wpisz "//<numer IP>" zapyta Cie o haslo, podaj mu to co pisze na routrze. Jezeli nic nie pisze to sproboj w obu przypadkach "admin" Jezeli dostaniesz sie juz do "srodka" znadz zakladke security lub cos w tym stylu i poszukaj WPA, WPA-PSK lub AES. Najlepiej bedzie jezeli ustawisz na WPA-PSK, powinno byc tez pole do wpisania hasla. Jezeli po wpisaniu hasla windows nie bedzie chcial tego zalapac, nawet nie bedzie prosil o haslo, to musisz wejsc w panelu sterowania w sieci i poprostu je tam dodac (czasem sie tak zdarza) Jezeli sobie nie poradzisz to wal na priv, poprowadze Cie krok po kroku ------- Zmijka jako ze masz priva zapchanego masz tutaj Jezeli laptop "widzi" Twoja sieci ta siec to mozesz z laptopa sie laczyc, w sumie wszystko jedno. W przegladarce ktora uzywasz wpisz 192.168.0.1 (jezeli nie wejdzie to poprzedz to // ) , jak zapyta o haslo i haslo to admin i admin Powinnas otrzymac takie okno mniej wiecej, kliknij u gory na HOME, potem po lewej stronie na WIRELESS W network ID mozesz wpisac swoja nazwe, pod jaka bedzie widoczna siec Channel zostaw bez zmian w security najlepiej daj WPA-PSK Encryption TKIP Preshare Key wpisz swoje haslo To byloby na tyle ![]() Powinnas sobie poradzic w razie czego mecz dalej ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 20.02.2009 o godz. 23:16.
|
|
|
|
Offline |
|
|
D-link DI-524
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wpisz w okienko przegladarki 192.168.0.1 jako haslo nie wpisuj nic,i tam masz bardzo duzo opcji konfiguracji routera.
Zakladka Setup,po lewej Wirless settings,i potem jak chcesz swoje hasełko to na samym dole masz Manual wireless network setup |
|
|
|
Offline |
|
|
Ok dałam chyba radę
Dzięki za pomoc! |
|
|