The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2009, 21:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
...
Ok, zgadzam się, czesc wziąłem pod uwagę dlatego skasowałem wczesniej czesc posta zeby niebył aż tak krytyczny
resztę zostawiłem, zeby niebyło ze tak kolorowo i idealnie jest
poza tym pisałem to z dużym ";-)" co zreszta po poscie widać
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 17.02.2009, 22:50
Ktoś tu ostatnio o Stawowym pisał.

Gość zarzeka się, że nie chce od Arki kasy za awans, a tymczasem, na stronie oficjalnej śledzi..

http://www.arka.gdynia.pl/pozew/pozew.php

Ma gość czelność...

edit
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Arka moze beknąć za opublikowanie jego adresu ?
Słuszna uwaga
Ostatnio edytowane przez Krissu : 17.02.2009 o godz. 23:44.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.02.2009, 22:53
Arka moze beknąć za opublikowanie jego adresu ?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.02.2009, 08:17
Śląsk będzie dwa razy bogatszy od Wisły?
Cytat:
Wrocławski klub, przy wsparciu drugiego na liście najbogatszych Polaków biznesmena, ma wybudować jedno z największych w kraju centrów handlowych. Zyski z tego przedsięwzięcia będą przeznaczane na piłkę nożną. Śląsk dzięki temu zarobi około 40 milionów złotych rocznie. W ten sposób klubowy budżet za dwa sezony powinien sięgać 70-80 milionów złotych. Niezależnie od zysków z centrum handlowo-usługowego, należy bowiem do niego doliczyć rosnące w obliczu EURO 2012 zyski ze sprzedaży praw telewizyjnych oraz wpływy od sponsorów i reklamodawców.
Oczywiście tytuł jest jest trochę zmanipulowany bo porównuje potencjalny budżet Śląska za dwa lata i obecny Wisły, która jest jednak znacznie silniejszą marką i jest, moim zdaniem, w stanie zdobyć większe pieniądze od sponsorów w ciągu dwóch najbliższych lat i wypracować wyższy budżet, a w w miarę zbliżania się daty rozpoczęcia Euro może to być łatwiejsze mimo kryzysu.
Zobaczymy też w jakim stopniu budżet Wisły będzie finansowany z zysków z hoteli, o których była niedawno mowa.
Ostatnio edytowane przez Raphael : 18.02.2009 o godz. 08:20.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.02.2009, 08:17
http://ekstraklasa24.com/index.php?o...runda-wiosenna

Ten czlowiek to zlom w czystej postaci...
Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 18.02.2009, 08:25
killzone napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa24.com/index.php?o...runda-wiosenna

Ten czlowiek to zlom w czystej postaci...
a jak tam ten Wasz król z Zimbabwe Czikwczikwa czy jak on się nazywa? Podobno lansowałeś go tu na wielką gwiazdę.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 18.02.2009, 08:31
jgw napisał(a):Wyświetl post
a jak tam ten Wasz król z Zimbabwe Czikwczikwa czy jak on się nazywa? Podobno lansowałeś go tu na wielką gwiazdę.
Po pierwsze nigdzie go nie lansowałem na gwiazde, byl to post w takim samym stylu jak Twojego kolegi po szalu n/t Beto

A po drugie nie wiem co z nim jest nie tak, gostek zagral 45 min i Jasiu uznal ze jest nieprzydatny, to teraz ma Palucha i Chiniego.
Ostatnio edytowane przez killzone : 18.02.2009 o godz. 08:34.
Odpowiedz cytując
Rev
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 18.02.2009, 09:13
Co nie zmienia faktu, że problem z napastnikami dalej jest ogromny. Zwłaszcza, ze Chinyama jest teraz kontuzjowany i w pierwszych spotkaniach rundy może nie być w pełni sił.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 18.02.2009, 09:54
No i tu jest pies pogrzebany. Odeslali goscia którego powiedzmy sobie prawde w ogole nie sprawdzili w normalnych do gry warunkach(bo snieg to nie sa normalne warunki). A wymowka taka ze jest nieprzydatny. A grzelak to co? Jest w jakims stopniu przydatny Legii, NIE. Wiec gorzej by moglo nie być a moze okazaloby sie ze to jakies wzmocnienie ataku.

No ale co tam zawsze mozna Rockiego w ataku postawic lub Majkowskiego... :/ szlak mnie trafia.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.02.2009, 10:02
No i tu jest pies pogrzebany. Odeslali goscia którego powiedzmy sobie prawde w ogole nie sprawdzili w normalnych do gry warunkach(bo snieg to nie sa normalne warunki). A wymowka taka ze jest nieprzydatny. A grzelak to co? Jest w jakims stopniu przydatny Legii, NIE. Wiec gorzej by moglo nie być a moze okazaloby sie ze to jakies wzmocnienie ataku.

No ale co tam zawsze mozna Rockiego w ataku postawic lub Majkowskiego... :/ szlak mnie trafia.
Jakby o jego nieprzydatności wyrokowali specjaliści to można by nad tym dyskutować.. A to przecież Trzeciak z Urbanem powiedzieli ,ze on jest zły. żadna z nich wyrocznia, w niczym.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Stary 18.02.2009, 12:12
Odeslali goscia którego powiedzmy sobie prawde w ogole nie sprawdzili w normalnych do gry warunkach(bo snieg to nie sa normalne warunki)..
Czyż nie podobnie było u nas z pewnym fińskim bramkarzem ? Świadczy to tylko i wyłącznie o "profesjonalizmie" polskich klubów !

Rocki jeszcze coś tam powalczy , Majkowski młody i na zapleczu ekstraklasy niezle sie prezentował.A my co mamy powiedzieć ? U nas zmiennikiem jest Tomek Dawidowski :/
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 18.02.2009, 12:34
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
A my co mamy powiedzieć ? U nas zmiennikiem jest Tomek Dawidowski :/
Brożek, Beto, Boguski, Małecki, Ćwielong, Niedzielan, Dawidowski.
5 napastników będzie grać i Dawid na zmiane? jeszcze przed niego możnaby wsadzić Leszczaka.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 18.02.2009, 12:52
Marszałku, nie uwazam sie za specjaliste do spraw oceniania potencjalu i umiejetnosci zawodnika(a taka ironie odczulem w Twoim poscie), ale...

Czekali na niego miesiac, przyjechal potrenowal tydzien(w sniegu!), zagral 45min w warunkach które napewno nie bede mialy miejsca w rundzie rewanzowej(plyta pokryta sniegiem).Swoja droga pewnie po raz pierwszy w zyciu gral w takich warunkach. Moze nie zagral fenomenalnie ale zaliczyl badz co badz asyste na wage zwyciestwa w tym meczu.
Doskonale wiedzieli jaka jest sytuacja z Grzelakiem(teraz to juz w ogole jest kaplica do konca sezonu) to odpuszczaja go z jakiegos kuriozalnego powodu.

Nie chcialbym zeby za rok sie okazalo ze gdzies strzela bramki jak na zawolanie w lidze o wiele mocniejszej niz polska, a tak cos czuje bedzie.
Ostatnio edytowane przez killzone : 18.02.2009 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Stary 18.02.2009, 12:54
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
Brożek, Beto, Boguski, Małecki, Ćwielong, Niedzielan, Dawidowski.
5 napastników będzie grać i Dawid na zmiane? jeszcze przed niego możnaby wsadzić Leszczaka.
Wybacz ale Małecki i Ćwieląg raczej będą grali na skrzydle , tak jak we wczorajszym sparingu.
Niedzielan nie pojechał na zgrupowanie ,więc mi się wydaje że ma słabszą pozycje niż Dawidowski. Zostaje para Brożek- Boguski a na zmianę Beto i Dawidowski. Można by było oczywiście ,ale to zależy od Skorzy...
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 18.02.2009 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.02.2009, 14:53
W temacie Solorza, Żaka (czy jak mu tam naprawdę) kilka uwag:

1. Fajnie że Śląsk znalazł w końcu inwestora.

2. Martwi że S chce powiazać przejęcie Śląska z jakimś dealem na nieruchomościach. Wiadomo jak to się skończyło w Szczecinie.

3. Solorz sam w sobie jest bardzo kontrowersyjny (pomijając juz jego związki ze służbami). W interesach jest bardzo brutalny (patrz: Elektrim, Superstacje, PAK czy Bertelsman) w najgorszym tego słowa znaczeniu. Może to bardzo źle wróżyć w przypadku gdy coś pójdzie nie tak jak sobie założył.

4. wyglada na to że chłop dosyć często sięga w interesach po swoje powiedzmy to "historyczne" koneksje. W skrajnym przypadku może oznaczać to niezłe "umoczenie".

5. I wreszcie: wygląda na to że (podobnie jak TVN) nie ma oporów aby wykorzystywac kontrolowane media do swoich prywatnych interesów. Pomni doswiadczeń z TVN (patrz chociażby sprawę Boguskiego czy śpiewy na stadionie żydów) możemy się spodziewać że również Polsat (i zwiazane z nim media) nie będą mialy oporów aby bruździć potencjalnym rywalom Śląska (pamietajmy również że szefem ligi jest jego przydupas).

Byłybym ciekaw opinii w tej sprawie zaglądających tu kibiców Śląska.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 18.02.2009, 15:00
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Wybacz ale Małecki i Ćwieląg raczej będą grali na skrzydle , tak jak we wczorajszym sparingu.
Niedzielan nie pojechał na zgrupowanie ,więc mi się wydaje że ma słabszą pozycje niż Dawidowski. Zostaje para Brożek- Boguski a na zmianę Beto i Dawidowski. Można by było oczywiście ,ale to zależy od Skorzy...
Wybacz ale więcej szacunku dla naszych więc pisz poprawnie.
Może się mylę ale wczoraj Małecki występował też na pozycji napastnika
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.02.2009, 16:35
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
A wracałeś kiedyś autobusem po naszym meczu? Niestety bywa podobnie.
Do śpiewów (niezależnie jakim głosem nic nie mam, ale wrzuty kierowane w stronę współpasażerów do rzadkich nie należą. Ot, w grupie raźniej.
Tak, wracałem i jakoś niczego nie wyłapałem. Chociaż zazwyczaj czekam na następny, żeby luźniej było.
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Wybacz ale więcej szacunku dla naszych więc pisz poprawnie.
Może się mylę ale wczoraj Małecki występował też na pozycji napastnika
Ćwielong też występował w ataku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.02.2009 o godz. 16:40.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 18.02.2009, 17:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ćwielong też występował w ataku.

Wislak68 nie jestem kibicem Slaska, ale wydaje mi sie, ze jesli chodzi o deal z gruntami to w tym przypadku Ptak a Solorz to po prostu nie ta liga. W samym dealu z gruntami jako takim nie ma nic z zalozenia zlego. Po prostu gdyby ta decyzja zalezala ode mnie to tez Solorzowi bym te grunty sprzedal, bo ciezko mu cos zarzucic jesli chodzi o wiarygodnosc biznesowa. Ptakowi takich gruntow nawet nie dalbym powachac. Problem z tym ze patrzacy na Maroko Ptak, smierdzac na kilometry drobnym cwaniaczkiem, kupowal kolejne kluby jako srodki nacisku prowadzace do zakupu gruntow i wszyscy wiedzieli, ze to cel sam w sobie. Z kolei nie ma powodow, zeby nie wierzyc Solorzowi, ze zyski z gruntow przekazanych przez miasto (czy wydzierzawionych nie pamietam) posluza do utrzymania zespolu na wysokim poziomie.
Ostatnio edytowane przez Clapham : 18.02.2009 o godz. 17:11.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 18.02.2009, 20:35
Marszałku, nie uwazam sie za specjaliste do spraw oceniania potencjalu i umiejetnosci zawodnika(a taka ironie odczulem w Twoim poscie), ale...

Czekali na niego miesiac, przyjechal potrenowal tydzien(w sniegu!), zagral 45min w warunkach które napewno nie bede mialy miejsca w rundzie rewanzowej(plyta pokryta sniegiem).Swoja droga pewnie po raz pierwszy w zyciu gral w takich warunkach. Moze nie zagral fenomenalnie ale zaliczyl badz co badz asyste na wage zwyciestwa w tym meczu.
Doskonale wiedzieli jaka jest sytuacja z Grzelakiem(teraz to juz w ogole jest kaplica do konca sezonu) to odpuszczaja go z jakiegos kuriozalnego powodu.

Nie chcialbym zeby za rok sie okazalo ze gdzies strzela bramki jak na zawolanie w lidze o wiele mocniejszej niz polska, a tak cos czuje bedzie.
Wierz mi, nie pisałem tego z ironią skierowaną w Twoją stronę. Raczej pod adresem Urbana i Trzeciaka, dyletanci jakich mało. Uważam,że jak Walter będzie mieć wybudowany stadion, uporządkowany organizacyjnie klub,rozwiązaną sprawę z kibicami, mocne podstawy, to pierwsze co zrobi to pozbędzie się tych panów. Naprawdę ośmieszają swoimi działaniami i wyborami Legię oraz jej właściciela. ITI ma pieniądze na to,aby teraz prowadzić politykę kadrową na zasadzie ruchów pozorowanych. Tu kupić tam zareklamować w TV, a między czasie sprzedać Wawrzyniaka za dobre pieniądze, w dobrej walucie. W druga stronę idą ściągani są jacyś nugusii z Wrocławia za duże sumy ale w złotówkach. W tym wszystkim jest jakiś sens, balansowanie na granicy opłacalności, bez specjalnych wydatków. Ale zyby tak można było działać potrzeba mało rozgarniętych chłopców, typu Trzeciak i Urban. Naprawdę mnie nie dziwi co zrobili z chłopem,na którego miesiąc czekali.

Odnośnie Śląska.

Fajnie, że Solorz inwestuje w piłkę, fajnie to wygląda.....z daleka. Wystarczy wczytać się w zarys pomysłu. Ładnie napisane, przychody rzędu 40 mln złotych. Tylko jakim kosztem.?

Śląsk bierze kredyt na budowę Centrum Handlowego, mówi się o 150 mln euro. To po pierwsze. Po drugie,czemu nie mówi się, że klub będzie też spłacać tą pożyczkę. Po trzecie, skąd pewność, że przychody z Centrum będą wynosić 80 mln złotych? Połowa dla Śląska, stąd te 40 mln. Mityczne wydaje się, niestety. Wiadomo, że mimo wszytko trochę potrwa zanim inwestycja zacznie się zwracać. Do tego czasu trzeba będzie spłacać kredyt. Klub będzie w dupie, lekko mówiąc. Teraz pytanie, gdzie rola Solorza?Odpowiedź. On jest gwarantem kredytu. Pytanie retoryczne. Co się stanie jak Sląska nie będzie mieć kasy na spłatę rat kredytu? A wiem,Solorz zacznie spłacać znając życie kosztem,ktory wyjdzie na światło dzienne w najgorszym momencie.

P.S. Tanim kosztem może stać się właścicielem niezłej działki. Stać go na nią. Ale po co płacić. Zawsze można spróbować zrobić to rękami innych. Pytanie, zbawiciel czy kat?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.02.2009 o godz. 23:14.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.02.2009, 23:53
Clapham napisał(a):Wyświetl post

Wislak68 nie jestem kibicem Slaska, ale wydaje mi sie, ze jesli chodzi o deal z gruntami to w tym przypadku Ptak a Solorz to po prostu nie ta liga. W samym dealu z gruntami jako takim nie ma nic z zalozenia zlego. Po prostu gdyby ta decyzja zalezala ode mnie to tez Solorzowi bym te grunty sprzedal, bo ciezko mu cos zarzucic jesli chodzi o wiarygodnosc biznesowa. Ptakowi takich gruntow nawet nie dalbym powachac. Problem z tym ze patrzacy na Maroko Ptak, smierdzac na kilometry drobnym cwaniaczkiem, kupowal kolejne kluby jako srodki nacisku prowadzace do zakupu gruntow i wszyscy wiedzieli, ze to cel sam w sobie. Z kolei nie ma powodow, zeby nie wierzyc Solorzowi, ze zyski z gruntow przekazanych przez miasto (czy wydzierzawionych nie pamietam) posluza do utrzymania zespolu na wysokim poziomie.
Clapham,

Dzięki za komentarz. Jak rozumiem nadajesz z Londynu i chyba siedzisz tam już od jakiegoś czasu. Odnoszę wrażenie że na tyle długo że straciłeś chyba trochę kontaktu z polską rzeczywistością. Świadczy o tym Twoje stwierdzenie o wiarygodności biznesowej Solorza vel Żaka.
Masz rację że Ptak (choć pisząc o Pogonii miałem na mysli raczej Bekdasza) i S to inna liga. Tyle tylko że jest to liga powiedzmy 'kontrowersyjnych biznesmenów': Ptak "robił interesy" z jakimiś drobnymi handlarzami a S 'dealował' z dużymi firmy i Skarbem Państwa. Radziłbym zapoznać się z opiniami na jego temat wyrażanymi choćby przez Vivendi (deal z Elektrimem), skarb państwa (PAK) czy chociazby ostatnio Superstację. Myslę że gdybyś prześledzil tylko tych kilka wymienionych przeze mnie przypadków zmieniłbyś swoją opinię w sprawie wiarygodności tego biznesmena o nieznanym nazwisku.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 18.02.2009 o godz. 23:55.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Stary 19.02.2009, 12:17
Moim zdaniem w Śląsku może być podobna sytuacja jak w Krakowie ( kwestia właściciela ) bo do naszego Klubu też wszedł bogaty człowiek, który po prostu pożyczył Wiśle pieniądze, stąd tak jak napisał Marszałek, Solorz zagwarantuje kredyt pieniędzmi Polsatu, ale tenże będzie spłacany przez spółkę sportową, przynajmniej tak mi się wydaje. Dodatkowo jeszcze nawet nie ma projektu a już wiedzą ile zarobią Trochę to dziwne, no i najważniejsze i co mnie uderzyło to nagłówki prasowe, że Śląsk będzie miał budżet ileś tam razy wyższy od reszty. Proponuję to włożyć między bajki, pozostałe kluby nie pozostają w tyle, Wisła buduje nie tylko stadion, ale i całe zaplecze z infrastrukturą hotelową, w Poznaniu Gdańsku, Warszawie też będą nowoczesne obiekty, więc automatycznie ich przychody zwiększą się kilkukrotnie.
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 19.02.2009, 12:50
Raczej pod adresem Urbana i Trzeciaka, dyletanci jakich mało....

Jazdę na Trzeciaka rozumiem, koleś sam się podkłada, ale dlaczego Urban? Pomijając trenera Legii miłość do Górnika, czym pozamiatał sobie u kibiców Legii, wyników póki co mu odmówić nie można
No chyba, że chodzi Ci o hiszpańskie wzorce trenerskie, przystające do polskiej ligi jak...
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 19.02.2009, 15:34
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Clapham,

Dzięki za komentarz. Jak rozumiem nadajesz z Londynu i chyba siedzisz tam już od jakiegoś czasu. Odnoszę wrażenie że na tyle długo że straciłeś chyba trochę kontaktu z polską rzeczywistością. Świadczy o tym Twoje stwierdzenie o wiarygodności biznesowej Solorza vel Żaka.
Masz rację że Ptak (choć pisząc o Pogonii miałem na mysli raczej Bekdasza) i S to inna liga. Tyle tylko że jest to liga powiedzmy 'kontrowersyjnych biznesmenów': Ptak "robił interesy" z jakimiś drobnymi handlarzami a S 'dealował' z dużymi firmy i Skarbem Państwa. Radziłbym zapoznać się z opiniami na jego temat wyrażanymi choćby przez Vivendi (deal z Elektrimem), skarb państwa (PAK) czy chociazby ostatnio Superstację. Myslę że gdybyś prześledzil tylko tych kilka wymienionych przeze mnie przypadków zmieniłbyś swoją opinię w sprawie wiarygodności tego biznesmena o nieznanym nazwisku.
Hehe, trudno sie z Toba nie zgodzic co do Solorza, ale z drugiej strony trudno w Polsce o ludzi, których stac byloby na kupienie klubu, a ktorzy nie byliby w jakis sposob kontrowersyjni. Obaj do tej kategorii naleza, z tym ze jeden ma pare blaszakow pod Lodzia a drugi telewizje, ale moze masz racje, jeden pies.
Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 20.02.2009, 09:43
Mateusz Olszak w Lechu Poznań:
http://www.lechpoznan.pl/art,11367,m...cha_pozna_.htm

Coś czuję, że po sezonie z polskich klubów odejdzie kilku czołowych zawodników na Zachód. Euro stoi niesamowicie wysoko, więc np. za Brożka 4mln Euro to 18mln złotych w porównaniu do 14mln złotych jeszcze latem zeszłego roku.
Ostatnio edytowane przez tomaszek67 : 20.02.2009 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 20.02.2009, 09:58
Jak nikt nie przyjdzie ,to myśle ,że śmiało możemy zadeklarować ,że walczymy z Polonia Warszawa,Bełchatowem i Śląskiem o miejsce pucharowe,bo Legie bedzie bardzo trudno przescignac a Lecha to juz napewno. Oczywiscie nie chce plakac ,bo nadal jestesmy w czolowce ligi,ale trzeba powiedziec jasno o naszym potencjale na dzis.
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.02.2009, 10:08
co ty pieprzysz Zobacz na kadrę Legii! Nie maja napastnika z prawdziwego zdarzenia, obrona kuleje.... Lech z kolejke na kolejkę będzie co raz slabiej grał.

Dobra takie dyskusje nie tutaj
Ostatnio edytowane przez janko04 : 20.02.2009 o godz. 10:15.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 20.02.2009, 10:09
janko04 napisał(a):Wyświetl post
co ty pieprzysz Zobacz na kadrę Legii! Nie maja napastnika z prawdziwego zdarzenia, obrona kuleje.... Lech z kolejke na kolejkę będzie co raz slabiej grał.
Lech już miał słabo grać jesienią ,bo ich miały wyczerpać mecze pucharowe
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Stary 20.02.2009, 10:22
Zobacz na kadrę Legii! Nie maja napastnika z prawdziwego zdarzenia, obrona kuleje....
Mają napastnika - Chinyame ,tylko że jest kontuzjowany.
My nie jesteśmy wcale lepsi! Wyobraz sobie ,że Paweł odchodzi albo doznaje poważnej kontuzji .....odpukać !
Tak samo oni mogą powiedzieć ,że nam pomoc kuleje nie wpominając już o bramkarzu !

Lech z kolejke na kolejkę będzie co raz slabiej grał.
Owszem jest to prawdopodobne ,ale jeśli jednak sie nie zatną ..? Nie ma co liczyć na potknięcia rywali tylko samemu coś zaprezentować. Niestety na tą chwile mamy potencjał na miejsca 3-5.......Na zmiany sie nie zanosi bo nie ma kasy i tyle.

Czasami się zastanawiam co by było jakby swego czasu klub kupił Waldemar Kita......
Ostatnio edytowane przez Wiślak1994 : 20.02.2009 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.02.2009, 10:42
Lech jest na fali napewno teraz ogromną presje będzie czuć, wiedza ze wygrac lige mogą i bedą za bardzo chcieli. Legia teraz ma tylko Pawlusinskiego ( jego czy pomylilem) Chinyame uraz barku, Grzelak kontuzja, Obrona, Komorowskiego kupili i Ostrowskiego, dla mnie Legia do Ogrania jest spokojnie, gorzej z tym Lechem.

My (nie)mamy bramakrza dobrego, ale z drugiej strony gdyby przyszedl inny trener bramkarzy to Pawełek może by zaczął grać dobrze ? Napastnicy ? Ćwielong, Niedzielan (wierze dalej w Niego) i Beto (jak sie rozegra bedzie dobrze). Pomoc Jirsak, Sobol, Maly na skrzydle i Łobo tez mam nadzieje ze ten ostatni sie rozegra, Obrona jest dobra Nie narzekajmy ! A od Bednarza sie odczepcie. Ciekawe co wy byscie zrobili nie majac funduszy na transfery. Łatwo osądzać innych jak sie nie jest na ich miejscu.
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 20.02.2009, 10:52
Lech jest na fali napewno teraz ogromną presje będzie czuć, wiedza ze wygrac lige mogą i bedą za bardzo chcieli. Legia teraz ma tylko Pawlusinskiego ( jego czy pomylilem) Chinyame uraz barku, Grzelak kontuzja, Obrona, Komorowskiego kupili i Ostrowskiego, dla mnie Legia do Ogrania jest spokojnie, gorzej z tym Lechem.

My (nie)mamy bramakrza dobrego, ale z drugiej strony gdyby przyszedl inny trener bramkarzy to Pawełek może by zaczął grać dobrze ? Napastnicy ? Ćwielong, Niedzielan (wierze dalej w Niego) i Beto (jak sie rozegra bedzie dobrze). Pomoc Jirsak, Sobol, Maly na skrzydle i Łobo tez mam nadzieje ze ten ostatni sie rozegra, Obrona jest dobra Nie narzekajmy ! A od Bednarza sie odczepcie. Ciekawe co wy byscie zrobili nie majac funduszy na transfery. Łatwo osądzać innych jak sie nie jest na ich miejscu.
1906 % poparcia!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów