|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jeśli chodzi o opinie w sprawie Kokoszki i M to myślę sobie że jeśli nprawde tak myślisz to zaczynam mieć wątpliwości w sprawie wartości Twojego porównania Rodneya i M. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale ja wcale nie mówię ,że kokoszka jest gorszy od Marcelo
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam Wszystkim
![]() I to jest to, nam już nic nie pozostaje tylko rozmowa o byłych czy obecnych zawodnikach Wisły bo o tym Beto poza tym że potrafi się zastawić z piłką to dobrego nic więcej nie można powiedzieć <miejmy nadzieję, że to nie wszystko co potrafi> ale pocieszające jest to że jak sobie przypomnę jak niegdyś 1 raz w akcji widziałem Diaza w lidze to się zastanawiałem co ten chudziutki, słabiutki fizycznie chłopaczyna robi w polskiej lidze <tak nim poniewierali, że co chwilę lądował na murawie> ale się chłopak przystosował do polskiej "piłki" <i za ten transfer trzeba na pewno pochwalić osobę J.Bednarza jak i za sprowadzenie do klubu Marcelo który w mojej ocenie jest lepszym zawodnikiem od Kokoszki> Ale Pamiętajmy liczy się Jakość a nie ilość ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
O tym już na każdej stronie piszą;
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...a82fdd577d114c |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W pucharze ekstraklasy Garguła zagrał 3 minuty i zmiana, bo jakaś kontuzja.
edit: coś z kolanem :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kontuzja więzadła przyśrodkowego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ten uśmiech to trochę jakby mało adekwatny do sytuacji...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Slyszaliscie tego cepa w TV ? Gargula dostal w glowe, to mu sie noga zablokowala i krzywo stanal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...l?ticaid=178a5
Skręcenie stawu kolanowego...przeje###ane.. Może być jak z Niedzielanem jak przyjdzie do nas ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
to chyba jest jednak jakaś różnica czyż nie? ![]() ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyż tak kolego manson...ale fakt jest taki, że gość jest kontuzjogenny tak jak Niedzielan...i o to mi chodziło........
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Największą bekę to ja mam teraz z Bełchatowa, że go nie puścili do nas, a i tak im się teraz do niczego nie przyda.Byli zachłanni to mają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bardzo zabawne. najzabawniejsze to bedzie jak w lecie przyjdzie do nas z kontuzja i bedzie siedzial na trybunach ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Zdarzają sie tacy piłkarze - Błaszczu, Grzelak z Legii itd. Osobiście nie rozumiem sensu oferowania najwyższego kontraktu takiemu piłkarzowi, pisałem o tym już dawno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Niedzielan jakby nieco zmarniał,takie wrażenie odnoszę po tych fotkach ,może krytyka mu nie służy .
Trzymaj się Andrzej ![]() ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
felipe napisał(a):
Co do calej sytuacji - strasznie szkoda Łukasza, napewno nie przyjdzie do nas w wysokiej formie, wolalbym zeby przegral cala runde, nawet jesli swoja gra zrobil by nam problemy w Belchatowie. Nie mniej jednak, jest to kara dla tych pazer spod Łodzi. Nie dosc, ze nie maja pilkarza, kasy za niego, to jeszcze mu musza placic wysoki kontrakt. Pelnego obrazu braku honoru belchatowskich dzialaczy dopelnila by teraz propozycja, w ktorej chcieli by go nam wyporzyczyc po promocyjnej cenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szymkowiak też był kontuzjogennym piłkarzem, a ile dla nas znaczył nie trzeba nikomu tłumaczyć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mieliśmy już Mirosława Szymkowiaka, z tym że niestety idzie rok za rokiem a piłkarze coraz słabsi. Czy też wam się wydaje że Garguła to "Szymkowi" do pięt nie dorasta? co najwyżej do kolan
10 lat temu to byłby najwyżej rezerwowym w naszym klubie... Pamiętacie tą linie pomocy? Przecież to była mieszanka gwiazd. Kosowski, Szymkowiak, Kałużny, Czerwiec, Kulawik, Moskal. Jeszcze czasy gdy Szymkowiak grał jako obrońca. Garguła mógłby im buty czyścić. A tu co? Wielki gwiazdor co żąda największych pieniędzy.. Z napastnikami jest tak samo, jakoś Frankowski czy Żurawski mieli w polu karnym taki niespotykany spokój (zwłaszcza "Franek", i w późniejszym okresie dopiero "Żuraw"), dziś rzadko to idzie zobaczyć. Co do naszych graczy, nie płaczmy za Ettienem - mamy w końcu Gołosia. I zaapeluje parafrazując nieco pewien transparent z czasów gdy trenerem był piłkarz Chelsea z czasów gdy większość teraźniejszych kiców o niej nie słyszała, "Maciej, give Golos a chance" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też mam nadzieję, że Guła będzie dla nas znaczył dużo...a tak na marginesie....wolałem Ryśka Czerwca od Szymkowiaka..
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skręcenie stawu kolanowego to jest +/- 3 miesiące absencji.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejna kaleka. A tak z ciekawości, gdzie Garguła przechodził testy medyczne ? Zawsze można anulować transfer...
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A jest taki przepis Tofik? Na czym polega ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma, tak palnąłem...chyba, że do lasu
![]() Dobra, bez paniki, może u nas się nie będzie sypał. ![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|