|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czy tylko mi ten babol Pawełka przypomina słynne interwencje Huguesa ? Jeszcze tylko tego nam brakowało...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dajcie spokój, jak się na kogoś uweźmiecie, to nie ma rady. Akurat w tej sytuacji zachowanie Pawełka było zupełnie poprawne. Pewnie, może mógł tą piłkę lepiej zagrać( np. na lewą stronę, bo tam nikogo nie było), ale to jest bramkarz, nie ćwiczy uderzeń głową. Farta brakło. Błąd przy tej bramce popełnił obrońca, który był przy zawodniku, który zdobył bramkę. Wiadomo, że jak bramkarz wyszedł, to nie można dać czasu rywalowi, bo uderzy, a nasz obrońca stanął i się patrzył, jakby liczył że rywal będzie jeszcze dryblował, chociaż wyraźnie było widać, że układa piłkę do strzału.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 18.02.2009 o godz. 07:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
przeciez gdyby nie Pawelek, obronca wybilby ta pilke!!!!!!!!!!!!!!!!!
zreszta co robi Pawelek w 31 sekundzie tego skrotu tez pokazuje jego klase, nie wiem czy sie przewrocil, czy sie polozyl za wczesnie, ale tylko napastnikowi zawdzieczamy ze nie strzelil.(zeby nie bylo obrona nie powinna doposcic 1 na 1)
Ostatnio edytowane przez kubanczyk : 18.02.2009 o godz. 08:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dobra niech wam będzie że Pawełek jest słaby i co z tego ? jak w tym momencie nie mamy i raczej nie będziemy mieć innego bramkarza, więc dajcie sobie już spokój z tym udowadnianiem że w któreś tam sekundzie Pawełek popełnił błąd.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mogę zrozumieć, że nie mamy pieniędzy
w związku z czym mamy ten cały cyrk z bramkarzami, pomocnikami itp. nie rozumiem natomiast takiego słodkiego .......enia jakie uskutecznia pan Skorża dosłownie cytuję z wypowiedzi trenera dla oficjalnej strony "Pepe może być groźną konkurencją do gry w ataku" i tu uwaga, podkreślenia są moje "Andrzeja Niedzielana i Tomasza Dawidowskiego" miałem to skomentować.... ale te nazwiska użyte w kontekście Ćwielonga i jego wielkich postępów nie wymagają żadnych komentarzy ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może mają dobry przegląd pola, lepszy od Ćwielonga,wychodzą przed dom i widzą całe swoje pole.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
manson777 napisał(a):
Co do Cwielonga, to fakt strzelenia przez niego dwoch goli w sparingach, poki co jawi sie jako osiagniecie godne najwyzszego podziwu, biorac pod uwage jego dotychczasowe osiagniecia. Ja jednak pomny tego, ze rowno przed rokiem "Pepe" takze strzelil gola w wygranym 1:0 sparingu z Omonia Nikozja, by pozniej w lidze zawiesc na calej linii, zachowuje pelny sceptycyzm, dopoki na wlasne oczy nie zobacze czegos przyzwoitego w jego wykonaniu w oficjalnym meczu. Co ciekawe gol przeciwko Omonii, podobnie jak obie bramki w tegorocznych sparingach, takze padl po zagraniu glowa. Oby na koniec rundy, nie okazalo sie, ze jest to jedyny w miare dobrze opanowny element gry Piotra Cwielonga na szczeblu sparingowym.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 18.02.2009 o godz. 15:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie - Czy wie ktoś czy mecz z Piastem będzie otwarty dla publiczności, czy podobnie jak poprzedni "zamknięty" ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak z tym sparingiem dzisiejszym? Napewno bez kibiców -.- ? Bo z tego co widze na oficjalnej to dzisiaj o 17 grają.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ile razy można pisać, że jest bez publiczności bo prawie cała krakowska policja pocjechała na szczyt NATO i nie wyrazili zgody na rozgrywanie meczu przy udziale publiczności....
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ej, a gdzie mogę zamówić relacje SMS na ten mecz?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie pierwszy skład na Piasta powinien tak wyglądać :
Pawełek -Baszczyński-Marcelo-Cleber-Diaz-Małecki-Sobolewski-Jirsak-Boguski-Paweł Brożek-Beto Moim zdaniem optymalna na ten moment 11. Zobaczymy (a raczej przeczytamy ;( )co chłopaki pokażą dzisiaj. Mimo ,że to tylko sparing to liczę na zwyciestwo ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zaczyna się chyba już studia przedmeczowe w Radiu Biała Gwiazda
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Do teraz mam przed oczami jego pojedynek z Cleberem ,gdzie jakbym nie wiedzial ktory to ktory, to bym pomyslal ze Cleber jest tym 20 letnim napastnikiem a Beto to 34 letni obronca. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak bym to widział:
Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber, Diaz/Piotrek - Mały, Sobol, Jirsak, Boguski - Paweł, Beto/Pepe Tyle że tak nie będzie. Bo pewnie na lewej stronie zagra Marek.
Ostatnio edytowane przez jgw : 20.02.2009 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja bym to widział tak :
Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber/Głowacki, Diaz/Pi. Brożek - Mały, Sobol, Jirsak, Boguski - Pa. Brożek, Ćwielong |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kurde wszystko fajnie ale czemu nie gra Jirsak ? Znowu bez rozgrywającego..............
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwny ten skład;/
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten skład to efekt kompletnego bałaganu Skorzy ,ktory jak może probuje co chwile kogos innego na inna pozycje,skoro Nie ma kasy ,to i nie ma zawodnikow wiec trzeba kombinowac z tego co sie ma.
Niestety nie ma zaduzo ......... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zapodajcie adres do tego radia bo chyba jestem slepy