|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
2strony temu było...
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...eature=related <- może nie będzie aż takie śmieszne ale warto zoabczyć pewne doświadczenie z "penisem" ![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W dzisiejszym Teleesxpresie był reportaż o jakimś dziennikarzu, który odszukał ludzi poszukiwanych listem gończym przez... naszą klasę. ****a, ludzie naprawdę są nieźle .......nięci i chęć polansowania się jest silniejsza niż zdrowy rozsądek. Tutaj macie jeden taki profil (w Teleexpresie zakreskowali nazwiska, ale miejscowości już nie):
http://nasza-klasa.pl/profile/14384004 Wchodźcie i czytajcie komentarze, zanim usuną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Barack Obama= pierwszy czarny, który wszedł do białego domu bez mopa.
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dlaczego faceci są tacy fajni: 1. Ich dupa nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o pracę. 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze! 3. Ich nazwisko zostaje. 4. Garaż jest ich cały 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie. 6. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę. 7. Gówno ich obchodzi, że ktoś nie zauważa ich nowej fryzury. 8. Ta sama robota a większa płaca. 9. Zmarszczki dodają charakteru. 10. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze. 11. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN. 12. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy. 13. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp. 14. Jeden nastrój, zawsze! 15. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund. 16. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. 17. Sami otwierają słoiki. 18. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości. 19. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. 20. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa. 21. Trzy pary butów w zupełności wystarczą. 22. Nie używają podpasek. 23. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą zostać najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat. 24. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów. 25. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też śrubą. 26. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach. 27. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami. 28. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra. 29. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory roku. 30. Manicure robią przy pomocy scyzoryka. 31. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka minut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
haha http://en.akinator.com/ Dżin zgadnie o kim myślisz , wystartowalem z Doda i odziwo zgadl
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
sorki przeoczylem
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak się nazywa murzyn na rowerze? -złodziej
co mały murzynek dostanie na urodziny? -twój rower jak powstał break dance? -murzyni próbowali ukraść kołpaki z jadącego samochodu co powstanie ze skrzyżowania murzyna z ośmiornicą? -nie wiem ,ale będzie zajebiście szybko zbierało bawełnę dlaczego murzyni śmierdzą? -żeby także niewidomi mogli ich nie nawidzieć amerykanie mieli kiedyś biały dom.a teraz mają czarny barack Obama ![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
PS. Tylko ten z Kołpakami, nawet nawet ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głupie?kwestia gustu
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stoi Hitler nad przepaścią a za nim gromada żydów . Mówi do jednego - stań tam i rozstaw ręce na boki - stanął , dostał buta , zleciał . Hitler mówi do następnego - jedna ręka w bok i nad przepaść - dostał buta , zleciał .
Mówi do trzeciego - ręka nad głowę i nad przepaść ! Nagle dzwoni telefon . Panie Hitler do pana . Kur*a zawsze mi przeszkadzają jak gram w tetrisa . Ile zydów zmiesci sie do wiadra? 3 szufle Idą 3 dziewczynki 12,13 i 14 letnia i widzą białą plamę na chodniku -12 mówi to mleko -13 to nie mleko to sperma -14 bierze ja na palec ,wkłada do ust "i to nie z naszego podwórka" - Tatusiu kto to jest sadysta? - Zamknij mordę gówniarzu bo ci drugą wargę do stołu przybiję! - czym sie różni cebula od martwej *****i? - płaczesz gdy kroisz cebulę - co zrobić żeby dziecko 2 razy zapłakało? - wytrzyj go o jego ulubionego misia - co to jest dwie deski i trzy gwoździe? - zestaw wypoczynkowy Jezus Na wojnie w Iraku idzie żołnierz i widzi płaczącą dziewczynkę, pyta dziewczynkę co się stało, no to ona opowiada, że zginęła jej rodzina, jej ojciec, matka, brat, siostra, że sama jest postrzelona itd , żołnierz rozejrzał się i ściągając spodnie mówi, "ale masz dzisiaj pecha" Zaraz po narodzinach lekarz wychodzi z zawiniętym bobasem na rękach do szczęśliwego ojca. Już ma mu przekazać bobaska, gdy nagle spuszcza niemowlaka na podłogę. Podnosząc zawadził jego główką o parapet, a nastepnie huknął nóżką o drzwi. Ojciec w szoku. A na to lekarz: - Żaaartowaaałem, dziecko zmarło przy porodzie !
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 17.02.2009 o godz. 23:10.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() skandal na zdjęciu widać jak dwóch sprawnych mężczyzn patrzy na niepełnosprawnego i nie pomagają mu onet.pl chyba mam dzisiaj niecodzienny humor, nawet mnie to rozbawiło |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czym się różnią Żydzi od piasku? -piasku nie przerzucisz widłami
co robią dzieci w sarajewie? -śpią jak zabite co robią dzieci w sarajawie na huśtawce?- wqurwiają snajpera jak się nazywa żydowska odmiana programu 'mamy cie'? -mamy cię w ukrytej komorze -mamusiu jestem głodny. -idź do kuchni na stole leżą ciastka i sobie weź -mamusiu ale ja nie mam rączek -nie ma rączek, nie ma ciasteczek ![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisałem że lubie chamskie kawały. Nie wiem dlaczego czepiasz sie moje go poziomu, gdyż mogłeś poprostu napisac że kawały Ci sie nie podobają.. Ty wolisz kawały typu "Przychodzi Baba Do lekarza.." ja wole Hardcore...
PS: A propo BABY.. ![]() Przychodzi baba do lekrza i mówi: -Jestem skonana -A Ja z Gwiezdnych Wojen Przychodzi Baba Do lekarza i pyta -W jakich porach pan dziś przyjmóje - W Jensach PPS. Potrafie przywalić gorszymi kawałami..(nie chwale sie) PPPS. Luissss81 kawały juz mi sie podobać zaczęły, te następne ![]()
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 17.02.2009 o godz. 23:25.
![]()
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.milanos.pl/video.php?cat=2&id=6937 - Popisy zawodników NFL
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasami przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych ... podania ręki."
![]() http://www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
ale mnie to rozwaliło..
tu w lepszej jakości: http://www.youtube.com/watch?v=UkKeg9MIq6w i żeby nie robić OT, http://www.joemonster.org/filmy/1405...nie_na_ekranie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
uwielbiam te Rosyjską piosenke o Gazpromie (dawaj za gaz)
http://www.dailymotion.pl/video/x49nhf_music |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
-- ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 18.02.2009 o godz. 13:31.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|