|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Marcelo to już Pawełkowi 3 raz dupę ratuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pawełek chyba juz jest przygnieciony tym ciezarem i psychicznie sie spalil, kto w rezerwie ?
//edit To była ironia ze trza wprowadzić kogoś za Pawełka ;/
Ostatnio edytowane przez Lechista69 : 17.02.2009 o godz. 16:40.
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A skąd masz to info
Widze, ze juz edytowales posta... ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez rafalek : 17.02.2009 o godz. 16:38.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek znowu szaleje..ech..może już ten Filip Kurto by lepiej bronił
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak z ciekawości, kiedy kończy sie kontrakt dawidowskiego? Czy on kiedyś opuści Wisłę ?
Kto w rezerwie na budzie, bo Pawełek nie wytrzyma do przerwy... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeśli Pawełek nam kolejną runde spie*niczy to ja już nie mam siły... Szkoda nerwów. ; <
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No dajcie spokój nie mówcie mi że na podstawie relacji wyciągacie wnioski że Marcelo ratuje Pawełka i nas od utraty bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kiedy sie konczy kontrakt Dawidowi mozna sprawdzic w necie. Kto jest na rezerwie wie kazdy kto choc raz przeczytal newsa ze zgupowania Wisly. Czy Pawelek zejdzie czy nie zadecyduje trener. A ty przestan tak klapac bo podniecasz sie jakbysmy grali final PU a 90% twoich postow to wypociny na poziomie 10latka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No pierwsza połówka to "parada" Pawełka powinna dac sporo do myślenia Skorży i sztabowi szkoleniowemu , no ale jeszcze nie koniec więc może jeszcze dorzucic coś do kolekcji omyłek .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po ładnej kombinacyjnej akcji przed szansą stanął Ettien, jednak na szesnastym metrze przewrócił się na piłce i z akcji nic nie wyszło.
Wzmocnienie ![]() A teraz powaznie, gratuluje wszystkim, ktorzy oceniaja kogokolwiek na podstawie relacji w internecie, w dodatku tekstowej. Brawo. ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 17.02.2009 o godz. 16:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale ty się srasz, pewnie wyrywasz sobie włosy z głowy, więcej luzu !![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale gość ma rację...wypisujesz bzdury, że Kangur wejdzie na II połowe, a nawet nie wiesz, że już go nie ma na zgrupowaniu!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Aż tak zle to nie będzie, zeby grać w Hiszpani przez 9 lat, to trzeba mieć niezłą kondycję. Myślę ze za 3 tyg będzie prezentował się już bardzo dobrze. Bahr to świetny fachowiec, byle kto doktorem nie zostaje.
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 17.02.2009 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet mniej.
To nie byle leszcz, śrubkę się podkręci i będzie chodził jak w zegarku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak nie jest leszczem, to czemu przez tak długi okres czasu nie grał nigdzie?
Nie ma co się podniecać jak się go nie widziało. Jedynym faktem jest, że długo nigdzie nie grał, a to nie jest najlepszym prognostykiem. Na dzień dzisiejszy Wisła jest bez konkretnych wzmocnień na wiosnę i niestety trzeba się przyzwyczaić do popisów jakie były np. w Chorzowie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i jak często to bywa, w pierwszej połowie nie strzeliliśmy gola..
Mam nadzieję, że Skorża zostawi Beto na II połowę i Ettiena jeszcze przynajmniej na 15 minut. @zim zum - to jak był takim leszczem to dlaczego grał 10 lat w Hiszpanii? Przecież by się na nim poznali... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wysłannicy komentujacy to spotkanie są mało wiarygodni i ich relacja niewiele odpowiada prawdzie ?
Przecież to jacy sa zawodnicy i jakie są ich plusy i minusy wszyscy wiemy to tylko kwestia powtarzalnosci owych + i - jak również ilośc tych drugich utwierdza nas w pewnych ocenach. ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że chłop wyjdzie na 2 połowe i pokaże jeszcze na co go stać.
Pawełek do 3 razy sztuka :/
Ostatnio edytowane przez piter116 : 17.02.2009 o godz. 17:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oho...ładny początek,..no i brama Pawełka...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jakos nie moge rozszyfrowac co kto i jak wiem tylko ze sami tej bramki sobie nie strzeliliśmy
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieje, że wygrają ten sparing, do ligi zostały raptem 2 tygodnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
16' Prostopadłe podanie w pole karne Wisły. Błąd Pawełka, który mija się z piłką, jednak asekuruje go Diaz zażegnując niebezpieczeństwo. nazimek 17:09:07 29' Fatalne zagranie Pawełka do Głowackiego, piłkę omal nie przejął zawodnik rywali. "Głowa" w ostatniej chwili wybił piłkę wślizgiem. 49' Gol dla Metalurga! Wybicie Mariusza Pawełka głową sprzed pola karnego, próbował jeszcze interweniować Głowacki, ale Siljuk przytomnym uderzeniem umieścił piłkę w wiślackiej bramce. Następny wypadnie za 25 minut czyli około 75 minuty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paradoksalnie pierwsze zgrupowanie było dla nas lepsze pod względem wyników sparingów. Teraz gramy z ogórkami i przegrywamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja przypominam ze to tylko sparingi i naprawde wynikami nie ma co sie przejmowac bo w Sparingu to my nawet z Sevilla wygralismy o ile mnie pamiec nie myli. Jedyna rzecz jaka powinnismy sie martwic to forma Pawelka bo to co on wyprawia to...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|