|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Buduje sie Wam zajebisty stadion, a Wy jeszcze narzekacie? U nas tyz buduja, ale nieco gorszy.
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak naprawdę to jak ten stadion się bedzie nazywal to się dowiemy za jakieś 2 lata no może 1,5. Nie sądzę aby to było tak jak teraz że miejski H.R. Obstawiam że nazwa zostanie sprzedana, jak to się wszędzie praktykuje, a to czy będzie podświetlenie nazwy Wisła Kraków to zależy od Wisły Kraków czy taki neon zamątują.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Pytanie do budowlańców: czy jest jakiś zalecany (konieczny) okres, od wykonania ścianki szczelinowej po którym można rozpocząć prace ziemne przy niej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie ma takiego okresu. Po przeprowadzeniu prac geodezyjnych można przystąpić do budowy ścianki, a kopać można jak tylko beton zwiąże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czyli przynajmniej tydzien od momentu jak powstanie scianka nikt nie bedzie nic kopal..
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Są różne rodzaje betonu, nawet takie które wiążą w kilka godzin.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
TO chyba domieszki do betonu decyduja o tym jak szybka bedzie wiazal.TObie zapewne wlasnie o to chodzilo bo rodzaje betonu to lekki, ciezki, zwykly.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Owszem są. Jednak nie mam pojęcia jaki tu stosują. Ścianka od Parku Jordana jest też ekranem wodoszczelnym więc możliwe, że zawiesina służąca do rozporu wykopu nie była wypompowana tylko zostawiona i sama stwardniała. Co będą robić pod A/B to już nie mam pojęcia.
Co do wiązania betonu, beton używany w zimie tzw. "beton zimowy" wiąże około 7 dni. Oczywiście są różne metody na przyspieszenie wiązania jak domieszki do betonu czy podnoszenie temperatury itd. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dlaczego kamerka na stadionie Wisły nie działa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
zasypało ją
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chyba tak bo mam obraz z 5rano
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś był dziś na Reymonta? Praca wre czy jednak przez takie trudne warunki nie pracują?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
mieli odśnieżać i pracować dalej, ale dzięki kamerce nie jestem w stanie tego zweryfikować.
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.stadionwisly.info/?p=galeria_zdjec&z=296
tu są zdjęcia z wczoraj. Jeszcze chyba nikt nie wklejał |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przechodzilem kolo stadionu ok 11.30 idac po karnet. Pracuja dwie koparki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kamerka już działa, więc można dalej oglądać co się dzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
na budowie póki co nie dzieje sie nic ciekawego, wieksze emocje są w parku
widze ze sporo adeptów bialego szalenstwa sie tam zebrałoa wracając do meritum słabo u mnie widac na kompie czy w dolnym prawym rogu pracuje druga koparka? i ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, w prawym dolnym rogu pracuje kopara
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie zebym się czepiał szczegolów ale 20 min 14 przed mają na tej koparce przerwę bo nic się nie dzieje dopiero od 14 ruszyło i nawet ciezarowka do wyładunku podjechała całe szczęscie ze odsnieżac nie musza
![]() ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy tylko mi się wydaje, że strasznie wolno to idzie
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mi też się tak wydawało ale jak zobaczyłem na jaką głębokość oni to kopią nabrałem optymizmu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nic się nie martw podwykonawca ma czas do końca lutego do zakończenia wykopu. Oni mają wykopać "dziurę" na 4m a miejscami na 6m więc sobie wyobraź ile to jest ziemi. Jeżeli pracują 2 koparki to najwyraźniej jest to optymalne rozwiązanie.A i od strony E już osiągnęli odpowiednią głębokość wykopu (tam gdzie już ta 2 koparka "znika") ![]()
Ostatnio edytowane przez spinnaker : 16.02.2009 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś o 12 pracowały dwie koparki. Jedna z nich już pod poziomem, ledwo widoczna. Czy miłosny transparent nadal wisi na płocie ? Czy on nie powinien być skierowany w drugą stronę, w stronę kamerki ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
niezły dół wykopali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Fajna wizualizacja:
http://www.youtube.com/watch?v=hj-8h...eature=related Cieszmy się z tego co będziemy mieć... nie będzie tak źle ![]() ![]() ![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Daj jakieś screeny jak możesz z tej wizualizacji bo niektórzy piszą z komórki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ta jest lepsza:
http://www.youtube.com/watch?v=tWJjm...eature=related |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
spoko to sobie wyglada. Może w końcu po obejrzeniu tego wszyscy sceptycy zmienią zdanie - bo jest to naprawde ładny stadion.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|