|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale jaki ten nasz Roger opalony zauważyliście, coś chłopaka ściemniło. Solar
![]() ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
To jego naturalny kolor. W Polsce nie ma slonca wiec wyblakl chlopak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
i znowu kur** będzie w gazetach co by było gdybyśmy nie mieli rogera, jaki to jest świetny piłkarz itp. itd. !! a tak co do meczu do żenada piłkarze zagraniczni pokazali mniej więcej ten sam poziom co nasi ligowcy... :/ przykre
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie wiem, czy wy też tak macie, ale ostatnio w ogóle mecze Repry mnie nie "ruszają" I nie chodzi o to, czy towarzyski, czy o punkty... oglądam to tak, jaky innego narodu reprezentacja grała. Wygrają - spoko, przegrają - trudno.
Gdzie te czasy, jak Citko na Wembley strzelił, to człowiek orgazm miał (gdybym wtedy wiedział, co to orgazm, heh). Ale nawet i późnejsze czasu, mundial w Korei, Niemczech... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
eee... wystarczylo popatrzec na zszokowany wyraz twarzy Rogera - a jesli tak naprawdę chciał to szacuneczek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
.Co do samego meczu, to naprawdę dobrze Lewandowski, Brożek lepiej od R. Lewandowskiego, przyzwoicie Roger i Wasilewski, nawet nieźle Smolarek, Łobo i Murawski, reszta słabo, bądź nudy (vide Boruc). Zaznaczam, że oceny są dokonywane na miesiąc luty, przy założeniu, że jak ktoś szoruje ławkę w klubie, to trudno po nim oczekiwać magicznej gry, dlatego jak na ten etap, w miarę solidny i co najważniejsze wygrany mecz z drwalami. A co do gola, to chyba jednak chciał tak strzelić, zdziwił się może, że mu wyszło, ale ogółem co innego mógł robić, podać raczej nie miał komu, a technicznie jest na tyle dobry, że kopać piłki byle gdzie nie musi. Poza tym jak się obejrzy jego celne odegranie za siebie z powietrza do Trałki, to widać tę subtelną różnicę w technice, w której niemal każdy polski piłkarz ma braki.
Ostatnio edytowane przez eye63 : 11.02.2009 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
TROCHE WESELSZA RELACJA Z MECZU
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak dalej będą grali taka padake to czarno widze te eliminacje.
Ostatnio edytowane przez wygladajacyzzachmury : 12.02.2009 o godz. 05:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Komentator mnie wk.... podczas meczu , nie mogłem się skupić na grze .
Widok też jakiś ch.... ,mało kamer ,gra w sumie też do d.... ,dobrze ze chociaż wygraliśmy :] ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cytat:
gazeta.pl i tyle w temacie. Żałosne polskie (może nie polskie? eh) media. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No niestety tak to już jest ....
Nie ma co się nawet nad tym rozwodzić ,choć zastanawia mnie ten mechanizm - z jednej strony mocarstwowe aspiracje a z drugiej kompleksy,przekonanie o słabości . Taka ku.... dziwna hybryda ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No ale z cenami biletow na mecz w Irlandia Pln. sie nie popisali bodajze najtansze 270 zl.
A co do meczu to dobrze komentator glosno krzyknal po bramce to sie przebudzilem bo tak to bym przespal caly mecz. ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
krwawy, dzięki.
Też jesteś super... |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Jesteście wyjątkowo złośliwi. Na powtórkach widać, jak zawodnik biegnąc z kierunku bramki spogląda na bramkarza i ocenia jego ustawienie. O tym, że strzał nie był przypadkowy świadczy również to, że Roger - mimo wyciągnięcia nogi przy strzale w pełnym biegu - nie utracił równowagi. Polski zawodnik przy próbie takiego strzału pewnie by się wywrócił.
Radzę sobie pooglądać ligę brazylijską. Tam każdy ligowiec - nie tylko napastnik, ale pomocnicy i obrońcy również - ma świetną technikę, w tym świetnie ułożoną nogę do strzału. Podczas meczu zawodnicy często decydują się na strzały z 25-30 metrów - i większość z nich trafia w światło bramki. Nie lubię Rogera, ale bramkę strzelił ładną. I na 99% tak właśnie chciał strzelić. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2357
"Boruc brał kokainę, ustawiał mecze"... |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Poczekajmy do jutra. Może być ciekawie.
Choć mi tu śmierdzi ewidentną prowokacją przed meczem z Rangersami. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
The Sun to taaaka wiarygodna gazeta...
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Raphael : 14.02.2009 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja tam fanem Boruca nigdy nie byłem ale ta "jazda" brukowców po Nim już się niesmaczna robi. Bądź co bądź, z Legii czy nie z Legii ale dla Polski trochę ambicji i zdrowia zostawił na tym boisku. Dlatego jakoś Borubara mi się szkoda zrobiło.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Również nie przepadam za Arturem ale to co się dzieje wokół niego to przesada.
Ostatnio edytowane przez jgw : 14.02.2009 o godz. 23:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248703,1917201,wiadomosc.html
to już naprawdę farsa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
krew mnie zalewa i skacze ciśnienie jak widze tego siwego dziada, ogladam sobie wlasnie euro gole na Eurosporcie skróty z ligi holenderskiej mecz NEC z kim tam komentator mowi ze na tym meczu był Benhakker.. Do ****y nędzy w ten sam weekend Jeleń strzela bramke, gra Obraniak nawet piękny Jacek strzela w nowym klubie, gra Wichniarek a ten siwy dziad u siebie siedzi. Niech no wreszcie ten PZPN pokaze czy ma jaja i wypieprzy siwego na zbity pysk. Nie sadzilem ze kiedys to powiem.. Janas wracaj!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/raport/elms2...landie,1262071
Nie ma chyba w naszej kadrze piłkarza, który ma większego pecha niż Kuba : / ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
to chyba juz nie pech
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy w związku z podjęciem przez Beenhakkera bezpłatnej współpracy z Feyenoordem Rotterdam prezes PZPN Grzegorz Lato powinien go zwolnić ze stanowiska trenera kadry
Sztorm w szklance wody - Jestem z Leo na dobre i na złe - zapewnił piłkarzy prezes PZPN Grzegorz Lato, choć polska myśl trenerska z Antonim Piechniczkiem i Jerzym Engelem na czele robi wszystko, by się Holendra pozbyć. Piechniczek torpeduje działania trenera, lecz jednocześnie zapewnia, że chce stworzyć mu największy możliwy komfort pracy. Zaskakującego poparcia udzielił im ostatnio Zbigniew Boniek, mówiąc: - Mogę podpowiedzieć Grzegorzowi, co bym zrobił na jego miejscu. Otóż wysłałbym Beenhakkera na jego holenderską depresję. Niech się już dłużej nie męczy, skoro tak źle mu w Polsce. Tymczasem były prezes PZPN, Michał Listkiewicz, uważa, Michał Listkiewicz uważa, że zamieszanie wokół trenera reprezentacji Leo Beenhakkera to "burza w szklance wody". Czy oby na pewno? Bo powoli zaczyna przypominać sztorm. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
pewnego czasu, myslalem, ze leo ok, dajmy mu szanse niech spedzi z kadra dluzszy okres czasu, niech dostanie szanse poznania polskiej pilki, zawodnikow z zagranicy, rzeczywistosci polskich klubikow itp
ale po naplynieciu wiadomosci, ze Leo bedzie sie udzielal w holandii zostaniwajac mniej czasu na Polską kadrę pomyslalem sobie, kurde pojebały mu sie lejce... cały czas go lubię, jogo postawę szanuję, upór przy własnych decyzjach respktuję, ale nie rozumiem na czym ta wspólpraca będzie polegała i czy nie zaniedba swoich obowiązków w stosunku do nas, bo szczerze, .......i mnie co sie tam dzieje w Feyenordzie... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|