|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Piszą że Wisła jest bardzo blisko podpisania kontraktu z Fińskim bramkarzem!niby wczoraj dojechał na zgrupowanie?!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
muszę to napisać Ettienna transfermakrcie 2,6 mln € brać go
![]()
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ten Ettien kusi ,ale trzeba wiedziec ze przez rok po kontuzji ,oprocz treningów ,nigdzie nei gral.Mieli go zatrudnic w Energie Cottbus i OFI Kreta i odziwo tego nie zrobili ,byl za slaby czy bali sie o kontuzje ? Jesli patrzec na samo nazwisko to powinni go brac bez zmruzenia oka,ale niech mu zrobia najpierw konkretne testy,bo Dawidowskich i Niedzielanów Wisła wiecej nie potrzebuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeśli może biegać to i tak będzie większym wzmocnieniem od Dawidowskiego, może faktycznie Cupiał postanowił troszkę się szarpnąć ? Do Gdańska wkracza Kuchar więc może Cupiał chce rywalizować ?
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no wiesz kuchara majątek wycenia się na 200milionów zł a Cupiała na 5.6 miliarda zł więc w czym ma rywalizować?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest jeszcze Solorz z Wroclawia...
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no ten ma o 1miliard więcej niż Cupiał
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do Ettiena - nie należy popadać w zachwyt. Gość nie grał prawie rok w zawodową piłkę ( od maja), więc może być kompletnie bez ogrania - jak Niedzielan. Owszem trenował, ale kondycja to nie wszystko. Należy go dobrze sprawdzić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gdybym byl Cupialem i przeczytal wywiad z Kazimierskim to jutro już Bednarz szukal by nowego trenera bramkarzy, jak taki gosc ma decydowac czy wydać pewnie z 1 mln euro na zawodnika to ja sie nie dziwie że mamy takie dlugi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie, kiedy Diaz przychodził do Wisły za 150 tys dolarów to tez były glosy kto to jest, ze uzupełnienie składu etc... a ja nie widzę pierwszej 11 bez niego. Ten Ettien jak juz bylo powiedziane ma papiery na gre i zycze mu zeby dobrze wypadl w sparingu, lepiej miec zawodnika ktory nadzieje na lepsza gre zespolu niz dawidowskiego w 18 meczowej. Pozdrawiam =)!
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
ale ja uważam że ten ettien bardzo by sie przydał jeśli teraz nie doszedł by do formy to trudno ale następny sezon z gargułą i żurawskim hmmm to mogłobybyc coś ![]() ![]()
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Osobiście uważam patrząc tylko i wyłącznie na CV tego murzynka i fina, że gdyby podpisali to okienko transferowe dla Bednarza zakończyło by się "hepiendem".
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
My nie kupujemy Ettiena tylko na najbliższą rundę, by jego obecna dyspozycja miała o czymkolwiek decydować. Wisła w tym przepadku powinna się tylko upewnić, czy istnieją jakiekolwiek trwałe przeszkody uniemożliwiające mu powrót do optymalnej formy, "zwykłej gry" na swoim poziomie (np: zdrowotne, ukryte urazy itd) - jeśli nie istnieją, powinien zostac zakontraktowany, bo będzie potężnym wzmocnieniem - jak nie teraz, to w przyszłości.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Życzę Ettienowi, żeby w dzisiejszym sparingu pokazał się z jak najlepszej strony. Nie liczę od razu na grad bramek jego autorstwa, ale przynajmniej na dobrą grę, komunikację z kolegami z drużyny i jakąś asystę. Co do kwestii kontraktu: myślę, że jeśli tyle czasu spędził w PD to jakieś pieniądze przyzwoite zarobił. Oby nie miał u nas wygórowanych żądań.
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na oficjalnie piszą że Ettien raczej nie zagra w dzisiejszym sparingu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Raczej nie zagra w pierwszej 11, a nie wogóle w sparingu. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
(tak mi wychodzi ze schematu)![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeżeli teraz kupimy tego Bozoka, Ettiena i Sillanpee, to będzie to naprawdę bardzo udane okienko, ale jednak wstrzymałbym się z oceną wiarygodności informacji o graczu Ruzomberoka.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Sprawdzić trzeba tylko to, czy nie ma żadnych istotnych przeszkód, aby do powyższej dyspozycji powrócił. Nic więcej. Jego aktualna forma sportowa nie ma żadnego znaczenia - bo ona jest zmienna i wiadomo, że po okresie dłuższej przerwy w grze, na chwilę obecną nie może być wysoka. A pilkarza tego typu i o takim CV nie sporowadza się z myślą wyłącznie o chwili obecnej, czy najbliższej rundzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bozok+Vanstrattan+Ettien <- na te transfery liczę.
Bozok - lewoskrzydłowy. widocznie spodobał się na sparingu Wisły. na tę pozycję szukamy kogoś mlodego i gotowego do gry. Vanstrattan - od kiedy usłyszałem że będzie testowany jestem za tym transferem. Sillanpaa ma 30 lat. pogra jeszcze z pięć sezonów. a Jess może grać jeszcze dwa razy tyle. Jest do wzięcia za darmo i mocne CV Ettien - kiedyś oglądałem skrót z meczu Levante z Realem M. i ten chłopak szalał na prawej flance. Strzelił bramkę i był nie do zatrzymania. Stary ale jary - Mały się może od niego czegoś nauczyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
[quote=TSW06;674061]
Vanstrattan - od kiedy usłyszałem że będzie testowany jestem za tym transferem. Sillanpaa ma 30 lat. pogra jeszcze z pięć sezonów. a Jess może grać jeszcze dwa razy tyle. Jest do wzięcia za darmo i ma mocne CV /quote] Zajebiście mocne. Możesz przypomnieć ile meczy rozegrał? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja bym wziął Hadjucha bo gra w nowych adidasach
poza tym ma fajne rękawice a ten Srilanpa jest łysy i wygląda na dziadka słabego. a ten Ettien to wogole czarny, i nie powinien u nas grać. Na bank jest jakies ale i lepiej by pojechał do domu to było offtop a co do Bednarza, to chodzi o Grzegorza. Nie jednemu psu burek Bozok to Słowak, wiec przydałby sie transport % from Slovakia. Juz był Vitlicka pamietacie...;] Powód: o ironio
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.02.2009 o godz. 15:19.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
widzę że ironia to obce zjawisko...
![]() Myślę że ten Fin ma najlepsze referencje...ale i tak my sobie tylko możemy gdybać...żadnego nie widzieliśmy. Miejmy nadzieje że Skorża dokona dobrego wyboru.(na naszego trenera golkiperów nie liczę...) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no własnie moze byc pyta ,jeżeli o czymś będzie decydował trener K.
ale konsekwentnie wierze w Macieja Skorże. Nawet jeśli by zatrudnił chłopa ze zmywaka na tą bramke ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|