|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
tyle że to prawy pomocnik a jak wiemy mamy tam już 2 a nawet 3... Chyba że umie też grać po lewej flance. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jesli Skorza ma zamiar zrobic z Wisly druga Afryke,to niech sobie odpusci prace w Krakowie i idzie do Poznania.W chuju mam taka druzyne.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ettien, Silanpaa...u nas jak zwykle coś się rusza konkretnego pod koniec okienka..ten Ettien wq. transfermarkt jest warty 2 600 000 ojro..całkiem sporo jak na polskie warunki
...Ciekawe czy obydwaj zagrają z Odense..i co pokażą Paparapa..."w chuju" masz Wisłę?..........nie skomentuję...........
Ostatnio edytowane przez Pusiek : 13.02.2009 o godz. 16:49.
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze się czujesz? Co ****a mamy kupić Pawłowskiego który nie potrafi dośrodkować za 1mln euro? Czy Zahorskiego? Nie mamy młodzieży dobrej to musimy szukać za granicą..
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Descarga też grał w podstawowym w Levante i jak gra w Legii każdy wie więc akurat to nie żaden pewniak.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A tutaj masz typowego czarnego. Szybki zwrotny i bez strzału ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
żeby się potem nie okazało, że to jakiś piłkarski "szrot", bo takiego zapewne krąży sporo. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla mnie Wisla to cos wiecej niz wyniki i sukcesy. bez odbioru. ![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
bez odbioru |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
A jak na razie zbiera się nam coraz więcej Afroamerykanów: http://galeria.wislakrakow.com/20090213/plaza/19.jpg I tu nie chodzi o to czy Pawłowski czy nie Pawłowski. I chodzi o inne ważniejsze sprawy. Jak nie ma lepszych polaków, trudno, widocznie nasi piłkarze nie są profesjonalistami. To nie znaczy, że Wisła ma być klubem interkontynentalnym i mieć w składzie samych "dobrych" zawodników z zagranicy. (jest to moja opinia, "nie jestem super..." - wyrażam swoją opinie i nie wymądrzam się - pozdrowienia krwawy) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no cóż .... jesteśmy, jak to dawniej ladnie mówiono... za murzynami.
W latach mej młodości, czarnoskóry piłkarz (w sensie Afrykańczyk, nie Brazylijczyk) to byl synonim sportowego dna. Dzisiaj to my jestesmy sportowym dnem. Koniec cywilizacji białego człowieka... jak to podsumował jeden z posłów na Sejm.Można się stawiać, oczywiście, tylko co to da? sorry za off-top |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
offtopowo:
starozakonni dostali od Łęcznej 5-2........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
EDIT:Jak większość jest przekonana do sprowadzanie czarnoskórych graczy do Wisły to co powiedzielibyście jakby stanął taki między słupkami w naszej druzynie Powód: abc
Ostatnio edytowane przez Ricken : 13.02.2009 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ludzie nie przesadzajmy daleko nam jeszcze do Pogoni a dobrych kopaczy nigdy zawiele. Po za tym Ettien jeszcze do nas nie przyszedł to nie ma co panikować że robimy z Wisły "Czarną Gwiazde"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jest jedna zasadnicza różnica :
Pogoń brała jakiś amatorów z niskich lig, my testujemy zawodników już o określonej klasie. Poza tym sie bierzemy hurtowo tylko wszystkich dokładnie sprawdzamy. Swego czasu w Arsenalu nie grał żaden Anglik a w finale LM grali Oczywiście nie porównuje Wisły do Kanonierów ,ale to tylko jeden przykład. W niektórych portugalskich drużynach jest 20 brazylijczyków i też dobrze sobie radzą. Także nie ma co narzekać. Ważne ,że "coś" robimy ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie chcę nic mówić..
ale posty na temat afroamerykanów, afrykanów itp... zakrawają o rasizm... sam wolałbym samych Polaków, a nawet Krakowiaków w Wiśle... ale mamy dwudziesty pierwszy wiek... jest powszechna globalizacja....... kolor skóry przeszkadza kibicom..Lazio...Cracovii.. nie wiedziałem, że też Wisły..j jakoś Kalu Wam nie przeszkadzał jak strzelał gole włochom......... P.S. Dawid i Łobo są Polakami..i są biali..zawsze można im kibicować;/ ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
W Polsce na szczescie perspektywy sa duzo lepsze i drzwi do kariery jest masa wystarczy chciec.. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
||||
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez South : 13.02.2009 o godz. 20:41.
![]()
|
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
South:
-może i mało wiem... mi nawet Feutchine ( jeśli wiesz kto to był..taki gość co grał w ataku zanim TF przyszła) w Wiśle nie przeszkadzał.. i o jakich zasadach piszesz? .....:/........Twoich ?.. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co wam przeszkadza kolor skóry jak ktoś jest dobrym zawodnikiem i człowiekiem to kolor nie ma nic do rzeczy przynajmniej ja tak uważam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko w granicach zdrowego rozsądku.
Żeby drugiej Pogoni nie było. Na to się patrzeć nie dało. Już nie wspominam o tym jak Pogoń skończyła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Pogoni sprowadzono chłopaków z plaży...to tak jakby w Wiśle grało 10 Handersonów, a na bramce stał Trabalik..wtedy można by podnosić lament...
ale taki Cleber, Marcelo...coś już w Wiśle znaczą..mam nadzieję, że Beto też będzie i może Ettien.. prawda jest taka, że największą karierę za granicą z piłkarzy Wisły zrobił Kalu Uche.. a nie nasze tuzy (Szymek, Żuraw, Kosa)... o czymś to świadczy... P.S. Przepraszam za offtop ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Błaszczykowski już robi wiekszą niż Kalu. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ano przeszkadza tak samo jak Roger w kadrze.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Uche gdyby miał odrobinę więcej mózgu i profesjonalizmu w sobie to mógł zrobić jeszcze większą karierę.
Póki co jestem zdania, że lepiej od niego radzi sobie jednak Kuba. Gra pierwsze skrzypce w jednym z najbardziej utytułowanych klubów Bundesligi, obserwują go menedżerowie silniejszych ekip. Tylko te kontuzje... No, ale żeby nie robić offtopu. Ten nowy testowany przez nas piłkarz to rozwiązanie na krótką metę z racji jego wieku oraz z perspektywy tego, że latem dołączy do nas Garguła z najwyższym kontraktem w historii naszej ligi i na pewno będzie miał priorytet jako ofensywny pomocnik. Więc czy jest sens? Lepiej jakiegoś defensywnego pomocnika ściągnąć. Sobol jak wróci to okej, będzie grał, ale swoje lata już ma, tak samo jak Mauro. Kadrę trzeba odmładzać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
nie tylko moich ,takie zasady ma (dzięki Bogu)więcej ludzi niż myślisz ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nitrox..wybacz,ale bundesliga to nie primera division....ok..kończę bo temat jest o zupełnie czymś innym..
South... nigdy nie pisałem o naturyzowaniu bo sam tego nie popieram.. poza tym nie rozumiem o co tyle lamentu.. wszystkim nam zależy na tym by Wisła była jak najlepsza.. jeżeli Ettien ma podnieśc poziom sportowy drużyny... jestem za jeśli nie niech wypier...... natomiast taki Konrad czy Mały...mogą dla mnie grać w Wiśle do końca kariery.. lub nawet grzać ławę...i tak ich będę szanował.. wiadomo za co..
Ostatnio edytowane przez Pusiek : 13.02.2009 o godz. 21:02.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ludzie kadra to inna bajka a klub to coś w czym mogą grać zagraniczni piłkarze .Co z tego że ktoś jest czarny? Co oczy was bolął jak na niego patrzycie? Oczywiście nie można przesadzać z tym sprowadzaniem piłkarzy z zagranicy ale po co sie tak na nich napinacie?
Zobaczymy ostatecznie i tak zdecyduje sztab szkoleniowy czy Ettien jest potrzebny i czy nas na niego stać.Teraz na zgrupowaniu o ile się nie mylę będzie 5 bramkarzy .No jak nie było to nie było a jak są to od razu 5. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|