|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mysle, ze nadeszla pora aby zamienic slowa w czyny i zrobic mala masakre w temacie "polityka transferowa Wisly". bo ostrzezenie niewiele dalo.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak głupio wypominać, ale spam leży w temacie "Śpieszmy się kochać ludzi..." już prawie 20 godzin.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak tam ze zdrowiem psychicznym tego użytkownika, ale jak dla mnie powinien dostać dożywotni ban!
Za to: http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=10070 ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
popieram ibbutiego tomex13 do zbananowania. można rzucić linkiem raz czy drugi, ale to przesada.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5373
Proponuję wywalić cały temat. Gość dopiero co się zarejestrował i wykorzystuje darmową reklamę. W dodatku link nie prowadzi do strony, acz do rejestracji po której gość będzie odnosił osobiste korzyści http://...ja&id_polecanego=140 |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5379
prosze o zmiane tematu na : WISŁA DYSKAM KRAKÓW - Pogoń Ruda Śląska [środa, 11.02.2009, godz. 18.30] |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
CO mam zrobic zeby moje haslo i login byly "zapamietane"? tzn zebym nie musial za kazdym razem jak wchodze sie logowac.
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
to chyba zalezy jaką masz przeglądarke...ja ma Opere i zawsze mam "zapamiętane"
|
|
|
|
dydyrydy
Offline |
|
|
ale przez jakis okres(dosc dlugi mi pamietalo) a teraz **** wielki i bombelki a uzywam Mozilla Firefox
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Też tak miałem, spróbuj przeinstalować przeglądarkę. Zdaje mi się też, że strona lepiej funkcjonuje po wpisaniu wislakrakow.com , a nie wislakrakow.pl. Pzdr
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Przepraszam, czy posty ImpArta zmieniają temat w którym się znajdują, czy może po prostu są bezczelnie usuwane?
|
|
|
|
dydyrydy
Offline |
|
zobaczymy co to da![]() ![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zdecydowanie najlepiej czytać naszą stronę używając Firefoxa i adresu www.wislakrakow.com (lub bez www) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Za co grzesiek632 dostał bana?
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie - Jaka byla najdluzsza kara, jesli chodzi o ban dla czlonka forum ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najdłuższy dla członka forum - Dożywocie,
Dla nie członka to nie wiem... |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Uwaga:
Nie toleruje "dowcipow" skad to niby Jagiellonia jest. Brak szacunku dla wieloletnich przyjaciol to s****ysynstwo i takie s****ysynstwo nagradzam dwoma latami bez zawiasow. Kto sobie pozwolil na taki "zarcik" ten juz wie dlaczego logowac sie bedzie mogl dopiero od 12 lutego 2011 roku. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Poczulem sie wywolany do tablicy.
Primo - Istnienie zartow zaklada istnienie dystansu lub kompleksow (niepotrzebne skreslic) Secundo - Przyjaciol pozwol mi dobierac wedlug wlasnego sumienia i nie z grona tych, ktorzy niszcza to co kocham. Tertio - Tego "gamonia" mogles sobie darowac, bo "Brak szacunku to s****ysynstwo..." i tak dalej - pisales wiec wiesz. Choc obrazic mnie nie obraziles bo jak powiedzial prof. Bartoszewski : "Jak Cie ktos obrzyga w tramwaju to jest to obrzydliwosc a nie obraza." By moc obrazac trzeba prezentowac wyzszy poziom. Quarto - No chyba, ze nagrodzisz sie za to "dwoma latami bez zawiasow" to uznam to wtedy za obraze. Quinto - Wszystkiego dobrego w dalszym zyciu. I jeszcze wielu sukcesow w walce o czystosc forum. Sexto - Latwiej wyczyscic forum niz lige i pilke nozna. Zwlaszcza gdy przyjaciele sa przyjaciolmi zla. Septimo - "...whatever will be will be , the future`s not ours to see - Que Sera Sera. Tyle. Nara.
Ostatnio edytowane przez gamon : 13.02.2009 o godz. 14:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Despotyzm mamy, oj despotyzm. Zero miejsca na własne opinie, poglądy, przemyślenia.
Kiedyś tu było inaczej...
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 13.02.2009 o godz. 14:25.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dokładnie. Ostatnio niektórzy przeżywają chyba ciężkie dni.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
O prosze!
Czyli uznawanie wpisu ze Jagiellonia jest z Bialorusi to oznaka braku kompleksow, posiadania dystansu do swiata, oraz swietnego poczucia humoru. Tak, jestem despota przezywajacym ciezkie dni. : ) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|