|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wychodzi na to, że Lech to pierwszy klub prawdziwie mieszczański. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Myślę, że możemy się spodziewać spowiedzi koruptora Rejsa w stylu :
"padłem ofiarą systemu korupcyjnego, ktorego uczestnikami były wszystkie kluby polskie, a szczególnie Legia i Wisła, ale prokurator i wrogowie naszego sukcesu, chcą zniszczyć wyłącznie mnie i mój klub. Jestem niewinny, dopóki mi sąd winy nie udowodni " Po oświadczeniu Wiary Lecha, nie ma już złudzeń, że ludzie z Poznania doznali trwałego kompleksu i skrzywienia psychicznego, znanego pod nazwą syndromu - " idziemy na mistrza " - , a Wiara w Lecha, prawdopodobnie bierze się u nich z zapewnień Rutkowskiego, że notes księgowego spólki fryzjerskiej, zawiera dokładną ewidencję z działalności, jaką zgromadzili od 1992 roku, gdy z fryzjerem organizowali Amicę Wronki oraz korupcję piłkarską w Polsce postkomunistycznej, co być może obecnie pozwala im drwić ze sprawiedliwości i prokuratury, która nie jest władna zdjąć tej korupcyjnej ochrony PZPN, nad ich klubem . Uważam i mam nadzieję, że tak chorobliwa pycha i trwałe zakłamanie w koprupcji, natychmiast znajdzie niezbędnych "lekarzy" i nawet klasyczna propaganda w najobrzydliwszym wydaniu już im nie pomoże, w dalszym trwaniu w tak chorobliwym stanie.
Ostatnio edytowane przez kot : 10.02.2009 o godz. 03:00.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Jak są zaradni, to niech idą na całość. Jak sprzedawali mecze, to i własne 4 litery może też zechcą. W końcu dla nich honor to tylko kwestia ceny... A klub dzięki agencji zwiększy budżet i kupi kolejnych Stiliców, może i do Ligi Mistrzów wejdą. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wystarczy wspomniec kilka epopei z rodzimego SKWK piora jednego autora. chociaz to: Cytat:
![]() Podejrzewam, ze nawet i Obrzezany Wstyd zza Blon nie jest w stanie czegos takiego splodzic. A ta cala Wiara Lecha kwalifikuje sie do szpitala psychiatrycznego. Czemu ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 09.02.2009 o godz. 10:19.
![]()
Boia chi molla !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wielkopolanie, jak chcecie tak bardzo pomnażać aktywa swojego klubu to może otwórzcie sieć fryzjerni , wasz duchowy przywódca wyjdzie kiedyś z pierdla,doświadczenie ma na polu fryzjerskim i menagerskim.
Ludziom "włosy rosną" od słuchania jacy to jesteście naj . Boiskowe przygody Reksia też już się skończyły, na rynku piłkarskim jest (będzie) raczej spalony . Strzygł was sportowo , niech się teraz nauczy nożyczkami. Kibice którzy czują się oszukiwani mogli by liczyć na zniżkę. No i najważniejsze : trzeba wymyślić chwytliwą , kojarzącą się z wami nazwę , proponuję "Amikadze" albo "Ikona" |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Amikadze
))))))))))))Przepraszam, ale zostalem rozjebany na kationy )))))))![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
miazga..ale brakuje kilku slow na samym koncu hehe
![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Były drugi trener Wisły Kraków Andrzej B. został zatrzymany przez CBA dziś rano w Warszawie.
Informacje podali przed chwilą w TVN24 EDIT Cytat:
Czy on przypadkiem już wcześniej nie miał postawionych zarzutów? Info z marca 2008: http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,96554,5068640.html Jeśli tak to zapewne chodzi o Koronę.
Ostatnio edytowane przez spidey : 10.02.2009 o godz. 08:28.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie ma się co podniecać kolego z Warszawy.
http://www.dzienniksport.com/index.p...1075&Itemid=60 To chodzi o zarzuty korupcyjne za czasów jego pracy w Koronie. No ale informacja "kolejna osoba związana z Koroną Kielce zatrzymana" na pewno nie jest tak chwytliwa jak "były trener Wisły Kraków zatrzymany". Cóż, szkoda że nawet dziennikarstwo informacyjne w naszym kraju coraz bardziej poziomem zbliża się do faktu i superaka. --------------- cytat z JM "Wściekły trener Boruca wyrzuca zawodnika do rezerw!" - Kto pomyślał że Boruca? Oczywiście że nie Boruca - McGeady’ego! I wszystko w tym temacie. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jakbyś doczytał mojego posta, to byś wiedział, że wiem ocb.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przecież edytowałeś swojego posta
ja odpowiadałem na tą treść jaka była o 8:22.![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tak nie to zebym był anty ,ale
...Jestem ciekaw tylko dlaczego jak zatrzymali Dariusza W.,to pisali,ze zatrzymali byłego reprezentanta Polski ,a nie np. byłego trenera Legii ..... ,to po pierwsze,a po drugie odrazu w tytule podkreslali ,ze sprawa dotyczyła korupcji w Koronie Kielce,a tu ,ze dotyczy korupcji w piłce noznej....![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Business is Business ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wystarczy założyć, że napisanie posta zajęło mi 2 min i 30 sek (co jest realne bo w międzyczasie szukałem informacji o zatrzymanym) a więc zacząłem go pisać o 8:27:30 czyli nie znałem poprawionej treści Twojej wiadomości
![]() Dobra, tyle wystarczy bo to taki trochę offtop na poziomie piaskownicy się robi, aczkolwiek racja musi być po mojej stronie. Nikt nie powiedział, że to spisek warszawskich mediów, (w sumie onet i interia są chyba krakowskie) ale powoli zaczyna być denerwujące takie tytułowanie newsów. Wg mnie takie praktyki można już podpiąć pod nierzetelne dziennikarstwo a nawet celowe wprowadzanie opinii publicznej w błąd. Jeżeli zatrzymują kogoś w związku z konkretną aferą i konkretnymi zarzutami to w informacji powinny znaleźć się dane odnośnie funkcji którą dana osoba pełniła w czasie, za który ma postawione zarzuty. Jak już koniecznie dziennikarzyny chcieli wplątać w to Wisłę to mogli podawać coś w stylu "CBA zatrzymało Andrzeja B. w związku z aferą korupcyjną w której miał brać udział jako działacz Korony Kielce, ostatnio Andrzej B. pracował jako II trener w Wiśle Kraków", a nie "Zatrzymano byłego trenera Wisły Kraków" bo to jest ewidentne postawienie Wisły w niekorzystnym świetle. Wystarczy popatrzyć na komentarze jakie pojawiają się na onecie i interii. Wiem, że to trolle tam siedzą i że 90% ma problemy z przeczytaniem tekstu ze zrozumieniem, ale właśnie przez to kilkadziesiąt procent ludzi jest przekonanych, że Wisła brała udział w aferze. Owszem jak zatrzymają kogoś z Wisły i postawią mu zarzuty dotyczące meczów Wisły to proszę bardzo, niech to będzie news dnia we wszystkich wiadomościach, ale dopóki Wisła nie jest powiązana z tą śmierdzącą sprawą wszelkie takie nowinki naruszają jej dobre imię. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ale propaganda w mediach!!
"aresztowano byłego trenera Wisły Kraków", "były trener Wisły Kraków aresztowany za ustawianie meczów" itp, itd a już we wszystkim przoduje TVN24...który ani słowem nie wspomina że zarzuty nie dotyczą okresu pracy w Wiśle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
olać to, robia sobie newsa z odgrzewanego kotleta, kazdy wie ze Blache zatrzymali za to co robil w Koronie.
dlatego nie ma sie co fascynowac tym ze TVN robi to co robi ;] bo robi to juz jakis czas ;] Powód: dzieki Krissu :)
Ostatnio edytowane przez lodecki : 10.02.2009 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Swoją drogą takiej ksywy, jakie on ma nazwisko to żaden rasowy gangster by się nie powstydził ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proud, jeśli nie podoba ci się propaganda TVN24, po prostu nie oglądaj... postulat tak naiwny jak, "nie podoba ci się rząd, idź zagłosuj w następnych wyborach na inną partie" niestety chociaż partie polityczne różnią się pomiędzy sobą tylko mordami członków, tak w Polsce mamy akurat całkiem niezłą konkurencję dla TVN24. TVPINFO nie gonią za sensacją tak jak tvn, działają też bardziej lokalnie, a PolsatNews też stara się bardziej rzetelnie podać informację.
To jest jednak moja subiektywna opinia. Jak ci się nie podoba, nie oglądaj... mi się nie podoba i nie oglądam. PS: Polsat News też przedstawiają informacje jakoby przestępstwa były popełniane w okresie kiedy był trenerem Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wielkopolanie latają po całym mieście w poszukiwaniu swojej gazetki, do większości sklepików jakoś nie dotarła , na wydawcę i firmę kolportującą sypią się h... .
Przypominam , że według szumnych zapowiedzi w pierwszym numerze Reksiu miał opowiedziec o szczegółach swojej "dodatkowej działalności gospodarczej". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś czytałem. że Blacha miał ksywę w środowisku "młody fryzjer"... Jak się popatrzeć teraz to ma ponad 100 zarzutów, ponoć przytulił za to ponad 400 tys. zł.
Rzeczywiście Forbich przy nim to marny golibroda. I że nam Maciej takiego &%!/^!! do Wisły ściągnął ... ;/ ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
"Na Was też przyszła pora! Ha!!!" ![]() Pozdrawiam, LJ |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Oj przestańmy się podniecać jednym artykułem.
Sami jechaliśmy po wszystkich mimo pewnej tendencyjności w tytułach w gazetce. Teraz przyszła na kolej na nas - mądrzy przeczytają o co biega i siedzą cicho a pyskacze zaraz zaczną po Wiśle jechać. Taka różnica. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Caly myk w tym ze do sporej czesci spoleczenstwa tafi nius ze to Wisla jest zamieszania w korupcje.
Klub powinien sie ostro domagac sprostowan w mediach. Jak nie bedzie sprostowan lub wrecz przeprosin to na miejscu klubu takim dziennikarzom bym kazal spierdalac na drzewo gdy przyjda po akredytacje na mecz. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|