|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
rafalek
"prawnik25" , rzeczywiście stylistyką GrzegorzaS przypomina , ech, przyznam że to był jeden z powodów dla którego dawno pożegnałem tamten portal i forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeżeli podpiszemy Hajnocha to trzeba wypożyczyć Cebanu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdyby Garguła teraz już trafił do nas bylibyśmy w innych nastrojach. Liczę, że Hajduch przyjdzie, za takie pieniądze to brać z pocałowaniem ręki! Nie widziałem sparingów, ale jak radzą sobie Burliga i Leszczak? Mogą już być chociaż rezerwowymi na poziomie? Ciekawie wygląda też obsada prawej pomocy, gdzie będą konkurować Boguski i Małecki. Martwi trochę lewa flanka. Czy Ćwielong po za tym, że wczoraj gola strzelił zrobił jakiś postęp? Boguski ewentualny może grać na lewym skrzydle. Kurcza, jakiś taki optymizm we mnie wstąpił. Jak tak patrzę to wcale nasz skład nie jest słaby. Jeszcze trochę smrodu korupcyjnego w Lechu i jesteśmy mistrzem pod warunkiem, że nam motywacji nie zabraknie ; )
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A kto to ten Hajnoch? Nowy jakiś znowu się pojawił?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Empoli się chyba na nas gniewa ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
za główną stroną Rużemberoka w dziale transfery:
ĽUBOŠ HAJDÚCH. Stále sa o neho zaujíma ruský tím Spartak Nalčik, kde bol na skúške. Záujem z anglického Sheffield United opadol po tom, čo si klub svoju brankársku jednotku ponechal. V hre sú však aj iní záujemcovia. Podľa M. Mertinyáka, Ľuboš je kvalitný brankár, ktorý by si zaslúžil kvalitné legionárske miesto. Faktom však je, že zmluvu s MFK Ružomberok má len do leta, potom sa stáva voľným hráčom. Teda, pokiaľ nepredĺži zmluvu. Ak chce MFK na jeho predaji profitovať, malo by sa tak udiať čo najskôr. mniej więcej chyba jasneacha info z 05.02 ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mógłbyś to przetłumaczyć? Nie rozumiem po słowacku
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
no tomamy konkurenta do haj 2 liga;] i nic o podejrzane;]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hajduch jedną nogą w Wiśle?SŁOWACKI BRAMKARZ MA WYBIERAĆ MIĘDZY WISŁĄ A DRUGĄ LIGĄ NORWESKĄ
Lubos Hajduch w sobotę wystąpił w sparingu MFK Rużomberok z Wisłą Kraków. Wielce prawdopodobne, że słowacki bramkarz już wkrótce przeniesie sie do zespołu mistrza Polski, ale przez to ze stratą golkipera może się liczyć... Znicz Pruszków. MFK Rużomberok będąc pewnym odejścia swojego bramkarza poczynił już starania, aby pozyskać kogoś nowego na tę pozycję. Na celowniku Słowaków znalazł się ich rodak grający ostatnio w Zniczu Pruszków - Pavol Pronaj. Tymczasem Lubos Hajduch może dołączyć do Wisły na jej zgrupowaniu w Hiszpanii. Zdaniem jego menedżera Marcina Hakmana dużo tu zależy od samego zainteresowanego. - Myślę, że jest tu wielka szansa zawarcia umowy. Wszystko zależy od decyzji Lubosa Hajducha i od tego czy zdecyduje się pójść do Krakowa. Jeśli nie, będziemy rozmawiać z klubem z drugiej ligi norweskiej - powiedział Hakman. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
O jaką informację Ci chodzi? Trzeba czekać dopóki nie będzie podana oficjalna informacja że się dogadali albo nie. A skąd wziąłeś tą informację co jest napisana nad twoim postem?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jedno mnie ciekawi. Młoda Wisła ( juniorzy starsi i młodsi) zdobywają mistrzostwo małopolski na hali. OK. Jedno ale. Dlazcego na tych mistrzostwach nie wygrywają gładko? Juniorzy starsi męczą się w finale z garbarnia co nie zdarza się pierwszy raz. Czy nie można zbudowac naprawde mocnych drużyn juniorskich w zespole , który w Małopolsce ma zdecydowanie najwięcej do powiedzenia? Skoro nie mamy pieniędzy żeby jechać do Czech , na Słowacje itd. to chociaż uwaznie obserwujmy własne podwórko! Przykład Wasilewskiego wg mnie jest najbardziej znamienny. Kiedy grał w Hutniku podobno nim sie interesowalismy ale nie... po co wydawac na zawodnika Hutnika jakieś 50 tys Euro (strzelam) , skoro lepiej poszukac darmowych piłkarzy w Indiach , Kenii ...tych piłkarzy , których menadzerowie sa niebywale kompetenti...
Sory za błedy ortograficzne ale nie mam czasu , zeby je teraz sprawdzać ![]()
"Już i tak za dużo czasu tracę na sen" Ryszard Riedel
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To nie strzelaj, bo Hks nam krzyknął cenę z kosmosu. Kilkukrotnie mniej zapłacił za niego Slask.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie koniecznie musimy mieć najlepsze drużyny juniorskie.W seniorach i tak jest dużo piłkarzy sprowadzanych a przecież nasi juniorzy wygrali i młodsi i starsi. Więc tak na prawde nie wiem o co ci chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...yta_szefa.html
Coś o Hajduchu. ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chodzi mi o to , że w tym kraju nikt nie myśli o młodziezy. I wspomnę słowa trenera Globisza które brzmiały mniej więcej tak: Żaden Polski piłkarz nie kopnie prosto piłki przed 2020 rokiem jesli będzie wychowywany w Polsce...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dla mnie mogli by i nawet wszystko przegrywać byle by cos z nich wyrosło.
poza tym niewiem co cie denerwuje skoro wygrali, Polakowi nic nie dogodzi... Ale na zahodzie w drużynach juniorskich właśnie nie jest ważny wynik ale ważne żeby utalentowany chłopak się rzowijał. W Polsce wiekszość trenerów ma wygrywać nie szkolić i to smutna prawda. Musi cały czas ich przygotowywać do wygranej, niestety nie o to w tym chodzi, tak zajął by się po prostu rozwijaniem ich umiejętności a mecze to dodatek i nie musiałby grać w meczu 20 latek który jest słabszy od naprzykład 16 latka, ale gra tylko dlatego że ma wieksze dośwaidczenie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jakieś concettiego chcą testować bez klubu. płakać się chce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jakies zrodlo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_10411.htm Jeśli to jest prawda to muszę przyznać że nie rozumiem naszego trenera. Ma na wyciągnięcie ręki solidnego bramkarza a ten dalej chce testować. My nie mamy zbytnio czasu na żadne testy już. No Skorża wie co robi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To płacz.
Nie ma pieniędzy, to i "wielkich" transferów nie będzie. Alternatywą dla testów jest - prawdopodobnie - niesprowadzenie nikogo, a szansa na zakontraktowanie jakiegoś przyzwoitego piłkarza zawsze istnieje. Jest trudniejszy okres i trzeba go przetrzymać. Na koniec - zarówno zdania, jak i imiona oraz nazwy własne piszemy z dużej litery. Masz tylko dwa zdania do przekazania i nie jesteś w stanie napisać ich porządnie? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://it.wikipedia.org/wiki/Emanuele_Concetti
Macie, płaczcie... Koleś ma papiery na grę jak moja babcia... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
wiem że to pobożne życzenia ale to by było cos ehh... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Info GK sprawdzało się ostatnio tak, że Heeeeeeeejjjj
![]() A Skorża ma łeb na karku, więc byłbym spokojny ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z tego Włocha Concettiego też kawał chłopa 193 cm i 85 kg.Ostatnio grał w serie C1.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|