|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a kupiłeś go tylko dlatego,że zobaczyłeś go u mnie w składzie
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzięki działa...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tego gościa nie ma w FM! Nie wiem jakim cudem. szukam i szukam i nie ma. Ma jakieś kreseczki albo coś nad literami ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
nie ma zadnych kreseczek ani nic ja go mialem w Wiśle, moze dodaj wsyzstkich pilkarzy ze Slowacji, chociaz dziwne bo on jest w kadrze ;|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Panowie, którzy gracie w wersję angielską. Skąd ją macie? Jest dostępna w Polsce, czy ściągaliście zza granicy? Czy może wypuszczono jakiegoś działającego cracka?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ja polecam młodziutkiego bramkarza Antonio z Hiszpani
nie wiem czemu ale ostatnio 5 grajków kupiłem z tego kraju i musze przyznać tylko jeden nie spełnia moich oczekiwań reszta spisuje się elegancko |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Bo niektórzy są chyba nie zawsze generowani. Ostatnio zacząłem grę Wisłą na nowo, ale mnie naszła nagle ochota na grę Borussią i chciałem sprowadzić 16letniego Nigeryjczyka, który był w kadrze i go nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
podacie cd-key'a? proszę..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
fm 09 9.0.2 - nie mam cd-keya wiec gram w 08. mam tez sciagnietego craca do tego ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A więc panowie gram wszystko od nowa bo mi sie komp zesrała i potrzebuje dobrego bramkarza i ofensywnego prawego pomocnika. Macie jakies typy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
bramkarz Giorgi Makaridze z Gruzji, prawa pomoc Diogo Lamelas z U-20 Portugali, obaj troche kosztuja, ale jak najbardziej do wyjecia dla Wisly
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kiedy wyjdzie jakaś aktualizacja do FM 09?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
może poleci ktoś niezłych grajków, darmowych!, na samym początku gry do Millwall?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jezeli pojde na urlop w ciagu sezonu, to zespol bedzie prowadzic asystent. Czy te mecze co on wygra/przegra to "wliczaja" sie jakos do mojego profilu i reputacji ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wliczaja tam w ustawieniach tez cos sie zmieniało
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja mogę polecić piłkarzy Hiszpanii u-19
![]() Ale oni mają po 16 lat i dopiero po 3 sezonach zaczynają być gwiazdami ![]() Obecnie sprowadziłem ich do Athletic Bilbao i czekam czy tutaj też się dobrze rozwiną ![]() Kurde, spodobała mi się ta tradycja Athletic z samymi Baskami Bramkarz - Adrian Murcia Rodriguez, Defensywny Pomocnik - Oscar Sielva, Ofensywny Pomocnik/Napastnik - Igor Dwaj pierwsi za darmo, za Igora trzeba zapłacić 900tyś euro. Powód: Nazwiska
Ostatnio edytowane przez CHICK-en : 02.02.2009 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
powiedzcie mi jak to jest z tym Managerem. Bo zająłem 5 miejsce w lidze i gram w el do LM...
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pierwotna wersja gry posiada ten bład, musisz wgrać patch'a
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kilka ciekawostek po 4 sezonach.
Cupial sprzedal mi sa juz 4 zawodnikow: Boguskiego za 575tys Euro. Jacka Bogusza-bramkarza 19 lat-za 1,1 mln Euro i rekorodwy transfer Cupiala to Radek Majewski do PSG za 3,8 mln Euro+klauzule. Zarzad bez mojej wiedzy sciagnal mi do klubu 2 zawodnikow z wolnego transferu z tym jednego zawodnik z Burundi( )- o dziwo calkiem dobry chlopak...Wygralem z tym seozinie z Juwentusem 3-0 i przegralem 2-3 Z Rengersami wygralem 3-1 i przegralem 0-3 Odpadlem w 1/16 z Racingiem Santarder bilansem 2-4... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gram Leeds, ale z tego co zauwazyłem w Polsce mistrzem został Lech a w LM gra Wisła, mam patcha 9.1, to też jakiś błąd?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak ;/
Ja też byłem drugi i grałem w LM ![]() Niestety tym razem gra jest zbugowana z lekka ![]() Ale cóż poradzisz Pchełcok PS. Jak tam po sobocie? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
dałby mi ktoś cd keya
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
to jaki patch jest dobry tzn bez błędu?
PS. Po sobocie ok ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heh na ten czas najlepszy patch to 9.2 ale ciezko z nim o dobry crack
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
pochwalę się
![]() pierwszy save, który mi się sypnął: chyba jeden z moich większych sukcesów w pierwszym sezonie pomijając notoryczne ogrywanie Rangersów w SPL http://i41.tinypic.com/a0w6dy.jpg co ciekawe, chłopak więcej bramek już nie strzelił, chociaż zagrał w +/- 20 meczach z powodu kontuzji kolegów. kolejny sezon, po sprzedaniu wszystkich napastników (Darren Mackie za 14 milionów funtów do Newcastle, Chris Maguire do Aston Villi za dziewięć, reszta wolny transfer) nie zdążyłem zakupić napatników na puchar intertoto i skończyło to się tak: http://i43.tinypic.com/r1x0y1.jpg nowa gra, tamten save się zsypał, zacząłem Wolverhampton, jestem mniej więcej w połowie sezonu. Pierwszy oficjalny mecz przewalony 4:0 ze Stoke, potem, jak narazie, 23 spotkania bez porażki. tabela ligowa: http://i39.tinypic.com/2v2e3jl.jpg puchar ligi: http://i40.tinypic.com/o3ib5.jpg skład: http://i44.tinypic.com/awdohu.jpg w pucharze ligi w następnym meczu Everton/Fulham druga para to West Brom - Chelsea/Bolton wcześniej 4-1 z Bristol Rovers ![]() .
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie co do ch... ?!?!
Odpalam FM2009 i wywala mi nagle taki blad i na tym koniec. http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vudojq&s=5 Gram na oryginale z patchem 9.2.0. Nic nie robilem poprostu tak sie stalo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ściąnij plik defualt.xml , bo może coś w nim zmieniałeś, albo samo ci pozmieniało, tak na chłopski rozum.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
PS. Była już kilka razy mowa o tym w tym temacie. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Działa Wam gra w oknie przy rozdzielczości 1280x800? Bo u mnie pojawia się jakiś błąd i wraca do pełnego ekranu. Chodzi o FM 2008
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|