|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedna wielka hołota!
Ta fuzja była ukartowana. To było oczywiste że Lech wpadnie za korupcję. Gra na papierach Amiki definitywnie broni ich od zarzutów. http://sport.onet.pl/0,1248675,1908726,wiadomosc.html Teraz jeszcze bezczelnie mówią to wprost, czyli to że coś było na rzeczy za starego Lecha powszechnie już wiadomo. Cwane lisy cwane, wszystko wyreżyserowane. Niech mi tu przyjdzie jakiś ziemniak i się ze mną zacznie kłócić. Bezczelne typy! Ale jedno w tym wszystkim jest najlepsze- sami przyznają teraz chóralnie że są Amicą
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 02.02.2009 o godz. 14:34.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Strzelam, że ten świadek to Boguś B. Jak dla mnie, to że on dziś nie jest za kratkami, to dowód, że albo on zaczął sypać, albo sypie od dawna.
Co Reissa to naprawdę tragedia dla mnie. Aż człowiek nie wie co ma pisać. Ciekawe, czy oskarżą go o sprzedaż, czy o 'dodatek motywacyjny' od Świtu. Tak czy siak, niezależnie od różnej wagi moralnej czynów, jako kibic czuję się wydymany. Bardzo to przykre. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydymany to się powinieneś czuć od około 9 maja 2006 roku.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już z "rana" taka miła wiadomość.
I ta zakryta gęba Piotra R. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Dobre żarty. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skttrbrain też mi sie jako pierwsze nasuneło nazwisko Baniaka ale tam pisze , że jest to działacz. No niedawno napisałem , że będzie nie dobrze dla was jak Reiss zacznie sypać, ale nie trzeba było czekać na waszego snajpera. Tajemniczy działacz podobno sam się zgłosił. Powód jest wiadomy : Ci ,którzy hadlowali lub byli w to zamieszani liczą , że jak wsypią kolegów itd. to zostaną ułaskawieni albo dostaną łagodniejszą kare. Myśle ,że za niedługo sie więcej takich "ochotników" zgłosi ,którzy wiedząc że i tak za niedługo ich zawiozą do Wrocławia ,sami wszystko powiedzą. Niestety taka jest prawda ! Nawet ci ,którzy od lat pracują w Lechu czy są z nim związani,gdy poczują nóż na gardle zaczną sypać . Będą mieli wtedy Lecha w d....!
"Masiota dodał również, że "nowy" Lech formalnie może odpowiadać tylko za piłkarzy, którzy występowali w Amice Wronki, gdyby kiedykolwiek pojawiły się wobec nich zarzuty o udział w korupcji." ( Kikut, Murawski,Kucharski, Wojtkowiak ,Wilk )Czyli jak postawią im zarzuty to sami bośniacy będą grać ? Widze też inny aspekt : Pamiętacie jak Zagłebiu i Koronie postawili zarzuty ? Wszyscy natychmiast chcieli uciekać z tych klubów. Jeśli Lech będzie odpowiadał przed prokuraturą, to trzeba natychmiast kontaktować sie z Lewandowskim i Arboledom ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Podobno przyjechal do Krakowa tylko po to, aby podziekowac Wisle za zainteresowanie jego osoba
W jakims wywiadzie tak sie wypowiadal ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zazdrość przez was przemawia kibice Wisły. Super, Reiss zamieszany w sprawę korupcyjną. Aż tak przejmujecie się naszym losem. Tylko dziwne,że korupcja "niby" nie dotyczy ani Wisły ani Legii. Ten kto śledzi naszą ekstraklasę bez problemu znalazłby ustawione mecze z ich udziałem. Widocznie te kluby mają mocne plecy. A o Lewandowskiego i Arboledę się nie martwcie, na pewno nigdy nie przyjdą do Wisły, jak już to do lepszego klubu. A od fuzji Lecha z Amicą się odczepcie. Sprzedawać się może pani pod latarnią. A w to co ? Sprzedaliście się właścicielowi klubu bogusiowi? Tak wynika z toku waszego rozumowania. Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wisla nei byla nigdy i nei bd zamieszana w takie przekrety. Bo tym od latu lubi sie zajmowac Lech wraz z Cracovia. Poczekaj poczekaj zacznie tonąc Lech to na pewno ucieknie Lewandowski i Arboleda ;d ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Czyli jesteście panią pod latarnią ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Piotr Reiss pokazuje plecy całej lidze. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale czemu tak agresywnie? Mama cię nie kocha klusek106 ? Prawda boli tak? Ale u was to normalne, przecież w meczach uefy już atakowaliście zawodników drużyny przeciwnej. 4fan player czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie jest takie trudne, ale widzę,że musisz jescze popracować. A kto się cieszył jak was mieli arabowie kupić? Wasz klub nie był umoczony
, poczekajcie jescze parę miesięcy.http://pl.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4 |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Co do korupcji Wisly czy Legii, jak sam powiedziales kto sledzi bez problemu pokaze te ustawiane mecze, wiec prosze, pokaz Pan Bogusław Cupial zastal wlascicielem, nic nie zmieniajac w klubie, zostawiajac prawie 100 letnia tradycje klubu. Dalej klapki na oczach i nie widizsz roznicy ? :Lol: No to podsumowales siebie, swoich braci po szalu i swoj klub |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
Jesteście nowym klubem i nie bierzecie odpowiedzialności za stary ale mistrzostwa zdobyte w "starych czasach" sobie przypisujecie ? Strach się bać ! Brzmi jak grozba , szczególnie w ustach człowieka ,który zaczął kibicować Amice Poznań jak zaczeła ona grać w PUCHARZE UEFA ! ![]() Kris 155 jesteś prze h.. nie ma jak dawać mecz z przed 16 lat gdy my mówimy o Wisłe za ery Cupiała. Kulturalnie proszę - Wyjdz i nie wracaj !
Ostatnio edytowane przez matizaq : 02.02.2009 o godz. 15:47.
|
||||
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
Osoba Reissa tak "cieszy" kibiców Wisły z uwagi na styl bycia Pana Piotra,jego poziom wypowiedzi,pajacowanie na oddanego kibica Lecha(pamietam z sekotra B jakie teksty na niego szły jak siedział u nas lozy chyba w 2004 o jego oddaniu barwom) i ogólne prostactwo połączone z noszeniem się jako gwiazda. Druga sprawa to kreowanie Lecha w chwili obecnej na mesjasza Polskiej piłki,klub uczciwy,wszystko cacy. Usłyszenie w chwili obecnej przez kibiców że "obecny Lech nie jest kontynuatorem klubu sprzed 2007 roku" powinna wywołać agresje,zal,smutek itd u wiekszosci kibiców. Tylko dla mieszkańców Poznania wszystko było ok, nic się nie działo - ot tylko tyle że inni ludzie a Lech to my.. jestem ciekaw co bedzie jak teraz po tej aferze by sie odciąc Wam godło,historię,wizerunek zmienią. Zawisza miała podobną sytuacje z Hydrobudową - czy chcieli awansu do 2 ligi(obecnej 1) - nie,dlaczego? - bo to nie byłby ich klub.. dla Was to wszystko jedno i teraz odbije się to wielką czkawką.. Nie życze nikomu spadku, ale w przypadku udowodnienia zarzutów konsekwencje trzeba będzie wyciągnąć - może Lech jako obecny twór uniknie kary ale chyba niesmak pozostanie na bardzo długo. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie pamiętam by Reiss jakoś specjalnie naraził się Wiśle ( pomijając oczywiście to, że jest piłkarzem - legendą z wrogiego klubu ). Lechowi natomiast i tak nic nie zrobią bo gra na licencji Amicii... Parodia
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jak chciałbyś wiedzieć matizaq kibiecem Lecha jestem od dawna. A ironiczne komentarze o Piotrze nie są jedynie troską o dobre imię polskiej piłki. Udowodnić wam sprzedawane mecze? Fakt , na was trudniej coś znaleźć ,ale warszawiacy? O nich nic się nie mówi. Aby byść sprawiedliwym to trzeba byłoby wszystkie kluby zdegradować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Już nie mogę doczekać się miny Kołtonia w następnym Cafe Futbol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Przypominam, że działaczem Amici Wronki był pan Ryszard F. zwany Fryzjerem ![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Teraz to ja domagam sie bolesnych kar dla Reissa i wykluczenia go z rozgrywek, z powodu haniebnego obnizania poziomu polskiej pilki. Lige trzeba szanowac |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2242
Lubię ich! Elegancki tytuł ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 02.02.2009 o godz. 16:00.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kris czego mamy Wam zazdrościć..? tego, że przez 11 sezonów TF w Wiśle zdobyliśmy 6 razy mistrzostwo, 3 razy wicemistrzostwo i raz trzecie miejsce?....to, że wygrywaliśmy z Interem, Parmą, Barceloną, Saragossą, Schalke..? ...dla porównania przypomnę Ci , że Wy w tym czasie spadliście do drugiej, awansowaliście i raz tam chyba byliście w czołówce w ekstraklasie..acha...pokonaliście w ostatniej minucie wielką Austrię Wiedeń i juniorów Feyenordu...faktycznie jest czego zazdrościć..szczególnie ikony klubu umoczonej w korupcję...
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kris155
Szanowny Panie, Poruszasz Pan kwestię, o czytaniu ze zrozumieniem. W związku z tym odsyłam Pana do wypowiedzi Waszego prawnika. Tam masz Pan napisane czarno na białym, iż KKS LECH nie jest kontynuatorem WKP Lech. KKS Lech jest Amicą Wronki z zarejestrowaną inną nazwą. To tyle w tej kwestii. Pokazałeś fajny filmik z meczu z Legią, który Legia od nas kupiła. No i tak się składa, że po tamtych wyczynach polecieliśmy do niższej ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Akurat o przyszla degradacje Lecha nie ma co sie martwic. Jesli twierdza, ze sa Amica, to tym bardziej spadna...jeszcze wiecej materialow na kuchenki jest w rekach prokuratury, wiec to tylko kwestia czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
..a Legia straciła tytuł mistrzowski...czyli kara była...
a kto na tym wtedy skorzystał..? paradoksalnie Lech..hehe ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wypowiadam sie na temat Legii. Jak jest wszyscy wiedzą , a najelpiej Pan Dariusz W.. Trzeba zdegradować tych na których sie ma dowody. Wszystkie drużyny mają pokutować za inne ?. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Bardzo zawiodłem się na części kibiców. Smutne jest to, że gdy informacja o zatrzymaniu Piotra ujrzała światło dzienne, od razu na forach internetowych pojawiły się opinie ludzi, którzy po prostu się z tego cieszą. - mówił Kiliński. - Nie potrafię tego zrozumieć. Prawdziwi kibice Lecha powinni podejść do tej sprawy z dystansem i poczekać przede wszystkim na zarzuty i ustosunkowanie się do nich piłkarza. W Polsce łatwo komuś przylepić łatkę winnego - dodał.
- Mam nadzieję, że paradoksalnie ta sytuacja jeszcze bardziej zmotywuje piłkarzy do lepszej gry. Przecież muszą udowodnić, że Lech Poznań to prawdziwa marka. Mamy w tym roku cel do zrealizowania, którym jest mistrzostwo Polski. A te zawirowania, jeszcze bardziej zmotywują zawodników. - Jedno jest pewne, niezależnie od tego, jak zakończy się cała sprawa, to Piotr R. na pewno pozostanie ikoną poznańskiego Lecha - zakończył. " To już naprawdę robi się tragiczne... ...czyli to nowa taktyka na zmotywowanie Lecha...co miesiąc kogoś będą zamykać i mistrzostwo w kieszeni ![]() ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|