|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie napisać, a jeśli jest tu mowa o Gorlickich kibicach to wydaje mi się to najlepszym miejscem na moje pytanie.
Otuż jestem z Gorlic i w moim mieście jest wielu kibiców Wisły. Oprucz tego od wielu lat jeździ na R22 stała ekipa dopingująca, trudno mi ją oszacować, ponieważ wszyscy jezdżą osobno. Niema wspólnych przejazdów, tylko albo w kilkuosobowych grupkach, albo całkiem na własną ręke. 2 osoby z Gorlic chciały więc założyć Fan Club, ale pomysł nie przeszedł, bo po 1: Nikt się nie zgłosił, a po 2: sprzeciwili się temu kibice Widzewa i Legii którzy również isntnieją w Gorlicach. Jednak ja wpadłem na pomysł aby podłączyć się do jakiegoś FC z okolic Gorlic i myślę że z 20 osób stale jezdżących na Wisłe i dopingujących by się znalało i chcieli by się podłączyć do jakiegoś bliskiego FC. Jeślisą tu szefowie / władze FC, albo poprostu ludzie którzy wiedzą co nieco ocb. i w jaki sposób można byłoby się podłączyć do takiego FC to piszcie, napewno pomoc się przyda. Dodam że mamy do KRK 130 km. Jaki jest najbliższy Fan Club w okolicach Gorlic |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tarnów lub Bochnia
w FC Bochnia wiele osób także z Brzeska![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jasne że ma, ale pisząc to miałem na myśli Gorlickie klimaty, czyli zgodę Glinik - Unia. Ale ww końcu jest ten FC Tarnów
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To wytłumacz to tym 2 którzy chcieli założyć FC w Gorlicach i po "interwencji" kibiców Widzewa i Legii przestali czynić staranie o FC. A poszło o to że Widzew i Legia udzielają się na Gliniku, a Wisła nie no i pyta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
wiem że FC Tarnów istniał.. ale czy istnieje do dziś
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tarnów jeździ jako zgoda Wisły, czyli jako Unia, nie jako FC.
są też osoby z Tarnowa, które jeżdżą po prostu jako kibice Wisły. tu więcej -> http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4783 a co do Gorlic, to trochę osób chyba jeździ, ale FC nie ma, bo w tym mieście jest tylko Glinik, takie było chyba zdanie kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
w Tarnowie nie ma i nie będzie żadnego FC. Jak to napisał Gucio na mecze jeździmy jako zgoda Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kolego nie pisz czegoś o czym nie za wiele wiesz. Nie chodzi o to że widzewiacy i legioniści się nie zgodzili bo to akurat nam koło 4 liter lata co sobie będą myśleli tylko o co innego poszło. Ta jakto napisałeś "interwaencja" o niczym oprócz jednej wielkiej kłótni nie przesądziła i tyle w tym temacie.
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
skoro jest Was spora grupa kibiców to proponuje nawet nie robić spotkania. tylko między znajomymi ogłosić że robicie wyjazd do Krakowa na mecz ,macie bus/autobus załatwiony i zbieracie ludzi. Podacie koszty itd a sami ludzie będą się do was zgłaszać bo raz że taniej a dwa że można pogadać między swoimi. Poznać osoby które już mają historię na R22 o któych nawet się nie wiedziało. Jak się uzbiera 25 osób to liste wysyłacie i jedziecie
a jak klimat będzie spoko to już zostanie tak i FC sam się założy Jeżeli nie macie 25 osób to wystarczy napisać do kogoś z innego FC z prośbą o bilety, używając prywatnych kontaktów, właśnie w ten sposób kilka osób z Gorlic miało, ma przyjemność współpracować z innymi FC Pozdro dla chłopaków z Gorlic ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
posiadam dwa wolne miejsca w samochodzie na mecz z Gornikiem. wyjazd z Gorlic po 16.
kontakt na priva |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tu szczególne pozdrowienia dla FC Południe, które chyba nas nie kocha, co dziwne bo my ich tak kochamy, że nawet odbierani byli z Łobzowa, choć może nie do końca o taką gościnę im chodziło. ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|