|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czemu mnie nie loguje automatycznie chciaz mam ta opcje zaznaczona? Za kazdym razem musze sie logowac od nowa.
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moze cos z cookies ?
jakis poziom prywatnosci za wysoki czy cos w ten desen ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czesc
pewnie masz racje, ale jest inna sprawa, do moderatorow, moze jest taka opcja ze do piatku wieczor, ze zalozycie na stronke www.wislakrakow.com taki programik, ktory otwiera najpierw plakacik - zaproszenie a potem, po kliknieciu laduje Ci forum... dokładnie jak obecnie na http://www.wislacanpack.pl/ ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja mam pytanie...
gdzie są maszyny, które już w poniedziałek miały wjechać na plac budowy? tego stadionu nigdy nie będzie :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pewnie w garażu u 7 kotów
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() uzywam mozili 3.0.5. Powód: przegladarka
Ostatnio edytowane przez kriz69 : 28.01.2009 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jakie macie przeglądarki?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Sprawdźcie, czy wchodzicie na stronę przez wislakrakow.pl czy wislakrakow.com
Przy wchodzeniu przez .pl adres się nie zmienia bez względu na podstronę i wtedy też trzeba się logować co chwilę. Przynajmniej u mnie tak jest. (Ale nie na jednym kompie, więc chyba coś w tym jest) PS. na Mozilli |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jest proste rozwiązanie na to. Logujecie się - i po zalogowaniu wyskakuje Wam strona startowa - jak już jesteście zalogowani. Takową dajecie do zakładek i przynajmniej u mnie na Mozilli działa bez zarzutu.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pytanie do moderatorów:
czy możecie przywrócić ogólnie dostępną liczbę postów użytkowników? argumentuję swoją prośbę następująco: - po liczbie postów można by wywnioskować, czy dana osoba ma coś do powiedzenia w temacie Wisły (kto dłużej na forum = więcej postów = większy fan - każdy lubi statystyki, odsłonięcie liczby postów na pewno zwiększyłoby aktywność niejednego z nas - kilka lat temu jak to forum powstawało pamiętam, że byłem vice-liderem przez pierwsze kilka miesięcy, rywalizowałem wówczas wtedy z kimś kto miał "pingwina linuksa" w awatrze |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
pysio nie ma Cie nawet w pierwszej 30-stce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wiedziałem, że moja akcja wywoła zainteresowanie i tym samym moderatorzy/admini nie będą mogli przejść obok niej obojętnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aż takie to moje zainteresowanie wielkie nie jest, z akademickiej ciekawości pytam.
cieszę się że nie ma liczby postów wyświetlanych, tamuje to bezmyślne nabijanie. Jestem tylko ciekaw kto jest największym nabijaczem. |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Pierwsza 10-tką, o więcej nie prosic
![]() dorotja Wilku Gucio25 dj_ibutti PvD Konrad. 1q2 Above AYALA medyk Pysio twój temat zamykamy, jak chcesz wiedziec ile kto ma postów to sobie sprawdzaj.
Ostatnio edytowane przez ewcia : 28.01.2009 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
ale tematu nie musieliście zamykać bo i tak założę nowy muszę sprawdzić ile postów brakuje mi do czołówki i za rok o tej samej porze tabelka będzie wyglądać nieco inaczej.. na początku: pysio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze sie zastanow czy aby na pewno chcesz sie przekonac ze dasz rade takie tematy zakladac w nieskonczonosc.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
(
Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Profilaktyka. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mój temat o SuperLidze został zamknięty.Nie wiem czemu - było już kilka postów.Czy ktoś może mi to wytłumaczyć!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
Do pysia króla banicji- ja mam "milon piencet sto dziwencet" postów i jestem najzagorzalszym fanem Wisły na Świecie. ![]() Powód: król banicji wzywał
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 29.01.2009 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W jaki sposób ustawia się tekst tak, by sięgał od krawędzi do krawędzi. Widzę tylko trzy opcje: do lewej, do prawej, do środka. Dziękuję za odpowiedź.
![]()
"Większe szczęście daje nadzieja zawarta w dążeniu - niż świadomość, że oto jesteśmy u mety."
|
|
|
|
dydyrydy
Offline |
|
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=10044
I jeszcze jeden inteligent... Popis umiejętności - klawisz print screen -> Paint -> Ctrl + V -> Save to.. i wielkie :O ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy w najbliższym czasie planowany jest restart forum? Tzn usunięcie wszystkich postów i użytkowników?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=5259&page=6
Zamknąć, bądź wyczyścić temat. Idiotyczny wpis na wpisie - żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeszcze tylko rzeki spłyną krwią, a sekcja piłkarska Cracovii zdobędzie Mistrzostwo Polski. Odpowiadając na pytania - tak, Stefan nam spieprzył Apokalipsę. Jak to on. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ale po co?
|
|