|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
PS. Oni nie zieja nienawiscia, poprostu nabijaja sie z polskiego kleru(i ludzi w nich zapatrzonych), ktory nie ma nic wspolnego z tym co jest w "Pismie Swietym" i ktorego pierwszorzednym celem jest kasa, kasa i kasa.
Ostatnio edytowane przez FredzIo : 27.01.2009 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Czlowieku to jest indywidualna sprawa, i nic mi Tobie i komu kolwiek do tego co sobie ktos wytatuluje lub jak wyraza swoje uczuca, czy poglady religijne. Przepraszam a od kiedy to pijanstwo czy obelga jest grzechem ciezkim i jaki to ma wplyw na czyjes poglady religijne, a po zatym co ma piernik do wiatraka. Wystarczy w niedziele w kosciele popatrzec jak ludzie zachowuja sie w kosciele, jeden spi, drugi w nosie grzebie inny ma szeroko gleboko w dupie coo sie dzieje w kosciele, kolejni gadaja jak bylo na dyskotece dzien wczesniej( ile lasek zaliczyli lub ile wypili) a potem ida do komuni bo matka patrzy i trzeba isc ot wiara Ogladnij sobie MIAMI INK na Discovery to moze zrozumiesz sens posiadania tatuazu i dlaczego ludzie sobie robia tatuaze- z jakich powodow ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fascynujące, że najwięcej do powiedzenia na temat Kościoła zwykle mają ludzie z nim niezwiązani
Kolega FredzIo - już kończ waść...Koniec OT. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe spostrzeżenie z którym się całkowicie zgadzam.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chce rozwijac tu dyskusji o religii, ale zarówno nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu(pijanstwo), jak i mowienie falszywego swiadectwa przeciw blizniemu(obelga) to powazne wykroczenia na tle religijnym. Ma to tyle od pogladow religijnych, ze jesli ktos nalezy do kosciola katolickiego i robi w/w rzeczy to jest w tym niekonsekwentny i nieszczery, czyli nieprawdziwy. Tyle.saklak1906 napisał(a):
saklak1906 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
,to jednak sie wypowiem i przyznam ze nic nie mam do tej dziary.Co wiecej - choc JP2 byl i jest autorytetem dla wiekszosci Polakow(szkoda ze niewiele to sie ma do postepowania , ale to temat na inna dyskusje) - to jednak dziara z papieżem , to troche obciach w obecnych czasach , tym wieksze moje pozytywne zdziwienie ze Malecki zdecydowal sie na cos takiego a nie jakies diably tasmanskie itp.Jedno jest pewne - taka dziara do czegos zobowiazuje i mam nadzieje ze Patryk zdaje sobie z tego sprawe. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I tu kolego drogi jestes w bledzie, bo np mog sobie zrobic z jakiegos powodu. Smierc kogos bliskiego, przezyty wypadek i tak dziekuja za uratowanie zycia mozliwosci jest wiele. Nie sadze zeby Malecki musial sobie robic tatuaz zeby sie wyroznic w tle lub na imprezie i bez tego jest rozpoznywalny. Ja Ci dalej polecam ogladnij pare odcinkow tego programu to zobaczysz o co mi chodzi. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Napiszę to co 1q2, mam nadzieję,że Patryk nie wytatuował sobie JP2,tylko,żeby się popisać,ale jednak coś dla niego to znaczy. Jeśli nie,trudno jego sprawa. ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Ok. Nie znam powodów zrobienia tego tatuażu, dlatego zostawiam juz ten temat.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez FredzIo : 27.01.2009 o godz. 17:03.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie żebym jakieś "wycieczki" do naszego Canizaresa robił , bo dobre chłopisko , charakterny ale umiejętności to ma co najwyżej na Wodzisław, a nasz Krk jest deczko większy, może talent Mario ma , ambicję na pewno też , ale "widzę to co widzę", a widzę mierność , co najwyżej przeciętność i żadne "faki" ani schlebianie kibicom z "D" tego nie zmienią.
Wisełka nie ma czasu czekać na Twoją "rundę życia" a Ty Pawełku nas zawodzisz.! W profesjonalnym klubie słaby bramkarz siedzi na ławce . |
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Masakra jak się to czyta, niech sobie chłopaki dziarają co chcą, farbują włosy malują paznokcie, kolczykują się mam to w głębokim poważaniu.
Ważne jak grają i czy prowadzą się jak na sportowca przystało. A to czy Patryk wydziara sobie papieża, lucyfera, Che Guevare, Krzysztofa Jarzynę ze Szczecina czy Ben Ladena to jego prywatna sprawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Taka dziara zobowiązuje do ... odświeżania kolorów co jakiś czas. I tyle. Brożkowi też chcecie sprawdzać czy "chwilą żyje" .Chciał sobie taki portret zrobić to zrobił i ani mu to imprez nie zabrania ani nie zobowiązuje do lepszej gry czy nie faulowania na boisku. Estetyka zobowiązuje o dbanie o obrazek i tyle.
. Przed Pawełkiem w tym szczególe bramkarskiego rzemiosła jeszcze dużo nauki więc nie ma co liczyć na bardziej wymyślny trening bramkarzy.Pozostaje liczyć, że w końcu będziemy mieli bramkarza jakiegoś w końcu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.01.2009 o godz. 18:05.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Adam Piekutowski też był mistrzem treningów..może by go sprowadzić...rywalizacja w naszej bramce na pewno by wzrosła...na treningach
Wracając do tematu; wczorajsza interwencja Pawełka utwierdziła mnie w przykrym przekonaniu, że już nic dobrego dla Wisły z niego nie będzie. Zgodzę się z przedmówcami; czy będzie go trenował Kazimierski, Dawidziuk czy ktokowiek inny - Pawełek powyżej prezentowanego pułapu grać już nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
jak miło poczytać sobie swoje wlasne posty sprzed roku czy dwóch kiedy jako jeden z niewielu wykazywałem, że wbrew obiegowej opinii, Mariusz nie jest bramkarzem na Wisłę. Marna satysfakcja, bo wolałbym się mylić...i żeby Wisła miała dobrego zawodnika na tej pozycji
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=23079
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.01.2009 o godz. 13:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jerry.lii.lewis - alez ja mu nie zabraniam ani imprez ani ostrej gry,ani rzucania miechem na boisku, tym bardziej nie nakazuje chodzenia do kosciola ,czy modlitwy przed kazdym meczem
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Chłopaki się jeden po drugim poudławiają ośmiornicami jak ich będziecie tak oplotkowywać jak baby na kleparzu...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
W pewnym sensie miales racje ale ja nie do konca uwazam Pawełka za slabego bramkarza tylko za bramkarza ktoremy brakuje konkurencji i porzadnego trenera. Co nie znaczy oczywscie ze uwazam go wybitnego bramkarza bo tak oczywscie nie jest, bledy mu sie zdazaja i nie m oco tego ukrwac ale czasami pokazuje ze potrafi bronic tylko "czegos" mu brakuje. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
wiesz, akurat nie chciałem nikogo do tablicy wywoływać, ale miło, że się odezwałeś. Powtórzę tylko, że żałuję, iż się nie pomyliłem. Z drugiej strony masz racje, jak i wielu innych kibiców twierdzących, że Mariuszowi brakuje i tego "czegoś" i dobrego trenera i konkurencji.
Najśmieszniejsze, że widzą to kibice, a nie widzi sztab szkoleniowy No chyba, że się cos kibicom w głowach roi... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Koncentracji to brakuje Borucowi, ktory przez ostatnie miesiace gra jeszcze gorzej niz Pawelek.Mariusz nigdy nie nalezal do dobrej klasy bramkarzy.Mial lepsze okresy ale nawet wtedy bylo u niego widac duza nerwowosc, co teraz osiagnelo apogeum.
I niestety problemow z psychika nie jest latwo pokonac i to m.innymi odroznia dobrego zawodnika od przecietnego , jesli dodamy do tego jeszcze widoczne golym okiem braki techniczne na ktorych korekte tez jest juz chyba za pozno to mamy caly obraz naszego bramakrza - nie tak slabego jak moze sie teraz wydawac ale na pewno za slabego jak na mistrza Polski, z aspiracjami na obrone tytulu. A ze jestesmy skazani na Mariusza, to wypada sobie tylko zyczyc by wyszedl choc troche z tego dolka, no i zeby reszta zespolu grala tak, by nawet jego bledy nie mialy wplywu na wynik - a to w teorii jest mozliwe. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dobre, dobre. Przynajmniej od razu wiadomo, że nie wiesz o czym piszesz. Nie będę drążył tematu, ale my się nie ukrywamy, a przynajmniej nie powinniśmy. Wiem, że to boli wszelakiego rodzaju "humanistów", kłóci się z wizją "multi - kulti", ale cóż trudno. Ten zarzut możesz chyba skreślić z listy. Ja wiem, że temat ma w podtytule "plotki", ale ma też na końcu emotikonkę. Bardzo bym prosił o nie wrzucanie tutaj pomówień w stylu zacytowanego kolegi, wszelkie próby przerobienia tego tematu na wiślackiego "pudelka" będą kończyły szybko i gwałtownie. Chyba warto trzymać jakiś poziom, prawda? Rozumiem, jeżeli ktoś coś widział i chce się tym podzielić - byle z umiarem - ale relacje "kolegi znajomego" to już jest poziom bruku. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
EDIT: już dwie osoby... and counting ;] A z Patrykiem, pamiętam że on w jakimś wywiadzie mówił, że przez pewien okres ostro imprezował (chyba), ale teraz już z tym skończył, i wspomniany tatuaż jest tej przemiany symbolem. Zresztą widać to też na boisku.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 29.01.2009 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Dziesięć znaków. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A ci, którzy się natknęli na Dawidowskie w kasynie, to pewnie go szukali ? :
Oczywiście to taki żart, ale każdy ma jakieś tam słabości. Gdyby Tomek dobrze grał( w piłkę ), to pewnie nikt by się nie zająknął o jego hobby.![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
i ja
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hmm Łobo i szansa.
Nie wiem czy na etapie ciezkiej walki o mistrzostwo, dawanie "szansy" to jest dobry moment. I czy Łobo ma dostać szanse? Szanse to moze dostac Dawidowski, Gołos, Mączyński etc. Łobo po prostu gra swoje, kupilismy go jak mial sezon zycia i lepiej grac nie będzie. Obawiam sie że mamy kolejnego Marka Zieńczuka (z całym szacunkiem za poprzedni sezon). I nie będzie juz przebłysków. Raczej średniość. Obym sie mylił ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|