|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jest na to bug.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Raczej nie skorzystam ale chętnie dowiem sie jaki
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z obecnymi trenerami podpisujesz kontrakty, które będę realizować jako Twoi asystenci. Zatrudniasz tylu trenerów ilu możesz (w Twoim przypadku chyba 6?). Z asystentami podpisujesz kontrakty trenerskie. Tym sposobem masz 12 trenerów w sztabie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() obecnie sezon 2011/2012 zakończony pierwszym mistrzostwem Polski P hehe ale jestem optymistą chociaż z drugiej strony nie wiem po co mi w zespole 50 grajków... + U21 ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze ktos po sieci chce pograc np?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja z chęcią zagram ale od następnego tygodnia
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
fm 09 czy 08 ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Obojętne
![]() Jeśli 09 to mam wersję 9.1.0 ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Co do tego sprzedawania, ja miałem nauczkę że Boguś mi sam sprzedał Jirsaka za 2m€ więc teraz jak podpisuje kontrakty to daje wysokie klauzule odejścia, bo itak zawodnik który ma 17 lat jest warty 1m€ to za rok lub dwa przy regularnej grze i dynamicznym rozwoju [determinacja + pracowitość!!] będzie wart conajmniej 2x tyle. Radzę też nie przesadzać z transferami, bo co za dużo to nie zdrowo. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chcę sobie zacząć jakimś słabszym zespołem ( typu 3 liga angielska, niemiecka itp ).
Chodzi o to by ten zespół miał w miarę dobrze rozwiniętą infrastrukturę a na mecze przychodziło dużo kibiców ( jak na ligę ). Czekam na propozycje |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Odpowiednik 3 niemieckiej to Millwall-proponuje tą ekipkę. Nie jest to może jakieś mega wyzwanie,bo aspiracje mają wysokie,ale jednak 2 lata na awans do elity potrzeba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
z ciekawosci - jakie obowiazki powierzacie asystentowi ?
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ustalanie sparingów, prowadzenie drużyny podczas sparingów i czasami na konferencje wysyłam.
W tym sezonie jako, że po 27 meczach mam 23 punkty przewagi nad drugimi Heartsami czasami każe mu ustalać skład meczowy, jak gram z jakimiś ogórkami. Mi już się nie chce najzwyczajniej. I tak wygram ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
mam takie pytanko któe nurtuje mnie już od dłuższego czasu
![]() a mianowicie mam duży stadion coś koło 33 tys miejsc P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem taką sytuację że klub zorganizował jakieś specjalne, darmowe bilety chyba dla młodszych kibiców co ma przyciągnąć ich na trybuny i pomóc w zapełnieniu stadionu. Jest to jednak opcja niezależna od Ciebie. Wkurza mnie to, chciałbym się pobawić cenami biletów ja k i ich pulą dla kibiców przyjezdnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadne, nie ufam mu
Czasami go tylko pytam jaki ustawić skład i z rzadka wysyłam go na konferencje. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja własnie gram sobie Newcastle pierwszy sezon ( bo miałem kompa zrombanego musiałem grac od nowa ) Paczę sobie na finanse liga polska i szok ! najwiekszą wartość ma Ruch 37 Milionów Euro no i zerkam na władze a tam klub wykupili Finowie wiec chyba w Lidze Polskiej będą 1 siłą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ze słabszych ekip to na pewno Leeds Utd.
po tym jak mi się save skraszował zaczynam nowy sezon Wilkami i... drugi raz z rzędu któryś z przeciwników bankrutuje. na pierwszym sejwie Celtic, teraz Sheffield United i Stoke. Gram na czystym 2008, czy to norma? : d bo nie pamiętam, żeby mi się to wcześniej zdarzało, a na wyspach gram po raz pierwszy w tego fma ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś dobrego torrenta do fm09. Bo zawsze jak ściągne to albo jest coś uszkodzone albo przy intalacji występuje błąd.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jakich polecacie tanich a dobrych piłkarzy do Wisły?
![]() ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zależy na jaka pozycje i do którego FMa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
do 09
a pozaycja napewno bramkarz ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Bramkarz: Dusan Kuciak
Napastnik: Lewandowski, Kadlec, Blazek |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Też go mam w mojej Wiśle, ale coś się zepsuł. Pierwszą rundę miał super udaną - wiadomo lider strzelców itp. Ale w rundzie wiosennej cos się stalo i się zablokował, teraz runda się skończyła a ona na nową ma założenie-przerwać passę 1300 minut bez gola...
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Nie wiem jak jest na PL przetłumaczone. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie wiem co ja mam za wersje, ale nie mam takiego czegoś... :/
Mój ss: http://i42.tinypic.com/2hi413k.jpg |