|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jak było to sorry...
ktoś wie co to jest i z jakiego kraju pochodzi? ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
TO jest chyba jakis owaoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wygląda na jakiś baleron albo szynkę.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
shad - oklaski
to jest serwolatka fińska ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wygląda baaardzo smakowicie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a ja myślałam ze to opalona pupa w stringach.....
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Haha P |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Fiat 126p (Fatalna Imitacja Auta Terenowego, 1-osobowego, 2-biegowego, 6-krotnie przepłacanego) – polski samochód na licencji Fiata, produkowany przez FSM. Posiada klasę bezpieczeństwa identyczną z marką Volvo: w obydwu przypadkach strefa zgniotu kończy się na silniku.
Zalety # Bagażnik z przodu chroniący bagaże przed zderzeniem tylnym. # Silnik z tyłu - chroniony przed zderzeniem przednim. # W luksusowych wersjach ogrzewanie tylnej szyby, które w zimie zapobiegało zamarzaniu rąk pchających go osób. # Bogate wyposażenie, obejmujące między innymi kierownicę (bez możliwości skręcania), przednią szybę i powietrze w kabinie. # Samochód czysto rodzinny, pomieści tatę masochistę, mamę masochistkę i ich pocieszne masochiściątka. # Maluch miał automatycznie otwierane szyby, gdy trzasnęło się drzwiami. # Rejestrowany na siedem osób, a przy odrobinie szczęścia uda się zapakować teściową do bagażnika. # Idealny dla zioma z boiska – szpanerski, sportowy, laski na niego lecą. Po prostu fajnie się siedzi na tylnej kanapie. # Strefy zgniotu, jak w każdym normalnym samochodzie, kończą się na silniku. # Do zakupienia w cenie dosyć przystępnej, przeciętnie 50 złotych. # Uczy dobrych manier – zanim się wsiądzie trzeba zdjąć czapkę. # Jak się zepsuje, to można go wziąć pod pachę i zanieść do najbliższego kowala. # Można ewentualnie użyć go jako kurnik lub budę dla psa. # Napęd hybrydowy – zwykły i jak się go pcha # Kierowca nie słyszy hałasu silnika bo ma kolana na uszach. # Aby podwoić jego wartość wystarczy zatankować do pełna. # Amerykańscy gangsta często lansują się malaczami. Możesz poczuć się jak oni! # Jeżeli ktoś łapie "stopa" masz pewność że to właśnie przy nim klient opuści rękę. # Przy 100km/h włącza się melodyjka "Pan Jezus już się zbliża". # Przy 120km/h samochód częściowo zmienia geometrię (lekko się uginając tam i tu), co czyni go bardziej aerodynamicznym. Wady # Tylna kanapa pozwalającą symulować pojazd rodzinny z mizernym skutkiem. # Cztery koła, co jest niezmiernie ważne przy pchaniu pojazdu w zimie. # Układ elektryczny samo-decydujący, czy danego dnia kierowca użyje swojego Fiata, czy nie. # Hamulec działa tylko na jedno koło, więc podczas hamowania Maluch często wywraca się do góry dnem (podłogą). # Często rdzewieją szyby z przodu. # Niedoskonały układ kierowniczy – wibracje z jezdni przenoszone są na kierowcę. # Czasem klima się zacina (chłodzenie działa tylko zimą). # Maluch największą prędkość osiąga podczas holowania go. # Jeżeli nawali układ hamulcowy (co się często zdarza) trzeba hamować nogami. # Przy prędkości 20 km/h maska się odgina oraz po bokach złuszcza się lakier. # Powyżej 70 km/h zamienia się w samolot. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W barze siedzą: Polak, Niemiec i Waszka G.
-Polak zamawia piwo. -Niemiec zamawia piwo. -A Waszka G to .......i i zdejmuje kominiare. ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przychodzi baba do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić arszenik.
-Po co pani arszenik? - pyta aptekarz. -Chcę otruć mojego męża, który mnie zdradza. -Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża, nawet w przypadku gdy sypia z inną kobietą. Na to kobieta wyciąga zdjęcie na którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza. -Oooo! - mówi aptekarz - Nie wiedziałem, że ma pani receptę! ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=1762b
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy było , ale całkiem niezłe.
Siedzą dwie babcie klozetowe i plotkują. Przechodzi elegancki pan i jednej z nich kłania się uprzejmie uchylając kapelusza. -Druga , z podziwem w głosie: Łał , znasz go? -Znam . srywa u mnie.... Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają 2 bzykające się psy. Córka pyta: Tato , co te pieski robią? Ojciec nie wie co powiedzieć więc wymyśla na poczekaniu : Bo wiesz ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domu... -Wiesz Tato , to zupełnie jak w życiu. Ty komuś pomagasz a ten ktoś pier_oli cię prosto w dupę.... -Babciu, czy dziadek jest mechanikiem? -Nie , wnusiu. -Dziwne , bo właśnie leży na ulicy pod autobusem... Rodzice Jasia uprawiali seks "na pieska" , nagle w drzwiach stanął Jasio. Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji -pomyślał tata. -A ty niedobra,ty..-ryknął tatko i zaczął walić mamie klapsy na dupę, -Nie będziesz już Jasia biła , a masz.. A Jasiu krzyczy: -Super Tatko, wyruchaj jeszcze kota , żeby mnie nie drapał... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napinka niech trwa
Jak się nazywa żyd w pasy? - pasożyt ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
najlepsze dla mnie o żydach
Duże, Czarne, wisi u szyji żyda - doberman ;] ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
uważajcie, tylko patrzyć jak dziś TVN24 wyemituje wypowiedź jakiegoś przedstawiciela drugiej strony Błoń o naszym antysemityzmie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie kto wymyślił czeski język..... pijany polak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak sie nazywa zyd w drzwiach
-Judasz ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
- Co robi mały żyd, na dachu przy kominie w oświęcimiu ?
- Czeka na rodziców Dwóch żydów się bije i w końcu jeden bierze mydło i chce rzucić w drugiego. Na to ten drugi: - Mamy w to nie mieszaj. Auschwitz. Żydzi stoją w kolejce do komory gazowej. Jeden woła: - Nie pchajcie się tak, bo się tu podusimy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Klawe życie
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]Pewnej niedzieli, po mszy, pastor małego kościólka przeliczał datki z tacy i zauważył różową kopertę, w której było 1000 dolarów. Taka sama koperta znalazła się następnego tygodnia, jak również i kolejnego. Po kilku tygodniach pastor zauważył, że kopertę daje jedna starsza pani i postanowił z nią porozmawiać. - Proszę pani, nie mogłem nie zauważyć, że to pani wręcza na ofiarę 1000 dolarów każdego tygodnia - zaczął pastor. - Ależ oczywiście - odpowiedziała. - Każdego tygodnia syn przesyła mi pieniądze i daję troche na kościół. - To wspaniale, ale czy to aby za dużo na panią? Ile pieniędzy posyła pani syn? - Posyła mi 10000 co tydzień. - Pani syn osiągnął sukces - odrzekł zaskoczony pastor. - A czym on się zajmuje? - On jest weterynarzem. - Nie wiedziałem, że oni tyle zarabiają - stwierdził pastor. - A gdzie on praktykuje? - W Nevadzie - odrzekłą staruszka z dumą. - Ma dwa domy dla kociaków, jeden w Las Vegas i jeden w Reno.[/FONT] ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Żydzi proszą Hansa -Hans zbuduj nam Dom!!! -Hans zbuduj nam dom!!! Hans mówi -dobra ale jak którego w oknie zobaczę to zastrzelę. I Hans zbudował im.. szklarnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przychodzi cygańskie dziecko do mamy i się pyta:
-mamo co jest na obiad ? mama odpowiada: -gów** z truskawkami -Znowu z truskawkami ?;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
1. Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych;
2. Dlatego jeden plemnik 37,5 MB; 3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników; 4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy; 5. Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę; 6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware’owy firewall na świecie! 7. Jedna wada… Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy. ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
WYWIAD z Januszem Rajcesem, rzecznikiem wrocławskiego MPK:
- Dlaczego, pasażer Waszego tramwaju nie może przesiąść się z wagonu do wagonu? - Może, tylko musi skasować drugi bilet. -Jak to? Przecież nadal jedzie tym samym tramwajem i ma bilet. - Regulamin przewozowy mówi wyraźnie: bilet jest ważny w tym wagonie, w którym został skasowany. -Przepis przepisem, ale staram się zrozumieć jego sens. Tak naprawdę, dlaczego nie mogę zmienić wagonu? -Przebiec na czerwonym też pani może, tyle że ryzykuje pani wypadkiem albo mandatem. A tutaj ryzykuje pani, że złapie ją kontroler. -Ale przechodzenie na czerwonym świetle jest niezgodne z prawem, a przesiadanie się z wagonu do wagonu nie. -Jakby się ludzie tak przesiadali, to kontrolerom byłoby trudno pracować. -Czyli wygoda kontrolerów ma być argumentem? -Argumentem jest przepis. A poza tym, jeśli kupuje pani bilet na pociąg, to, chociaż do Gdańska jedzie i 15.30, i o 18.15, to pani ma bilet tylko na ten o 15.30. - Przepraszam, ale tylko, jeśli to miejscówka, a u nas jakoś w tramwajach ich nie ma. -A po co w ogóle się przesiadać? - Przecież są sytuacje, kiedy trzeba się przesiąść, na przykład, gdy w naszym wagonie jadą pijani, agresywni ludzie. -O tak, uciec jest najprościej, a przecież trzeba zainterweniować. -Szczególnie, gdy się jedzie na przykład z małym dzieckiem? -Nie ma powodu, by zmieniać wagon. Można, podejść do motorniczego, a on już wie, co robić. -Ale przecież w drugim wagonie nie ma motorniczego... - No właśnie, on przestrzega przepisu. Nie ma go w drugim wagonie, bo nie może przejść, gdyż też musiałby skasować bilet. -To jak interweniować, jeśli jest się w drugim wagonie, w którym nie ma motorniczego? -Przejść do pierwszego i skasować bilet... -Skasować bilet?! -Oczywiście. Przepis jest wyraźny. - Czy motorniczy przejdzie do drugiego wagonu i interweniuje? -Jeśli skasuje mu Pani bilet, to tak. -Ja mam kasować bilet za motorniczego?! -Oczywiście, przecież mówiłem Pani, że motorniczy nie przechodzi, bo musiałby kasować bilet. Jeśli chce Pani interwencji, to musi Pani mieć dodatkowy bilet dla motorniczego, a najlepiej dwa, żeby mógł wrócić do pierwszego wagonu. -A po co będzie jeszcze przechodził? -Jak to po co ? Ktoś musi kierować tramwajem! - To nie może po prostu przejść jak człowiek?! -Proszę Pani, przecież przepis wyraźnie mówi, że bez skasowania dodatkowego biletu nie można przechodzić... Poza tym motorniczy to nie jakiś człowiek, a motorniczy. To zasadnicza różnica! -Wie Pan, to ja wolę zostać w tym pierwszym wagonie i nie interweniować... -No widzi Pani, od razu mówiłem: po co przechodzić i robić zamieszanie... (ciężko uwierzyć, ale wywiad jest autentyczny) ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|