|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
http://pl.youtube.com/watch?v=D5rbEE...eature=related od 45sec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czy jest możliwość ogladania Cyfry na dwóch tv?Potrzeba 2 dekoderów,anten?Jak to można zrobic,albo co jest potrzebne do tego
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Jasne że jest taka mozliwosc. Z tego co widzialem u mojego znajomego, to napewno musisz miec dwa dekodery i jest chyba jaka specjalana karta która rozdziela sygnał na dekodery.
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 23.01.2009 o godz. 22:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Takie pytanko, w nocy taxówka bierze więcej za km czy tak samo
I jak zamawiam ją z pobrzeży Krakowa to płacę też za jej przyjazd |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
poczytaj w tym samym wątku: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...359#post651359 Zależy czy na dwóch TV chcesz oglądac to samo, czy na każdym coś innego |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Oczywiście, że więcej płaci się nocą. I to sporo więcej. A co do dojazdu to zależy czy jesteś już w strefie 2 czy nie. Jak w 2 to chyba bierze za dojazd (na 100% ne wiem, co chwila to zmieniają)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
tak biora więcej - w nocy to jest chyba II taryfa. Za dojazd taxi nic nie płacisz. ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
cóż to się dzieje,jeśli wchodze na strone facebook.pl i gdy klikam na pole rejestracji,żadna literka z klawiatury nie wyskakuje mi ? na pozostalych stronach,gadu itp klawiarura dziala normalnie
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Z góry uprzedam, ze jestem zielony w tych sprawach. Dostalem stary komputer z zainstalowanym Windowsem 98 ale chce wgrac XP. Wiem,ze komp jest w miare dobry i spokojnie moge na nim XP-eka instalowac. Teraz pytanie do Was, czy moglibyscie mnie wytlumaczyc w miare jasno co dalej robic? Tzn glownie chodzi czy na 98 instalowac od razu XP z plytki, czy trzeba jakos odinstalowac 98? Nie wiem, nie znam sie, dlatego prosze o pomoc.
Z gory dzieki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
robisz 'uruchom ponownie' , od razu jak tylko sie zresetuje i pojawi sie pierwszy czarny ekran cisniesz na del , wchodzisz do biosa - znajdujesz opcje 'boot from'(moze troche inaczej sie zwac) - ustawiasz by najpierw startowal z CD/DVD a nie z dysku.
Wkladasz plytke z windowsem, zapisujesz zmiany w biosie i czekasz az powinno sie pojawic ze jesli chcesz startowac z CD/DVD to masz nacisnac byle jaki klawisz - wciskasz i powinien wystartowac instalator windowsa - pozniej postepujesz zgodnie z instrukcjami.Dajesz ze chcesz by instalowal nowy system, wybierasz partycje C - formatujesz ja (na szybko) i wsjo - windows sie instaluje. niby skomplikowane ale najprostrzy sposob - jakby co to pytaj jeszcze ![]() potrzebne Ci beda jeszcze sterowniki do plyty glownej(powinny byc na plytce cd) - ktore zainstalujesz juz po tym jak skonczy sie instalacja Xpka , oraz byc moze potrzebne beda stery do grafy.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 24.01.2009 o godz. 00:42.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może czy jest w pobliżu centrum jakiś ploter, który byłby czynny w niedzielę i w jakich godzinach? A jeśli nie to gdziekolwiek w Krakowie. Dzieki z góry za odpowiedź.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jezeli ustawie komputer w stan wstrzymania to beda mi sie nadal sciagac filmy z jakiegos tam programu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Pozdro Arteka1906 ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Odtwarzacz mp3 Pentagram Vanquish R nie widzi mp3. Kiedy wgrywa się z komputera jest dobrze, potem jak się odłączy mp3 od kompa to nie ma piosenek. Próbowałem już wielu rzeczy. Robiłem katalogi,lu wgrywałem bez katalogów, formatowałem pamięć. Nic nie pomogło.Spotkał się ktoś z takim problemem?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cześć. Potrzebuje starych zdjęć Krakowa i jego zabytków oraz ważnych miejsc?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy film Jumper był pokazywany na canal+?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zna się ktoś na telewizorach LCD?
Bo mam mozliwosc kupna TV Panasonic TH42PY8 ( Ewentualnie moze ktos moze polecic cos podobnego (42 cale i wiecej, full HD), badz lepszego? prosilbym o prv znawcow tematu ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
czesc.Zobacz na ta stronke www.google.pl
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
witam
mam pewien problem... posiadam cyfrówke Panasonic Lumix FS3, który upadł na ziemie mając wysuniety obiektyw. Obiektyw się jakby wgiął w aparat, ja go wyprostowałem, wyglada ok ale jest jeden problem: 1. zamazany obraz 2. obiektyw nie chowa się do końca 3. przy zoomie (+) w pewnym punkcie wyskakuje error i aparat sie wylacza. i teraz moje pytanie: co mogło się zepsuć i jakie sa srednie koszta naprawy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ostatnia najważniejsza rzecz. Jeśli podałeś dobrze nazwę czyli ( Panasonic TH42PY8) to jest to Plazma a nie LCD. Chyba, że są lcd i plazmy o tym samym oznaczeniu w co wątpię. Jeśli jest to plazma tosie nie orientuje jakie tam powinny być parametry żeby było dobrze.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 24.01.2009 o godz. 14:20.
![]() ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mam problem,
przypadkowo ściągnąłem aktualizacje do windowsa nie oryginalnego...i przyszło mi powiadomienie że padłem ofiarą fałszywego oprogramowania czy mogą być jakieś tego konsekwencje, czy mogę dalej używać tego windowsa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
możesz, ale będzie Ci to cały czas wyświetlało i apelowało do twojego honoru
Możesz cofnąć zmiany przez "Przywracanie systemu" - powróć do punktu z przed (czy sprzed? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |