|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
juz chyba z ponad rok zabieram sie za ten film i nie moge - a ponoc calkiem niezle kino.A co do postu powyzej - Taken mam na rozkladowce, tak jak nowego Batmana(nigdy nie bylem fanem serii ale dobra jatke z checia obejrze) ,jak i Gomorre. a apropo ost filmu - link do akcji wloskich mafiozow.Pieski zalozyly im podsluch w samochodzie.Oczywiscie ciezko stwierdzic o czym gadaja ale zapis dzwiekowy 2 akcji jest porazajacy.Sadzac po ilosci wystrzalow, chlopaki chyba nie przepadaly za 'schludna robota'. http://de.youtube.com/watch?v=s2MK1Mtz6Zg
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.01.2009 o godz. 01:35.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Polecam "Grand Torino"!!!! Clint Eastwood zrobił świetny film naprawdę warto zobaczyć!
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
oglądał ktoś "Candyman'a"? jezeli nie to bardzo polecam
film o czlowieku z hakiem zamiast reki, który pojawia sie jak 5x wypowie sie jego imie przed lustrem..Wciagający, pelen napięcia jak przystalo na dobry thriller. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Także polecam książkę i dopełnienie filmem. ![]() Stella Bianca Siamo Noi!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Polsat dzis 20.00 - Jerry Maguire - czyli SHOW ME THE MONEEEEEEEEEEEEEEY
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Polecam wszystkim American History X.
Fajnie poruszony temat Rasizmu. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no , sa lepsze filmy o seryjnych ale....Mr. Brooks trzyma poziom
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Podasz jakieś przykłady tych lepszych? Akurat lubię tego typu filmy. Od niedawna mam zajawke na filmy więc jak mógłbyś zapodac jakieś tytuły to będę wdzięczny.
EDIT: Dzięki 1q2 Powód: ...
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 24.01.2009 o godz. 01:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
7 Urodzeni mordercy Milczenie owiec Manhunter(1985) - badz Czerwony smok - rimejk z Hopkinsem - polecam pierwszy choc i drugi daje rade ![]() Psychoza Autostopowicz California (Brad Pitt rzadzi ![]() American Psycho - choc ksiazce do piet nie siega a ta to taki hardkor ze az boje sie polecic ![]() Zodiac - moze Cie znudzic bo to tak jakby paradokument ale jak dla mnie scisla czolowka. Henry - Portret Seryjnego Mordercy - tego niestety nie widzialem, bo bardzo ciezko to skmninic chocby z ang napisami. Wolf Creek - swietny film z Australii Haute Tension - tym razem Francja. Angst - niemiecka ekstrema - ciezki , brudny - zupelna odwrotnosc wiekszosci z listy. To tak na szybko , i oczywiscie jesli nie widziales - serial Dexter - pozycja obowiazkowa ale jak dla mnie tylko 1 sezon , pozostale juz o wiele slabsze choc tez do ogladniecia. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jako wielki fan serii ten film napewno obejrze, ale już teraz moge powiedziec, ze bedzie meeeeega porazka
http://pl.youtube.com/watch?v=Eq_WY_yfQRY |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co myslicie o filmie "Przebudzenie" (Awake)? Jestem świeżo po seansie. Film mnie osobiscie zszokowal. W pozytywnym tego slowa znaczeniu. Dal mi duzo do myslenia, co nie czesto sie zdaza. Filmy tego typu, ktore tak mnie poruszyly, to chyba tylko Requim dla snu i Gruz 200. Jaka wasza opinia? Czy faktycznie az taki wypaczony mam gust, czy film faktycznie jest conajmniej niezly
![]() P.S. Jezeli znacie cos tego typu, film nie latwy i przyjemny, ale ktory az zacheca do dyskusji na przedstawiony problem, to piszcie smialo ![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Offline |
|
http://rapidshare.com/files/18494328...vin_.part1.rar http://rapidshare.com/files/18495781...vin_.part2.rar http://rapidshare.com/files/18497029...vin_.part3.rar Nie sciągałem, jak nie działają to napisz. A Dextera również polecam każdemu ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja osobiscie bardzo polecam film THE SHOOTER ( strzelec ) kapitalny film o snajperze ...jezeli ktos lubi filmy akcji to naprawde trzeba go obejrzec
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wielkie dzieki Młyniu_Miechów - juz sie sciaga
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze ktos czasem napisze coś wiecej dlaczego WARTO obejdzeć.
bo przeciez sa gusta i gusciki ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakąś prawdziwą komedie może by mi ktoś polecił... ostatnio żadnej nie widziałem...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ostatnio oglądałem dość dobrą komedię i myślę, że z pewnością mogę Ci ją polecić - ''Nie zadzieraj z fryzjerem''
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Offline |
|
Poleciłem Dextera, a dlaczego? Juz pisze: - świetna fabuła oparta na powieści Jeffa Lindsaya Darkly Dreaming Dexter (Demony dobrego Dextera) - gra aktorska na najwyższym poziomie - doskonała muzyka - wyjątkowe poczucie humoru ![]() Z seriali możecie sprawdzić także Breaking Bad, niestety jak na razie wyszło tylko 7 odc. związku ze strajkiem scenarzystów. Równiez ma to coś . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
21.00 TVP2 Purpurowe Rzeki II
pierwsza w.g. mnie lepsza ale ten tez sobie obejrzyjcie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
"Syn Rambo" - Dość klimatyczna komedia ale z fajnym przekazem.
Mimo że momentami film wydaje się nudny to cały czas coś nas trzyma przy ekranie i nie pozwala odejść. Ogólnie film warty polecenia. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jesli to ten film z Reno, to nie polecam, cos ala pustawy thriller kryminał
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego pisze ze jedynka duzo lepsza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
"Sekretne okno" - Specyficzny film Davida Koeppa. Szybki zwrot akcji wprawia w osłupienie a bohater którego uważaliśmy za tego "dobrego" okazuję się mordercą.
Film trzeba od samego początku oglądać bardzo uważnie żeby zrozumieć jego cały aspekt. Polecam !!! ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|