|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam bardzo mieszane uczucia... szkoda, że nie potrafili strzelić chociaż jednej bramki 3-ligowemu średniakowi...boje się o następne sparingi :(
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
początek przygotowań wiec wynik w drugim planie. Mogą zastanawiac jedynie nie rewelacyjne wystepy nowych piłkarzy lub... brak ich na boisku. Transfery nie rzucaja na kolana,jesli mamy uzupełnic dziury w składzie - ktos MUSI sie wyśilic...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
wynik zupełnie nieistotny.
z drugiej strony to że paru nowych, mocnych graczy by się przydało to rzecz jasna bez wzgledu na to czy dzis wynik 0-0 czy 10-0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Chciałeś powiedzieć jeden transfer na dodatek darmowy - a zawodników testowanych będzie można zobaczyć jedynie na treningach, podstawą są gry kontrolne- chcemy dawać im szansę z Szchtarem czy Basel, trenerzy i działacze trochę więcej wyobraźni! Serb już zakończył testy, nie wiem po co gościa wogóle zapraszano od początku bylo jasne że to piłkarz z serii odpad!
Ostatnio edytowane przez prawnik25 : 22.01.2009 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nei podoba mi sie ze po bramkarzu z ligi indonezyjskiej nastepnym testowanym bedzie jakis ogóras z 2 ligi slowackiej... niech sie nie osmieszaja.. to juz wole zeby cebanu byl 2 bramkarzem...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ściągnąć Majdana podobno chce odejść z Polonii W...może być lepszy od gwiazd ligi indonezyjskiej lub 2 słowackiej...smutno się człowiekowi robi jak słyszy takie głupoty...
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Noo , widzę że plany transferowe dt. bramkarza mamy bardzo sprecyzowane, po Słowaku może by uderzyć na kierunek mongolski , może jakiś Tatar ?
Ta groteska będzie trwała a ż do końca lutego? I nazywa się to polityka transferowa mistrza Polski? jak tak to "kongratulejszyn". jedyny kto sie z tego cieszy to pewnie M. Pawełek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Może redakcja pokusi się o indywidualną ocenę zawodników po dzisiejszym meczu, tu czy to na stronie głównej jak to miało miejsce podczas ligi. Byłbym bardzo wdzięczny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wynik nie jest zły bo uważam że poziom 3 ligi hiszpańskiej to mniej wiecej środek naszej ekstraklasy a Wisełka dopiero rozpoczela przygotowania a Denia jest w trakcie sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie jeśli Wisła walczyła z Barceloną i sobie radzi to nawet na początku okresu przygotowawczego powinna im dowalić!!
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Pewnie,że wynik jest sprawą drugorzędną.Nie będę z tym dyskutować, bo nie ma sensu kopać się z koniem. Niemniej niczego więcej nie spodziewałem się niż remis, bo z drugiej strony, kto miał u nas kreować grę, kto miał strzelać, kto miał szaleć na skrzydłach? Ofensywnie to jest lipa, teraz oczywiście trudno wygłaszać jakieś sondy, tym bardziej , że etap przygotowań dopiero się zaczął, ale w kolejnych meczach moim zdaniem będzie podobnie. Jeszcze ta bezbarwna gra, to chyba najmniej zaskakuje ale najbardziej niepokoi. A no tak. Pierwszy raz spotkali się w tym składzie i stąd ta niemrawa gra.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Marszałek można było się spodziewać zwycięstwa bo to jednak 3 ligowiec(to nic że hiszpański) ,choć ja tu drużynie nie robię żadnych wyrzutów ,trudno byłoby wyciągać jakieś wnioski na początku przygotowań i po pierwszym sparingu .
Ale ty tak lubisz sobie po prostu walnąć ,uważaj bo jeszcze może być tak że wszystkie pozostałe mecze wygramy .To oczywiście nie będzie musiało nic znaczyć , zmieni sie tylko twoja filozofia ![]() Ps.taki przytyk lekki bo drażnią mnie takie posty ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A ja uwazam,ze z taką druzyna jak Denia,wynik,a raczej brak strzelonych bramek przez nas ,druzyne ,która juz nie eksperymentuje ze składem(ustawieniem) i 95% zespołu gra cały czas ze sobą,to porażka.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 23.01.2009 o godz. 18:28.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5129
Miesiąc bez Sobola... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Martwi sytuacja Sobolewskiego, przygotowania ma z głowy. Problemem będzie forma fizyczna w całym sezonie po nie przepracowanych obozach a wcześniej jeszcze powrót do formy, szczególnie że Sobol podczas każdego meczu robi dużo kilometrów.
Wielkie dzięki za skrót i coraz obszerniejsze relacje z obozu. Ponawiam prośbę o indywidualną ocenę zawodników. Tak bardzo jesteśmy stęsknieni z naszą Wisłą ![]()
Ostatnio edytowane przez matti123 : 23.01.2009 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a ja bym w bramce postawił na Cebanu! patrząc po zdjęciach najbardziej przypomina profesjonalnego bramkarza
w ogóle nie przypominam sobie meczy towarzyskich w których Cebanu puszczałby bramki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kontuzja Sobola staje się przepustką dla Mauro. Mam nadzieje, pomijając ostatnie czasy, ze stac go na dobrą gre. A zdrugiej pojawia sie niedosyt, ze nie udalo sie sprowadzić defensywnego pomocnika, teraz przydałby sie jak nic...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Słów kilka "Bogusia" na temat przygotowań Wisły do rundy wiosennej - Jeśli ktoś ma pytania do Rafała, można je wpisać tutaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Widze ze temat naszej "polityki" dotyczacej zwlaszcza szukania brmakarza stał sie tematem do kpin dla prasy,ale w sumie nie dziwie sie ,bo to tak własnie wyglada.
Jak dla mnie tez ten wynik sparnigowy gdzie gramy starym skladem bez tlumaczen ze druzyna niezgrana tez jest porażka,kuleje na dzis dzien wszystko i w kazdej formacjii mamy luki. Ale tak to jest ,bez wzmocnenien a nawet przy mozlwych oslabieniach (Sobol,Baszczu) niewyglada to kolorowo.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
asterix, Twojego tematu chyba tylko Gallowie nie widzieli, wklej jeszcze na ich forum
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Naprawdę mam nadzieję, że Dawid popodaje piłki, bidonem się zajmnie, a nie zablokuje miejsce komuś kto naprawdę mógłby się przygotowywać do sezonu.... ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ten Handerson dostaje szansę, no jestem ciekaw co pokaże. Śmiałbym się gdyby się właśnie On okazał najlepszym transferem w tym okienku. Taktyki to go tam nauczą, byle miał technikę i pomyślunek.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorża przecież powiedział po meczu że jest to zbyt słaby zawodnik na pierwszy zespół Wisły.Osobiście wolałbym żeby ogrywac jakiegoś wychowanka (np. Janika ) niż takiego obcokrajowca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To się jeszcze okaże. Jakoś nie wyobrażam sobie być gorszym od Zieńczuka czy Łobodzińskiego w obecnej formie. Tymbardziej jeżeli miałby grać taki sam piach to wolałbym Jego. Młody i tańszy od gwiazdek i reprezentantów Polski.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niezłe że Skorża próbuje z Burligi zrobić stopera
A może by się na def. pomoc nadawał chłopak? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Burliga chyba jest szykowany na zawodnika uniwersalnego, szczególnie że na pozycji środkowego obrońcy to w tej rundzie nie pogra. Mieliśmy już jednego zawodnika który był świetny technicznie, a bardzo przeciętnie radził sobie z taktyką (Jasiek),więc jeśli trener da mu zagrać trochę więcej czasu dziś(Handerson) i okaże się że potrafi robić dużo szumu to taki zawodnik potrzebny nam jest na mecze w których zwyczajnie nie idzie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|