|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja się od jakiegoś czasu zabieram do zaczęcia przygody Sląskiem,ale póki co codziennie odwiedzam te forum bo sympatycznie się czyta o Waszych osiągnieciach w dodatku okraszonych zrzutami ekranu.Sukcesów życze,mój największy (FM08) to Finał Ligi Mistrzów grając Schalke 04 ,propozycja pracy w reprezentacji Polski i 3 miejsce na świecie Nią , rok 2018
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
kamilll1906 napisał(a):
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
w końcu wyszedłem z grupy
cluj, sevilla, parma mamy rok 2011 ps, gdzie jes opcja "zaplanuj sparing" mecz towarzyski ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Interesują mnie dobre, polecenia dla drużyny i indywidualne dla piłkarzy dla taktyki 442 z ofesywnym pomocnikiem i wysokim odgrywającym napastnikiem...jak ktoś ma sprawdzone to prosiłbym o takie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakieś dobre metody treningowe, zwłaszcza dla napastników i zwłaszcza jeśli chodzi o szybkość i o skuteczność, bo to co wyprawają czasem to woła o pomstę do nieba. Jakby ktoś miał to prosiłbym na priva.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
polecam trening Tuga.
na forumcm są napewno ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najpierw czytam wasze " osiągnięcia " i się zachwycam, zaraz potem patrzę niżej...
No tak ten gra na S & L tamten na czyimś treningu a ten trzeci to już zamieszcza całą listę talentów które ściągnął z jakiejś polecanej przez czwartego strony a piąty jest Mario i mówi:tuż to zero satysfakcji z takiej gry, głupota i strata czasu ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No przepraszam bardzo ale ja na S&L nie gram bo inaczej nie byłbym 2 razy poza podium baa na 8 miejscu ;/
Co do treningu to nie sciagałem zadnego tylko szukałem po forach i te co były nawet nawet wdrazałem do siebie z lekkimi modyfikacjami A odnośnie taktyki to jest ona tylko moją inwencja tworczą.. Na obecnej taksie gram od 2 sezonów. W tamtym mialem 2 miejsce a teraz po 21 kolejkach 54 pkt 12 pkt przewagi nad 2 zespołem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A co się tak Mario dziwisz? Cudze sprawdzone taktyki, plany treningowe, wyszperane talenty, nawet save'y są w necie i nie potępiam nikogo kto to ściąga po to aby uprzyjemnić sobie rozgrywkę. Kazdy ma swoje mniej lub bardziej lubiane aspekty gry, osobiście nie cierpię tworzyć programów treningowych, ba nawet przydzielanie piłkarzy mnie wkurza, więc biorę ściągam z internetu i po kłopocie... mam więcej czasu na czerpanie przyjemności z gry. Jeszcze parę lat temu grając w pucharach zdazajo się stosować taktykę S&L jednak są to juz dawno minione czasy, pozostał mi jedynie nawyk zapisywania gry przed kazdym pojedynkiem, nawet z cieniasami ligowymi.
Uwielbiam za to tworzyć taktyki i zajmować się przydzielaniem głupawych zadań kazdemu zawodnikowi na polu gry, jednak wiem jak to jest zmudne i nie urazam sie o to ze ktos uzywa cudzej taksy. Co do S&L, kazdemu moze sie zdarzyc, ale nie mile widziane chwalenie sie wtedy swoimi wynikami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam jeszcze pytanie odnośnie instalowania tych logopacków, kitspacków itp. Jeżeli FMa mam zainstalowanego przez Steam - tzn nie instalowałem z płyty tylko mi się ściągał ze Steama to czy mogę instalować te udogodnienia? W instrukcjach pisze zeby wypakować dany plik do folderu którego ja nie posiadam. Czy mogę ten folder stworzyć czy niestety nie mogę sobie polepszyć gierki?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Mario Nh, nie gram sposobem S&L gdyz jest to bezsensu, treningi mam TUG's co do talentow nie szukam w internecie tylko operuje programem FM Genie Scout i inwestuje w scouting, a z taktykami to roznie jak moje nie skutkuja mimo roznego rodzaju modyfikacji to sciagam sprawdzona taktyke i ciupie, a to ze wyniki sa jakie sa to chyba nic zlego, przy dobrze dobranym treningu taksie i zawodnikach druzyna moze wiele zdziałać |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dobrego bramkarza, który sobie w Rangersach poradzi potrzebuję. I to szybko!
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tobie proponuje Sulime lub Benoit Benvegnu .
Mi także potrzebny bramkarz byle nie Alamo,Navas,Benvegnu ani Sulima. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zdaj sobie sprawę z tego, że Twoja gra jest bezsensowna.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cóż kazdy bawi sie tak jak lubi.. Jedni lubią po łatwiźnie (tak też można
) ale nie ma to jak własnoręczny resarch po klubach Jeee |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dokładnie ja zawsze gry rozpoczynam karierę w kolejnych fmach to od razu wbijam na kluby z Ameryki Pd i przeszukuje wszystkich zawodników z ligi ekwadorskiej itp.hehe. Są tani, dobrzy i co najważniejszą przyjeżdżają do Polski.
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
dzięki wielkie
sezon 2010/2011 się kończy i pierwszy skusec 1/8 Pucharu Uefa i odpadniecie po dramatycznym boju z Toten .. 2 kolejki do końca ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Trener A, nie znał metod szkoleniowych INNYCH trenerów, nie znał też TAKTYK, nie znał zawodników etc. Nauczył się wszystkiego sam? tak ? NIE zero satysfakcji z gry? Heh, moj kolega metoda save&load wygrywał dużo rzeczy i co? Cieszył się z tego, że to osiągnął. Więc satysfakcje z gry miał cholerną. Lista talentów: gry rozpoczynasz gre 1 raz w zyciu dajmy na to, to taka lista to jest niczym prezent, bo widzisz co to znaczy talent, kupujac go widzisz jak sie rozwija. Doceniasz go. Nie kazdy lubi szperac po madagaskarze w poszukiwaniu obrony, niektorzy wola isc na skróty. Ktoś im broni ?NIE Nie od razu łapie sie bakcyla FM, do tego trzeba pomocy. Jedni biora edytory czasu rzeczywistego, inny S&L jeszcze inni przejmuja klub przeciwnika, sprzedaja swoje ofermy za 30mln Euro i podreperowuja budżet. Każdy gra tak jak lubi. Moralności sie tutaj nie ocenia. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
BORUC
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam problem z zainstalowaniem facepacków. Czy odznaczenie opcji "cache skórki" to to samo co odznaczenie buforowania skórki? Mniejsza o to...i gdy odznaczam buforowanie, zaznaczam odświeżanie i klikam zatwierdź wyskakuje mi jakiś błąd i wywala grę. Co to może być?
Edyta : Wam też tak wolno wszystko ściąga z cmrev? Ściaga ok 5 kb/s i zaraz wyskakuje, że nie można pobrać bo czas został przekroczony.
Ostatnio edytowane przez rafalek : 21.01.2009 o godz. 16:52.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś namiar na obraz płyty fm09 który nie miałby 'wmontowanego' folderu z crackiem?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Panowie, gram baraze o wejscie do Coca-Cola Championship, decydujacy mecz rewanz, a tu nagle 4 dni przed meczem 3 moich zawodnikow dostaje powolanie do reprezentacji i nie beda mogli zagrac w meczu. Nie jest to mecz towarzyski wiec nie moge ich wycofac ze skladu. Da sie cos z tym zrobic ? Czy to taki bug ? :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Inna sprawa, że to strasznie uprzykrza życie managera. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eeeee....OCB Edytkaaaa: A gdzie się sprawdza do kiedy będzie budowany stadion?
Ostatnio edytowane przez rafalek : 21.01.2009 o godz. 21:11.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja jak na razie moją drużyną York City 2 miejsce i dwa punkty straty do lidera (pierwszy sezon).Gra sie fajnie ale najgorsze jest to że mój stadion bedzie budowany do ..... 2013 roku. A ja przecież w tedy bede już w Ekstraklasie(mam nadzieje) i co bede miał stadion na 6 tyś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Nie macie wrażenia, że w "dziewiątce" jest ogromna różnica między meczami u siebie i na wyjeździe?
Na ten przykład. Mogę z dość dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, że z Celticiem u siebie wygram a na wyjeździe przegram lub zremisuje. U siebie udało mi się wygrać z Man U, Arsenalem i Liverpoolem. Jak grałem PAOKiem to tak samo było. Z Olympiakosem, PAO czy AEKiem spokojnie wygrywałem u siebie a na wyjazdach było już o wiele ciężej. We wcześniejszych grach tego nie zaobserwowałem. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|