|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/PPIK-7J8MG2
W Polskiej Lidze Hokeja mamy dwie druzyny z Malopolski Wojas Podhale Nowy Targ Comarch Cracovia Kraków - obecny Mistrz Polski Obecnie trwa walka o miejsca 1-6 Dzis graja 8 kolejka: o miejsca 1-6: 20.01.2009 - wtorek GKS Tychy - Comarch Cracovia Wojas Podhale - Energa Stoczniowiec Akuna Naprzód - KH Pol-Aqua Zagłębie kogos to interesuje? czy z racji wystepu Pasow a Wisly nie, temat dla Was nie istnieje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście za bardzo się hokejem nie interesuje ale z racji zamieszkania kibicuje Stoczniowcowi. Początek mieli świetny. Teraz kontuzję i kadra się posypała. Czasami też stawiam u buka na hokej ale ciężko coś wygrać
Cracovia nie zdobędzie w tym sezonie mistrzostwa. Szkoda że Unii Oświęcim nie ma bo pamiętam jak kiedyś wymiatali. Może się odbudują. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie pomyliły ci się czasem fora
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja kibicuję Podhalu i Stoczniowcowi ;] Podhale z powodu własnych sentymentów, a Stoczniowiec - no cóż, Gdańsk, więc Stoczniowiec to i Lechia
![]() Nie interesuję się jakoś szczególnie sezonem zasadniczym, dopiero playoffy mnie "kręcą". Mam nadzieję, że się uda w końcu finał Stoczniowiec - Podhale |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
lubię pooglądać czasem hokej w telewizji
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 20.01.2009 o godz. 13:29.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sory za małego oftopa
Od kiedy na Wiśle nie ma sekcji hokejowej ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za Cracovią byłem raz ...jak grali finały z Tychami(już nie było wyjścia
)Liczę w tym sezonie na Podhale....choć napewno do walki włączy się Cracovia i Stoczniowiec |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak Unia Oświęcim awansuje, to będę miał swojego faworytwa w PLH
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
na lodowisku w oswięciumiu można zobaczyc wislackie barwy pamiętam w tamtym sezonie na jednym meczu było wiecej barw wislackich< czapeczki szale kurteczki> niż miejscowej Unii dla tego lubie wspierac KSU a tu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dziwna ta liga bez Unii. Jakoś ciężko mi sie pogodzić z tym że drużyna z samego szczytu upadła tak nisko. No ale tak się właśnie dzieje po wycofaniu sponsora.
Jednak jestem optymistą i wierzę że w tym sezonie Unia awansuje do Extraklasy, choć GKS i Krynica też mają dobre drużyny. ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
szkoda że Wisła nie ma sekcji hokejowej.... na lodowisku fajna jest akustyka i doping fajnie słychac
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
NHL ktoś ogląda?
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja w weekendy przez neta te mecze ktore sa o 19-20
![]() szkoda ze nie ma na Wiśle hokeja... bardzo widowiskowy sport ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
naszej ligi nie znam kompletnie, kto w ogóle jest mistrzem? wiem tylko, że kiedyś dominowały bezwzględnie Unia i Podhale
natomiast NHL jak najbardziej, od dawien dawna 'kibicuje' Rekinom z San Jose, może wreszcie w tym roku coś ugrają, od lat mają potencjał na Puchar Stanleya, ale mam wrażenie, że dopiero w tym roku z Toddem McClellanem jako coachem jest poważna szansa szkoda ostatniej porażki z Calgary, blisko rok bez przegranej we własnej hali to budzi szacunek dziś jest szansa na wielki comeback Claude'a Lemieux, właśnie w barwach Sharks, chłopaki chyba liczą, że weteran (43lata!) pomoże przełamać niemoc w playoffs fajna opcja na nhl.com z możliwością oglądnięcia obszernych skrótów nocek nie chce mi się zarywać, żeby coś wiecej oglądnąc![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mistrzem Polski jest Cracovia, a w tym sezonie do tej pory najlepiej prezentuje się zespół Podhala.
Ja osobiści interesuję się, ale wolę NHL, niestety wiadomo, ze względu na godziny ciężko oglądać. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
GKS Tychy – Comarch Cracovia 2 : 4 (0:0, 2:2, 0:2)
3 PKT STRATY DO LIDERA
Ostatnio edytowane przez gniady_lopez : 20.01.2009 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podhale pierwsze miejsce obecnie, przynam ze dość interesująco się preznetują, a ostania bramka Baranyka po prostu miodzio dla oglądających mecz na żywo z trybun.
Co do poziomu u nas, paru ludzi naprawde podciąga naszego hokeja od paru dobrych lat, co z tego jeśli reszta gra na tym samym przeciętnym poziomie... Jak dla mnie Polskie kluby powinny wiecej inwestować w szkolenia młodzieży, możnaby nawet rozważyć opcje wprowadzenia limitu obcokrajowców do druzyny. P.S. W tym roku jak zwykle licze na powtórke z sezonu 06/07 i święto w NT. ![]()
Ostatnio edytowane przez igortsw : 20.01.2009 o godz. 22:43.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jeśli chodzi o NHL to ja nałogowo oglądam i stawiam u buków.
jeśli chodzi o team to Pittsburgh Penguins. jeśli chodzi o zawodnika to Sidney Crosby albo Owieczkin, ale bardziej ten pierwszy. co do SJ Sharks to rzeczywiście, od czasów treneiro Todda grają fajny hokej. a o puchar Stanleya myślę że powalczą: SJS, WAS i BOS. Ewentualnie coś namieszać mogą CAL, NJ i DET. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wojas Podhale Nowy Targ - Energa Stoczniowiec Gdańsk 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Bramki: 1:0 Tomasz Malasiński (2), 1:1 Michał Smeja (3), 2:1 Tomasz Malasiński (18), 3:1 Piotr Kmiecik (25), 4:1 Krystian Dziubiński (29), 5:1 Marian Kacir (56), 6:1 Martin Iviczicz (59). Heya ,heya Podhale Mistrzem hokeja Pja oczywiscie kibicuje Szarotką z racji bliskosci Nowego Targu, zreszta czasami udaje mi sie byc na meczu, a pozatym jak mozna kibicowac Wisle a zdrugiej strony byc za hokejową skecja Cracovi
Ostatnio edytowane przez wiertar : 20.01.2009 o godz. 22:43.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
jeśli ktoś ma ochote sobie zagrac amatorsko w weekendy to Żubry Kraków zapraszają
![]() bramkarzy brak więc promocja.ochotnik na bramke nie płaci za tafle ![]() jak coś to priv ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co do NHL to tylko NEW YORK RANGERS
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Krakowscy hokeiści przegrali
...http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._Podhalem.html 6 pkt straty do lidera nastepny mecz 2009-01-27 ComArch Cracovia - Akuna Naprzód Janów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A co nas ich mecze obchodzą
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dziś w nocy jest All-Star Game w NHL.
![]() Ale lubię też Canadiens i Red Wings.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 24.01.2009 o godz. 13:26.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Bo to krakowski hokej i od zawsze spotykają się tam kibice spod różnych flag.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wlasnie przez parchow nigdy hokejem sie nie interesowalem.Jakos niedawno zaczalem ogladac NHL i przyznam sie bez bicia - jest to zajebisty sport.
Po pilce i snookerze - mocne 3 miejsce ![]() Az mi przez mysl przeszlo by udac sie na hokeja do Nowego Targu badz Oswiecimia ale domyslajac sie jaka jest roznica pomiedzy PL hokejem a NHL - jednak zrezygnuje. A nhl tylko przez http://atdhe.net/ jesli oczywiscie ktos nie ma mozliwosci na satelicie(pewnie wiekszosc) Na prawde wprost rewelacyjna jakosc. ps za gowniarza, ale to takiego max 5-6 lat , stary zabral mnie na....no wiadomo o co chodzi - na szczescie nic z tego nie pamietam ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.01.2009 o godz. 02:07.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do druzyny to wiadomo Blue and White ![]() |
|