|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
przy edytuj masz opcje usun |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
ban jak nic ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ja bym oprócz bana optował jeszcze za wyrzuceniem postów i pytanie do profesorów socjologii, którzy klepnęli do badań nt. środowiska kibiców ankietę, w której pytania dotyczą jednego klubu. Pominę "kafeterie rozłączne" i kilka wałków z ankiety.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a przypadkiem socjologia na AGH nie jest dopiero od tego roku?
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Serdeczne dzięki za zbanowanie mojego pierwotnego konta: westersyl
Chyba moderator miał problem z interpretacją tego co napisałem ale jeśli nie interesuję się realiami Wisły to trudno to faktycznie trudno to zrozumieć. Słowa "ty cioto jebana" nie są skierowana do Marcina Baszczyńskiego, to są jego własne słowa, które on użył w meczu ze Śląskiem Wrocław w kierunku sędziego. Chciałem podkreślić to, że przez jego już nie pierwsze takie wybryki po prostu tracimy szanse na wygranie meczu. Pierwszym takim wybrykiem był mecz z Odrą gdzie pokazywał środkowy palec kibicom. Nie chciałem obrazić żadnego z piłkarzy Wisły po prostu źle mnie ktoś zinterpretował moje słowa bo prawdopodobnie nie znał tej sytuacji. Słowa "inwalida" to słynne określenie które używało 99 % tego forum po meczu w pewnej miejscowości w Grecji w stosunku do Marka Zieńczuka również nie jestem autorem tego określenia zresztą czy ktoś daje bany dlatego, że ktoś napiosze na Niedzielana inwalida czy Dawidowskiego ? Odpowiedz jest prosta NIE. Chciałbym aby ten kto zastosował w obec mojej osoby kompletnie nie zasłużonego bana, spróbował zinterpretować jeszcze raz mój zapis, bo wiem. że może to wyglądać faktycznie trochę mocno ale nikogo nie chciałem obrazić, moja argumentacja usprawiedliwa mnie w każym %. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może warto by było przeniesc temat ,,Grosz do grosza..." do testowego, aby sie postów dużo nie nabijało?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 18.01.2009 o godz. 11:33.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Spam - bo każde wejście na galerie przez te linki mu nabija kasę - wyp.... gościa w kosmos !
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zwracam sie z prośba do moderatorów o odblokowanie tematu Wiślaccy strażnicy pasiastej okolicy. Być moze nie sprecyzowalismy celów tego tematów. Wiele osob zarzuca nam że chcemy sie ustawiać na osiedlu. Oczywiscie jest to nie prawda gdyz chodzi nam spotkanie tylko NA STADIONIE. Wiemy że jest to sprawdzona metoda, ponieważ sami spotkalismy w kregu Wislakow poznanych wlasnie przez to forum i razem jezdzimy na mecze z niezbyt przychylnego osiedla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/member....astposter&f=16
Ostatnio wylęgarnia jakiś spamowców tutaj jest... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeśli taki luźny wpływa na poziom naszego forum, to prosiłbym, żeby ambitniejsze tematy jak np. Ekstraklasa 2008/2009 też były czyszczone od np. takich dyrdymałów http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3677
takie wpisy chluby nie przynoszą ... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hej, pytanie techniczne.
Czy wy też tak macie, że w polu "Szybka odpowiedź" widzicie migający kursor pisania ||", natomiast w "pełnej odpowiedzi" - po kliknięciu przycisku "Odpowiedz" ten kursor w ogóle się nie pojawia? Skutek jest taki, że nie mogę wygodnie pisać "Pełnej odpowiedzi", bo nie wiem w jakiej części tekstu aktualnie się znajduję i nie mogę przejść do innej części tekstu. Jeśli u was też takie rzeczy się zdarzają, to proponuję dać znać info komuś odpowiedzialnemu za sprawy techniczne forum lub bezpośrednio do autora tego CMSa. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5284
Nie wiem czy głupi czy o drogę pyta? ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Mysle osobiscie, ze Ci co tu donoszą, tez maja niezle nasypane do rozumu... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jeżeli pozytywnym uważasz to, że klient namawia do zbiórki po 5 zł na stowarzyszenie i to Cracovii z czym się nawet nie kryje bo przyznaje że wyczytał to na stronie Pasów to ja i Tobie gratuluję rozumu.
A o to co mam w majtkach to się nie martw, jesteś niewiele młodszy to może już masz z tym problem. Ja nie. A Ci co tu "donoszą" nie jednemu naiwniakowi uświadomili z kim mają do czynienia ustawiając się chociażby na takie zbiórki jak proponuje Twój "pozytywny przyjaciel". Bez odbioru ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
może łaskawie zauważysz że post jest edytowany po tym jak wpisałem się tutaj? Z pierwszego jasno wynikało co innego co zauważył z resztą Coglin. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=680
Cytat:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dlaczego moj post o Lechu, w temacie EKSTRAKLASA został usunięty?
Ja rozumiem, że staramy sie byc otwarci na wszystkich kibiców ale nie mówcie, że wierszyk jest zły, a został on skasowany :( Stoją na stacji jakieś śpiewaczki, to są z Poznania Lecha chłopaczki, stoją i sapią, dyszą i płaczą bo swego Lecha juz nie zobaczą, choć tysiącami tu przybywali i choć o Lechu ciągle śpiewali. to nie wiedzieli, że mają pecha bo pewna wronka pożre im Lecha, jedna wroneczka Amica z Wronek pożarła Lecha w jeden sezonek, lecz ty się nie martw drogi kibicu nazwiemy wronkę Lechem dla picu, damy jej Lecha flagi i szale a na stadionie zrobimy bale, oddamy także to godło nasze i Lechem będzie to z Wronek ptaszek. Stoi na stacji błękitno-biała Lechem nazwana Wronka wspaniała. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
moim osobistym zdaniem jest to zbędna napinka, nic nie wnosząca do merytorycznej dyskusji, a do tego wierszyk ten był juz zamieszczany na forum kilkakrotnie...ale to tylko moje zdanie...
pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|