|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a włąsnie pytani troche z innej beczki, mam keya wlaczam gre wklejam kod jest autoryzacja kodu, i nagle prrogram fm.exe przestal działać, wiec ja sie pytam co jest ? ;/ i probuje znowu i nic, przeinstalowalem i sie wogole wlaczyc nie da ;| wie ktos cos na ten temat?
Nieaktualne
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 12.01.2009 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
hej ja tez troche offtopowo: wie moze ktos dlaczego po sciagnieciu fm 09 plik setup.exe nie chce mi sie otwierac? Spotkal sie ktos z takim przypadkiem?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No dokładnie nic wielkiego by to nie było.. Ale mam to samo co kamilll1906 bardzo często miałem Króla Strzelców wszystkimi napastnikami ale nie Pawłem
Przykładowo sezon przed Pawłem najlepszym strzelcem został Niedzielan-25 bramek :\ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wiecie może u niego gra wygenerowała że ma wielką forme? w FM nie jest tak że jak utawią jakiemuś zaowdnikowi atrybuty to tak będzie grał cały czas. Gra cały czas generuje, losuje utożsamia wszystko z waszymi decyzjami. nie zapominajcie o tym ; )
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy bedac trenerem na jakiejs pipidowce, awansujac o 2 ligi w 3 sezony, mam szanse dostac jakas prace w innym klubie nie robiac nic, czy musze skladac jakies oferty ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() A ja własnie dostałem propozycje pracy w Senegal. Oczywiscie ją przyjąlem. Z Wisła wyszłem z grupy LM przegrywając tylko raz z Interem. a tak to to ze Steauą wygrałem dwa razy z Benficą wygrana i remis no i z Interem wygrałem i przegrałem . Zająlem 2 miejsce tylko przez to że mialem gorszy bilans meczu z Interem A w 1/16 trafiłem na Villareal wiec szanse są Aha kupcie sobie S.Worgu goscu wymiata!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja w FMie 2008 po jednym sezonie w Wiśle, nieudanym wylądowałem w... Borussii Dortmund. Inna sprawa Niemcy niż np. oferta z Kolejorza ;-)
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 13.01.2009 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam.Niech ktoś mi powie.Znalazłem ciekawego cracka do FMa na angielskim forum.Chodzi o to że w grę instalujemy patcha 9.0.1.Ale późnie kasujemy zawartość update w katalogu z grą i wgrywamy update od nich(piszą że zrobili nakładkę na 9.0.1 z 9.0.2 i gra widzi dalej 9.0.1 ale jest ten nowszy patch).Uruchomiłem grę od nowa i wyskoczyło czy chcę data base z 9.0.2.Patrzyłem i transfer np.Huntelaara jest z 9.0.2 (czyli gość idzie do realu).Po czym poznać jeszcze ,że jest to rzeczywiśie 9.0.2 .Wie ktoś?
![]()
WISŁA TO MY
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gram druzyna Farsley Celtic, poczatkowo Blue Square South (V liga angielska), awansowalem do Blue Square Premier, zajalem 3 miejsce i odpadlem w barazach o awans, ale w nastepnym sezonie wyszedlem z 1 miejsca. Teraz zaczal mi sie sezon w Coca-Cola League 2 (III liga), jest jakas szansa ze moglbym dostac oferte z klubu I albo II ligi ? Czy to narazie za malo ?
Ostatnio edytowane przez mic : 13.01.2009 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ale będzie ciupanko przez sie! łoo!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
500zł rocznie? nie umiemy liczyć
![]() 20 funtów za kwartał. 83 złote * 4 = 332 złote ![]() .
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Są prywatne serwery do WoWa.
Będą zapewne do FM Live. ![]() A właśnie.. nie wiem czy już tu było to info ale ze strony http://www.championshipmanager.co.uk/ można zupełnie za darmo ściągnąć CM 01/02. (i przy okazji update do obecnych składów) Wspomnień czar... ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 13.01.2009 o godz. 23:18.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a tak miedzy nami funt kosztuje 5 złotych ; )
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 14.01.2009 o godz. 00:19.
|
||
|
|
Militaris
Offline |
|
|
03/04...
Też się łezka w oku kręci. Ja właśnie tego 01/02 odpaliłem. Czuję się jakbym był w Liceum ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
CM 4 był fajny... Wystarczyło 4-4-2 i gra skrzydłami, żeby z Wisłą zdobyć P.Uefa w pierwszym sezonie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to ja gram pierwszy sezon Wisła, kupiłem Mascio z Cisco Roma, Jarzębowskiego z botu Wachowicza z arki i jeszcze Pluchino Galuppo, w 3 rundzie el. LM wygrałem z Olympiakosem w grupie 3 miejsce, i w 1/16 Uefa znowu Olympiakos
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żurawski, Baszczyński, kosowski, Strąk, Moskal, uche i w ogóle cała reszta składu była na poziomie Tottenhamu. więct trudno nie było a jak wiemy bezpodstawne to nie było, bo w tym sezonie Wisła gniotła Shalke iparme![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No i zakonczylem pierwszy sezon grajac przecietnym Newcastle ,zajmujac (fantastyczne jak tweirdzi zarzad
5 miejsce w lidze:http://img228.imageshack.us/my.php?i...3229681fx9.png Szkoda ze nie udalo sie wyprzedzic Tottenhamu ,bo gralbym o Lige Mistrzów. Teraz problemem jest to ,ze chca mi wykupic polowe skladu ,3 gwiazdy:Jonas,Taylor i Jose Enrique juz sprzedalem ,nastpeni w kolejce sa Silva i Collocini chca odejsc i maja status Nzw ,zatem trzeba sie nakombinowac zeby kupic zastepcow.Poki co sciaganlem Lukovicha z Lazio i Garcia z Realu Madryt. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
CM4...to była gra...Chelidze, Kaebi, Odemingwie, Suberladze,...do tego Zuraw, Brożek, Uche i Szymkowiak...i LM nasza
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam pamietam Anatoli Todorova
w debiucie 7 bramek i 3 asysty do Żurawia wynik 10-0 a pomyslec że pierwszy mecz przegrałem 1-2 z jakąś szwedzką ekipą. aż się łezka w oku kręci, zobacze czy są jakieś uaktualnienia z nowymi składami do tej gry bo aż mi sie coraz bardziej chce w to grać... |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ja co prawda w 4 nie grałem dużo (za słabego kompa na nią miałem), ale pamiętam mój atak marzeń w CM 03/04.
Olympique Marsylia, napastnicy na zmianę Suazo, Carignano, Tevez. 3 x LM pod rząd. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kasper Schmeichel, de la Cuesta, Faranczuk, Bertelsen, Ederson, Guarin, Estefania, Luiggy Ivan Silva, Solis, Lennon, Roncatto, Todorov, Braathen, Cerci i można było klepać Reale i Manchestery po 4-0 na wyjazdach
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Do tych wirtualnych gwiazd dorzucę jeszcze Juliusa Agahowe z Szachtara i Tiberiu Ghoane z Dynama Kijów. Dobrą robotę robili w CM-ie.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Paweł Brożek w cm 03/04 wymiatał.Szybkość miał na 20 wystarczyło polecić mu "rajdy""rajdy z piłką" i każda akcja= bramka
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
mam taki problem nie moge uruchomic edytora danych!!
Gra jest orginalna gdy chce uruchomic edytor to wyskakuje bląd i pisze; nie mozna uruchomic aplikacji, poniewaz jej konfiguracjia jest niewłasciwa . Problem moze rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji! Co ma zrobic nie chce instalowac gry od nowa bo mam już 2011 rok nie chce zaczynac od nowa |
|
|