The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy ufasz solidności Orkiestry Jurka Owsiaka - WOŚP?
Tak 333 57,51%
Nie 246 42,49%
Głosujących: 579. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2009, 06:16
"Gdyby cały czas antenowy w TV poświęcony Owsiakowi przeznaczyć na płatne reklamy, gdyby wszystkie te studia, kasa na przygotowania zsumować to wyszło by jakieś 100 mln. Dlatego nie wiem czym się tak podniecacie ? Bo ja zazwyczaj nie wydaje kasy na coś na co nie mam pokwitowania"

Na to że coś zdatnego do życia w społeczeństwie z ciebie wyrośnie też mi nikt pokwitowania nie da, a kasę na
twoją edukację co miesiąc mi z wypłaty potrącają.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.01.2009, 08:29
Zgadzam się ze Zbigniewem Hołdysem. To są zdemoralizowane ch... - powiedział Jerzy Owsiak na konferencji prasowej, odnosząc się do żądań artystów, którzy chcieli wysokich honorariów za występy podczas XVII finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

rozumiem, że Pan Owsiak ze zbiórek WOŚP nie pobiera dla siebie nic i w związku z tym nie jest zdemoralizownym ch...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
cosa nostra
Banita

Od: 12.2008

Stary 12.01.2009, 10:38
jak narazie zebrane jest 32 679 758 PLN

co ma jeszcze dojsc? aukcje internetowe itp..
no to pobijemy zeszly rok. (okolo 38 mln)
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.01.2009, 11:25
qazwsx123 napisał(a):Wyświetl post
Z twojej odpowiedzi jasno wynika czym jest dla Ciebie WOSP. Dla mnie jest to szum medialny który po kilku dniach przeminie aby za rok powrócić. Myslisz że jak coś poiera kilka milinow ludzi to to musi byc dobre pod kazdym wzgledem ?
Sprawdź sobie w jakimś słowniku znaczenie takich słów jak sarkazm, ironia i dopiero wtedy odnoś się do tego co ja napisałem a Ty raczyłeś pogrubić.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Wredny
Banita

Od: 07.2008

Stary 12.01.2009, 19:22
W niedzielę do godz. 21 wolontariusze Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zebrali w Krakowie 450 tys. zł. Ale liczenie wciąż trwa i ostateczną kwotę poznamy dopiero za kilka dni.

SUMA ZADEKLAROWANA, TO: 32 679 758,00 pln

ZŁOTE SERDUSZKA: 3 631 610,43 pln

ZŁOTE KARTY TELEFONICZNE: 425 996,94 pln

WPŁYWY Z SMS: 3 217 200,00 pln

AUKCJE ALLEGRO (jeszcze trwają) 1 554 553,00 pln

NASZA-KLASA.PL I PŁATNOŚCI.PL: 569 878,43 pln

KARTY KREDYTOWE POLCARD: 494 103,00 pln
Ostatnio edytowane przez Wredny : 12.01.2009 o godz. 19:24.
Odpowiedz cytując
Old Town
Banita

Od: 07.2008

Stary 12.01.2009, 20:21
niezle, niezle chyba rekord pbity

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...zimy_WOSP.html - schetyna jep sie
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.01.2009, 22:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się ze Zbigniewem Hołdysem. To są zdemoralizowane ch... - powiedział Jerzy Owsiak na konferencji prasowej, odnosząc się do żądań artystów, którzy chcieli wysokich honorariów za występy podczas XVII finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

rozumiem, że Pan Owsiak ze zbiórek WOŚP nie pobiera dla siebie nic i w związku z tym nie jest zdemoralizownym ch...
Jest jakieś źródło dotyczące ewentualnej kwoty, która miałaby być pobierana przez organizatora kwesty ?
Owsiak oprócz organizowania WOŚP ma także inne zajęcia, z których czerpie korzyści majątkowe, więc wątpie żeby cokolwiek z wrzucanych do puszek pieniędzy trafiało do jego kieszeni. Gdyby tak jednak było, to zapewne w przeciągu 17 lat jakiś szwindel wyszedłby na jaw, wszak media są wyjątkowo łase na sensację.
Jeśli chodzi o "artystów" żądających wysokiego wynagrodzenia z gry w koncertach charytatywnych, to jestem jak większośc oburzony i chętnie poznałbym nazwiska tych dorobkiewiczów.
Odpowiedz cytując
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Stary 12.01.2009, 22:51
dokładnie - niejeden dziennikarz(zwłaszcza moherowy) miał wielką ochotę dobrać się do dupska Owsiaka więc wątpie by kasa ze zbiórek szła na prywatne cele, to raczej były piękny samobój. Owsiak się rozlicza z datków więc jakas kontrola jest.. nie przepadam za tym panem ale jednak chyle czoło ile dobrego dla dzieciaków zrobił... jedyne co mnie razi to u ludzi kupujących serduszka(zwłaszcza te za dość pokaźną sume) występuje syndorm pokazania się jako dobroczyńca - zwłaszcza zawieszenie takiego serduszka w widonczym miejscu w biurze jako oznajmienie "tak jestem dobry" (cos jak zdjecie z papieżem) - nie przepadam za publicznym chwaleniem się kto jak jest dobroczynny
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.01.2009, 22:56
Paul89
Kasy zarządał Feel, Bracia Cugowscy a nawet Arka Noego, tyle konkretów ujawniły media.
Stawki za występ oscylować miały od 12 do 20 tys..........
Ktoś zbulwersowany to ujawnił , Hołdys i Owsiak dosadnie to skomentowali.

Nic mi nie wiadomo czy wymienione zespoły grały na WOŚP czy nie.
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Stary 12.01.2009, 23:04
Heh, Feel i Bracia akurat pasują do takiego postepowania. Ale rzekomo cudownie nawrócony i ozdrowiały Lica ? Ta sytuacja dobitnie pokazuje, w jakim stopniu można zaufać obietnicom wszelkiej maści artystów.

puszek06 napisał(a):
jedyne co mnie razi to u ludzi kupujących serduszka(zwłaszcza te za dość pokaźną sume) występuje syndorm pokazania się jako dobroczyńca - zwłaszcza zawieszenie takiego serduszka w widonczym miejscu w biurze jako oznajmienie "tak jestem dobry" (cos jak zdjecie z papieżem) - nie przepadam za publicznym chwaleniem się kto jak jest dobroczynny
Tak, to prawda. Jednak, nie ma co generalizować tego zjawiska tylko do lansowania się dobroczynnością. Takie podejście do życia ma masę ludzi. Po prostu większośc "wyżej sra, niż dupę ma" i tego się nie zmieni. W tym przypadku rorzutność, a raczej chęć zaszpanowania w środowisku robi więcej dobrego, niż złego.
Odpowiedz cytując
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Stary 12.01.2009, 23:04
media rozpisywaly się że Szymon Wydra zarządał 30 tys - czy to prawda niewiadomo..
Odpowiedz cytując
Wisła&Lechia
Guest

Stary 12.01.2009, 23:09
Prawda hahaha w radiu sluchalem !
Odpowiedz cytując
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.01.2009, 23:16
puszek06 napisał(a):Wyświetl post
dokładnie - niejeden dziennikarz(zwłaszcza moherowy) miał wielką ochotę dobrać się do dupska Owsiaka więc wątpie by kasa ze zbiórek szła na prywatne cele, to raczej były piękny samobój. Owsiak się rozlicza z datków więc jakas kontrola jest.. nie przepadam za tym panem ale jednak chyle czoło ile dobrego dla dzieciaków zrobił... jedyne co mnie razi to u ludzi kupujących serduszka(zwłaszcza te za dość pokaźną sume) występuje syndorm pokazania się jako dobroczyńca - zwłaszcza zawieszenie takiego serduszka w widonczym miejscu w biurze jako oznajmienie "tak jestem dobry" (cos jak zdjecie z papieżem) - nie przepadam za publicznym chwaleniem się kto jak jest dobroczynny

A co to ma do rzeczy czy to pokazuje czy nie
To ze ktos wydal np 100.000 zl i sie pokazal z tym serduszkiem jest gorszy od tego co dal tyle samo ale sie nie ujawnil
Najwazniejsze jest ze tyle za to zaplacil i to sie liczy.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 13.01.2009, 08:22
Old Town napisał(a):Wyświetl post
niezle, niezle chyba rekord pbity

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...zimy_WOSP.html - schetyna jep sie

A co złego w tym co Schetyna powiedział

Sam daję na Orkiestrę co roku i nie widzę nic złego w żadnej kontroli - przecież nawet 1 grosza kontrola nie uszczknie tylko sprawdzi czy taki 1 grosz został odpowiednio zaksięgowany i wydany.

Caritas też jest kontrolowany przez urzędników, PCK tez a nikt nie robi halo z tego - Owsiak jak każdy inny jest równy wobec prawa.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 13.01.2009, 09:57
Te "zdemoralizowane huje" osiagnely pelen sukces marketingowy.
Ja np bladego pojecia nie milem co to jest FEEL (w sumie wciaz nie wiem), a Kzystzof Cugowski byl dla mnie zawsze jeden. A tu sie okazuje ze jest go dwoch.

O Wydrze to juz w ogole nic nie wiem. To juz Gracjan Roztocki jest dla mnie bardziej znana postacia.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 13.01.2009, 10:00
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
...a Kzystzof Cugowski byl dla mnie zawsze jeden. A tu sie okazuje ze jest go dwoch...
nawte trzech
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.01.2009, 11:04
PauL89
widzisz jak łatwo rzucac oskarzenia i obrazac? Wystarczalo wpisac dwa slowa w google - Arka Noego, zeby trafic na ich strone i oswiadczenie zespolu, ze ich wynagrodzenie jest wymyslem jakiegos dziennikarzyny ;]
ale tak to juz jest, jak pisarczyki pisza bajki o kibicach, to wszyscy jebia tvn, wybiórcza itp, ale jak napisza cos, co nam 'odpowiada' to juz nikt nie sprawdza ich bajek
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Stary 13.01.2009, 12:15
fan01
Nic dziwnego, że teraz masowo będą pojawiać się takie deklaracje.Jeśli jest to wymysł dziennikarzyny, to sprawa zapewne skończy się w sądzie, a nie na oświadczeniu wklejonym gdzieś na stronie zespołu, gdzie pewnie nikt nie zagląda.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 13.01.2009, 12:53
PauL89 napisał(a):Wyświetl post
Jest jakieś źródło dotyczące ewentualnej kwoty, która miałaby być pobierana przez organizatora kwesty ?
Fundacja przeznacza pieniadze na "administracje" w tym wynagrodzenia.
Zródło -> sprawozdanie finansowe za rok 2007.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 13.01.2009, 13:01
dobre podsumowanie całej afery przez Kukiza:
http://muzyka.interia.pl/alternatywa...zegial,1241986

jeszcze kwestia, dzwiekowców i reszty ekipy zespołu, oni też mają pracowac za darmo dla orkiestry?
przeciez pewnie zarabiają z 10 tys miesięcznie, powiedzmy, ze jeden koncert to /4, 1/5 ich zarobków, wy na orkiestrę przeznaczyliscie 25% waszego miesięcznego dochodu?
albo, kto nie przeznacza na orkiestrę 25% dochodu miesiecznego ten jest .....m" ?

Hołdys moze sobie gadac co chce, każdy przypadek jest pewnie troche inny. Są ....., są i nie...... Gorzej, że Owsiak to poparł. Wydaje mi się,ze o dobroczynnosc mozan prosić, a nie jej wymagać
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 13.01.2009 o godz. 13:05.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 13.01.2009, 13:52
Moim zdaniem , odpowiedź lub recepta jest bardzo prosta.
Nie chce zespół czy muzyk grać charytatywnie?- Informuje oficjalnie że np. jest chory, niedyspozycyjny itp.
I po temacie. Niektóre kapele brały kasę od dawna , nie raz się o tym słyszało.

Dzisiaj nikt nikomu nie udowodni że chciał (albo nie) grać za kasę.

Komisji śledczej nie ma co powoływać, ale uważam że "było coś na rzeczy", i wcale się nie dziwię , i śmieszy mnie że wszyscy teraz głośno deklarują :...że pomówienie, że nieprawda ,że właściwie to oni bardzo chcieli , padł na nich cień i nie jeden to zapamięta i będzie ich z tym kojarzył.
Odpowiedz cytując
-S-
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 13.01.2009, 14:27
Kocur napisał(a):Wyświetl post
A co złego w tym co Schetyna powiedział

Sam daję na Orkiestrę co roku i nie widzę nic złego w żadnej kontroli - przecież nawet 1 grosza kontrola nie uszczknie tylko sprawdzi czy taki 1 grosz został odpowiednio zaksięgowany i wydany.

Caritas też jest kontrolowany przez urzędników, PCK tez a nikt nie robi halo z tego - Owsiak jak każdy inny jest równy wobec prawa.
A to nie jest tak, że kontrola jest obowiązkowa. Tzn WOŚP przy uzyskiwaniu zgody na przeprowadzenie tej akcji ma narzucony audyt? Chyba co roku tak jest, a tu nagle Schetyna wyskakuje z takim listem, nie wiadomo po co. Tak jakby innych, ważniejszych rzeczy nie miał do roboty.
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 13.01.2009, 15:33
3 strony temu, jeszcze przed ta histerią napisałem na co sobie może Owsiak pozwolić w odróznieniu od innych

Cytat:
Owsiak w naszej lewackiej rzeczywstości moze sobie pozwolic na to na co cała reszta moze pomarzyć a więc:

- może publicznie lżyć osoby które niekoniecznie popierają jego akcje (vide swego czasu prezydent Przemysla)

- korzysta z państwowej propagandy w postaci czasu antenowego prawie przez cały dzień w publicznej telewizji.
No i co? Nie minęło parę dni a lewak znów pokazał swoje prawdziwe oblicze.

Najśmieszniejsze jest to, że im bardziej sie atakuje tego kolesia tym większa pula lewaczków, którym serduszko roście raz do roku staje w jego obronie.

Lepiej więc nic nie mówić, bo mówienie prawdy wywłuje tylko agresję, frustracje i jeszcze mocniejsze upieranie się przy swoim.

Prawda jednak jest taka:

Jedynym momentem jaki z tej parodii w TV zdążyłem obejrzeć była finałowa licytacja złotych serduszek - 2 poszły za 2 miliony - Owsiak stwierdził, że za to można już kupić niezły sprzęt - a ja mówię - KŁAMIESZ!

2 miliony to kosztuje organizacja przystanku Woodstock - a więc smiało można rzec - daliśta tyle ile wynosi ta imprezka, która z chorymi dzićmi nie ma nic wspólnego.

Następnie moje pytanie jest takie:

Czy zastanawiał sie ktos - kto zapłacił za koncert na krakowskim rynku i w innych miastach?

Ja wiem, że na pewn nie zrobiła tego WOŚP a więc kto? Samorządy!

Czyli samorządy mogąc dać kasę na chore dzieci - dały kasę na koncerty podczas której zbiera sie kasę na dzieci - sprytne. Nabija Owsiakowi i publicyty i kasiorę. Bo sprzęt kupowany jest rzeczą WOŚPU a nie samorządów albo szpitali.

A taki Prezydent Przemyśla powiedział, że on nie bedzie finansował sposobu na życie Owsiaka i co? Został zrównany z ziemią - co prawda Owsiak nie był na tyle silny żeby nazwać go .....m ale baty dostał.

A dlaczego ja z abonamentu mam sponsorować czas antenowy Owsiaka? Calutki dzień - jeśli tylko TVP utnie choćby minutę rwetes niesłychany.

To wszystko przy aplauzie lewaczków - którzy zaspokajają własną prózność. Solidaryzują się z wartościami wyznawanymi przez guru za pieniądze podatników.

A kto nie sponsoruje przystanku Woodsock i pensji Owsiaka ten jest .....m - jakie to proste
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.01.2009 o godz. 17:37.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 13.01.2009, 16:20
sambo
Powiem Ci krótko bo jak bym chciał szczerze określić to co wypisujesz to dostałbym bana: Bredzisz Kłamiesz i Pomawiasz. Dlaczego ? nie wiem.

Czy to frustracja , czy może jakieś poważniejsze dolegliwości ? Nie wiem , twój problem i paru Tobie podobnych.
Wyprowadź się do Przemyśla , i włącz se tam jakąs ciekawszą telewizję , nie lewacką (co za bzdury) ,bez abonamentu i TRWAJ w swoich (błędnych) przekonaniach.

Rozumiem że " serduszko musiało rosnąć" Ci cały rok żeby tyle jadu wysączyć.

Napisz może jeszcze szerzej z jakimi to wartościami lewackiego guru ja i miliony innych się solidaryzujemy? Oświeć nas ,będziemy wdzięczni , tylko prosimy o konkrety a nie bezzasadne szkalowanie.
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Stary 13.01.2009, 16:56
darotsok - heh napisałeś krótko - bo napisać dłużej nie potrafiłbyś.

Najłatwiej jest walnąć - bredzisz kłamiesz i pomawiasz - mogłeś napisać krócej - sp... moherowy berecie - to bardziej stylowe.

Kto się z kim solidaryzuje - nie będę wnikał. Czym innym jest chęć darowania kasy na zbożny cel a czym innym jest solidaryzowanie się choćby z poglądami na temat genitaliów męskich o których raczyła powiedzieć ta mniej wykształcona część społeczeństwa o dziwo bedąca autorytetami moralnymi
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.01.2009 o godz. 17:01.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 13.01.2009, 17:23
sambo,dobry człowieku
Bardzo proszę WAL konkretami!

Proszę o merytoryczne zarzuty do WOŚP , bo Owsiak jako taki(dużo wcześniej to pisałem) mnie nie interesuje. Wielu innych zwolenników WOŚP też. Jesteś w stanie pojąć tą kwestię i odpowiedzieć?

Potrafię pisać , ale po co ? Mam udowadniać to co już udowodnione.?
Wyznajesz tezę że kłamstwo powtórzone 100x staje się prawdą? Gratuluję ...Ja tak nie uważam.

Pomówienie to przestępstwo , nie lubisz kogoś więc walisz po nim bez ładu, składu i cienia logiki.

Cały czas czekam na te lewackie wartości..., a zanim kogoś obrobisz to poczytaj sobie o WOŚP.
Będziesz przynajmniej wiedział choć trochę o czym piszesz.
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.01.2009, 17:32
chcesz lugo moze byc

"Najśmieszniejsze jest to, że im bardziej sie atakuje tego kolesia tym większa pula lewaczków, którym serduszko roście raz do roku staje w jego obronie."
czemu od razu lewaczkow? mi baardzo daleko lewicy, a nie rozumiem atakowania Owsiaka, tylko po to, zeby pokazac jak bardzo prawym, rodowinym, honornym i patriotycznym sie jest.

"2 miliony to kosztuje organizacja przystanku Woodstock - a więc smiało można rzec - daliśta tyle ile wynosi ta imprezka, która z chorymi dzićmi nie ma nic wspólnego."
no i widzisz, WOŚP zbiera w wielu miejscach, dzieki wielu osobom, a Woodstock o ktory najbardziej sie czepiaja prawiczki mozna zasponsorowac za jedyne 2 złote serduczka - to chyba swietna sprawa, ze cala reszta idzie na dzieciaki.

"Czy zastanawiał sie ktos - kto zapłacił za koncert na krakowskim rynku i w innych miastach?
Ja wiem, że na pewn nie zrobiła tego WOŚP a więc kto? Samorządy!"

i co z tego? w koncu sie cos na rynku działo, w koncu jakies normalne granie zamiast w kolko Goś Andrzejewicz i Rubików. jesli moje podatki moga isc na takie imprezy kulturalne - to bardzo mnie to cieszy.

"A dlaczego ja z abonamentu mam sponsorować czas antenowy Owsiaka? Calutki dzień - jeśli tylko TVP utnie choćby minutę rwetes niesłychany."
z tego co wiem, to WOŚP jest raz do roku, wiec tak duzo z abonamentu Twoich rodzicow nie pojdzie na ta sprawe, nie boj sie. zainteresuj sie lepiej ile idzie na seriale, w ktorych jest pelno seksu i innych demoralizujacych mlodziez rzeczy

"To wszystko przy aplauzie lewaczków - którzy zaspokajają własną prózność. Solidaryzują się z wartościami wyznawanymi przez lewackiego guru za pieniądze podatników."
jakie pieniadze podatnikow? sprawdź moze ile z panstwowych pieniedzy idzie na organizacje Orkiestry, bo ktos moze zarzucil kłamstwo Tobie, jak Ty zarzucasz innym.

"korzysta z państwowej propagandy w postaci czasu antenowego prawie przez cały dzień w publicznej telewizji."
i promuje swoja osobe? ale po co - bierze pozniej kase z udzialu w reklamach, startuje w wyborach, udziela sie w sprawach politycznych? Nie? no to co to za propaganda? taka hobbystyczna?

"może publicznie lżyć osoby które niekoniecznie popierają jego akcje (vide swego czasu prezydent Przemysla)"
zawsze osoby przez niego obrazone moga wywalczyc w sadzie sprawiedliwosc ;]

mnie obraza np Prezydent Kaczynski, tez moge napisac, ze jak go obraze to grupka lewaczkow i post-zydo-komunistow stanie w jego obronie?

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Stary 13.01.2009, 17:33
darostok wybacz ale nie będę sie powtarzał - z resztą nie mam zamiaru Cię przekonywać do czegokolwiek
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 13.01.2009, 17:36
Tak myślałem , że " merytoryką" mnie zastrzelisz.....
Odpowiedz cytując
Szymek_R22
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.01.2009, 17:40
Sambo, mi się wydaje, że większym problemem dla Ciebie jest nie sam fakt ewentualnych ,,kradzieży" Owsiaka, tylko jego lewackość. Czyli mam rozumieć, że jeśli WOŚP organizowany byłby przez skrajnego prawicowca, to już nie byłoby Twoich podejrzeń? Ja także z lewicą nic wspólnego nie mam, ale czy na prawdę ktoś o odmiennych poglądach nie może być po prostu dobrym człowiekiem?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów