|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
E tam xD jak chodzisz do szkoły to już z górki ja niestety nie dostosowałem się do tego i mam 8 ocen ndst do półrocze :<
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Tak więc pamiętaj o szacunku
Szczególnie, że sprawnie obsługuję pilota od tv, odtwarzacz dvd i potrafię odczytać i wysłać sms'y...z internetu także ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
Że niby dużo? Kurde, przez Twój wpis jeszcze bardziej znienawidziłam swoją szkołę. To, co napisałeś to niestety u mnie norma A ile bym dała, żeby jeszcze w okresie klasyfikacji semestralnej tak luźno było ![]() A, i wszystkiego najlepszego wszystkim jubilatom ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
vote-for-mikey żeby już nie zaśmiecać Premiership,,, moim zdaniem on ją przetoczył, a to już nie kopnięcie ;P.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nadanie kierunku!
2 sprawdziany i 3 kartkówki? tylko? niespecjalnie dużo, jeśli porównać to do standardów VII zakładu ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przetoczenie to też nadanie kierunku
![]() Uczcie się do cholery i nie narzekajcie, bo jak widzę ile obowiązków ma teraz młodzież to odbieram narzekanie jako bezczelność ;P.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 12.01.2009 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
albo lepiej
Kopnięcie - zadziałanie siłą na dmuchany świński pęcherz za pomocą nogi z ciekawości, komu kibicujesz w Premier League? ^^ ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heheh,,
Blue is the color, football is the game we're all together lalalala |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a bo czelsi to świnie są
ale w gruncie rzeczy to z top4 Chelsea jest najsensowniejsza. I świetną brameczkę im Cahill strzelił przewrtoką w ostatniej minucie na Stamford w zeszłym sezonie ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moje sympatie i miłości nigdy nie są "rozsądne"
. W Chelsea zawsze podejście właściciela mnie wkurzało, ale jak miłość ślepa, tak sympatia też nie z sokolim wzrokiem . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tiramisu ..
![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtek 1906 : 12.01.2009 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Buhahahaha.. Misiowi zdecydowanie lepiej w niebieskim
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie nie nie. w czerwonym lepiej. żeby nie było że ja pokój w Manchester mam, cała ściana Wiślacka jest ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie Wiślacko do tego stopnia:
(w trakcie remontu)3 pozostałe ściany niebieskie .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 12.01.2009 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JoeCole92: Przyjacióła mi przywiozła z Wysp.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A'propos tak na szybko z czystej ciekawości. Grzane piwo to ma procenty w sobie, ma ich mniej? Myślę, że temat browarniczy zachęci smakoszów. Z czym preferujecie grzańca? Czy w ogóle preferujecie, bo niektórzy to poza Karpackim to świata nie widzą.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grzańca nie preferujemy!
Bo my lubimy Guinessa! A ciepły Guiness to paskudny Guiness! a najgorsze grzane jest w Starym Porcie. Jak knajpka klasowa pod każdym względem, to grzaniec nadaje się tylko do kibla. Dobrego grzańca podają natomiast na krzyża w Irlandzkiej knajpce, bodajże Nic Nowego, tyle, że drogi, drogi, drogi.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 12.01.2009 o godz. 20:41.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdy nie piłam grzanego piwa (wino owszem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Chelsea nawet lubiłem, a raczej miałem sentyment z dzieciństwa: Zola, Laudrup, Petrescu. Ale Abramowicz mnie zraził. Nie dość, że ruski, to jeszcze żyd i nie dość, że żyd, to jeszcze ruski. Liverpoolu nigdy nie lubiłem kibicowałem im raz w finale LM jak grał Dudek i to nie ze względu na Dudka, tylko dlatego, że organicznie nie cierpię Milanu. Arsenal mnie kiedyś wpieniał, bo grały tam same żabojady, teraz ujdzie, ale i tak Wengera mam za wsioka w gajerku, choć na piłce to on się zna. Manchester lubię za to, że złoili tyłki szwabom w finale, a szwabów też organicznie nie cierpię i wcale za nimi w LM nie tęskniłem. Na dodatek jak byłem mały to wszyscy popylali po boisku w koszulkach ManU, ja sobie musiałem oczywiście najgorszego wybrać, bo Beckhama
. No i dla Manchesteru szacun za pracę Fergusona. To jest gość, drugiego takiego nie ma i kiedy odejdzie z piłki zrobi się naprawdę pusto, bo nie ma drugiego takiego fachowca na ławce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tiramisu ładne ściany
to nie będę gorszy ;phttp://i41.tinypic.com/viiadf.jpg http://i42.tinypic.com/68dhd3.jpg vote-for-mikey to zdołuje Cię jeszcze bardziej ... mam jeszcze w pokoju dwa plakaty ale już nie chciałem przesadzać ze zdjęciami
Ostatnio edytowane przez Wojtek 1906 : 12.01.2009 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czuję się gorszy :(
w moim pokoju Wiślacki to jest tylko szalik. Sentyment z dzieciństwa mam do Newcastle za niesamowitego Shearera. Moim zdaniem najlepszy napastnik końcówki wieku. ![]() .
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Serwują go w Częstochowie ale co to miasto ma wspólnego z Galicją?!
![]() To już nie ten sam smak, walnąć grzańca galicyjskiego pod portretem cesarza Austro-Węgier. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wojtek1906 miałam podobną choinkę
.Ja do Chelsea mam właśnie sentyment z dzieciństwa. Do dziś mi brzmi w uszach jak mój sepleniący braciak wymawiał tę nazwę ![]() Ważne, że miłość w sercu, w pokoju to tylko dodatek .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 12.01.2009 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a to u mnie niestety bombek na tyle nie miałem ... siostry zabrały niebieskie do swojej choinki ... babki to się zawsze ustawić potrafią
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Muchy w zimie nie latają. Znaczy jedna gdzieś w telewizji chyba o pseudonimie Anna bodajże była narzeczona najjaśniejszego pana Wojewódzkiego, księciunia nad księciuniami. Nie odbiegając ochoty
mi narobiłeś na galicyjski specjał więc znów jutro na uczelni będę tylko statystował. Prawie jak Wojtek Ł. ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|