The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2009, 20:15
Cytat:
Trzeba ich zmiękczać, a dopniemy swego.
Dokładnie, duża role odegra tutaj sam Garguła, który mógłby trochę po marudzić, on i jego menago są dobrzy w odgrywaniu szopek, 5 wywiadów dziennie do gazet, że teraz już nie ma motywacji do gry w GKSie, plus totalny brak zaangażowania na treningach może przynieść skutek w postaci tego, że GKS trochę zmięknie.

Za taki kontrakt jaki dostał powinien się trochę poświęcić, niech nie trenuje bo go głowa boli, niech olewa kompletnie Ulatowskiego, spóźnia się na treningi, można jeszcze wiele ciekawych rzeczy wykombinować między innymi prowokować bójki na treningach ale to już ostateczność
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.01.2009 o godz. 20:25.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.01.2009, 20:15
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
To że Matusiak zerwał przez nas negocjacje z Botem
Jeżeli o to mają do nas pretensje, to są głupsi niż na to wyglądają
Nie wiem, o czym wy w ogóle piszecie? Mamy przepłacać za słabych(w większości)piłkarzy, żeby nie robić sobie wrogów?
Myślicie, że Legię w Widzewie kochają za sprowadzenie Grzelaka i Wawrzyniaka za absurdalnie wysokie pieniądze? Fakt, mieli pewnie niezły ubaw, nie przeczę, ale to nie oznacza, że za następnych policzą im mniej. Lasy państwowe mają podpisane umowy na n-lat naprzód, cena drewna idzie w górę, za następny "talent" zapłacą jakby to był mahoń, doliczą jeszcze za "artyzm wykonania" i z pół miliona euro pójdzie z dymem.

Zresztą, o czym my tu w ogóle rozmawiamy, skoro i tak pieniędzy za dużo nie ma i albo ściągamy gości za darmo lub grosze, albo gramy wychowankami?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.01.2009 o godz. 20:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 11.01.2009, 20:18
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, duża role odegra tutaj sam Garguła, który mógłby trochę po marudzić, on i jego menago są dobrzy w odgrywaniu szopek, 5 wywiadów dziennie do gazet, że teraz już nie ma motywacji do gry w GKSie, plus totalny brak zaangażowania na treningach może przynieść skutek w postaci tego, że GKS trochę zmięknie.

Żeby tylko nie przegioł bo jak go nie puszczą i nie bedzie wogóle grał to do Nas przyjdzie bez formy którą powoli osiągnoł
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.01.2009, 20:29
Cytat:
Żeby tylko nie przegioł bo jak go nie puszczą i nie bedzie wogóle grał to do Nas przyjdzie bez formy którą powoli osiągnoł
Media, kibice, PZPN, Leo, by ich zjedli, no bo przecież jak to odesłać reprezentanta polski do rezerw przecież można było go puścić do Wisły Kraków jak go nie chcą, marnotrawią państwowe pieniądze itp. Garguła musi się terez zrobić z siebie debila, już mu się to udawało także nie będzie w tym rewelacji.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 11.01.2009, 20:35
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Media, kibice, PZPN, Leo, by ich zjedli, no bo przecież jak to odesłać reprezentanta polski do rezerw przecież można było go puścić do Wisły Kraków jak go nie chcą, marnotrawią państwowe pieniądze itp. Garguła musi się terez zrobić z siebie debila, już mu się to udawało także nie będzie w tym rewelacji.
Pewny jesteś? Skorża odesłał Łobodzińskiego i nikt nawet się (na szczęście) nie zająknął. Garguła, ma dać z siebie 100%, bez względu czy jest w Bełchatowie czy w Wiśle. Jeśli odpuści wiosnę w Bełchatowie, nie chcę go w Wisle widzieć.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.01.2009, 20:38
gigant napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że my będąc w podobnej sytuacji, 99% głosów na forum byłoby zgodnych z postępowaniem Bełchatowa, więc proponuję łeb w zaspę i odliczyc do dziesięciu. Ja się GKS-owi wcale nie dziwię, ba dziwiłbym się gdyby puscili Gargułę za grosze. Trzeba ich zmiękczać, a dopniemy swego.
A kto chce brać Gargułę za grosze? Uważasz, że propozycja ze strony Wisly jest benzdziejna? Ja się GKS-owi dziwię, bo sie ośmieszają - suma jaka sobie krzykneli nie jest za wysoka, ona jest absurdalna, ot co ...

A Waszych "rad", aby Garguła się poobijał to może GKS się go pozbędzie nawet nie ma sensu komentować
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 11.01.2009, 20:45
Cytat:
Pewny jesteś? Skorża odesłał Łobodzińskiego i nikt nawet się (na szczęście) nie zająknął. Garguła, ma dać z siebie 100%, bez względu czy jest w Bełchatowie czy w Wiśle. Jeśli odpuści wiosnę w Bełchatowie, nie chcę go w Wisle widzieć.
Widzisz to jest Twoje zdanie. Ja uważam, że on powinien zrobić wszystko aby do nas trafić teraz. I nie chodzi tu o odpuszczenie, tylko odstawienie szopki. Jestem zdanie, że nie zostawią Garguły jeśli nie będzie przejawiał ochoty do gry. Po zakończeniu okienka jeśli nic z tego nie wyjdzie, oczywiście normalny trening i dbanie o formę, można to robić nawet w młodej ekstraklasie. On dostał taki kontrakt, że odstawienie szopki teraz jest wręcz wskazane. Odnośnie Łobodzińskiego to sytuacja jest całkiem inna Skorża dawał mu więcej szans niż na to zasługiwał.

Nie chce żałować na koniec sezonu że nie zrobiliśmy wszystkiego aby ściągnąć Gargułe do nas już teraz. Jakoś nie będzie mnie obchodzić wtedy w jakiej formie jest Garguła. Okresy przygotowawcze są na tyle długie że spokojnie można dojść do optymalnej formy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.01.2009 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.01.2009, 20:46
gigant napisał(a):Wyświetl post
Pewny jesteś? Skorża odesłał Łobodzińskiego i nikt nawet się (na szczęście) nie zająknął. Garguła, ma dać z siebie 100%, bez względu czy jest w Bełchatowie czy w Wiśle. Jeśli odpuści wiosnę w Bełchatowie, nie chcę go w Wiśle widzieć.
Po pierwsze to my chyba nie mamy rezerw.
Po drugie , to weź pod uwagę to jaką prezentował formę Łobo
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Stary 11.01.2009, 20:47
Nikt nie radzi żeby się obijał
bo jaksię zacznie sezon to nawet go wołem nie wyciągniesz z GKS-u bo okno transferowe bedzie zamkniete
tylko teraz może pomarudzić jak ktoś napisał
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 11.01.2009, 21:07
Wydaje mi się że puszczą w końcu Gargułe,tylko się "droczą" (hajs,hajs,hajs-tak to czytaj). A i pewnie się już napalili na Zieńia albo Cantoro...
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.01.2009, 21:10
Jazda napisał(a):
i pewnie się już napalili na Zieńia albo Cantoro...
Pod warunkiem, że to geje.
Bo nie wiem pod jakim innym względem mieliby się na nich napalać
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Stary 11.01.2009, 21:11
Jazda napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się że puszczą w końcu Gargułe,tylko się "droczą" (hajs,hajs,hajs-tak to czytaj). A i pewnie się już napalili na Zieńia albo Cantoro...

To w takim razie jeżeli tak podchodzą do sprawy na ostatnim spotkaniu biznesowym,jezeli już bedą chcieli sie dogadać dać im nie więcej niż 100 000 € albo jeszcze lepiej Dawidowskiego
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.01.2009, 22:21
Wisla powinna zastosowac w przypadku Zurawskiego taktyke jak w postepowaniu z Gargula. Podpisac juz teraz kontrakt, ktory obowiazywalby od nowego sezonu i pozniej probowac przekonac Grekow do wczesniejszej sprzedazy zawodnika. Cos mi sie wydaje, ze oni bardziej pragmatycznie podeszliby do sytuacji...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 11.01.2009, 22:35
Sytuacja, z Gargułą jest skomplikowana. Rząd zapowiedział, że dość już sponsoringu państwowymi pieniędzmi profesjonalnych zespołów - tak, że Bełchatów każdą złotówkę powinien oglądać dwa razy zanim ją wyda bądź nie przyjmie.
Z drugiej strony nowy trener chce kimś grać.
Jeśli będą chcieli się na nas mścić to negocjacje mogą trwać długo a korzyść z pozyskania Garguły będzie dużo mniejsza bo nie zgra się z zespołem.

Jednak, jeśli za Gargułę miałby iść któryś z naszych zawodników to przedłużanie negocjacji dla GKS jest strzałem we własną stopę
Myślę, że ta cena jest tylko po dana żeby było, z czego schodzić i w przyszły tygodniu dogadają się.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.01.2009 o godz. 22:37.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.01.2009, 22:41
nesta napisał(a):Wyświetl post
Wisla powinna zastosowac w przypadku Zurawskiego taktyke jak w postepowaniu z Gargula. Podpisac juz teraz kontrakt, ktory obowiazywalby od nowego sezonu i pozniej probowac przekonac Grekow do wczesniejszej sprzedazy zawodnika. Cos mi sie wydaje, ze oni bardziej pragmatycznie podeszliby do sytuacji...

Raczej nie podejdą pragmatycznie, bo Larissa gra dobrze w tym sezonie i nie opłaca się im tracić jednego z najlepszych piłkarzy, gdy mają szanse na grę w PUEFA za rok.
Odpowiedz cytując
ultr4
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 11.01.2009, 22:56
Mauro Cantoro, Marek Zieńczuk, Marcin Baszczyński i Piotr Ćwielong

Po za Cwielongiem to chyba żaden z pilkarzy nie bedzie chcial przejsc do Belchatowa, gdzie ostatnio bardzo ograniczono pensje pilkarzy.
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 11.01.2009, 23:17
A ja mam nadzieje , że Ćwielong ,,odblokuje'' się jak Boguski i będzie jeszcze dobrym grajkiem. Dlatego dałbym mu jeszcze jedną szanse na pokazanie swoich umiejętności
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.01.2009, 00:53
Występuje róznica pomiędzy informacją podaną przez bajkopisarza Osucha (700k EUR) a informacją podaną w poście wcześniejszym (1 mln czyli około 250k EUR) jeśli chodzi o cenę za G.
Jeśli prawdą jest informacja druga to moim zdaniem znaczy że się dogadają.
Ciekawa jest sprawa z Żurawiem. Czytając jego ostatni wywiad (zamieszczony na www.wislakrakow.com) zaczynam odnosić niejasne wrażenie że głównym celem Żurawia jest nie tyle przejście do Wisły co raczej uzyskanie lepszego kontraktu w Larissie poprzez straszenie Wisłą. Ale to może tylko takie wrażenie...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.01.2009, 09:28
Nie rozumiem sytuacji z tym Malkowskim. Skorza niby go chcial ale nie podpisal kontaktu bo certyfikat by nie przyszedl na czas, na jaki czas ? Przeciez i tak byl koniec listopada, koniec ligi sie zblizal. Teraz jest wolny, mozna go wziasc ale nie - bedziemy testowac jakiegos ogóra z ligi indonezyjskiej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.01.2009, 09:30
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
jakiegos ogóra z ligi indonezyjskiej.
Żeby ten ogór nie okazał się kolejnym Dolhą, mówiąc oczywiście o aspektach sportowych (z czasów gry grał we Wiśle naturalnie). Małkowski był na testach i widocznie nie zaprezentował się należycie.

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 12.01.2009, 09:45
czyli wychodzi na to że główne wzmocnienia Wisły bedą po sezonie w lecie (Guła,Żuraw,Silanpaa). Hmmmm... czyżby wiec obecny sezon RN spisała na straty ?
Uważam to za bład, bo przy wzmocnieniu obecnego skadu 2-3 klasowymi zawodnikami (ofensywnymi głównie !! a nie kolejnymi defensorami !!) można spokojnie walczyc o mistrza 2009 .
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.01.2009 o godz. 10:09.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.01.2009, 10:03
No cóż-na dziś nie wygląda to dobrze...
Wyglada na to, że pieniędzmi nie śmierdzimy, a pomysłów na wzmocnienia też niewiele.
Jak nie będzie już wiosną Garguły to będzie bardzo ciężko o MP.
Beto -
Ćwielong jak nie zrobi znaczącego skoku jakościowego to będzie przydatny tylko jako zmiana taktyczna.
Gdzie Ci Arabowie z kasą Czyżby zamarzli po drodze?
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.01.2009, 10:14
arti napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Ci Arabowie z kasą Czyżby zamarzli po drodze?
słyszałem że idą na nogach jak chyba niejaki Gimenez (czy jak mu tam było) tyle że zapomnieli torby z kasą i musieli się wrócić więc będzie pewne opóźnienie
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 12.01.2009, 10:17
Powracając do tematu Garguły. Jeśli GKS chce rzeczywiście 1mln zł za 12 meczy w rundzie wiosennej to to wg. mnie nie jest partner do rozmów. Lepszy pożytek z tego mln to dać go jako dodatkową premie dla piłkarzy za wywalczenie majstra. Będą mieli chłopaki dodatkową motywację i tytuł niemal pewny, a na pewno pewniejszy niż z Gułą w składzie.
100 tys euro to max co bym im dał będąc na miejscu Bednarza. Dając więcej przepłacimy a co gorsze przyzwyczaimy późniejszych kontrahentów do płacenia wygórowanych cen. Za każdego będą nam śpiewać 30-40% więcej niż np Lechowi i Legii. Nie można się sfrajerzyć.
W GKS nie ma prywatnych pieniędzy. Są jak komuna. Zarządzanie finansami tego klubu jest beznadziejne. Są jak pies ogrodnika - sami nie wezmą innemu nie dadzą. Wiadoma sprawa, że Garguła nie będzie grał tam na 100% swoich możliwości. Ale kogo to obchodzi? Właściciela czyt. podatników?

Plusy wg GKS za niesprzedanie Guły teraz:
-zrobimy Wiśle na złość

Co GKS naprawdę straci:
-płacenie kontraktu dla zawodnika = 100 tys e
-strata gotówki = 100tys e
-Guła będzie balastem, niewolnikiem, zepsuje tylko atmosfere w klubie
-Ten kto podejmie decyzje o nie sprzedaży Garguły w normalnym systemie gospodarki rynkowej powinien stracić robote i w cv mieć wpisane bałwan...ale tam niestety komuna, emocje i strojenie fochów a nie interes. Szkoda nerwów i włosów na głowie, poczekajmy z nim do lata, bo nie ma z kim gadać.
Odpowiedz cytując
vilgefortis
Member

Od: 05.2005

Stary 12.01.2009, 11:32
Nie spodziewajmy się ustępstw i nie oczekujmy logiki postępowania od klubu, którym zarządza państwowy moloch. Gargamel przyjdzie w lipcu, tamci nie zarobią ale to my nadal będziemy narzekać na brak środkowego ofensywnego z prawdziwego zdarzenia.

Chciałem jednak o czym innym - bardziej interesuje mnie sprawa tego fińskiego bramkarza (Silanpaa). Gość chce i jest gotów grać u nas, umiejętności (jakieś) na pewno ma. Liga fińska faktycznie do mocnych nie należy, ale no nie podejrzewam, żeby go 2 razy z rzędu najlepszym bramkarzem wybierali bo jest grzeczny i miły. Jeśli nie za Pawełka, to chociaż jako zmiennika.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.01.2009, 11:59
Naprawde nie wiem ja komentowac nasze poczynania transferowe niby jest Gargula ale go nie ma, to samo z Beto (Czy w naszym klubie pojawil sie juz jego certyfikat), ma byc Zurawski ale go nie ma (nie bedzie), co do bramkarza z Indonezji to mielismy napastnika z Indii fakt ze nie gral zle ale mam nieodparte wrazenie ze coraz blizej nam do pierwszego Eskimosa w ekstraklasie.

Co do calej wymiany z GKs-em wziasc Cantoro, czy Zienczuka to nie problem ale pamietajcie ze takich kontraktow jakie oni maja w Belchatowie sie (juz) nie placi a umowmy sie ze w obecnej formie nie sa warci tych pieniedzy, dlatego jesli nie zmienimy naszej oferty to czarno widze pomyslny finisz neocjacji.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.01.2009, 12:41
Cytat:
iekawa jest sprawa z Żurawiem. Czytając jego ostatni wywiad (zamieszczony na www.wislakrakow.com) zaczynam odnosić niejasne wrażenie że głównym celem Żurawia jest nie tyle przejście do Wisły co raczej uzyskanie lepszego kontraktu w Larissie poprzez straszenie Wisłą. Ale to może tylko takie wrażenie...
To odnosisz mylne wrażenie.
Jeżeli rzeczywiście Żuraw by tak zrobił, to byłby z niego kawał ch*ja.
Ale to raczej Twoja bujna wyobraźnia.

Co do Fina, to teraz go nie weźmiemy, zresztą nie wiem czy te wzmocnienie jest już teraz konieczne. Bardziej chyba w tej chwili potrzeba nam graczy z przodu. Na Żurawia tera też nie mamy co liczyć. Ktoś tam pisał, że moglibyśmy go już zakontraktować, ale to chyba nie wpływa dobre na graczy, takie pół roku przerwy...Poza tym, czy w lidze greckiej tak można? Hmmm....

No cóż, miejmy nadzieję, że w/w gracze to nie ostatni jakimi się interesujemy.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.01.2009, 12:43
Dzisiaj rozpoczynamy przygotowania do sezonu. W kadrze jest jeden nowy zawodnik - napastnik Beto - więc nie jest źle. Czy to jednak wystarczy, żeby skutecznie walczyć o mistrzostwo Polski w tym sezonie? Moim zdaniem nie.

Wygrana w tegorocznych rozgrywkach ligowych jest kluczowa, gdyż po raz pierwszy od połowy lat 90 polski klub ma realne szanse na awans do ligi mistrzów. Powinniśmy zrobić wszystko co w naszej mocy żeby zdobyć tytuł. Pierwszy krok już poczyniliśmy podpisując kontrakt z Gargułą. Należy jednak zrobić wszystko, żeby zagrał on w Wiśle już na wiosnę. Żeby walczyć o mistrzostwo nasza pomoc musi wreszcie posiadać poważne argumenty ofensywne, a Garguła z dużym prawdopodobieństwem je zapewni.

Nie wiem na co liczy nasze szefowstwo odnośnie skrzydeł. Być może na motywacje Zieńczuka, chcącego zasłużyć na nowy kontrakt oraz życiową formę Łobodzińskiego. Moim zdaniem jest to bardzo ryzykowne postępowanie. Może okazać się, że znów naszym jedym skrzydłowym na ligowym poziomie okaże się Małecki. A to nie wróży dobrze naszym szansom.

Pojawiły się głosy, że okienko transferowe dopiero się otwarło i nie ma sensu jeszcze narzekać. Owszem, na transfery mamy czas. Nowi zawodnicy powinni jednak pojawić się w klubie jak najwcześniej, żeby przepracować z zespołem okres przygotowawczy i myślę, że każdy z nas to rozumie. Pod koniec lutego jest czas na uzupełnienia, a nie na poważne transfery. Przed otwarciem okienka chyba nie ma zakazu prowadzenia scoutingu, ustalania listy życzeń i negocjowania transferów. Rozumiem, że interesują nas zawodnicy darmowi i nie można z nimi prowadzić negocjacji do wygaśnięcia kontraktu (lub wczesniej niz 6 miesiecy przed wygasnieciem) ale wszystkie ruchy transferowe powinny byc zaplanowane duzo wczesniej. Po 2-3 tygodniach od otwarcia okna wczystko powinno być jasne. Tym czasem u nas się na to nie zanosi.

Jeszcze jedna rzecz. Konieczność wyszukiwania darmowych zawodników i brak poważnych środków na transfery wskazuje niestety, że osoby decydujące o polityce finansowej klubu nie zdają sobie sprawy z tego jak ważne jest zdobycie mistrzostwa w tym sezonie. Wskazuje to na bardzo płytki i jednowymiarowy sposób rozumowania naszych zarządców (zarządcy?). Jak inaczej nazwać brak determinacji we wzmacnianiu drużyny w obecnym sezonie?
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 12.01.2009, 12:54
Arked napisał(a):Wyświetl post
Wskazuje to na bardzo płytki i jednowymiarowy sposób rozumowania naszych zarządców (zarządcy?).
Jezeli sie uda to ok, jesli nie to nastapi kolejna wymiana dyrektora sportowego i trenera. I tak w kolo macieju.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.01.2009, 13:06
To trochę dziwne, gdyż przed tym sezonem, podobno tak napalaliśmy się na Nei'a (ponad 700k euro?), Tristana (kontrakt 500 k euro?), w prasie nawet mówiono o Smolarku(żal?). Tak niby Cupiał chciał wejść do LM ^^ Czar prysł po tym, jak trafiliśmy na Barcę...

To może chłop sobie sprawy nie zdaje, o co walczymy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów