|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
O dziwo właśnie nic wielkiego. Rok 2010. W 2007 ; 3 miejsce + Puchar PZPN . 2008 kompletny blamaż 8 miejsce i 0 pucharów. 2009 Potrójna Korona i awans do LM a po odpadnięciu awans do P.Uefa. Obecnie rok 2010 po 16 kolejkach jestem 2 za Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ehh ten lambo nie chce do mnei przesc, moze jakies inne propozycje?
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
Pytanie, mam laptopa Core Duo 1,8ghz, 1gb ramu, reszta niewazna, bedzie oryginalka smigala? Bo pirat zamulal strasznie, a nie wiem czy jest sens wydawac hajs. Tryb 3D i jego dzialanie mnie srednio interesuje, chodzi mi o sama gre, przetwarzanie i ogolna szybkosc. Bo przeciez ile mozna grac w 2008
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podobno ta ostatnia łatka też nie jest bezbłędna. Wedle opinii internautów może się zdarzyć, że w zespole pojawi się nagle jakiś anonimowy zawodnik ze sporymi zarobkami, którę mogą znacznie obciążyć budżet. Miał już ktoś z Was taki przypadek?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wang Dalei to klasa
Poza tym, jest jeszcze Adam Stachowiak z Odry bodajze. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Już mnie powoli zaczyna wkurzać ten Manager, mam bodajże 8 graczy z pierwszej 11 z 5 gwiazdkami według asystenta, reszta ma 4 gwiazdki, Brożkowi zdarza się mieć 6, a mimo to wciąż nie moge wygrać mistrzostwa Polski;/. Z Lechem wygrywam 6:2, z Legią 4:0, a przegrywam np. z Odrą Wodzisław czy z Wisłą Płock i bardzo często się zdarza, że jakiś zawodnik akurat zagra przeciwko mnie mecz życia;/. Nie wiem czy to wina taktyki, niezgrania zespołu, dużo nowych twarzy, czy nie wiem z czego;/
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duzo nowych twarzy od poczatku pierwszego sezonu to tez niedobrze, bo nowi zawodnicy musza sie zaadoptowac w nowym otoczeniu, zanim zgraja sie z zespolem i stana sie jego czescia musi minac troche czasu. Nalezy ich wprowadzac powoli, nie na chama od razu wszystkich, niektorych wyslac do rezerw, niech tam sie rozegraja i wowczas pomalu wprowadzac do pierwszej druzyny, wpuszczajac na 20-30 minut.
Poza tym mozesz miec klopoty z motywacja zawodnikow. Jezeli wygrywaja z Lechem i Legia, a dostaja od Odry, czy innego Plocka to wszystko wina kiepskiej motywacji. Wszystko lezy w ich glowach i odpowiedniego nastawienia przed spotkaniem. Moze popatrz jak reaguja na konferencje, na rozmowy motywacyjne przed spotkaniem i sprobuj z tym pokombinowac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Podczas instalacji zamyka mi się okno, co może być przyczyną?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś dobrą uniwersalną taktykę do Fm'a 2008? Patch 8.0.2 ?
Kurde próbuje coś stworzyć a tu lipa:/ Nie chcą grać chłopoki Chodzi mi o mocniejsze kluby. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co zrobic jezeli kibice i zarzad "sa zaniepokojeni forma jaka ostatnio prezentuje xxxx" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Odstawić od pierwszego składu, niech chłopak zobaczy że gra piach i się zmotywuje.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja potrzebuje jakiegoś dobrego,niedrogiego napastnika do Wisełki
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kamyk- http://i39.tinypic.com/2ypk77k.jpg http://i43.tinypic.com/2v9mt.jpg tą taktyką grałem valencia- mistrz w 2 i 3 sezonie, LM w 3, bayernem mistrz w 1 i 2 sezonie, dortmundem mistrz w 3. i teraz porto w 3 sezonie zacząłem. wcześniej 2 sezony w porto grałem tą http://i44.tinypic.com/10xyc9g.jpg http://i43.tinypic.com/t4vinl.jpg 2 i 1 miejsce. w LM ćwierćfinały. w obu najważniejsi są skrzydłowi. a ten środkowy ofensywny- im lepszy tym lepiej ;P ważne zeby podał czasem czy strzelił. pojedynczym piłkarzom też daje oddzielne wskazówki ale za dużo by pisać. jak ktoś ciekawy to pisać... no i w 1 taktyce musi być dobry defensywny pomocnik. i na koniec jak gram na wyjeździe to suwaki przesuwam na defensywa, własna połowa i kontrataki. uf... pzdr.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Hmm ... Cristaldo, Kadlec
Oczywiście na początku nie będą super snajperami ale po sezonie, no może dwóch zaczną się wyrabiać. Wczoraj sprzedałem Marka Zieńczuka do Lyonu za 10 MLN ... <wow> Brożka do Benfici za 3,6 MLN ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 11.01.2009 o godz. 14:16.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Stephen Worgu super napadzior !! ewentualnie D.Nowak
Ostatnio edytowane przez Bobic : 11.01.2009 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a ja mam takie coś, że gram na patchu 9.0.2 cracka mam jakiegos ale nie moge wziac udzialu w konferencji przez co nie da sie kontunuowac gry, ma ktos "dobrego" pod tym wzgledem cracka
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Opętany, proszę wrzuć jeśli masz swoją taktykę na jakiś serwer!
Pozdrawiam i z góry dziękuje. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ja własnie rozpoczołem mój trzeci sezon w klubie dostałem 10 milionów Euro na Transfery i pan Bogusław Cupiał zaoferował mi 4 letni kontrakt.
Aha i udało mi sie pozyskac Marco Materatzzim, P.Kaznierczaka i kibice uznali to za transfer stuleci!
Ostatnio edytowane przez Bobic : 11.01.2009 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli pewnie grasz na piracie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
jk mozesz wklej jego atrybuty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo troche dziwna sprawa z tym Materazzim, z tego co mi wiadomo, to takie bledy pojawialy sie albo przez zle cracki, albo w normalnej wersji gry, bez patcha
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|