|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest jakis sens negocjowania (zwiekszania) umowy klubu ze mna jako managerem ? Sa z tego jakies korzysci ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez parumbuła : 10.01.2009 o godz. 01:30.
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A 1 mecz? Poszedłem z ojcem na sektor B na spotkanie Wisły z Polonią Warszawa. Ale to był mecz zespołów młodzieżowych który decydował czy Wisełka zdobędzie mistrzostwo juniorów No i już wtedy na boisku śmigali bracia Brożkowie... A rok? 96 lub 97 Pzdr i mam nadzieję Mario że zrobisz wyjątek dla mnie...
Ostatnio edytowane przez Łukasz1987 : 10.01.2009 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
tak jak awansujesz to taka opcja się pojawi, ja zawsze gram angielska ligę od samego dołu i jak chyba awansowałem o dwie klasy to dostawałem wiadomość że nadszedł historyczny moment dla klubu, że staliśmy się profesjonalnym klubem
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Panowie czy w oryginalnej wersji gry mieliście w polskiej lidze herby klubów, czy nie? Wczoraj nabyłem oryginał i po wczytaniu gry herbów nie ma? Mam zmienić coś w ustawieniach czy może wgrać jakiś dodatek?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Musisz wgrać sobie dodatki, są z herbami klubów, z fotkami zawodników, z koszulkami a nawet ze stadionami. Poszukaj tu: http://www.fmforum.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
U mnie własnie pan Cupiał złozył dymisje i chce oddac klub innemu członkowi zarządu ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
dla 9 osób od których dostałem wiadomość na priv ? Jeśli dobrze liczę to zostało jeszcze jedno miejsce wolne. Czekamy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
]a na Reymonta 28.07.2004 Wisła Kraków 4-0 Wisła Płock |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie chce keya, ale chcę się pochwalić
Mój pierwszy mecz to derby jeszcze za Heńska, bodajże 2004 rok ]![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wisła Kraków -Zagłębie Lubin 2:1 (2007-12-09) Foty niestety nie posiadam z tego meczu;]
Zieniu wtedy czarował... no i jeszcze Kosa...ehh;] ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sevi, parambuła oraz Genio w takiej kolejności dostaniecie klucz. Nie mogę podać wam go jednocześnie, więc ten pierwszy niech wykorzysta go tylko raz !
;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja dziś wygrałem z CFR Cluj 1:3
drugi mecz w grupie UEFA i drugie miejsce teraz będę grał z CSKA Moskwa o pierwsze miejsce ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Właśnie wygrałem kolejny meczyk w pucharach strasznie się męczyłem z tym Zenitem najpierw 0-0 na wyjeździe a u siebie Wachowicz strzela na 1-0 a później oblężenie Częstochowy ale udało się teraz Juventus więc pewnie już koniec zabawy w pucharach
.W lidze pierwsze miejsce z przewagą 10 punkcików nad legła wiec Majstra już mam.Zawodników polecam z Kostaryki Śp Celso Borges Op Marvin Angulo Borbón młodzi i jak na polska lige znakomici a na pewno Wachowicz z arki i Francuza napadziora Cyril Thereau no i Lewandowskiego z lecha jak na polska lige wymiatają ale i tez w pucharach nie graja źle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widze, ze nikt nie pomoze, wiec bede musial kupic gre, ehh szkoda;/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kup, odpalisz cd keya
** To jak to jest? Jeden CD Key można używać na 5 komputerach? Wklepać do pirata i już? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
not well-formed9invalide token) at line 1of full_window.xml !! panowie wyskakuje mi taki błąd co mam zrobic
Gra jest orginalna wgrałem trening Tuuga i mi cos takiego wyskakuje! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy u was też tak po kilku sezonach Śląsk i Górnik wymiatają? A dokładniej to Sotirović i Pinto? U mnie walą po 20 goli przynajmniej w sezonie, a mam już 2012 i jeszcze nikt ich nie kupił
![]() ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wielkie dzieki Mario nh
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje dobrego bramkarza do Wisełki za niewielkie pieniadze, kogo polecacie?
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ja się muszę pochwalić że właśnie przed chwilą będąc trenerem Wisełki złapałem posadkę w reprezentacji Kamerunu
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jest ktos chetny na zrzute? jest nas czworka i brakuje jednej osoby. jutro kupuje gre, wiec cd-key najpozniej we wtorek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
na allegro? po ile to wychodzi, 20 zl, ta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Grając Wisłą dopiero w 3 sezonie zdobyłem MP. Obecnie zbyt bardzo wkurza mnie ten błąd, że te same zespoły z Polski grają przez 2 lata w pucharach. Dlatego zacząłem od najniższej ligi angielskiej, Blue Square South, prowadzę AFC Wimbledon. Klub półzawodowy, nikogo nie znam. Sprowadziłem paru Polaków z wolnego transferu, w tym Adama Giesę (kojarzy ktoś?). Uznano go za super gwiazdę. Zobaczymy jak mi pójdzie, na razie po 6 meczach 5 miejsce, bilans 4-0-2
|
|
|