The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2009, 20:26
Nawet jeśli chcieliby 300 tys euro - przecież są to takie kolosalne pieniądze, że nie warto ich płacić.
Zgroza panowie, jaci Ci działacze są pazerni. Żeby nie wydać na zawodnika, który pomógł by w zdobyciu mistrza, bo jak nie zdobędziemy to z pare milionów zlotych, w plecy. Nie ma jak zdrowy rozsądek i brak wizji przyszlości
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.01.2009, 21:13
skeba napisał(a):Wyświetl post
Nawet jeśli chcieliby 300 tys euro - przecież są to takie kolosalne pieniądze, że nie warto ich płacić.
Zgroza panowie, jaci Ci działacze są pazerni. Żeby nie wydać na zawodnika, który pomógł by w zdobyciu mistrza, bo jak nie zdobędziemy to z pare milionów zlotych, w plecy. Nie ma jak zdrowy rozsądek i brak wizji przyszlości
Podlicz sobie, ile pieniędzy wydaliśmy w kilku poprzednich okienkach razem wziętych, to może dojdziesz do tego, czy 300 tys. euro to dużo, czy mało. Zwłaszcza za półroczne wypożyczenie...
Poza tym, trzeba jeszcze te pieniądze mieć, a nasze ruchy transferowe na to raczej nie wskazują.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 09.01.2009, 21:19
Ja nie rozumiem jednego dlaczego wszyscy podniecaja sie ze otwarto okienko, ile okienko trwa, kiedy je zamykaja przeciez zawodnikow z karta na rece mozna pozyskac poza oknem transferowym...
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.01.2009, 21:22
coz nie wiem na co licza w PGE, ale tak to juz jest w klubach sponsorowanych przez panstwowe kolosy.

Gargula na pewno nie wlozy 100% sil w ta runde, jezeli tam zostanie i nikt mi nie wmowi, ze bedzie inaczej. Na pewno nie zaryzykuje kontuzji etc. A wiec my stracimy go na runde, ale PGE tez nic nie zyska, a podwojnie straci. Musza przeciez wyplacic pensje..
To jest taki paradoks tego przepisu, ze pol roku przed wygasnieciem mozna podpisac umowe. Zaowodnik, ktory zostanie w swoim dotychczasowym klubie na te 6-mcy nie bedzie sie na maksa przykladal, bo nie oplaca sie to ani jemu samemu, ani przyszlemu pracodawcy..
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 09.01.2009, 21:24
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Sądzę, że nie dajemy mniej niż 100 tys euro, do tego dochodzi zejście z kosztownego kontraktu, niby to jest prawie za darmo ? To dobra cena za zawodnika, z którego nie będą mieli już pożytku.

PS. Uważam, że my mieśmy w dup** gdzie pójdzie Kosowski. Jak rozwiązaliśmy kontrakt to mógł robić co chciał. Jan Urban mocno akcentował to, że go chce.

to Garguła ma jakąś kontuzje czy co ? że przez pół roku w piłkę nie będzie grał ?
Tylko mi nie mów że się będzie oszczędzał i nie będzie się angażował w grę, bo takie "oszczędzanie" może się dla niego skończyć tym że posiedzi pól roku na ławce, a w tedy to będzie w takiej formie jak Łobodziński
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.01.2009, 21:25
Cytat:
Podlicz sobie, ile pieniędzy wydaliśmy w kilku poprzednich okienkach razem wziętych, to może dojdziesz do tego, czy 300 tys. euro to dużo, czy mało. Zwłaszcza za półroczne wypożyczenie...
Poza tym, trzeba jeszcze te pieniądze mieć, a nasze ruchy transferowe na to raczej nie wskazują.

A teraz drogi Wilku przeanalizuj sobie, ile otrzymaliśmy pieniędzy za transfery (Błaszczykowski, Żurawski, Szymkowiak i Franckowski), a teraz spójrz na to, ile my wydaliśmy. Wymieniaj wilku te transfery, i te pieniądze, któe rzekomo przepuściliśmy w ostatnich okienkach.
Ostatnio edytowane przez skeba : 09.01.2009 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.01.2009, 21:29
Nie ma się co oszukiwać, ale w Wiśle ewidentnie nie środków na transfery gotówkowe. Jeśli już to może by się znalazło 100-300 max. Budżet jest jaki jest i tyle. Trzeba się z tym pogodzić i szukać grajków, którym się kończą kontrakty. Szansą na sprowadzenie darmowego Romeu jest odejście Cantoro lub Sobola itd. Muszą się też pojawić oferty na Niedzielana czy Łobo.
Własciciel Polonii zatrudnił sobie doradce Tony'ego Bruinsa Slotai już są tego efekty - Przyrowski w Tot. Może zamiast Kazimierskiego zatrudnić jakiegoś trenera co ma kontakty w Europie np. Fransa Hoek'a. Wiem, że drogi ale to inwestycja.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez czesiu : 09.01.2009 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.01.2009, 21:41
nie ma chętnych na Niedzielana.Może jeszcze odzyska dawną forme ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html

Co do Żurawia to jak piszą może jednak wylądowac tam gdzie wielu dawnych Wiślaków czyli na Cyprze wiec trzeba sie spieszyc !!!

http://www.weszlo.com/news/2107
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.01.2009 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.01.2009, 22:08. Ostatnie Zdanie
http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137...w_PGE_GKS.html
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 09.01.2009, 22:14
Jak udało nam się dowiedzieć, jest już jednak niemal przesądzone, że Garguła w rundzie wiosennej będzie występował w Bełchatowie. Na sprzedaż reprezentanta Polski już zimą zgody nie wyraża Ulatowski.

A ten sam Ulatowski mówił, że Guła wybierając Wisłę dobrze zrobił i powinienien mu pozwolić odejść już teraz.!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 09.01.2009, 22:17
Jestem zaskoczony tym, czego Wisla rzekomo oczekuje za Niedzielana.
Rozumiem, ze na tym transferze wtopilismy nieco kasy, ale raczej nie wydaje mi sie, aby za pilkarza, ktory strzelil lacznie 3 bramki przez ostatnie dwa i pol roku, ktokolwiek raczyl wylozyc 400 tys. euro.
Raczej spodziewalem sie, ze Bednarz do rozstania, bedzie sklonny przekonywac Niedzielana jakas skromna pozegnalna kwota, byle tylko zesjsc z kosztow jego niemalego kontraktu.
Dziwna sprawa.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 09.01.2009, 22:21
Jeśli się na kogoś powołujecie to podawajcie źródło informacji bo inaczej wygląda to niepoważnie i takie posty nadają się do skasowania
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.01.2009, 22:28
Nie zdziwiłbym się gdyby Ulatowski powiedział albo Łukasz zostaje do Lipca albo nie przychodzę. Pewnie bał się że bez Łukasza nic nie ugra w lidze. Taki tam trenerek z niego jak ze mnie ksiądz.
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 09.01.2009, 22:46
Co do Żurawia to jak piszą może jednak wylądowac tam gdzie wielu dawnych Wiślaków czyli na Cyprze wiec trzeba sie spieszyc !!!

http://www.weszlo.com/news/2107[/QUOTE]

Dla mnie te "felietony" na weszło to jest żenada i 7 metrów mułu. Nie dość, że nie podpisane z imienia i nazwiska, czyli od razu można walić niezłe farmazony i koloryzować jak choćby w przypadku Żurawskiego. Od razu widać, że wypowiada się ktoś kto nie śledzi w ostatnich sezonach kariery Żurawia (gorsze statystyki w pewnych okresach są nie jego winą, bo Celtic to klub który co roku wzmacnia linię napadu i konkurencja jest ogromna - a poza tym w ostatnim roku Żuraw naprawdę bardzo dobrze radzi sobie w silniejszej od polskiej lidze greckiej) ale przecież jak to modnie tak fajnie komuś przywalić i przykozaczyć jakimiś niesamowitymi porównaniami. Tak samo mnie śmieszy komentarz dotyczący sytuacji PGE. Mają gorszą sytuację finansową, kurek przykręcony (tak trudno zrozumieć) ale przecież można tak fajnie się powyśmiewać. Żenada. Jaki jest sens tego że te felietony ukazują się w internecie? Czy mają jakąś wartość?

Powiedzmy, że jak na weszło wypowiada się piłkarz, podpisuje się, opowiada o sobie w ostatnim czasie, ocenia to to jest ciekawe, bo bierze odpowiedzialnośc za to co pisze i jest kompetentny by pewne sytuacje przedstawiać, bardziej wiarygodny. A te anonimowe feleietony co widziałem na weszło to dla mnie żenada.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.01.2009, 22:48
ja moge dać 100 zl miesięcznie na Żurawia kto sie dołoży?
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.01.2009, 22:55
Myślałem ,że DZIAŁACZE z Bełchatowa są bardziej rozgarnięci ale widać się pomyliłem. Z resztą oni pomimo tych wielkich pensji ,które doją z państwowego molocha są i tak strasznie pazerni i tylko czekają ile im Wisła wsypie siana do kieszeni na boku za jeden zasrany podpis. Krótko mówiąc czekają na to żeby Guła albo ktoś z Wisły poza kasą dla klubu za wypożyczenie na pół roku dał im jeszcze w łapę. Typowa mentalność figuranta na państwowym który przyszedł się za wszelką cenę nachapać bo za chwilę go ****a nie będzie. A głosy ,ze niby Ulatowski ma niby coś do powiedzenia to są po prostu śmieszne. Janas owszem. Gość z doświadczeniem więc nie dał sobie pluć na buty. Ale Ulatowski chłopak od rozstawiania tyczek na treningach. On nawet bez Garguły z pocałowaniem w rękę by tę posadkę przyjął.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 09.01.2009 o godz. 22:58.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.01.2009, 23:03
Spodziewałem się trochę "innego" startu tego okienka w naszym wykonaniu. Wiem, że podpisaliśmy Gargułę, na którego wykupienie nie mamy teraz kasy, podpisaliśmy także Beto czyli anonimowego gościa z Brazylii, którego na pewno nikt z naszych działaczy nie widział na żywo. Moim zdaniem coś tu nie gra. Osobiście myślałem, że będziemy ściągać graczy, których obserwowaliśmy, gdzie byliśmy może nawet już po słowie z jakimiś klubem a tu okienko startuje i klapa kompletny brak przygotowania. Bierzemy napastnika, którego podsyła nam menadżer, na celowniku mamy 33 letniego Żurawskiego. Dla mnie to nic innego jak kompletny objaw bezradności. Mówcie co chcecie ale Lech zrobił szybko transfery, widać że nic nie odbyło się tam przypadkowo bo obserwowali tych zawodników. My po raz kolejny bazujemy na darmowych zawodnikach, delikatnie mówiąc nie ma kasy na transfery. Wszystko odbywa się na zasadzie przypadku. Jeśli przegramy mistrza, to w trakcie trwania tego okienka. Jesteśmy na dobrej drodze aby to zrobić. Nie mówcie, żę panikuje, gołym okiem widać, że nie ma kasy.

Nie wiem co robił w trakcie trwania sezonu Bednarz i jakie ma pole manewru ale na pomysł zatrudnienia Garguły na to nawet zwykły kibic może wpaść. Z Żurawskim podobnie. Dodam, że np mi też można byłoby wkręcić napastnika za darmo. Do tego nie trzeba wcale dyrektora sportowego bo jak na ten moment okazuję się że Bednarz nic nie pokazał. Ale mówię nie che go oceniać bo nie wiem jakie ma pole manewru.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.01.2009 o godz. 23:13.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.01.2009, 23:09
Ciekawie będzie gdy się okaże że:

1. Garguła przyjdzie od lipca
2. Certyfikat Beto nie nie zostanie wydany z Brazylii (bo ichnia federacja przyzna rację Palmeiras)
3. Za Żurawia Grecy krzykną 0,5 mln EUR i bedzie wolny dopiero od lipca
4. Testowani bramkarze okażą się być na poziomie tych z letniego okienka i zostaniemy tylko z Pawełkiem i Cebanu.

Czy wtedy JB stanie się znowu łysym ch... ?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 09.01.2009, 23:12
wislak68 napisał(a):Wyświetl post

2. Certyfikat Beto nie nie zostanie wydany z Brazylii (bo ichnia federacja przyzna rację Palmeiras)
4. Testowani bramkarze okażą się być na poziomie tych z letniego okienka i zostaniemy tylko z Pawełkiem i Cebanu.

co poradzic skoro pieniedzy na transfery nie ma.Takie to są problemy jak sie bazuje na darmowych zawodnikach.
Czasem za darmo trafi sie taki koleś jak kiedyś Franek ale to raz na 10 lat który troche tych bramek dla Wisełki nastrzelał
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.01.2009 o godz. 23:28.
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.01.2009, 23:17

Myślę, że aż tak źle nie będzie, chociaż punkt numer 4 jest najbardziej prawdopodobny i tak pewnie się stanie. Mario i Ilie.
O Gułę i Żurawia napewno będzie ciężko, tym bardziej ze Wisła(Cupiał?) nie lubi wydawać za "dużo" pieniędzy.
Co do Beto, to już raczej nic na przeszkodzie nie stanie.

PS: Powiem tak. Jakbyś wislak68 zagrał w stsie system 3z4 a zdarzenia to byłyby punkty od 1-4 to jest duże prawdopodobieństwo, że trafiłbyś ten kupon OBYM SIĘ MYLIŁ.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 09.01.2009, 23:22
Nie, nadal nim będzie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 09.01.2009, 23:38
Spodziewałem się trochę "innego" startu tego oknieka w naszym wykonaniu. Wiem, że podpisaliśmy Gargułę, na którego wykupienie nie mamy teraz kasy, podpisaliśmy także Beto czyli anonimowego gościa z Brazylii, którego na pewno nikt z naszych działaczy nie widział na żywo. Moim zdaniem coś tu nie gra. Osobiście myślałem, że będziemy ściągać graczy, których obserwowaliśmy, gdzie byliśmy może nawet już po słowie z jakimiś klubem a tu okienko startuje i klapa kompletny brak przygotowania. Bierzemy napastnika, którego podsyła nam menadżer, na celowniku mamy 33 letniego Żurawskiego. Dla mnie to nic innego jak kompletny objaw bezradności. Mówcie co chcecie ale Lech zrobił szybko transfery, widać że nic nie odbyło się tam przypadkowo bo obserwowali tych zawodników. My po raz kolejny bazujemy na darmowych zawodnikach, delikatnie mówiąc nie ma kasy na transfery. Wszystko odbywa się na zasadzie przypadku. Jeśli przegramy mistrza, to w trakcie trwania tego okienka. Jesteśmy na dobrej drodze aby to zrobić. Nie mówcie, żę panikuje, gołym okiem widać, że nie ma kasy.

Nie wiem co robił w trakcie trwania sezonu Bednarz i jakie ma pole manewru ale na pomysł zatrudnienia Garguły na to nawet zwykły kibic może wpaść. Z Żurawskim podobnie. Dodam, że np mi też można byłoby wkręcić napastnika za darmo. Do tego nie trzeba wcale dyrektora sportowego bo jak na ten moment okazuję się że Bednarz nic nie pokazał. Ale mówię nie che go oceniać bo nie wiem jakie ma pole manewru.
Uderz w dzwon...
Bardzo ciekawe uwagi. W dużym stopniu jestem się w stanie z nimi zgdzić. Ale....

1. Jak rozumiem absolutnym priorytetem w tym okienku był ofensywny pomocnik a konkretnie Gargamel. Podchodziliśmy go już od jakiegoś czasu i wydaje mi się że wbrew pozorom JB włożył bardzo dużo pracy w to żeby ten transfer dopiąc (w warszawskiej prasie zarzucają działaczom Legii że w porównaniu z Bednarzem, który podobno codziennie wisiał na telefonie G i jego managera byli oni zbyt pasywni).
2. Jeśli prawdą było by to że Beto jest brany tylko w oparciu o rekomendacje managera to byłby to skandal. Wydaje mi się jednak że przed decyzją o transferze był on obserwowany. Prasa wspominała że w październiku B był w Brazylii i obserwował wyselekcjonowanych wcześniej piłkarzy. Potwierdzałaby to również wypowiedź Beto w wywiadzie gdzie wspomniał że zainteresowani nim byli Rosjanie ale już wcześniej dał słowo Wiśle. Mam szczerą nadzieję że Beto nie jest brany w ciemno ale stoi za tym jakaś praca. Jeśli nie jest to prawda to zgadzam się z Tobą: jajca.
3. Jeśli chodzi o transfery Lecha to wszystko wyjdzie w praniu. Jest faktem że poprzednie okienko mieli pod tym względem fantastyczne. Praktycznie każdy transfer (Lewy, Arboleda, Peszko, Stilić, Turina) był na plus. Osobiście nie wierzę w to że był to efekt jakiegoś nadzwyczejnego systemu selekcji (jeśli taki system by istniał to już dawno funkcjonował by w lepszych klubach zachodnich). Mieli po prostu szczęście. Jeśli chodzi o transfery z tego okienka to nie do końca zgodzilbym się z Twoją opinią o ich profesjonaliźmie. Prawdą jest że poszło szybko ale jednocześnie tak jak by po najmniejszej linii oporu: udało się ze Stiliciem bierzemy Bośniaków. Zobaczymy czy to wypali. Osobiście mam spore wątpliwości.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 09.01.2009 o godz. 23:44.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 10.01.2009, 00:01
skeba napisał(a):Wyświetl post
A teraz drogi Wilku przeanalizuj sobie, ile otrzymaliśmy pieniędzy za transfery (Błaszczykowski, Żurawski, Szymkowiak i Franckowski), a teraz spójrz na to, ile my wydaliśmy. Wymieniaj wilku te transfery, i te pieniądze, któe rzekomo przepuściliśmy w ostatnich okienkach.
Ja nie muszę niczego analizować, od tego jest Rada Nadzorcza.
Chyba, że zakładasz, że Bednarz ze Skorża są zdeklarowanymi przeciwnikami transferów gotówkowych.
A tak na marginesie - Wilku to nie ja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.01.2009 o godz. 00:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.01.2009, 01:18

Dla mnie za odpuszczenie Lewandowskiego będzie takim na wieki wieków.
:/
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 10.01.2009, 01:30
irman napisał(a):Wyświetl post
A Marcelo to betka?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.01.2009, 02:14
To chyba cena 'odpuscila' Lewandowskiego nie Lysy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 10.01.2009, 02:28
Sądzę, że nie dajemy mniej niż 100 tys euro, do tego dochodzi zejście z kosztownego kontraktu, niby to jest prawie za darmo ? To dobra cena za zawodnika, z którego nie będą mieli już pożytku.
Nie będą mieli pozytku? Bełchatów bez Garguły, nawet średnio grającego, zostaje z dziurą w środku i to taką, że nie bedą jej mogli załatać. W kazdym razie nie za 100k euro + 100k kontraktu czy ile on tam mial. Efekt dla nich będzie taki, że zlecą w tabeli i z pucharów będą nici.

Uważam również, że jeżeli chcą 1 mln PLN za niego to my powinnismy czym prędzej na to przystać bo akurat tutaj my mamy najwięcej do stracenia. Taki "transfer" ma się okazję zwrócić jeszcze w tym roku. Jak? Ano:
Raz: z nim czy bez niego raczej i tak raczej puchary wywalczymy. Jezeli przyjdzie w lecie to nadal przed nim wpasowanie się do zespołu, a przed Skorżą znacznie trudniejsze zadanie, ustawienia w krótkim czasie zespołu pod Łukasza. Lepiej zatem, żeby piłkarz, który ma być "mózgiem" Wisły przed tymi pucharami już był z zespołem zgrany. Tym bardziej że pewnie tych istotnych zmian w lecie będzie dużo więc dobrze by było, żeby chociaż trzon zespołu wiedział co grać.
Dwa: szanse na mistrza są, ale z Gułą są większe. Jasne, że nie daje on żadnej pewności co do tytułu, ale jeżeli się uda to otwierają się o wilele szersze perspektywy. I raczej większe pieniądze. Nie tylko z tytułu gry w pucharach mamy kasę, ale chyba też z tytułu samego mistrzostwa jakiś pieniądz wpada, a w zależności od zajętego miejsca inaczej wyglada podział środków za prawa telewizyjne do ligii (niech mnie któs poprawi jak błądzę). Ergo mogło by się okazać, że dzięki jego postawie zarobimy więcej.
Trzy: puk puk w niemalowane drewno. Jakby się Guła zepsuł to my z tego nie będziemy mieli nawet punktu.
Odpowiedz cytując
Baryl
Member

Od: 06.2003

Stary 10.01.2009, 03:16
Cytat:
Ja nie muszę niczego analizować, od tego jest Rada Nadzorcza.
Kompletnie nie na temat!
Tu sie nie pisze o zasadzie dzialania ASPN Wisla, o zakresie obowiazkow JB, o hierarchii podejmowania decyzji w klubie, o budzecie ani o zarzadzaniu.
Tu sie pisze ze trzeba brac tego i tego bo sa zajebisci! A jak nie to ... !

Sorki, nie moglem sie powstrzymac.

A tak moze juz powazniej, zeby ten post mial choc minimalna wartosc- moze dobrze byloby spisac jakies takie FAQ dla ludzi. Sam jestem ciekaw.
FAQ i ogolne informacje na temat rzeczywistosci rynku transferowego i realiow zarzadzania klubem, spolka akcyjna (pisane przez tych, co sa ciut wtajemniczeni i oczywiscie z uwzglednieniem, ze wielu rzeczy upubliczniac nie mozna). Tak po prostu zeby uciac te football-managerowe dyskusje o tym ze trzeba wziac tego i tamtego bo na jakiejs www napisali ze on kosztuje 200 tys. euro.
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez Baryl : 10.01.2009 o godz. 03:16.
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 10.01.2009, 08:12
To chyba Lewandowski się na nas wypiął, bo bał się rywalizacji....
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.01.2009, 08:36
Cytat:
To chyba Lewandowski się na nas wypiął, bo bał się rywalizacji....
Wierzysz w tę bajkę?
pfff
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów