|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Moze ktos polecic stronke z czcionkami do photoshopa
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Słuchawek na 90% nie dostaniesz. Tzn dostaniesz, ale chinole co bryndzą a nie grają - musisz je koniecznie sprawdzić. Cena rozsądna 20zł. M2 2GB powinieneś dostać za góra 30zł.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
k770i
http://allegro.pl/search.php?string=...0995&country=1 dałem specjalnie Kraków bo jest możliwość odebrania osobiście k800i http://allegro.pl/search.php?string=...9725&country=1 A tu inf. i komentarze http://www.mobile.inspiracja.pl/Sony...770i,phone.php http://www.mobile.inspiracja.pl/Sony...800i,phone.php Odradzam Mixy, Euro, Avansy, Saturny itd. no chyba, że masz za dużo kasy. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mam kilkaset zdjęć, jest jakis program ktorym naraz zmmiejsze wszystkie do jendakowego wybranego przezemnie rozmiaru? czy wszystkie musze recznie pomniejszac?
eytka: wielkie dzieki mckoval
Ostatnio edytowane przez Kamil : 07.01.2009 o godz. 19:45.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
jest
np. FastStone Photo Resizer ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
pozostaje pytanie czy pracujesz na nowej wersji Firefoxa, bo jesli to jakas wersja 2. to moze aktualizacja by sie przydała co do zmiany to klikasz w Firefoxie: Narzedzia, Opcje, Karty i tam masz "Nowe strony powinny byc otwierane w:" zaznacz nowej karcie i OK ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam najnowsza wersje ale chodzi mi o cos takiego, ze np. dojezdzam do polowy strony, widze Twoj post i chce sobie wejsc na Twoj profil, potem cofam strzalka w lewo i chce znowu byc w polowie strony przy tym poscie ale mozilla automatycznie przewija mnie do jej poczatku lub konca, problem polega na tym, ze nie zawsze chce aby wszystko na co klikne otwieralo sie w nowej karcie. Nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc, mam nadzieje, ze wszystko zrozumiale
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie do użytkowników telefonów takich jak: Sony Ericcson C902 lub LG KU990. Co uważacie o tych telefonach? Chodzi mi tu o takie rzeczy jak długość trzymania baterii (bo rzadko kiedy pokrywają się z tymi w opisach producenta), awaryjność i ogólnie czy warto go kupić.
Bobus17 dzięki za odpowiedź. Powód: dzięki
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 07.01.2009 o godz. 22:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() wiec to nie wina tej jakze znakomitej przegladaki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zobaczylem Twoj profil, kliknalem wstecz i przenosi mi strone prawie na sam doł czyli do Twojego postu. Wersja Firefox również 3.0.5, polecam odinstalowanie tego co masz, wyeksportuj sobie zakładki i pobierz nowego http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ może pomoże |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ja mam LG KU990 i w sumie jestem zadowolony bateria trzyma mi jakos 3-4 dni jak slucham muzyki (przy kapieli ) Jedynie co mnie wkurza to przewijanie ...jak np jest lista kontaktów ... palcem sie nie da .. bynajmniej ja nie umiem .. pewnie trzeba rysikiem co jest dołączony do telefonu ale nie bede przeciez co chwile go wyciagal .... Mogłoby byc jak w iPhonei bylo by ok ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zrób reinstalke Firefoxa... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reinstalka nie pomogla. Wytlumacze wam to inaczej:
wejdzcie na ta strone http://online.sokker.org/?lang=pl , przewincie sobie pasek tak do polowy, potem kliknijcie jakas zakladke z lewej strony np. "Świat", dajcie wstecz i wtedy przewija mnie automatyczniej do poczatku strony a chcialbym byc tam gdzie dojechalem ostatnio paskiem czyli gdzies w polowie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a moze to kwestia tego jak jest dana strona napisana, podales przyklad tej strony, moze to ona tylko tak "źle" działa, z resztą jest ok... watpie ze znajdziesz rozwiązanie tego problemu, jak dla mnie to zalezy od tej strony edit: zauwaz jeszcze ze stronka ktora podałeś ma ten pasek do przewijania tak jakby w środku a nie z boku, i nie przewija calego okna strony, tylko tak jakby stronę wewnętrzna tej strony... Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 07.01.2009 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
sadze ze w firefoxie taki cuda nie przejda aby strona wracala ci do tego samego miejsca. tak jak zauwazyl kolega przewijanie odbywa sie tak jakby w podstronie tej strony (ale to madrze brzmi ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak cos sie zmienilo juz nie "znakomita" tylko "bardzo dobra"
A na powaznie to dla tego staram sie przekonac do mozilli poniewaz opera nie wyswietla czasem niektorych rzeczy na stronie i wtedy korzystanie z niej jest niemozliwe, pozatym uwazam ze jest lepsza od mozilli chociazby podajac przyklad walkowanego problemu z paskiem, na niej nie trzeba niczego dodatkowo instalowac, konfigurowac, tam wszystko jest tak zrobione aby maksymalnie ulatwic przegladanie stron ![]() P.S. Dyskusja zadaleko zaszla, koniec spamowania ;] |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niedawno na forum ktoś zapodał linka do stronki ze zdjęciami z wypadków, takie dość straszne zdjęcia bodajże niemiecka strona. Nigdzie nie mogę znaleźć...
EDIT: to nie rotten.com Powód: ...
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 08.01.2009 o godz. 08:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ja_ka_ może rotten.com?
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie na jakiej stronie internetowej najlepiej zamiescic swoją ofertę pracy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Posiada ktoś linka skąd mogę ściągnąć sobie muzykę zespołu Skangur? Jeśli tak to proszę o linka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
http://mp3.teledyski.info/index.html...k&dalej=Szukaj jak zwykle peb, darkwarez Powód: ...
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 08.01.2009 o godz. 16:50.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak można zrozumieć framgent tekstu:
At best, the region is in for more nasty shocks... chodzi mi o ten zwrot -" is in for more", ze słowników ciezko rozszyfrować jego znaczenie ![]() Z góry dzięki za pomoc |
|
|