The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
3żyk
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2009, 18:03
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Czasami to samobójstwo
Dokładnie. Zmodyfikowałem oczywiście ustawienia zespołu, ale nie przesadzałem z defensywą, generalnie byłem dalej zadowolony z gry swojego zespołu, bo po pierwsze wyprowadzali groźne kontry (tylko, że nagle dziwnym przypadkiem zaczęli ładować po bramkarzu), a po drugie pozwolili oddać Milanowi tylko 3 strzały i to wcale nie ze stuprocentowych sytuacji, ale jak widać gra wie lepiej jak się takie spotkanie zakończyć powinno. Co jeszcze fajniejsze 2 z tych bramek strzelił Pato, który jeżeli chodzi o umiejętności czysto strzeleckie nie jest lepszy od moich napastników (którzy jak już zaznaczyłem też mieli jeszcze swoje sytuacje).

Generalnie jednak nie mam co narzekać bo 1 pkt. z Milanem przy mojej grupie może się okazać nawet zbędny do awansu (najfajniesze jest to, że na moim stadionie, gdzie we wszystkich rozgrywkach tylko Milan zdołał urwać mi punkty, gram w PUEFA z Legią ).
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.01.2009, 18:35
Gram sobie pierwszy sezon szkockim Aberdeen. Jestem na czwartym miejscu, ze stratą około 30 punktów do Rangersów, ( co ciekawe, jestem jedynym zespołem który urwał im punkty, dwa remisy i zwycięstwo, po za tym Rangersi mają same zwycięstwa). Gram w pucharze Szkocji z coś-tam-Ross. Dwie czerwone kartki, 4 kontuzje, wszystko w drugiej połowie, koło 50 minuty, po tym, jak wykorzystałem w przerwie trzy zmiany. x.x ta gra mnie kiedyś zabije
.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 03.01.2009, 18:48
Ja właśnie, skończyłem swój pierwszy sezon Wisłą Kraków i zająłem dopiero 3 miejsce w lidze, spadłem z grupy LM do Uefa, tak przegrałem dwumecz z HSV, a no i superpuchar zdobyłem...

Po sezonie zrobiłem gruntowną rewolucje w składzie: odeszli Niedzielan, Łobodzinski, Juszczyk, Pawełek, Dawidowski wziąłem za nich w sumie ok 3mln, a w ich miejsce kupiłem: Kosowskiego(wolny transfer), Stilica, Milę, Trałkę, Miguela i mam nadzieje jeszcze pozyskać Żurawskiego w tym oknie. Niestety przegrałem bitwę o króla strzelców Polskiej Ligi - Lewandowskiego z Marseille.

Mam nadzieje, że w tym sezonie będzie lepiej niż w poprzednim
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Stary 03.01.2009, 19:06
Skończyłem właśnie pierwszy sezon Wisełką. W lidze zająłem drugie miejsce za Legią (na 3 kolejki przed końcem sezonu miałem 4 pkt przewagi), zdobyłem Puchar Polski po derbach i karniakach.

A teraz mam dylemat. Miałem taktykę (diament, Jirsak na rozgrywającym) dobrze sprawującą się przez cały sezon, jednak pod koniec zacząłem mieć problemy i dostawać bęcki. Na początku drugiego sezonu ma przyjść do mnie Garguła i chcę grać z dwoma rozgrywającymi. I teraz nie wiem czy przejść na trójkę w obrnie, wycofać defensywnego pomocnika, czy może grać jednym napastnikiem?
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.01.2009, 20:01
te wbudowane taktyki nie dają dużo czasu na wygrywanie pobawcie sie taktyka i znajdziecie odpowiednia ja juz 5 sezon na tej samej i ogrywam legie po 4:0
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 03.01.2009, 20:15
Ja Newcastle zagralem w lidze dopiero 5 meczy (4 zwyciestwa i remis ,wiec dobry start,ale nei gralem ejszcze z nikim z czolowki ,za 2 kolejki mam wyjazd do Chelsea)i przeszedlem 2 rundy Pucharu Anglii z Q.P.R. i Ipswich ,wiec tez z leszczami.
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.01.2009, 16:37
Nitrox napisał(a):Wyświetl post
Jest juz możliwość ściagniecia tego managera w pełnej wersji
Szukam pewnych linków do ściągnięcia FM 09, patcha.
Odrazu z instrukcją co mam zrobić żeby działało
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.01.2009, 16:51
Sevi napisał(a):Wyświetl post
Szukam pewnych linków do ściągnięcia FM 09, patcha.
Odrazu z instrukcją co mam zrobić żeby działało
Tu masz wszystko:

http://peb.pl/sportowe-wyscigowe/407...-2009-a-5.html

http://darkwarez.pl/forum/viewtopic....ager&start=312
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.01.2009, 16:56
Nitrox napisał(a):Wyświetl post
Jest juz możliwość ściagniecia tego managera w pełnej wersji

PODBIJAM..

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 04.01.2009, 16:57
3żyk napisał(a):Wyświetl post
Bo ta gra wku...iająca jest Ja teraz grałem w PUEFA z Milanem u siebie (Dynamo Bukareszt) i w 55 minucie prowadzę 3-0 (jeden gol po akcji zespołowej, jeden po szybkiej kontrze i jeden z rożnego) i w tym momencie Milan miał oddanych 7 strzałów. Oddał w tym meczu jeszcze tylko 3 w tym ostatni w ostatniej minucie doliczonego czasu gry. Jak się już zapewne domyśliliście mecz skończył się wynikiem 3-3. Przed meczem remis wziąłbym w ciemno, ale teraz się czuje oszukany

Stary...ja gram TT...byłem w strasznym dołku...ale miałem mecz z Hull (ostatnie w lidze, 6 pkt w 23 kolejkach) do przerwy 0:0...a potem walnąłem im 3 bramki do 74min...no to zrobiłem ostatnią zmiane, zmodyfikowałem taktyke na gre z kontry...i odszedłem od kompa...wracam a tu 3:3... myślałem ze mnie **** strzeli...po 9 meczach bez wygranej jest szansa na zwycięstwo...a tu taki dramat odstawiają...
Odpowiedz cytując
rblancos07
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 04.01.2009, 18:11
Hehe, ja gram pierwszy sezon Wisłą i już pięknie idzie. Byłem w fazie grupowej Ligi Mistrzów miałem zwycięstwo z Porto i 2 remisy z PAO, dwukrotnie uległem Chelsea i raz Porto. 5 pkt dało mi 3 miejsce w grupie i gram do tej pory w Pucharze UEFA. Na początku trafiłem na Olimpiakos Pireus, na wyjeździe porażka 1-3, u siebie wygrana po dogrywce 4-1. Póżniej Werder Brema, na wyjeździe 1-1, u siebie 3-0. W ćwierćfinale trafiłem na Portsmouth, myślę, że nie jest to ciężki przeciwnik i mogę awansować. Gram prostym ustawieniem 4-4-2 z forum SI (chyba z SI) w lidze mam 9 pkt przewagi nad Lechem po 20 meczach.
Odpowiedz cytując
MISTA92
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 04.01.2009, 18:16
Jak zmienic sobie tryb ekranowy..zebym nie był Pelnoekranowy...? Probuje w ustawieniach ale wyskakuje mi cos takiego "Zmiana Ustawien Ekranu nie powiodła się.Upewnij się ze twoj system pozwala na wybrane ustawienia" Co robic ? Pomocy...pliska Z góry THX
Odpowiedz cytując
putinm
Senior Member

Stary 04.01.2009, 18:39
W prawym gornym rogu masz "opusc tryb tv"
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/
Projektowanie gadżetów kibicowskich:
http://puti-projects.pl.tl/

...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry...
...Liczy się tylko nasza miłość...

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 04.01.2009, 23:13
A ja uswiadomilem sobie wlasnie jedna rzecz---jask straasznie jest kierowac druzyna kiedy zarzad nie daje aksy, pilkarzom si wszystko nie podoba, akibice przychodza astronimicznej liczbie na stadion :/ Czuje sie jak pan Stefciu Majewski heheh
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 04.01.2009, 23:23
jedTS napisał(a):Wyświetl post
A ja uswiadomilem sobie wlasnie jedna rzecz---jask straasznie jest kierowac druzyna kiedy zarzad nie daje aksy, pilkarzom si wszystko nie podoba, akibice przychodza astronimicznej liczbie na stadion :/ Czuje sie jak pan Stefciu Majewski heheh
To chyba cos kiepskim jestes menadzerem ;-D
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 04.01.2009, 23:42
albo gra Cracovią
Odpowiedz cytując
MISTA92
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 05.01.2009, 08:17
putinm napisał(a):Wyświetl post
W prawym gornym rogu masz "opusc tryb tv"
Ok ale mi chodzi o Manager 2006?
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 05.01.2009, 11:35
Panowie w jakis sposób szukacie nowych scautów oraz trenerów dla swojego klubu? Jakiej opcji uzywacie do przeszukiwania rynku pracy?

Szukałem ale nie mogłem się połapać w tym nowym cudeńku...?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
barkley1
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 05.01.2009, 12:57. football manager 2009 - Nowy Crack 9.2.0 - Testowałem! 100%
Crack 9.2.0 - Działa! Testowałem! 100% !

Witam, poniżej sprawdzony crack do patcha 9.2.0 z wersji od RufusFCB
Teraz już na pewno działa. Jedynie może kilka bugów które miał wyeliminować patch 9.2 nie zostało wgranych. Ale to naprawdę kilka.

W paczce bardzo dokładna, polska instrukcja. Chyba lepiej tego nie mogłem napisać.

Paczka waży aż 105MB, bo:

Kod:
http://rapidshare.com/files/17779008...sFCB.part1.rar
http://rapidshare.com/files/17777903...sFCB.part2.rar

Podsumuje tego cracka bo gram na nim:
1. Poprawia bład z LM (Wisła już nie automatycznie gra, zdobywasz mistrzostwo Polski i grasz w Eliminacjach LM, już 2009/2010 z nową formą tj. grupowa!!!)
P.S. Właśnie GKS KATOWICE gram
2. Można brac udział w konferencjach.
3. Można save-ować
4. Nie zmienia się waluta

Także ściągać i się cieszyć i Dziękować koledze RufusFCB oraz mi że lekko podumowałem
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.01.2009, 14:04
2. Można brac udział w konferencjach.
3. Można save-ować
4. Nie zmienia się waluta

ja to miałem i bez tego patcha..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.01.2009, 14:10
Telus napisał(a):Wyświetl post
To chyba cos kiepskim jestes menadzerem ;-D
Zgadza sie. Mam zerowy bilans na koncie transferowym, a to w nagrode za awans z 4 ligi angielskiej do 3eciej. Rzeczywiscie nie idzie mi najlepiej skoro moj najdorzszy pilkarz kosztuje 140.000 ojro, a w innychzespolach sa goscie po pare mln :O . Ale nie zlamuje sie--klub prosil mnie tylko o utrzymanie
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.01.2009, 15:26
Co do tego cracka to naprawia silnik meczowy?

Mógłby ktoś wrzucić na inny serwer?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.01.2009 o godz. 15:29.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 05.01.2009, 16:54
Prawda to ze w oryginale jest serial dla 5 osob ?
Jak to jest pozniej rozpoznawane? Po IP ? czy jak ?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 05.01.2009, 17:20
no one napisał(a):Wyświetl post
po ilości aktywacji
to wiem, ale moze cos wiecej ?

Chodzi mi o to, czy jak 5 osob (w tym ja) aktywowalo juz, to czy jak np zrobie format i na nowo zainstaluje gre, to czy bede mogl znowu aktywowac ?
Ostatnio edytowane przez mic : 05.01.2009 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 05.01.2009, 18:00
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Panowie w jakis sposób szukacie nowych scautów oraz trenerów dla swojego klubu? Jakiej opcji uzywacie do przeszukiwania rynku pracy?

Szukałem ale nie mogłem się połapać w tym nowym cudeńku...?
Zakładka:
Menedżer -> Szukaj -> Sztab szkoleniowy

lub

Ikonka:
Biuro pracy -> umieść ogłoszenie ( lewy dolny róg )

W razie czego pisz na priv.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 05.01.2009, 18:31
mic napisał(a):Wyświetl post
Chodzi mi o to, czy jak 5 osob (w tym ja) aktywowalo juz, to czy jak np zrobie format i na nowo zainstaluje gre, to czy bede mogl znowu aktywowac ?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 05.01.2009, 18:54
Jest jakies najnowsze auktualnienie Ligi Polskiej do FM2008 ?

no one: thx

I jeszcze jedno, powrocilem do gry w 2008. Czemu nie moge ukarac zadnego gracza? W menu pisze mi "Ukarz gracza -> Bez kary" zaciemnione. Wina cracka czy co ? Dawniej jak gralem to pamietam ze wszystko bylo ok
Ostatnio edytowane przez mic : 05.01.2009 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.01.2009, 20:01
mic napisał(a):Wyświetl post
Jest jakies najnowsze auktualnienie Ligi Polskiej do FM2008 ?

no one: thx

I jeszcze jedno, powrocilem do gry w 2008. Czemu nie moge ukarac zadnego gracza? W menu pisze mi "Ukarz gracza -> Bez kary" zaciemnione. Wina cracka czy co ? Dawniej jak gralem to pamietam ze wszystko bylo ok
Gram teraz w 2008, u mnie jest tak że opcja pojawia sie dopiero jak zawodnik dostanie czerwoną kartke w czemu.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.01.2009, 23:04
Takie rzeczy to tylko w efemie http://www.imagic.pl/public/231150/fmmm.jpg
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów