|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ja jednak osobiście dużo wyżej cenię wkład Sobolewskiego w grę drużyny. Uważam go po Brożku najwartościowszym piłkarzem zespołu, nawet przed Boguskim. Z całą resztą ocen raczej trudno się nie zgodzić. ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Juszczyk zagrał tylko w meczach o pietruszkę, a i tam się nie popisał max4. Nie rozumiem jak można napisać że Singlar jest taki jak Baszczu tylko słabszy w ofensywie a dać mu wyższą ocenę, choć tu przychyliłbym się raczej do oceny. Marcelo gra głową dobrze ale czasem żeby i grał z głową dokładniej a nie byle wybić, albo byle do przodu. Szkoda braku skuteczności Sobola, byłby teraz najlepiej oceniony. Zieńczuk 5,17? chyba 1,57- wyzbądźmy się sentymentów w tej rundzie miał ze 3 dobre zagrania. Oceny Jirsaka i Boguskiego zawyżone przez stratę formy na kilka ostatnich meczów. Łobo musi się odbudować. Dawidowski 1, grał kilka minut przez całą rundę na poważnie miał 2 setki z Cracovią i żadnej nie wykorzystał. Małecki coś nisko, ciągnął drużynę najbardziej jak jej nie szło tak 6-7.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
widziany był w tygodniu przed świętami robiący świąteczne zakupy Junior Diaz w M1
![]() przywitałem się z nim i nawijam do niego po angielsku a on mi po Polsku dziękuję haha.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dla mnie za wysoko został oceniony Jirsak,a za nisko Sobolewski,Baszczyńskiego.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś co jest z Vargą? Wyleczył kontuzję, pojedzie na obóz?
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś,jak się nazywają te panie reporterki
Jeezu,jak mi się jedna podoba ![]() ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super wywiad. Whisky, piwo, wódka Boguski: Ice tea. Z Małego niezły gigant
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No Mały to przynajmniej jest szczery
![]() ale w tą inteligencje to im nigdy nie uwierze..hehe ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
pozytywny wywiadzik
dać wiecej kobiet do redakcji sportowych portali!! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwrócie uwagę jak pada pytanie o inteligencje jak Baszczu zaciesza
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć żon co niektórych piłkarzy i Skorży. Nie wydaje mi się żeby Skorża z żoną się prezentował, piłkarzom zdarzało się. Wie ktoś jak wyglądają
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co do tego, że przydałoby się więcej takich wywiadów. LEch ma coś takiego jak LEchTV i z ciekawości to oglądałem, puki było za free. Był tam taki program"babskim okiem' i jakaś była miss czy vicemiss Polski robiła program z piłkarzami. Wizytowała ich w domu, zabierała np. na gokarty. W Wiśle też można zrobić coś jak WisłaTV
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
wejdź na główną stronę TWSD i sprawdź sobie dokładnie, czy coś takiego istnieje czy nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
||
http://pl.youtube.com/user/wislakrakowsa PS: ogólnie wolę youtube od takiej specjalnej strony internetowej specjalnie dla filmów typu LechTV (wiem mają też youtube), bo youtube każdy może przeglądać, ogląda go cały świat, film można dać do ulubionych itp. ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
niewiem gdzie sie zapytac wiec zapytam tutaj widzilem na glownej zdjecie z rynku podczas fety mistrza ile moglo byc ludzi na rynku wtedy
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wiem, wiem, ale to inicjatywa kibiców,, o kibicach glównie. przydalo by się coś o piłkarzach
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Baszczyński już niepotrzebny Wiśle
Czy to nowy trend w naszej ekstraklasie? Czołowe polskie kluby zaczynają pozbywać się zawodników po trzydziestce. Najpierw Legia nie przedłużyła kontraktu z Brazylijczykiem Edsonem, teraz Wisła odprawia z kwitkiem Marcina Baszczyńskigo. Obaj mają już blisko do piłkarskiej emerytury, dlatego nie dziwi nas, że działaczom nie uśmiecha się comiesięczne wypłacanie kilkudziesięciu tysięcy złotych za (częściej niż bieganie za piłką) szwendanie się po gabinetach lekarskich. - Jeśli Wisła nie przedstawi mi propozycji przedłużenia kontraktu, będę chciał zimą zmienić barwy klubowe - mówi na łamach „PS” nieco rozżalony Baszczyński. Po ośmiu latach spędzonych w Wiśle dostanie pewnie od klubu kosz kwiatów, ale wygasającej w czerwcu umowy nikt z nim już nie przedłuży. Popieramy działaczy Białej Gwiazdy – bez „Baszcza” obrona Wisły na pewno nie będzie grała gorzej. Na 17 rozgrywanych jesienią spotkań były reprezentant Polski zagrał tylko w 10. Zapamiętaliśmy go nie z powodu pojedynków z Robertem Lewandowskim, czy Takesure Chinyamą, a dzięki czerwonej kartce, jaką dostał w meczu ze Śląskiem Wrocław (rzucił w kierunku sędziego Marcina Szulca wiązankę w stylu „****a, ty cioto jebana!”). Wiele wskazuje na to, że w ciągu najbliższych kilku dni Baszczyński podpisze kontrakt z jednym z klubów cypryjskich. Nie będzie tam osamotniony, bo jak pisaliśmy kilka dni temu, na Wyspie Afrodyty przebywa już całkiem pokaźna gromadka piłkarzy z Polski. Zródło: weszlo.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Uff. Nareszcie czyścimy kadrę z wypalonych grajków
Ja wiem, Baszczu z kibicami i za te dobre kontakty to szacuken. Ale Baszczu z piłkarzami już niekoniecznie. Jest równie dobry Singlar.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singlar ma jeden minus: nie potrafi grać w ofensywie i to można było zauważyć podczas występów jego w tej rundzie wydaje mi się,że jak na nowoczesnego prawego obrońce to ma za mało autów aby grać w pierwszej 11-stce jeśli mamy kogoś kupić w miejsce Baszcza to zgoda jeśli nie to niech gra dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Akurat Singlar lepiej gra w ofensywie niż Baszczu, przynajmniej jeśli wziąć pod uwagę ten sezon, cytat za jednym z forumowiczów "przynajmniej wie gdzie podaje i co chce w przodzie osiągnąć". Co do geniusza techniki z jednym zwodem, to akurat jakbyś sobie oglądnął mecz z jego udziałem, to on właśnie ustawia się tuż przy linii i robi korytarze dla bocznego obrońcy, nie jego wina, że takiemu Baszczyńskiem w 70 minucie nie chce się (nie ma siły) już tamtędy pobiec. Małecki ciągnie sam do przodu, co jest naturalne zważywszy, że to eks-napastnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a w niedziele przylatuje Peralta z całym workiem brazylijczyków
miał być na święta ale się spóźnił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ja nie rozumiem z kąd u was ta ekscytacja Singlarem -przecież to rzemieślnik jaki nawet w Poloni Bytom nie osiągnoł by statusu Gwiazdy. Zwykły piłkarzyna z przecietnego Slovana (bodajże nie chce mi się sprawdzać a nie pamiętam dokładnie). Chłop jest 2 lata młodszy od Baszcza i nic nie prezentuje - w życiu nie był i nie będzie piłkarzem tej klasy co on. A że kopnąć piłke potrafi to ok, jako zmiennik może być choć ja wolałbym kogoś młodego i perspektywicznego wtedy możnaby puścić Baszczyńskiego. Singlar jest od niego po prostu gorszy, znacznie wolniejszy niepotrafi okiwać nikogo ani zejśc do środka jak Baszczyński, wrzuca tylko z miejsca tak jak Baszczyński a w obronie wcale nie jest pewniejszy od Baszcza. To wrażenie jest spowodowane tym że Singlar przechodiz połowe 2, 3 razy w meczu i nie angarzuje się w gre wymienną z prawym pomocnikiem, nie ma możliwości żeby po rajdzie po skrzydle Baszczyński czy ktokolwiek mógł nadążyć za kontrą. taka jest piłka.A Singlar stoi i czeka na przeciwnika to nic dziwnego że żadziej pójdzie jego stroną kontra, a wkręcany jest nie słabiej od Marcina. A o co ci chodzi z 70 minutą to nie mam pojęcia bo we wszystkich meczach w których Wisła musiała gonić wynik w ostatnich minutach zawsze najbardziej ciągnęło grę 2 piłkarzy: Sobol i Baszczu. Zresztą popatrzcie sobie jak zachowuje sie Baszczu kiedy trzeba walczyć do ostatniej chwili o rezultat zapierdziela aż miło, czasem się nie wruci ale przeciesz trzeba ryzykować by strzelic bramkę. A taki Singlar sobie stoi jak stał i gwiżdze - coraz mniej mamy takich piłkarzy którym zależy na tym by Biała Gwiazda wygrywała, a Baszczyński zawsze walczy do końca, czego dowodem jest czerwona kartka ostanito - wole jak piłkarz jest zaangarzowany w grę niż ma przejśc obok meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po pierwsze, to skąd. Po drugie, edytuj posty. Po trzecie, nikt się nie ekscytuje Singlarem i nie twierdzi, że jest to zawodnik odpowiedni na pierwszy skład. Po prostu na tę chwilę zarówno Baszczu, jak i Singlar są materiałem na rezerwowego, więc po co trzymać dwóch? Nie zgadzam się, żeby był gorszy na tyle od Baszczyńskiego, na ile go przedstawiasz. Z 70. minutą chodzi o jeden z ostatnich meczy na R22, nie pamiętam już dokładnie który, ale utkwiła mi mina Łobo, który pokazuje Baszczowi, żeby wbiegał na obieg, a Baszczu tylko wykrzywił twarz, no i Łobo musiał dryblować... Zgadzam się, że gdy trzeba było gonić wynik, swego czasu Baszczu nadawał ton, ostatnio tego nie widzę, sam Sobol niekiedy zapieprzał jak dziki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwykła piłkarzyna, który bez problemy zatrzymywał najwieksze gwiazdy futbolu z barcelony. Singlar jest bardziej ofensywnym piłkarzem od Baszcza i ma bardzo dobre dośrodkowanie, ale niestety nie jest to wykorzystywane bo z łobodzińskim wogóle sie nie rozumieją ale to raczej z winy tego drugiego. Pozatym dostawał zdecydowanie za mało szans w lidze, a w pucharze ekstraklasy to on nie mial za bardzo z kim pograć
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|