The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2008, 20:00
Skoro "Ktoś" napisał że forum jest po to aby komentować (bo w sumie tak jest) to ja też się dołączę ,choć zazwyczaj tylko czytam Wasze posty.

Jest martwy okres w lidze więc prasa i menago z całego świata sprzedają wszystko i wszystkim. Zawsze tak było i jest, i pewnie będzie.
Gdyby choć połowa tych teorii była realna to Wisełka grałaby dziś w LM (na nowym stadionie oczywiście), w drużynie byłoby pewnie ze 20 "gwiaździorów" a w szerokiej kadrze ze 40, taki Kluiwert z Kallonem graliby w młodej extraklasie ...itd. ,itp.

Wszyscy(mam nadzieję) wiemy że to BZDURY , media muszą z czegoś żyć, kibic lubi poczytać i pooglądać te "cudowne nowiny" marzyć i gdybać każdemu WOLNO.
Co do realiów? - Garguła już kiedyś "prawie" był, z resztą Grzelaka i Kaźmierczaka z Pogoni-Ptak też do Wisełki przymierzano, Romeu miał "na 99%" przyjść razem z Marcelo.... Itd....
Wszyscy kibice i zarząd dobrze wiemy że wzmocnienie (a raczej odmłodzenie) to konieczność, a kto naprawdę przyjdzie ?- czas pokaże. Mam nadzieję że kogoś dobrego sprowadzą, ale przed sezonem i przed pucharami też transfery miały być , a finał był jaki był.!

Grzelakowi bardzo bym się dziwił gdyby wrócił do kraju, a bez formy to my już paru mamy.
Matusiak i Łobo to miały być mega wzmocnienia, Zieniu na R22 fajnie grał rok(z czego pół dzięki współpracy z Kosą) .
Ważne, zeby w składzie mieszać i wpuszczać świeżą krew, bo kto stoi ten się cofa , a rywale ,zwłaszcza amika zbroją się na potęgę.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.12.2008, 20:02
De facto to oficjalnie nam nie wolno podpisać kontraktu z Gargułą przed 1 stycznia. Jakby coś takiego wyszło na jaw to wlepiliby nam z radością karę itp jaja. Więc spokojnie.
Myślę podobnie jak Griszka - jak na 1 treningu/przed pierwszym obozem nie będzie nowych graczy to będzie to śmierdziało powtórką lata 2008 i nasze szanse na obronę MP zostaną tym samym znacznie ograniczone.
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.12.2008, 20:02
Taraz leciał wywiad z Gargułą witany jako zawodnik Wisły - nie dementował więc jest chyba dobrze ....
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.12.2008, 20:18
jachting napisał(a):Wyświetl post
Taraz leciał wywiad z Gargułą witany jako zawodnik Wisły - nie dementował więc jest chyba dobrze ....
Leciał, to znaczy w jakiej telewizji, w jakim radiu?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.12.2008, 20:44
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Leciał, to znaczy w jakiej telewizji, w jakim radiu?

Polsat Sport - Turniej Sylwestrowy
Czekałem na ten wywiad pół turnieju, a gdy wreszcie Garguła dostał mikrofon jedną część rozmowy zagłuszył mi brat a druga część nie nastąpiła bo były problemy z połączeniem. Wiem, że padła nazwa Wisła Kraków

Co do turnieju Garguła zaczął słabo - nie trafił np z 1m do bramki, ale z biegiem czasu rozegrał się. Strzelił już 2 gole i jego zespół zagra w finale z ... Lechią Gdańsk (którzy nas miło pozdrawiają z trybun)
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.12.2008, 20:54
Sprawa Grzelaka jest o tyle interesująca iż:
źródło "a" woła, że skrzydłowy Skody kosztuję półtora(!) miliona ojro.
źródło "b" mówi, że tenże sam zawodnik kosztuje ćwierć miliona.

jeśli wersja futbol.pl jest bliższa prawdy to nie należy długo myśleć, tylko brać, póki dają i się nie rozmyślili.
.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.12.2008, 21:11
Cytat:
Wszystkie tristany, agalie, Mazile, grigorie, Kluiverty, Grzelaki
Tu akurat się z Tobą nie zgodzę, w każdej plotce jest troszkę prawdy. Być może tylko tyle, że Wisła się o niego pytała - pytać, obserwować może. A to, że dziennikarze dopisują, że już się o niego staramy, to inna sprawa...

http://sport.onet.pl/0,1248675,1888222,wiadomosc.html
Trudno się z tym artykułem niestety nie zgodzić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.12.2008 o godz. 20:58.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.12.2008, 21:12
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...d94bb98abd33b0

takie pierd&lenie...
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.12.2008, 09:11
Niedzielana chce Borussia Monchengladbach .Niemcy daja 400 tyś Euro.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 31.12.2008, 09:16
Wedlug mnie ten news to science-fiction.
400 tys. euro za pilkarza ktory strzelil jednego gola w tym roku? Podejrzewam ze po prostu manager robi mu reklame zeby go gdzies opchnac.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.12.2008, 09:24
za blogiem futbolin o pewnym piłkarzu o którego żeśmy się podobno starali

Roger: bliżej Fluminense niż Wisły
Kilka dni temu "Gazeta Wyborcza" informowała o zainteresowaniu Wisły Kraków brazylijskim napastnikiem Rogerem, najlepszym strzelcem Sportu Recife w Brasileirao 2008.
W jednej z notek sceptycznie odniosłem się do możliwości sporowadzenia tego piłkarza na Reymonta. Przede wszystkim jego kontrakt nie wygasał z końcem grudnia jak utrzymywali dziennikarze "Gazety" (do Sportu był tylko wypożyczony z Sao Paulo), ponadto z jego usług nie zamierzał rezygnować w perspektywie Copa Libertadores 2009 trener Leao Nelsinho Baptista.
Kiedy w ostatnich dniach władze Sportu przystąpiły do operacji "zatrzymanie Rogera w klubie", okazało się, że dysponujący prawami do jego karty paulistas, mają wobec niego zupełnie inne plany. Niestety, nie związane z jego przejściem do Wisły.
Nie chodzi oczywiście o zatrzymanie go na Morumbi, bo tam nie miałby szans na grę, czy złośliwą próbę skomplikowania mu kariery. W Sao Paulo doskonale zdają sobie sprawę z tego, że wypożyczenie Rogera do Sportu było świetnym biznesem, gdyż jego rynkowa wartość poszybowała w górę. Co więcej, pozostawienie go w Recife, gdzie znakomicie się zaaklimatyzował, wartość tę mogłoby tylko zwiększyć. A w przyszłości, kto wie? Może okazałby się na tyle dobrym graczem, że mógłby z powodzeniem grać dla Sampy...
Wszystko to nie jest jednak takie proste. Otóż klika dni temu Sao Paulo podpisało kontrakt ze świetnym defesywnym pomocnikiem Arouką (rocznik 1986, reprezentant Brazylii w kategoriach U-17 i U-21) z Fluminense.
Problem w tym, że kontrakt wiąże go z Flu do końca kwietnia, a trener Mauricy Ramalho chce mieć go wskładzie już teraz. Stąd narodził się pomysł, by zaproponować Fluminense w zamian za wcześniejsze rozwiązanie umowy z piłkarzem, któregoś z czterech graczy: nazwisk dwóch nie ujawniono, trzeci to defensywny pomocnik Renan (by zwiększyć zamieszanie dodam, że jest nim zainteresowany również Sport), a ostatnim jest Roger.
To kusząca oferta, gdyż O Tricolor Carioca ma w tej chwili ogrome dziury i w pomocy (strata Arouki, do Portuguesy sprzedany został Ygor) i w ataku (Washington trafił do Sao Paulo, a Somalia ma oferty z Santosu, Atletico Mineiro i ...Sportu Recife).
Zresztą, Sao Paulo tak bardzo zależy na zdobyciu Copa Libertadores, że za rozwiązanie kontraktu Arouki być może odda Fluminense więcej niż jednego gracza. A wtedy trener Rene Simoes niemal na pewno wybrałby tandem Renan - Roger.
Recife, Rio de Janeiro... O Krakowie nic nie słychać. To chyba nie kwestia głębokiej tajemnicy, w jakiej Wisła negocjuje transfer z Sao Paulo. Raczej pozyskanie tego piłkarza nigdy tak naprawdę nie wchodziło w grę. Ot, bożonarodzeniowa plotka...

i
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 31.12.2008, 09:36
Autor sugeruje, ze Flu wzielo by defensywnego pomocnika. Czyli licza sie z odejsciem Romeu?
W tego newsa o Niedzielanie ciezko uwierzyc, aczkolwiek wszystko jest mozliwe. Tonacy brzytwy sie chwyta, a M'gladbach nie ma ciekawej sytuacji w tabeli. Nie da sie zaprzeczyc, ze Andrzej jednak jest znany na rynku pilkarskim, troche w tej Holandii kopal. Jesli to prawda to sprzedac bez zalu. Jego miejsce zajmie Cwielong i wyjdzie praktycznie na to samo.
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 31.12.2008, 09:40
Co do transferu Garguły myślę ze to jest już rozwiązane i przejdzie do nas wiosną nawet wczoraj w Turnieju Sylwestrowym mówili że wiosną zagra dla Wisły.Co do Beto to nie jestem pewien czy w to wierzyć.Przyjście Romeo niej est możliwe i raczej to tylko plotki a jeśli chodzi o Pawłowskiego to myśle że są takie 60& szanse to samo się tyczy Bartczaka.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 31.12.2008, 09:57
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Niedzielana chce Borussia Monchengladbach .Niemcy daja 400 tyś Euro.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
A w noworocznej promocji Cantoro w pakiecie.
Byłoby miodzio.
Z tym, że to niemożliwe
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 31.12.2008, 13:20
Widzę że wszyscy skreślili Niedzielana. Póki Skorża w niego wierzy to ja też. Pojedzie na zgrupowanie, wtedy trener oceni czy jego blokada psychiczna jest na tyle silna że zaćmiewa jego umiejętności piłkarskie. Jak wiemy Niedzielan z przed kontuzji to jest zawodnik którego potrzebujemy i nie sądzę żebyśmy pozbyli się zawodnika który jak wiemy potafi grać (który za darmo do nas nie przyszedł), a ściągniemy za niego wynalazek z Ameryki Południowej. Ciekawy pomysł z Grzelakiem ale to tylko wymysły gazet. Potrzebujemy przynajmniej jednego solidnego skrzydłowego, a widzę pomysł Gancarczyka już wszyscy odrzucili.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 31.12.2008, 14:01
Co do Andrzeja to ja go nie skreślam i tez chce aby został w Wiśle, bo moze cos z niego jeszcze będzie. Rozumiem jednak tych co są na tak jeśli chodzi o tą ofertę Borussi(jednak jest ona najprawdopodbniej fikcyjna). No bo on gra u nas dopiero 1,5r, przyszedł jako wolny transfer a wartość Jego kontraktu wynosi 220 tys. euro rocznie. Czyli wypłacono mu juz 220tys + za ten sezon moze wyjdzie jakies juz 110-120 tys. (licze tak orientacyjnie). Czyli na Andrzeju stracono już 340 tys, a oprócz 2 bramek(Korona i Beitar) to naraize nic nie zyskano, dlatego uważam, że jesli taka oferta nadejdzie to nalezy z niej skorzystać. Nie zebym cos miał do Andrzeja(bardzo lubie tego piłkarza), ale nam potrzeba dobrych zawodników, a nie graczy którzy będą brali pieniądze, a mało wnosili do składu. Ale poczekajmy co powie trener Skorża

Oby Andrzej został z nami i okazał sie wzmocnieniem
Odpowiedz cytując
duch_stalina
Member

Od: 05.2006

Stary 31.12.2008, 14:03
Sprawa z Niedzielanem to chyba jakiś żart. 400tys ojro? Za Piłkarza grzejącego ławę i 1 bramką w sezonie? No dajmy spokój, Borussia chyba chce sprowadzić zawodnika który strzeli parę bramek które pozwolą im się utrzymać. Już bardziej wierzyłem w Kallony, Ljuboje, Neje i inne supergwiazdy jak na nasze warunki.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 31.12.2008, 16:52
Chyba nie ma chętnego na Andrzeja naszego, skoro Gladbachy go "niby" chcą. Myśle, ze to menago raczej robi szum, by sie znalazła jakas druzyna z Cypru czy Grecji
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.12.2008, 19:57
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Autor sugeruje, ze Flu wzielo by defensywnego pomocnika. Czyli licza sie z odejsciem Romeu?
Oczywiście, że Fluminense liczy się z odejściem Romeu, bo za kilka godzin kończy mu się kontrakt . Poza tym ten Arouca, który ma przejść do Sao Paulo, to też defensywny pomocnik.

Swoją drogą to ciekawe jak jeden Marcelo sprawił, że bardziej ekscytujemy się transferami w Brazylii niż w Polsce.

Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post
Co do Andrzeja to ja go nie skreślam i tez chce aby został w Wiśle, bo moze cos z niego jeszcze będzie. Rozumiem jednak tych co są na tak jeśli chodzi o tą ofertę Borussi(jednak jest ona najprawdopodbniej fikcyjna). No bo on gra u nas dopiero 1,5r, przyszedł jako wolny transfer a wartość Jego kontraktu wynosi 220 tys. euro rocznie. Czyli wypłacono mu juz 220tys + za ten sezon moze wyjdzie jakies juz 110-120 tys. (licze tak orientacyjnie). Czyli na Andrzeju stracono już 340 tys, a oprócz 2 bramek(Korona i Beitar) to naraize nic nie zyskano, dlatego uważam, że jesli taka oferta nadejdzie to nalezy z niej skorzystać. Nie zebym cos miał do Andrzeja(bardzo lubie tego piłkarza), ale nam potrzeba dobrych zawodników, a nie graczy którzy będą brali pieniądze, a mało wnosili do składu. Ale poczekajmy co powie trener Skorża

Co do Niedzielana to z jednej strony ja w niego wierzę, bo to dobry piłkarz jak na nasze realia, ale trzeba spojrzeć obiektywnie. Wisła gra pod presją, nie będzie czasu żeby dawać Niedzielanowi szanse, jeżeli miałby zostać, to musiałby się odbudować w okresie przygotowawczym.

O ile do wiadomości od naszych cudownych dziennikarzy należy podchodzić z dużą dozą sceptycyzmu, o tyle wcale nie uważam aby transfer Niedzielana zagranicę był jakimś kompletnym science-fiction. Choć muszę przyznać, że jakoś nie wyobrażam sobie żeby klub wzmacniał się akurat Niedzielanem skoro stać go na sprowadzenie takiego grajka jak Dante.

Nie zapominajmy też o jednej kwestii- ja osobiście wolę mieć Niedzielana nawet na ławce niż 400 tyś euro i Ćwielonga w składzie. Jeżeli Niedzielan miałby odejść to trzeba tą lukę jakoś uzupełnić.
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.01.2009, 15:16
Ja mam takie pytanie odnośnie naszych transferów brazylijczyków itd. Czy wie ktos może czy ten Hector Peralta działa tylko w Brazylii czy np. w Argentynie też?
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.01.2009, 15:36
Brozinho_23 napisał(a):Wyświetl post

Nie oszukujmy się, gdyby ktoś wyłożył 400 tys. euro to byśmy go sprzedali bez zastanowienia. Ja optuję za Niedzielanem w Wiśle, ale jeśli przyjdą nowi napastnicy, to Niedzielan się nie odbuduje, bo jemu najzwyklej brakuje ciągłego grania po 70-90 minut. Sprostuję jeszcze informacje kontraktową Brozinho, jakoby kosztował nas 340 tys. euro. Nie wiem skąd wartość 220 tys. kontraktu (wydaje mi się, że ma wyższą), ale po pierwsze odjąć trzeba motywacyjne dodatki (czyli mała liczba spotkań, brak awansu do UEFA itd., Mistrzostwa też póki co nie mamy) oraz okres kontuzji, za który kontrakt płacił mu ZUS. Dlatego ogólnie to co "straciliśmy" zamyka się w kwocie 150-200 tys. euro. Jak już sobie tak wszystko liczyć - to nie wiadomo ile można też odjąć od tego za wygrany milion dolców w Stanach, w końcu to on bramkę strzelił.
Reasumując- jestem za Niedzielanem w Wiśle przynajmniej przez następne pół roku i nadzieją, że się odbuduje. Jeśli jednak ktoś chce za niego zapłacić przynajmniej 300 tys. euro, które miałoby być przeznaczone na jakiegoś innego piłkarza, to może mądrzej byłoby mu pozwolić odejść.
Odpowiedz cytując
bigi333
Senior Member

Stary 01.01.2009, 15:52
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą to ciekawe jak jeden Marcelo sprawił, że bardziej ekscytujemy się transferami w Brazylii niż w Polsce.
Moze dlatego ze w Polsce nie ma się czym ekscytować bo transferów nie ma To się na Brazylie przerzuciliśmy
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto

...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę...

KLIKAJ TUTAJ CODZIENNIE
W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund

Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.01.2009, 16:59
eye, wybacz, ale mylisz się.
Andrzej za przyjście do Wisły dostał kwotę oscylującą w okolicach miliona złotych, na rekompensatę dla NEC Nijmegen, oraz tak zwaną kwotę transferową, czyli zwyczajowy przelew za złożenie podpisu na kontrakcie. Z tego co pamiętam, wtedy euro stało po 3.90, więc 340 tysięcy euro jest przasadzone, ale nie o wiele.
.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.01.2009, 18:04
Cytat:
- Ostateczną decyzję Łukasz ma podjąć 2 stycznia - mówił kilka dni temu Radosław Osuch, menedżer Garguły.

zobaczymy..
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.01.2009, 18:07
Jestem przekonany że jutro nie będzie żadnej decyzji z jego strony. Ponoć 7 stycznia ma się spotkać z działaczami Bełchatowa.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 01.01.2009, 19:10
Zdziwiłbym się, gdyby Garguła nie zechciał się spotkać z działaczami PGE. W końcu istnieje zawsze prawdopodobieństwo (niewielkie, ale zawsze), że Bełchatów da więcej niż Wisła, Legia czy Widzew.

A co do naszej (ponoć) strasznie atrakcyjnej oferty. Bardzo jestem ciekaw, czy jest to propozycja Bednarza, czy też została już ona przyjęta przez RN i samego Cupiała. Jeśli nie, to wielce prawdopodobny jest scenariusz: Garguła publicznie przyjmuje naszą ofertę, potem komplikacje z podpisaniem kontraktu, wreszcie zniecierpliwiony czekaniem Garguła trafia do klubu X.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.01.2009, 19:25
Garguła na 99 proc. w Wiśle

Jak na razie nie ma szans, by Łukasz Garguła już wiosną zagrał w Wiśle. Powód? Mistrzowie Polski do tej pory nie złożyli oferty PGE GKS Bełchatów. Porozumieli się za to z samym piłkarzem. Jak się nie nieoficjalnie dowiedzieliśmy Wisła zaproponowała Gargule olbrzymie zarobki.
źródło: Gazeta Wyborcza Kraków/***************
Ostatnio edytowane przez wiśnia : 01.01.2009 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 01.01.2009, 19:29
Neverending story.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.01.2009, 19:32
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Garguła na 99 proc. w Wiśle

Jak na razie nie ma szans, by Łukasz Garguła już wiosną zagrał w Wiśle. Powód? Mistrzowie Polski do tej pory nie złożyli oferty PGE GKS Bełchatów. Porozumieli się za to z samym piłkarzem. Jak się nie nieoficjalnie dowiedzieliśmy Wisła zaproponowała Gargule olbrzymie zarobki.
źródło: Gazeta Wyborcza Kraków/***************
To jest news sprzed kilku dni
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.01.2009, 19:37
Wiedzewiaczki z wp.pl szczekają że Garguła podpisał kontrakt z Widzewem można się tylko uśmiechnąć , ale jeśli okazało by się to prawdą to były by to największe jaja we wszystkich okienkach transferowych ostatnich lat, a dla Wisły najbardziej spektakularna transferowa klęska w historii
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów