|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Też mam jakiś nhl w grze na noc. Toronto i remis Calgary z Anaheim, ale to standardowo nie jest oparte na żadnych rozsądnych przesłankach
Tak po prostu ma być ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.12.2008 o godz. 22:58.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ogladasz w ogole NHL? - ja ostatnio niezle sie zajawilem i jesli tylko moge, to z http://www.atdhe.net/ ogladam - jakosc swietna ,no i musze przyznac ze choc duzo w tym wszystkim cyrku - publika to istny piknik kantry - to skurczybyki cisna niesamowicie
a i walki czasami sa na prawde ciekawe.A co mnie najbardziej zadziwia to swietne sedziowanie i w ogole niezly respekt grajki maja do arbitrow.Ostatnio widzialem jak jeden dostal 2 minuty - cos tam tylko powiedzial nie tak i od razu zarobil bonusa +2 kolejne ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, nie oglądam właśnie, a jak stawiam to sugeruję się kursami/ nazwą/ swoim widzimisię
Gram oczywiście za małe stawki. Teraz będzie kilka dni spokoju, a w drugi dzień świąt ruszają znowu angole A przy okazji świąt, panowie gracze, wysokich wygranych, cierpliwości i jak najmniej nerwowych sytuacji życzę.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
yo Dudi wesolych swiat wszystkim !!
CSKA - Neftekhimik 1.15 1x Petersburg - Traktor 1.62 1 Dynamo M. - Barys Astana 1.70 1 Novogorod - UFA 1.60 2 kurs: 5.07 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasna dupa, postawiłem przeciwko Barnsley, bo pomylili mi się z Burnley. Ja .......e, jaki wstyd. Cóż, teraz tylko spokój i duuuuży fart może mnie uratować ;-)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Takie moje typki na dzisiaj!
1) Graz-Alba 1 Tolzer-Riessersea 1 West Bromwich-Tottenham (1 pol) x Koeln-Strasubing 1 Fulham-Chelsea 2 kurs: 13,25 2) Alkmaar-Nijmegen 1 Salzburg-Olimpia 1 Pardubice-Boleslaw 1 Arsenal-Portsmouth 1 Esjberg-Helev 1 kurs 5,11 3) Eisbaren-Wolfsburg 1 Birmingham-Swansea 1 Everton-Sunderland 1 Davos-K.Vary 1 west B-Tottenham x2 TuTo-Titaanit 1 kurs 11,40 Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za to ładnie wszedł handi -1 na Liverpool (przynajmniej tak mi się wydaje, że wejdzie ;-)
Myślę, że Man City wygra dziś w Blackburn. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na L'pool -1 było 3,10. W STS.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
- ja kiedys mialem jeszcze lepiej - postawilem ze Ronaldo strzeli gola na 1-0(tzn tak mi sie wydawalo) - tak mnie jakos otumanilo ze nie zwrocilem uwage ze wszpolczynnik jest kosmiczny(cos ponad 20).Ogladam mecz - bej Cristiano strzela bramke, oczywiscie na 1-0 - ja happy jak cholera. Mecz sie konczy(wynikiem 1-1) - wchodze na konto a tam - 'przegrany'.No i mnie olsnilo(w czas).Zaklad byl ze strzeli bramke a mecz skonczy sie wynikiem 1-0. Na noc lajtowo Waszyngton+Vancouver. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak można się było spodziewać- Burnley wtopiło, Barnsley- remis. Heh. Life's a bitch
Dziś stawiam na remis Blackpool- Wolves i Mansfield- Burton 2 (chociaż bezpieczniej by było dać x2 lub over 2,5). ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Rewelacyjna możliwość zarobku w domu. Na początku sam sceptycznie do tego wszystkiego podchodziłem, ale pomyślałem co mi tam, spróbować można tym bardziej że nic mnie to nie kosztuje poza wkładem trochę czasu. Zainteresowanych odsyłam do linka:
http://www.okazje-cenowe.pl/?uid=1673 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Stawiał ktoś mecz hokeja MVD - Voskresensk?
Jak dla mnie niezły przekręt. Gospodarze w ostatnich 10 meczach bilans 9-0-1, goście 1-0-9, mecz w regulaminowym czasie skończył sie wynikiem 4:4 mimo, że MVD prowadziło 4:1 oraz końcowe 5 min przy stanie 4:4 grali w przewadze. Potem w dogrywce oczywiście strzelili na 5:4 w 31 sekundzie ![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi pięknie weszło Blackpool- Wolves X za 3,35 i Mansfield- Burton 2 za 2,15. Ako 7,20
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja dzis tylko ladny handi na Canade w hokeju wyciagnalem.
Liga ruska to jeden wielki przekret , a juz MVD to na prawde cholernie dziwna druzyna i bylo tez tak w zeszlym sezonie. W tym najpierw przegrywala z kim popadnie, by potem wygrywac z kazdym.Ten mecz mnie kusil ale odpuscilem ze wzgledu na to ze ta passa musiala sie kiedys skonczyc - po tym co piszesz to dobrze zrobilem .Zaluje tylko ze posralem sie i odpuscilem sobie Blues dzis - a pieknie sie odbili , przy bardzo dobrym jak na nich wspolczynniku.Na noc zastanawiam sie nad Colorado. ps. no wlasnie tak w hokeju jest - mimo wielkich plusow, sa tez minusy.Nie tak dawno w NHL byl mecz gdzie jedni wygrywali 4-0 by przegrac 4-5 ![]() Inny mecz(nie pamietam w jakiej lidze) 4-1 na koniec 2 tercji.Juz podliczylem mamone - wrocilem jakos w nocy a na koncie zadnych zyskow - skonczylo sie 4-5 po dogrywce ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.12.2008 o godz. 22:49.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Dobrze że chociaż Spengler Cup (Canada + Dynamo) weszło chociaż z Dynamem było trochę ciśnienie w końcówce ( bałem się powtórki z MVD - Khimik). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na noc puściłem coś takiego:
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja wybralem wariant bardziej ostrozny.
Rangers - Islanders - 1 1.43 Colorado - Nashville - 1 1.66 Oba mecze z mozliwoscia dogrywki i karnych. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że NHL ostatnio koledze służy. Brawo. Mi nie wszedł ten remis :/ Dziś gram na Aston Villę, Greenock 1x i na noc, już teraz bo pewnie wieczorem mnie nie będzie, puściłem na Edmonton.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam ja w bukmacherce jestem malutki wiec czy moglibyscie mi potwierdzic cos
jest zaklad 2 z 6 i jesli trafie dwa zaklady to mam jakas czesc wygranej czy cala pule ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jeśli wejdzie ci 6 to cała pula, jesli 5 to juz mniej, 4 jeszcze mniej itd.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z bogatej oferty hokejowej na dziś wybrałem takie 2 typy:
Hannover - Straubing 1 (1,45) 2:1 Ml.Boleslav - Sparta (dogrywka+karne) 2 (1,55) 1:3 Kurs: 2,25
Ostatnio edytowane przez Lucas : 30.12.2008 o godz. 21:48.
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
oczywiscie z zakladem 2 z 3 jest tak samo
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Jeśli przez pełną pulę rozumiesz kwotę uzyskaną przez pomnożenie wniesionych pieniędzy razy ako uzyskane przez pomnożenie przez siebie kursów poszczególnych zdarzeń, to w zakładach typu 2 z 3 nigdy tego nie osiągniesz.
Normalnie ako uzyskujesz mnożąc przez siebie kursy zdarzeń a, b, c itd. Czyli a x b x c= ako Przy zakładach typu 2 z 3 wygląda to tak: a x b= ab a x c= ac b x c= bc Przy założeniu, że nie wchodzi zdarzenie C kasa jaką wygrasz to ta, uzyskana z ako z mnożenia wydarzenia a i b. Czyli z reguły **** wielki i szelki Tutaj masz mój stary kupon z przed roku, zakład 5 z 6: Cytat:
Cytat:
Inna sprawa, że jeśli już masz to grać, to graj wysokie kursy, bo tylko wtedy to ma jako taki sens
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 30.12.2008 o godz. 17:58.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A ja zrobiłem kupon na wczoraj i dziś:
Manchester Utd-Middlesbrough 1 Blackpool-Wolverhampton x2 Aalborg-Ajax K.(p.ręczna) 1 Macerata-Framasil Pineto 1 Morton-Patrick 1x Hull-Aston Villa x2 AKO: 2,30 I również pomyślne zakończenie roku ![]()
Ostatnio edytowane przez luki : 30.12.2008 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki jebany fart
![]() |
|