|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jaką? i jaki masz skład? zagadaj na gadu jak możesz, moje GG; 6624871
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Do \Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\facepacks
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja wczoraj zacząłęm grać w FM-a 09, i dziś po 6 kolejkach ekstraklasy i 2 rundach eliminacji Ligi Mistrzów jestem wiceliderem Polskiej Ligi i uczestnikiem Ligi Mistrzów
. Gram oczywiście Wisłą Kraków![]() Powód: a nobo jeszcze Superpuchara Polski zdobyłem;)
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 28.12.2008 o godz. 11:07.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
kogo miałeś w eliminacjach LM ![]() Powód: ................
Ostatnio edytowane przez ZwrABG : 28.12.2008 o godz. 10:57.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do wszystkich fanów FM. wy też w wersji 2008 macie takie ogromne problemy ze skutecznością? Kurde no stwarzam sobie multum sytuacji w każdym meczu, spory procent z nich-celnych a w 5 meczach wywalczyłem 6 pkt. Doradźcie coś!!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ano problemy są :( . Jedyna rada to skuteczny napastnik
![]() PS: wygrałem z Vilarealem mecz w gr. LM a gram oczywiście Wisłą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
W 3 rundzie miałem Panathinaikos, byłem żądny rewanzu za rok 2005 i udało się, chociaż myślałem po pierwszym meczu u siebie, że nie awansuje:
Wisła - Pao 0:1 - oddałem ponad 20 strzałów na bramke, były słupki i poprzeczki, ale nic nie chciało wpaść, a oni 1 akcja w meczu i bramka;/ A w rewanżu: Pao - Wisła 1:2 - miałem miażdzącą przewage, ale dopiero w 64 minucie strzeliłem, oni wyrównali w 68, a Jirsak w 78 minucie na 2:1 i Liga mistrzów moja!!! ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mialem Spartak Moskwa pierwszy u siebie wygrałem 2-1 a na Łuznikach przegralem 4-3ale bramkami wygralem strzelonymi u nich przeszłem
i 20mln zl zainkasowane ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja gram 4 sezon
ii po razk koeljny Awans do LM w tamtym sezonie wyszedlem z grupy ale odpadłem bo Man U mnie ograł![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
No to ja też się pochwalę.
Miałem FC Basel. Na wyjeździe 1:1 (wyrównali w końcówce) No a u siebie... 6:0. Niedzielan hattrick.![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedzielana juz dawno u mnie nie ma zasłaby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co wy tak szybko tymi sezonami obracacie ? Ja tam się zagłębiam i gram na rozszerzonych sytuacjach.
Mało tego ustawiłem sobie opcje wyłączenia transferów w pierwszym okienku ![]() W europejskich mi nie wyszło... 2 runda el.do L.M. Anothorsis: Dom 1:0; Wyjazd 1:0 3 runda Schalke: Wyjazd 1:2; Dom 1:1 1 runda el do faz gr. P.U. Racing Santander: Dom 0:0; Wyjazd 2:4 Wszystko to bardzo pechowo... przy 1:1 u siebie z Schalke i 2:3 z Racingiem miałem kilka zmarnowanych setek... No ale jak się nie potrafi wygrać na własnym stadionie... zarząd rozumie przyczyny porażki w tegorocznych pucharach więc nie jest źle teraz ze Śląskiem rywalizuje o fotel lidera jesieni ![]() Sobolewski, Cantoro, Niedzielan, Kmiecik i Dawidowski odejdą zimą To kaleki i lenie Jednym słowem pełna realistyka ;P |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam Wam bramkarza Milos Dragojevic, tanio go pozyskacie za 150 tys. euro
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W tym sezonie awans do LM.
Droga prosta Neftczi Baku,uducnost i NK Gorica. W grupie Barcelona,Porto i Pao Z Porto beznadziejny mecz i porazka 3-0 Z Barca sie wiele nie spodziewalem i 3-0 do pzrerwy chociaz w drugiej polowie sytuacji ze 20... Mecz z Pao i 2-2 mim miazdacej przewagi. Rewanz z Pao i porazka 3-1 bo doatelm czerwona w 14 minucie,sedzia odgwizadl kosmicznego karnego,nie podykowal karnego sdla mnie i nie zunal bramki prawidlowej. W podsumwaniu pomeczowym...to najgorzysz medcz tego sedziego w karierze... A teraz pytanko czy amcie jakies dobre ustawienia do 4-4-2 Jakies polecenia co moga dac duzo itd... CZy sciagacie nowych trenerow zeby doskonalic atak,obrone itd I ogolnie jakies ciekawostki PS.I 17-letni Kadlec strzelil pierwsza bramke ![]() A z tranferow z klubu to tak. Pawelek za 1mln Euro do Nantes. Singlar 1,4 mln Euro nie pamietam gdzie. Baszczu 1,8 mln Euro do Basel Diaz 550 tys. Euro Piotr Brozek 675 tys Euro Niedzielan cale 70 tys Euro Boguskiego sprzedal mi Cupial za 575 tys Euro
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 28.12.2008 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
skoro nie ma cracka do 9.0.2, to może ktoś ciupie w CMa 01/02..?
Eidos go za darmo udostępnił, uaktualnienie na grudzień 2008, też dostępne.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
gdzie go udostepnil? bo czlowiek by zagral...
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Aż tak sie cofać w przeszłość?
Ja cierpliwie czekam na cracka 9.0.2... :( ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja nie miałem czego takiego w żadnym klubie...a szkoda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
podczas 4 sezonow mialem ta sytuacje 2razy. Najlpierw wstrzymuja jakiekolwiek transfery a pozniej sie zastanawiaja czy wywalic mnie lub trzymac dluzej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a wywalili Cie i wkońcu przejął ktoś klub![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Natomiast mam rade w sytuacji , gdy gramy i nagle lapie nas znizka formy. Otoz nalezy zmniejszyc obciazenie treningowe i pikarze w przeciagu jednej kolejki odzyskaja wigor i zaczynaja strzelac na nowo. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jest łatka !
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...wy-patch_.html Edytka: hmm to przez te święta :/
Ostatnio edytowane przez spirit : 28.12.2008 o godz. 23:29.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wgrać grafikę? Herby oraz twarze?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
C:\Documents and Settings\KacpiTSW\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\pictures
I tam tworzysz foldery jeśli ich nie masz: logos face kits itp Po tym wejść do FMa -> ustawienia -> przeładować skórkę i odznacz buforowanie skórki ![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wielkie
A skąd można pobrać mordki grajków, tylko takie wycięte. ;p
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 29.12.2008 o godz. 17:22.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Polska ma dwa miejsca w LM jedno bezpośrednio w grupie i jedno w el. + 4 w UEFA
Ostatnio edytowane przez Luu... : 29.12.2008 o godz. 17:47.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|