|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ja awanansowalem do LM ( przeszedlem gupe) w ktorej mialem : Real, Rengers i Anderlecht
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Napewno Kadlec ma potencjal sciagnalem go jak mial 16 lat.
Napewno Fin Hakola-prawa pomoc. Napewno Mauricio-lewa pomoc ,sciagniety w wieku 18 lat. Napewno srodkowy pomocnik Yam Bit-Garam z Korei i lewy obronca Yoo-Gon Wan. Niezly napastnik Ransford Osei z Ghany Obronca ze Szwajcari Copolla robi teraz u mnie furore na prawej stronie. No i jak narazie to na tyle w LM wylosowalem wlasnie Barcelone,Porto i Panathinaikos |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A ja w 4 lidze angielskiej wzialem padlizne--czyli Barnet i zbudowalem jeden z najelpszych zespolow ligi. To sie nazywa PRAWDZIWY MANAGER
Dziekuej ci SI za rozrywke ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A kogo macie na bramce w Wiśle ? Ja Cebanu i śwetnie się spisuje Real chciał go wypożyczyć, chętnie bym go puścił lecz niestety nie miełem jego następcy ;(![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na bramke wezscie sobie Lung JR
ciagnie sie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Heh a ja zaskocze wszystkich ! U mnie w Ajaxie na bramce stoi Luis Mejia z Panamy. Kupiłem go gdy miał 17 lat i pod okiem moich trenerów zaskakująco szybko sie rozwija . Z pozycji 3 bramkarza awansował w tym sezonie do podstawowej jedenastki
i pomyśleć że wydałem na niego tylko 4 tys.Jest teraz wart 1,2 mln ![]() KacpiTSW mocny atak masz ! Ja bym na twoim miejscu Pawła nie sprzedawał jak masz tylko 3 klasowych snajperów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to nie ma ktoś ochoty odsprzedać sublicencji za 25 zeta
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak dokładnie do fma 2009 no i oczywiście działający
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
też nie widziałem czegoś takiego ;o
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie nadal jestem chętny na odkupienie keya za 25 złotych do fm09
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyżby to był jakiś żółtek ?
![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja tak miałem.
Grałem w 08 West Hamem. Wykorzystałem cały budżet na transfery i nie przekroczyłem budżetu płac a mimo to byłem z kasą na minusie. I to sporym. Odjęli mi 6 chyba punktów. Ale i tak awansowałem do P. UEFA Chociaż końcówka (odebrali mi te punkty bodaj przed ostatnim meczem) była nerwowa. edytka: Zakończyłem sezon na 5. miejscu. W przerwie sprowadziłem kilku młodych, perspektywicznych zawodników oraz tak "na już": Kadleca, Bjarnasona, barmkarza Nanni i naszego Kazimierczaka (dołączył do Kosowskiego i Boguskiego, w pierwszym sezonie grał u mnie Sznaucner, którego zastałem w klubie i Kiełbowicz - ten to miał kupę asyst) Mam całkiem silną drużynę. Raczej nie będzie problemów z awansem do P.UEFA w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.12.2008 o godz. 22:06.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doszedłem do porozumienia z Łukaszem Załuską, 1,7 MLN z Zenitu.
I zainstalowałem uaktualnienie ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wyrzucili mnie z Wisły. Wyrzucili mnie z ŁKS-u. Wyrzucili mnie z GKS-u Katowicie i na koniec spuściłem Raków Częstochowa. Na koniec wziąłem zakończenie kariery i skończyłem przygodę z FM 2009.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
dobry z Ciebie manager ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zainstalowałem tego patcha 9.2.0 i potrzebuje klucz ... co jest ?!
Przedtem nie musiałem żadnego klucza mieć ... ;/Ma ktoś może fm92_t1.exe ?
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 26.12.2008 o godz. 14:27.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Bo znajac zycie masz pirata
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ściągnołem sobie z interneta
Co w tym złego ?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie właczajac FM2009 wybieram kraj elegancko się ładuje i tam przechodze do opcji i gdy już klikam kontynuuj by przejśc do gry Wyłacza mi całkiem gre...Co robic prosze o pomoc z Góry thx...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic Ci nie wyskakuje, żaden błąd? Hmm ... spróbuj reinstalnąć gierkę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
) teraz gram Welling i jestem na dobrej drodze do League One (3 liga) ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ma ktoś fm92_t1 ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja akurat siedze w League 2. Nie chialo mi sie startowac od samego dna. Wybralem 4lige. Powiem szczerze ze dawno nie spotkalem tak miernego skladu, z tak miernym sztabem szkoleniowym. Z pierwszych 8smiu meczy(4 sparingi i 4 mecze ligowe) przegralem wszytkie
PS. Wyczytalem ze dobra forma przygotowania do seoznu jest rozegranie kilunastu(!!!) sparingow. Otoz jest to zupelna bzdura i ciekawe jak maja przygptowac zawodnikow do sezonu mecze co 2 dni? Osobiscie polecam na postawienie na trening silowo-taktyczny i rozegranie 4erech sparingow co tydzien kazdy,Wtedy gracze nie sa zajechani(a przez to podatni na kontuzje!). Jestem nawet w stanie zaryzykowc i przeciagnac trennig siilowy na 2,mecze sezonu i opiero wtedy postawienie na rezim techniczny./Z intensywnoscia : Very heavy. Ja tak gram zawsze i wkazdej lidze i nigdy nie mialem problemow z kondycja w zespole. A wspomne ze druzyna 4 ligui angielskiej mam ok.55 meczy w sezonie ![]()
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 26.12.2008 o godz. 16:21.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam problem, zassasałem sobie elegancko z neta fm'a instaluje a tu nagle przy włączaniu prosi mnie o keya. szukałem i nawet jakieś znalazłem ale żadne nie pasują.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jaką masz wersję? Jak 9.1.0 to moge Ci wrzucić taki programik i będzie Ci huało bez key'a, a jak 9.2.0 to sam narazie poszukuje tego programiku
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra z was ktoś jeszcze w FM'a 08?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja gram wlasnie w FM 2008. Poki ostateczie nie naprawia wszystkich bledow w wersji 2009 to jej nie odpale.
![]()
|
|
|