|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
The Police, ekskluzywne, dwupłytowe wydanie.
Kaska. Jakaś chora ilość słodyczy. ćwiartka Jacka Danielsa, od kuzyna, obalona na boku ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Lux Perpetua, Gillete fusion super hiper afro, dulary kanadyjskie
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Teraz Ja:
- płyty dwie: Nosowska/Osiecka i Pavarotti Duety - czapkę zimową i bluzę - obie Wiślackie więc będzie lans na osiedlu ![]() - słodycze wiadomo jak to Gwiazdor ![]() - siostrzenica (2,5 lat) zaczęła wołać do mnie "ciocia ewa" a dotychczas byłam "tylko" ciocią - podobno dwa tygodnie ćwiczyła... superfajne uczucie czyli dobrze że się nie plułam za te (tylko) skarpetki na Mikołaja - bo cierpliwość została nagrodzona Gwiazdora uważam za udanego i zaliczonego. ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mikołaj, Aniołek - to ujdzie
ale babcia i ciocia to profanacja jakaś taka prawie jak Walentynki czy Sylwester w sierpniu ![]() ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dostałem zajebisty fotel. Marzyłem o Durex Play, ale fotel może być. Za rok pewnie dostanę fotel bujany i wiaderko viagry.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
już dziś jakiś Gwiazdor czy inna popierdułka z viagrą próbował po forum chodzić http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=43277 no to dostał od BIAŁEJ GWIAZDY prezent ! ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Polecam wypasiony żelik ... a ja nie dostałem nic ale w sumie nic sie nie dzieje.Większą rodość sprawia mi dawanie prezentów! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Szalik Cracovii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
hmm gdyby nie prezenty które dostałam pomyślałabym że pomylił adresy... bo jeszcze potrzebuję dywanika do WC... ale w takim razie o nie moje WC tym razem chodziło...
![]() dowcipnisiu.... ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oj a ja dostalem kieliszek Wisly slodycze od kol.. Maczete. kase i tyle hehe tam takie drobne upominki jeszcze
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Az sie zarejestrowal by oznajmic swiatu jak go Mikolaj zrobil w chuja
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Od zony zajebista katana i pumy , a tesciowa chciala se chyba zarobic punktow ,bo dostalem zegarek z herbem Wisly-troche tandetny ,ale licza sie checi - chyba bede musial przymknac oko na niektore rzeczy przez pare dni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Hmm to teraz ja się pochwalę. Zacznę od słodyczy, których nigdy nie miałem w takiej ilości
telefon bezprzewodowy, dużo pieniędzy, zagarek od dziadka![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja tam dostałem koszule, skarpetki(jak co roku) i książke Kinga także zadowolony jestem.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czytam te wasze posty o prezentach od Mikołaja i Aniołka (!! A nie żadnego Gwiazdora, Mikołaja czy innego ciula) i widzę, że sporo osób dostaje kasę
Ja jakoś nigdy nie miałam w tradycji dawania kasy pod choinkę. Z ciekawości zapytam, czy np takie zwyczaje mieliście czy z czasem się zrobiło "masz i kup sobie coś za to"? ![]() A co do tematu to Aniołek się zrehabilitował za Mikołaja i dość sowicie obdarował (chyba częściej będę robić takie duże Wigilie )Pierścionek, bransoletka, 2 wisiorki, 2 książki, trochę kosmetyków, kalendarz UW, koszulkę Original Ultras zał. 1906 (nawet nie wiedziałam, że taka istnieje) bombkę na choinkę w kształcie stroju piłkarskiego Wisełki i jeszcze bardziej pamiątkę przywiezioną przez brata z Paryża niż prezent - mini flagę Kop de Boulogne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
to jakas podróba, powinno być K OF B
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ojj ja do teraz nie mogę wyjść z podziwu co dostałem pod choinkę
trzy koszulki do chodzenia,tablice rejestracyjną do nowego autka aa no i jeszcze jako,że jestem pożeraczem snickersów to choinkę z zawieszonymi snickersami hehe ![]()
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 25.12.2008 o godz. 11:06.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kurde ;p Ja niestety nie dostałem nic Wislackiego :(:( Wręcz przeciwnie ....Matka sie nie zgadała za dobrze z ciotka co to barw Wisły ...( jestem z Dolnegoslaska Starsza Nie jest w Klimacie) i dostałem .... Koszulke w Biało czerwone PASY -.- :(:( Co mnie pokarało
Edit : Dzieki maTyS ......
Ostatnio edytowane przez Bobus17 : 25.12.2008 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja dostalem z tych rzeczowych to: Kalendarz z siatkarkami
i zaklinacz deszczu prosto z Afryki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
tja, chwalcie sie chwalcie. bo ja dostalem tylko wigilijny o....... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lepszy rydz niz nic
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Się muszę pochwalić.
Od swojej połowicy tzw. "aniołka": piersióweczkę (na alkohol rzecz jasna), budzik, coś tam jeszcze a wszystko z napisami i herbami Wisły Budzika nie będe używał żebym nie nabawił się do niego traumy. Do tego kalendarzyk UW. Szczęściarz ze mnie? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
- mega box Grechuty
- bielizna (taka mmmrrrrrr )- musujące kule do kąpieli o zapachu wanilii i cynamonu (mniam, mniam) - kolczyki - koszulka WKS Śląsk fajnie nie? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a widzisz ja w sumie dwie już mam i prosiłam o szalik Wisły ale Mikołaj poszedł na łatwiznę i przyniósł trzecią WKS
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jaki masz rozmiar?
Może się wymienimy? Ja mam kilka szalików Wisły,,, hehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pfffff
Mój Mikołaj w przeciwieństwie do waszych jest bardzo praktyczny 6 grudnia przyniósł mi komplet sportowych skarpetek, a teraz dla odmiany komplet... majtek ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|